NUCB

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Nagoya Japonia - inima Asiei de Est

Amplasată în inima Asiei de Est, Japonia este formată din patru insule principale, cu o populație de peste 126 de milioane de locuitori. Cunoscută pentru educația avansată, Japonia are cel mai mare număr de câștigători ai premiului Nobel pentru orice țară asiatică și a doua cea mai înaltă din orice țară din 2000. Japonia este a treia economie națională din lume, cu Nagoya mai mare, centrul de măiestrie , producând anual aproape 1% din PIB-ul mondial. Fiind al treilea cel mai mare oraș din Japonia, Nagoya este situat între Tokyo și Kyoto și este bine cunoscut pentru apropierea sa de numeroase atracții naturale pitorești și turistice și este un loc minunat atât pentru a studia cât și pentru a vă bucura de timpul petrecut în Japonia.

O experiență de neuitat în Japonia

Studierea în Japonia oferă o experiență fascinantă pentru studenții internaționali care vă vor ajuta să vă dezvoltați ca persoană și să vedeți lucrurile din noile perspective. Japonia este una dintre cele mai sigure țări din lume și este cunoscută pentru educația de primă clasă la vârful inovației. Înconjurat de un teren natural uluitor, patru sezoane uimitoare, o cultură bogată și o bucătărie remarcabilă, vă puteți asigura că timpul dvs. aici va fi memorabil. Cu peste 250.000 de studenți internaționali și în creștere, Japonia este una dintre destinațiile cele mai populare pentru studenții internaționali.

Campus

O caracteristică importantă a campusului nostru din Nisshin este că facilitățile educaționale și facilitățile sportive se află într-un singur campus, ceea ce duce la o viață activă a studenților. Campusul principal este de aproximativ 1,5 ori mai mare decât Tokyo Disneyland și este înconjurat de o natură frumoasă.

Opțiuni de angajare și de peste mări

Avem o rată de succes de 99% a angajării cu o echipă dedicată pentru a ajuta studenții să-și găsească cariera. Avem și opțiuni

NUCB a stabilit deja parteneriate de schimb de studenți cu peste 100 de școli de afaceri de top din peste 40 de țări. În cadrul programului de schimb de studenți, studenții sunt capabili să adauge o nouă dimensiune a dezvoltării profesionale. Se renunță la taxele de școlarizare în școlile partenere, iar studenții cu statut academic excelent sunt eligibili pentru burse suplimentare pentru a acoperi cheltuielile de călătorie și de viață.

Locații

Nagoya

Address
470-0193 Nagoya, Prefectura Aichi, Japonia

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Acreditări