The University Of Aizu

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Luați lumea prin surprindere

Poți fi următoarea persoană care cucerește lumea

The University Of Aizu este prima universitate din Japonia dedicată exclusiv științei și ingineriei informatice. Știința și ingineria informatică este o disciplină promițătoare și de vârf, cu aplicații largi, și devine un nucleu pentru tehnologia privind producția de cunoștințe. Cu principiul fondator, "Pornind de la comunitățile locale în lume" și "la cunoașterea avansată pentru umanitate" (realizând progrese care contribuie la pacea și prosperitatea omenirii), The University Of Aizu a efectuat cercetări și educație în informatică și inginerie pentru a conduce lumea de la deschiderea Universității, cu un număr mai mare de membri ai facultăților non-japonezi care au obținut realizări de cercetare remarcabile decât orice altă universitate din Japonia.

Despre UoA

  1. Nurvește talentul care va exercita conducerea în societatea bazată pe cunoaștere.
  2. Promovează oameni de știință pe calculator și ingineri de computer cu înaltă calificare care vor crea și exploata "cunoștințele" pentru noua eră.
  3. Are membri de facultate de primă clasă din aproape douăzeci de țări din întreaga lume.
  4. Oferă un mediu informatic remarcabil de neegalat de alte universități.
  5. Deschide lumea, unde engleza este folosită ca limbă comună.
  6. Promovează creativitatea nelimitată a studenților, prin formarea gândirii critice și aprecierea curiozității lor, fără idei preconcepute.

111560_UoA.jpg

Obiectivele instituționale

la cunoașterea avansată pentru umanitate Misiunea The University Of Aizu este "de a dobândi cunoștințe avansate pentru umanitate", sau cu alte cuvinte, de a face descoperiri și invenții care vor contribui la pacea și prosperitatea oamenilor. The University Of Aizu promite să pună pe primul loc elevii noștri și să producă realizări care vor fi evaluate în mod deosebit în mediul academic, cu inovații pentru creșterea durabilă a prefecturii Fukushima, Japonia și a lumii. Motto-ul universității este "Străluciți ca pionieri" cu curiozitate, vis și un spirit provocator.

Caracteristici unice

Conducerea informaticii de vârf

The University Of Aizu a adaptat un sistem bazat pe UNIX ca Mac, Linux și Solaris pentru mediul său informatic de bază pentru a asigura vizibilitatea informațiilor privind operațiunile interne și performanțele globale ridicate, inclusiv fluxul de rețea și pentru a realiza un mediu educațional și de învățare stabil. Mașinile și echipamentele utilizate la sălile de calculatoare și atelierele hardware sunt înlocuite la fiecare trei ani. Cele mai multe laboratoare și calculatoare sunt disponibile 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână.

111556_PC1.jpg 111557_PC2.jpg

Mediul internațional

Facultatea de clasă mondială și de nivel superior recrutată din întreaga lume

Ca rezultat al internaționalizării promovate la The University Of Aizu încă de la înființarea sa, am recrutat persoane de seamă din Japonia și străinătate și am căutat să obținem o experiență deosebită prin revizuirea realizărilor lor în domeniile lor respective prin examinări detaliate, ceea ce a dus la aproximativ 40% facultatea fiind non-japoneză. De asemenea, am promovat cercetări în colaborare cu universități din străinătate. Au fost încheiate acorduri cu peste 80 de universități și institute de cercetare din întreaga lume.

133054_img-infographic-5_2019.jpg 111555_foreignFaculty.jpg

Rata de angajare ridicată

Rata medie a locurilor de muncă atinge aproape 100%

absolvenții noștri sunt angajați cu o rată de aproape 100% în fiecare an. Mulți dintre studenții noștri, atât japonezi cât și internaționali, primesc oferte de muncă și lucrează în companii japoneze celebre în diverse domenii, în special în domeniul dezvoltării de software, al tehnologiei electronice și al comunicațiilor și al serviciilor de rețea. Personalul nostru poate oferi instrucțiuni personale la nivel de persoană cu privire la dezvoltarea carierei, precum și abilități de vânătoare de locuri de muncă pentru studenți. În plus, persoanele care se ocupă de ocuparea forței de muncă de la companii de top și specialiști relevanți din revistele de ocupare a forței de muncă sunt invitați la întâlnirile noastre de orientare profesională.

111554_counselor.jpg

O intrare în lume

Caracteristicile internaționale ale universității noastre se datorează nu numai cercetătorilor noștri internaționali, ci și unei bogății de oportunități pentru studenți de a juca roluri principale în lume. Elevilor li se oferă oportunități de a dobândi cunoștințe practice prin participarea la stagii de practică în companii japoneze și străine, concursuri și concursuri.

110559_SVintership.jpg

Site-ul web al The University Of Aizu

http://www.u-aizu.ac.jp/

Programul Global TIC avansat

http://www.u-aizu.ac.jp/sgu/program/freshman/index.html

Introducere pe nevinovăția lui Aizu

https://www.youtube.com/watch?v=iy6NGm9awEw&t=51s

Locații

Aizuwakamatsu

Address
Aizu-Wakamatsu, Fukushima Pref.
965-8580 Aizuwakamatsu, Prefectura Fukushima, Japonia

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră