NUCB

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Nagoya Japonia - inima Asiei de Est

Amplasată în inima Asiei de Est, Japonia este formată din patru insule principale, cu o populație de peste 126 de milioane de locuitori. Cunoscută pentru educația avansată, Japonia are cel mai mare număr de câștigători ai premiului Nobel pentru orice țară asiatică și a doua cea mai înaltă din orice țară din 2000. Japonia este a treia economie națională din lume, cu Nagoya mai mare, centrul de măiestrie , producând anual aproape 1% din PIB-ul mondial. Fiind al treilea cel mai mare oraș din Japonia, Nagoya este situat între Tokyo și Kyoto și este bine cunoscut pentru apropierea sa de numeroase atracții naturale pitorești și turistice și este un loc minunat atât pentru a studia cât și pentru a vă bucura de timpul petrecut în Japonia.

O experiență de neuitat în Japonia

Studierea în Japonia oferă o experiență fascinantă pentru studenții internaționali care vă vor ajuta să vă dezvoltați ca persoană și să vedeți lucrurile din noile perspective. Japonia este una dintre cele mai sigure țări din lume și este cunoscută pentru educația de primă clasă la vârful inovației. Înconjurat de un teren natural uluitor, patru sezoane uimitoare, o cultură bogată și o bucătărie remarcabilă, vă puteți asigura că timpul dvs. aici va fi memorabil. Cu peste 250.000 de studenți internaționali și în creștere, Japonia este una dintre destinațiile cele mai populare pentru studenții internaționali.

Campus

O caracteristică importantă a campusului nostru din Nisshin este că facilitățile educaționale și facilitățile sportive se află într-un singur campus, ceea ce duce la o viață activă a studenților. Campusul principal este de aproximativ 1,5 ori mai mare decât Tokyo Disneyland și este înconjurat de o natură frumoasă.

Ocuparea forței de muncă

Avem o rată de succes de angajare de 99,2% cu o echipă dedicată pentru a ajuta studenții să-și găsească cariera. Avem, de asemenea, opțiuni

Începând cu anul 2017, NUCB a stabilit deja parteneriate de schimb de studenți cu 130 de școli de conducere în 54 de țări. În cadrul programului de schimb de studenți, elevii pot adăuga o nouă dimensiune a dezvoltării profesionale. Taxele de școlarizare la școlile partenere sunt scutite, iar studenții cu studii excelente sunt eligibili pentru burse suplimentare pentru a acoperi cheltuielile de călătorie și de trai.

Locații

Nagoya

Address
470-0193 Nagoya, Prefectura Aichi, Japonia

Acreditări