Ritsumeikan University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

De ce să alegeți programe de licență engleză-medie la Ritsumeikan University ?

Programele de licență bazate pe limba engleză permit accesul la o varietate de cursuri academice pentru studenți fără abilități limitate în limba japoneză.

După înscriere, studenții internaționali vor avea oportunități de a învăța limba japoneză în / în afara curriculum-ului.

Diversitatea studenților este una dintre caracteristicile cele mai atractive ale ÎF. În anul 2019, 2441 de studenți la nivel internațional din 66 de țări studiază în programele noastre de licență și de licență. ÎF vă oferă întotdeauna ocazii de a întâlni studenți din întreaga lume și culturi diferite. Diversitatea studenților face viața universității interesantă și contribuie la activitățile dvs. academice fructuoase din Japonia.

Ritsumeikan University are patru campusuri din regiunea Kansai. În trei dintre aceste campusuri sunt oferite programe de studii universitare de licență engleză-medie. Studiile universitare majore și programul comun de studii se desfășoară la Campusul Kinugasa din nord-vestul orașului Kyoto. Studiile privind politica comunitară și regională Major și Artele Liberale Globale se află la Campusul Osaka Ibaraki, care a fost deschis în 2015 în orașul Ibaraki, prefectura Osaka. Știința și Ingineria sistemelor informatice se desfășoară la Campusul Biwako - Kusatsu din orașul Kusatsu, prefectura Shiga. Cele trei orașe sunt ușor accesibile unul de celălalt. Kyoto la Ibaraki (Osaka) și la Kusatsu (Shiga) durează doar 20-30 de minute cu trenul.

Ritsumeikan University studiază în străinătate acorduri cu peste 120 de universități din 32 de țări și regiuni. Elevii sunt încurajați să participe la programe de studii în străinătate sau pe teren în străinătate, în funcție de specializările și domeniile lor academice. În plus, ÎF operează programul Dual Degree Degree Program (DUDP), în care studenții pot obține diplome de licență atât de la întreprinderile feroviare, cât și de la universitățile aliate.

RU oferă numeroase programe, cum ar fi activități de voluntariat în afara campusului, stagii de practică, activități de sprijin peer-campus și diverse tipuri de cluburi și cercuri conduse de studenți. Studenții internaționali cu o viză de student pot solicita burse de școlarizare. Cazare într-un apartament mobilat sau în afara căminului dormitor este disponibil pentru studenții fără experiență anterioară care trăiesc în Japonia. Acest program oferă studenților cu studii medii și engleză un mediu bun pentru a se concentra asupra studiului lor și asupra comunicării zilnice cu alți elevi.

- Schema de reducere a școlarizării

Mai jos sunt informații despre schema de reducere a școlarizării pentru admiterea în 2020.

 • 100% scutire de taxe
 • 50% reducere de școlarizare
 • 20% reducere de școlarizare

Reducerea școlarizării este oferită inițial pentru un an, pe baza evaluării admiterii studenților. În al doilea și în următorii ani, reducerea școlarizării se acordă în funcție de gradele studenților în cursul anului precedent de studiu. Această bursă se poate schimba atât de Aplicați cât mai curând posibil.

Ritsumeikan University la o privire

 • Ritsumeikan University fost selectată de guvernul japonez ca fiind una dintre universitățile pentru "Proiectul Global Global University" în 2014. Universitățile selectate sunt obligate să promoveze în mod activ globalizarea între universitățile japoneze.
 • Fondată în 1900 , Ritsumeikan are o istorie de aproape 120 de ani.
 • RU este o universitate integrată cu 16 colegii și 22 de școli postliceale.
 • Avem 4 Campusuri în orașul Kyoto, prefectura Kyoto, orașul Kusatsu, prefectura Shiga și prefectura Ibaraki din orașul Osaka .
 • RU are o rețea mondială de absolvenți cu 24 de filiale de peste mări.
 • 2441 de studenți care doresc să obțină diplome internaționale din 66 de țări, plus 180 de studenți internaționali din 27 de țări.
 • RU a fost clasat pe locul 1 pentru cei mai mulți membri ai facultății străine dintr-o universitate japoneză.
 • RU are o rețea globală de 441 de instituții partenere din întreaga lume. De asemenea, avem studii în străinătate cu 137 de universități din 30 de țări și regiuni.
 • 99% dintre studenții internaționali din programele de licență engleză-medii care au aplicat pentru burse au primit ajutor financiar.
 • Mai mult de 95% dintre absolvenții internaționali au obținut locuri de muncă.
 • RU a fost clasat pe locul 3 în QS Graduate Employability Rankings 2015 (Pilot) printre universitățile private japoneze.
 • RU are 450 de cluburi de studenți și cercuri de toate felurile, inclusiv sport, arte, cultura japoneză și totul între ele.
 • RU a fost clasat pe locul 1 în cercetarea comandată de către industriile din sectorul privat la nivel național.

Locații

Kyoto

Address
56-1 Tojiin Kitamachi, Kita Ward, Kyoto, Kyoto Prefecture 603-8577, Japan
Kyoto, Prefectura Kyoto, Japonia

Osaka

Address
Osaka, Prefectura Osaka, Japonia

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră