Citește Descrierea Oficială

De ce să alegeți programe de licență engleză-medie la Ritsumeikan University ?

Programele de licență bazate pe limba engleză permit accesul la o varietate de cursuri academice pentru studenți fără abilități limitate în limba japoneză.

După înscriere, studenții internaționali vor avea oportunități de a învăța limba japoneză în / în afara curriculum-ului.

Diversitatea studenților este una dintre caracteristicile cele mai atractive ale ÎF. În anul 2019, 2441 de studenți la nivel internațional din 66 de țări studiază în programele noastre de licență și de licență. ÎF vă oferă întotdeauna ocazii de a întâlni studenți din întreaga lume și culturi diferite. Diversitatea studenților face viața universității interesantă și contribuie la activitățile dvs. academice fructuoase din Japonia.

Ritsumeikan University are patru campusuri din regiunea Kansai. În trei dintre aceste campusuri sunt oferite programe de studii universitare de licență engleză-medie. Studiile universitare majore și programul comun de studii se desfășoară la Campusul Kinugasa din nord-vestul orașului Kyoto. Studiile privind politica comunitară și regională Major și Artele Liberale Globale se află la Campusul Osaka Ibaraki, care a fost deschis în 2015 în orașul Ibaraki, prefectura Osaka. Știința și Ingineria sistemelor informatice se desfășoară la Campusul Biwako - Kusatsu din orașul Kusatsu, prefectura Shiga. Cele trei orașe sunt ușor accesibile unul de celălalt. Kyoto la Ibaraki (Osaka) și la Kusatsu (Shiga) durează doar 20-30 de minute cu trenul.

Ritsumeikan University studiază în străinătate acorduri cu peste 120 de universități din 32 de țări și regiuni. Elevii sunt încurajați să participe la programe de studii în străinătate sau pe teren în străinătate, în funcție de specializările și domeniile lor academice. În plus, ÎF operează programul Dual Degree Degree Program (DUDP), în care studenții pot obține diplome de licență atât de la întreprinderile feroviare, cât și de la universitățile aliate.

RU oferă numeroase programe, cum ar fi activități de voluntariat în afara campusului, stagii de practică, activități de sprijin peer-campus și diverse tipuri de cluburi și cercuri conduse de studenți. Studenții internaționali cu o viză de student pot solicita burse de școlarizare. Cazare într-un apartament mobilat sau în afara căminului dormitor este disponibil pentru studenții fără experiență anterioară care trăiesc în Japonia. Acest program oferă studenților cu studii medii și engleză un mediu bun pentru a se concentra asupra studiului lor și asupra comunicării zilnice cu alți elevi.

- Schema de reducere a școlarizării

Mai jos sunt informații despre schema de reducere a școlarizării pentru admiterea în 2020.

 • 100% scutire de taxe
 • 50% reducere de școlarizare
 • 20% reducere de școlarizare

Reducerea școlarizării este oferită inițial pentru un an, pe baza evaluării admiterii studenților. În al doilea și în următorii ani, reducerea școlarizării se acordă în funcție de gradele studenților în cursul anului precedent de studiu. Această bursă se poate schimba atât de Aplicați cât mai curând posibil.

Ritsumeikan University la o privire

 • Ritsumeikan University fost selectată de guvernul japonez ca fiind una dintre universitățile pentru "Proiectul Global Global University" în 2014. Universitățile selectate sunt obligate să promoveze în mod activ globalizarea între universitățile japoneze.
 • Fondată în 1900 , Ritsumeikan are o istorie de aproape 120 de ani.
 • RU este o universitate integrată cu 16 colegii și 22 de școli postliceale.
 • Avem 4 Campusuri în orașul Kyoto, prefectura Kyoto, orașul Kusatsu, prefectura Shiga și prefectura Ibaraki din orașul Osaka .
 • RU are o rețea mondială de absolvenți cu 24 de filiale de peste mări.
 • 2441 de studenți care doresc să obțină diplome internaționale din 66 de țări, plus 180 de studenți internaționali din 27 de țări.
 • RU a fost clasat pe locul 1 pentru cei mai mulți membri ai facultății străine dintr-o universitate japoneză.
 • RU are o rețea globală de 441 de instituții partenere din întreaga lume. De asemenea, avem studii în străinătate cu 137 de universități din 30 de țări și regiuni.
 • 99% dintre studenții internaționali din programele de licență engleză-medii care au aplicat pentru burse au primit ajutor financiar.
 • Mai mult de 95% dintre absolvenții internaționali au obținut locuri de muncă.
 • RU a fost clasat pe locul 3 în QS Graduate Employability Rankings 2015 (Pilot) printre universitățile private japoneze.
 • RU are 450 de cluburi de studenți și cercuri de toate felurile, inclusiv sport, arte, cultura japoneză și totul între ele.
 • RU a fost clasat pe locul 1 în cercetarea comandată de către industriile din sectorul privat la nivel național.
Programe predate în:
 • Engleză
 • Japonez

Această școală oferă și:


Ritsumeikan University

Colegiul de Arte Globale Liberale oferă studenților o educație liberală cuprinzătoare în limba engleză, necesară pentru timpul nostru globalizat. Programul de studii univ ... [+]

Programul de diplomă dublă

Acest program oferă studenților posibilitatea de a absolvi cu două diplome de licență de la două universități: Ritsumeikan University (RU) și Universitatea Națională Australiană (ANU). Ambele universități oferă mai mult de 16 cursuri care pot fi încredințate încrucișate cu cele ale universității partenere și sunt recunoscute pentru obținerea creditului pentru gradul respectiv. Diplomă de Licențiat în Arte Globale Liberale este acordată de către RU și Bachelor of Asia Pacific Affairs de la ANU.

Prezentare generală a programului

Cuvinte cheie: Schimbarea socială cu AI, Evoluția economiei de piață, Design și societate, Istoria lumii moderne, Studii culturale, Studii media, Japonia contemporană, Internship,... [-]

Japonia Osaka
Contactează şcoala
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Ritsumeikan University

Programele de studii comune sunt diplome de colaborare oferite de două universități diferite, cu sisteme educaționale și de sprijin pentru studenți, concepute pentru a de ... [+]

În aprilie 2018, la cea de-a 30-a aniversare, Colegiul de Relații Internaționale a stabilit un program de studii comune cu Școala de Servicii Internaționale, Universitatea Americană (AU). Fiind primul program de licență comună între Statele Unite și Japonia, acest program pune un accent deosebit pe semnificația de a învăța despre perspectivele occidentale și non-occidentale de abordare a studiilor internaționale în sens global. Acesta va cultiva lideri globali, care pot lua roluri active pe scena internațională.

Prezentare generală a programului:

Programele de studii comune sunt diplome de colaborare oferite de două universități diferite, cu sisteme educaționale și de sprijin pentru studenți, concepute pentru a dezvolta absolvenți ale căror competențe și cunoștințe sunt în cerere. Acest program nou și interesant oferă studenților șansa de a se imersa pe deplin în mediile culturale și de învățare din Japonia și SUA, RU și AU. În timp ce împărtășesc conținutul cursului GS la RU și cursul IR de la UA, studenții vor lua, de asemenea, cursuri de cohortă împreună cu studenți AU acasă atât la RU, cât și la AU.... [-]

Japonia Kyoto Statele Unite ale Americii Washington
Contactează şcoala
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Ritsumeikan University

În lumea de astăzi, aproape toate problemele sunt globale și complexe. Capacitatea de a înțelege și de a analiza afacerile globale dintr-o perspectivă interdisciplinară v ... [+]

Colegiul de Relații Internaționale își propune să ajute studenții să dezvolte abilitățile și cunoștințele esențiale în lumea globalizată, rapidă în schimbare: creativitatea, abilitatea de a gândi și acționa la scară globală, abilitățile de comunicare și limbă, precum și înțelegerea diferitelor culturi.

Prezentare generală a programului:

Programul este conceput pentru a fi flexibil, cu studenții capabili să își proiecteze programele de învățare pe baza intereselor și obiectivelor lor de carieră. În primul an, elevii iau o serie de cursuri introductive și de fundație, precum și cursuri de competențe academice, care dezvoltă o bază pentru studiile lor. Începând cu al doilea an, elevii își încep studiile de cursuri de bază și studii de zonă din lista detaliată mai jos. Studenții din clasa a 2-a, de asemenea, iau parte la jocurile Global Simulation Gaming, o clasă luată împreună cu studenții japonezi. Ei continuă să-și aprofundeze studiile în al treilea an, în special prin seminarul avansat de cercetare, înainte de a-și scrie teza de absolvire în al patrulea an.... [-]

Japonia Kyoto
Contactează şcoala
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Ritsumeikan University

Colegiul de Științe Politice a fost înființat în 1994 ca răspuns la o nevoie tot mai mare de abordare interdisciplinară în rezolvarea problemelor din ce în ce mai complex ... [+]

Colegiul de Științe Politice a fost înființat în 1994 ca răspuns la o nevoie tot mai mare de abordare interdisciplinară în rezolvarea problemelor din ce în ce mai complexe ale societății. Știința politică este un domeniu academic care urmărește să clarifice cauzele acestor probleme sociale și să exploreze soluții în moduri care să satisfacă numărul maxim de membri sau factori interesați din societate.

Prezentare generală a programului:

Politicile bine elaborate și bine implementate au puterea de a transforma viețile oamenilor. Elevii de științe politice învață să descopere acea putere prin combinarea cunoștințelor academice avansate în mai multe discipline, cu accent pe rezolvarea problemelor din viața reală. Probleme precum sărăcia, schimbările demografice, urbanizarea și schimbările de mediu sunt recunoscute drept provocări globale, dar toate necesită răspunsuri la nivel local. Știința politică conectează mediul global și local, cultivând practicienii avansați pentru a oferi soluții creative care să satisfacă toate părțile interesate.... [-]

Japonia Osaka Kyoto
Contactează şcoala
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Ritsumeikan University

Elevii de la cursurile de Științe și Inginerie a Sistemelor Informatice dezvoltă abilitățile de inginerie a sistemelor informatice necesare pentru a lucra oriunde în lume ... [+]

Sistemele moderne de informare sunt dezvoltate de diverse echipe internaționale din multe țări; Limitele politice și culturale nu mai sunt limite. Principalul obiectiv al educației în cadrul cursului ISSE este de a instrui oameni care pot lucra în această lume tehnică în plină dezvoltare, ca membri ai echipei, ca inovatori și ca lideri.

Prezentare generală a programului:

Elevii de la cursurile de Științe și Inginerie a Sistemelor Informatice dezvoltă abilitățile de inginerie a sistemelor informatice necesare pentru a lucra oriunde în lume și aduc imaginație și competență tehnică fiecărui tip de proiect și organizație, păstrând în același timp avantajele puternice ale personalităților și culturilor lor unice. Programul pune bazele în elementele de bază ale ingineriei și competenței tehnice pentru a lucra în mod flexibil, cu continuu în evoluție hardware, software și nevoile utilizatorilor.... [-]

Japonia Kusatsu Kyoto
Contactează şcoala
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Location address
56-1 Tojiin Kitamachi, Kita Ward, Kyoto, Kyoto Prefecture 603-8577, Japan
Kyoto, Prefectura Kyoto, JP
Social Media
Location address
Osaka, Prefectura Osaka, JP