International College of Liberal Arts - Yamanashi Gakuin University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Sau arte liberale este motivul pentru care avem nevoie acum?

Bazele de educație în ICLA este
Este artele liberale.
Esența liberal educației de tip arte
Mai degrabă decât să se concentreze pe domenii specializate
Există de a învăța o gamă largă de domenii.

Curriculum-ul, umaniste și arte liberale, științe sociale, raționament numeric, a fost împărțită în științe naturale, sănătate și educație fizică cinci domenii de cunoștințe. Prin conectarea și integrarea cunoștințelor dobândite din diverse domenii, ne dezvoltăm personal cu un grad ridicat de libertate, fără a se concentreze pe o anumită alegere purtător. În vederea comunității internaționale este etapa de activitate viitoare, de cele mai multe clase se desfășoară în limba engleză. Limba engleză este, de asemenea, recunoscută pe plan internațional ca a doua limbă străină într-o țară care nu sunt vorbitori nativi de limba engleza. Prin urmare, de la intrarea în trimite o trăiesc în dormitor pe campus, le-se concentreze pe stăpânirea de limba engleză.

arte liberale ICLA Care este diferența?

Experiența și a cadrelor didactice care s-au adunat din toată lumea
Un nivel ridicat de calitate,
membri ai facultăților de externe mai mult de 80% din facultate full-time

Iar lecția de dimensiuni clasa mica
Nivelurile ridicate de profesori străini

Numărul standard de elevi pe clasa 1 capacitate academică an de 80 de persoane 20 de persoane sau mai puțin. Student-la-facultate raportul este cel mult 12: va fi inter-activă (participarea studenților), într-o singură lecție. membri ai facultăților de externe este adoptată din întreaga lume, precum Statele Unite și Marea Britanie talentul de top numai, a atras cu experiență predat la absolvenți, sau cele de la Universitatea din școli renumite din întreaga lume. În plus, programul academic Engleza este format din membri care înțeleg importanța teoriei învățării a doua limbă pentru studenții japonezi care nu sunt vorbitori nativi de limba engleza. Acestea Prin urmare, este posibil să se afle că este potrivit pentru fiecare elev, apoi instruit să meargă pentru lecția fermă. Atingand pe o varietate de discipline, în calitate de studenți este înclinat pasiunea (pasiunea), și este un rol de mediu al universității este de asemenea posibil să se prevadă ca instituție, cum ar fi talentul și pasiunea se intersectează în orice moment. Într-un format de discuție, mai degrabă decât ICLA formatul de curs, elevii în principal pentru a învăța, lideri dacă insuficienta înțelegere în timp ce vizionează situația este Yuki și corectare curs.

Și dormitor de facilități de stat-of-the-art
curriculum interdisciplinar

Învățat în clasă, cu facilități de stat-of-the-art de către renumitul arhitect Toyo Ito de design, noi trăim în state-of-the-art dormitor elev (1 grad de îmbarcare). De asemenea, studenții străini și schimb de studenți trăiesc în același dormitor, studenții străini întotdeauna incluse într-un singur grup. devin astfel durata de viață a decapat limba engleză într-o zi, de asemenea, se atașează de a învăța o nouă imaginație datorită comunicării între diferite culturi. Caracteristici ale programului de educație stil de arte liberale este „curriculum interdisciplinar“. Umaniste educație, științe sociale, raționament numeric, în plus față de zona de cunoaștere a științei naturale, există, de asemenea, un program de cercetare ICLA În Japonia. În domeniul cunoașterii, a extins zona de arte, cum ar fi muzica și pictura de până la artele marțiale. Japonia shakuhachi și Koto în studiu, într-o gamă largă, cum ar fi caligrafie, ceremonia de flori de ceai, cursuri și ateliere numărul întreg este, de asemenea, aproximativ 140. În timp ce se confruntă cu aceste explora „intersecția cunoașterii“, intuiție și imaginație, ea favorizează o gamă largă de câmp vizual.

Opt dintre caracteristicile pe care le-ar dori să aleagă ICLA de arte liberale de licență internațională

educație pe bază de arte punctul 1 stil american liberal

Aflați o gamă largă de discipline, dincolo de gen

arte liberale, mai degrabă decât să se concentreze pe unul dintre cursurile pe care le vor învăța academice într-o gamă largă de domenii. Prin aceasta putem cultiva o sensibilitate bogată și forță de expresie stereotipurilor agnostici. Apoi, umaniste și arte liberale, științe sociale, raționament numeric, științe naturale, în căutarea pentru propriile lor posibilități la libera alegere a subiecților din zona de cinci constând dintr-o sănătate și educație fizică, vom găsi lucruri potrivite pentru propria lor capacitate. Scopul nostru este de a internaționale, care pot răspunde la societatea de a diversifica.

punctul 2 din cele mai multe clase sunt oferite în limba engleză

Aproximativ 80 la suta din membrii full-time facultate sunt cetățeni străini

În full-time membri ai facultăților sunt cetățeni străini circa 80 la sută din internațional de arte liberale de licență, va de cele mai multe clase se desfășoară în limba engleză. Aflați extrem academice abilitățile în engleză Învățînd multilaterale în limba engleză și purtând capacitatea de a comunica din cauza engleză academice.

punctul 3 intensiv EAE program de limba engleză

Academic English EAE

Engleza este un program intensiv de a purta forța de limba engleză, care este necesară pentru clasele și studia în străinătate în limba engleză. Am stabilit un sistem în care o persoană poate fi suficient de sigur că nivelul de sus. Și intensiv de învățare EAE din primul an. Efectuați fiecare din clasificarea în funcție de nivelul de studenți, citire, scriere, ascultare, și de ansamblu a spori competențele generale, în general, cum ar fi vorbind într-unul dintre subiectele.

este necesar punctul 4 de studiu în străinătate timp de un an

O gamă largă de studii în străinătate

În ICLA, în parteneriat cu universități din 28 de școli din străinătate, a adoptat un sistem student de schimb, care poate lucra din greu pentru a studia, fără povara de școlarizare. Studiu de informații în străinătate pot fi găsite într-o gamă largă, dar nu este blocat numai în lumea vorbitoare de limba engleză. Este, de asemenea, în oamenii din țările non-vorbitori de limba engleză, care nu sunt vorbitori nativi de limba engleză, pentru că posibilitatea de a lua o comunicare care sunt așteptate creșteri în venirea comunității internaționale în limba engleză.

punctul 5 mici interactive de predare de

Pune accentul pe comunicarea cu profesorii

Raportul dintre profesori și elevi a crea un mediu de învățare de grupuri mici 1:12. Numărul mic de sistem de oameni, comunicarea între elevi, precum și distanța dintre profesori și elevi este aproape, de asemenea, va fi strâns. În acest caz profesorii pot apela în primul nume al studentului, ar trebui să fie densitatea lecție întunecată în limba engleză. clase mici, până la nivelul de limba engleză este indispensabilă.

punctul 6 critic, creativ, de sine stătătoare, maestru (CCIG) Gândirea globală

Gândire pentru a citi partea din spate a lucrurilor

Revizuirea că este un gând critic că el are dreptate din nou, asigurați-vă că nu există greșeli. Este o reclamă este energia să crească cunoștințele lor. Și gândirea la nivel mondial autonomă este de a cultiva simțul internațional.

punctul 7 curriculum program de eco-scriere de scriere-în-Curriculum; WAC

Aflați mai multe abilități de comunicare de gândire și limba engleză

Elevii despre una dintre tema provocări, este un program care în mod constant la absolvire pentru a crea un raport în limba engleză și japoneză pe tema în mod continuu. Tema va selecta una din tema implicită a 12 ICLA a fost preparat. În plus, este de asemenea posibil de a alege propria temă de către elevii înșiși, în plus față de aceasta. Este atunci când raportarea se va lucra în mod constant în timp ce obținerea îndrumarea și sfaturile instructorului și Centrul lingvistic de învățământ (LAC) aparține consilier.

Experiența viața comunității a studenților de la punctul 8 mai recent cămin studențesc

viață bogată cămin internațional

1 an de la internare, are dormitor comun pentru toată lumea este obligatorie. Pentru că este căminul student trăiesc, de asemenea, studenții din străinătate, devine engleză murata doar de dimineața până seara. Camerele sunt, practic, cameră privată. Dormitoarele au spațiu de comunicare, astfel încât fiecare dintre elevii cu unul pe altul pot face schimb de politețuri este asigurată. schimburi de zi cu zi, cu studenții străini, ar trebui să devină proprietatea viitorului.

Devine resurse umane obținute din lume.

Acum, ar fi ce fel de resurse umane ale comunității internaționale sunt căutați?

Faptul că există un grad ridicat de abilități de comunicare și prezentare atât în ​​japoneză și engleză fluent limba engleză este vorbesc. Fii critic, creativ, este prevăzut în mod autonom (Global CCIG) forța de gândire. Că ați înțeles cunoștințele de bază de economie și de afaceri. Acesta va fi considerat, cum ar fi că aveți o înțelegere și familiarizare a diferitelor culturi și limbi străine.
În programul educațional de arte liberale ICLA, se atașează de a dobândi un sens și educat pentru a deveni un resurse umane obținute din viitorul lumii.

După absolvire, activitatea la nivel mondial.

EAE (Academic limba engleză) și a efectuat cursuri în limba engleză, într-un studiu în străinătate campus viață și de 1 an studenții de schimb Puteți purta forța în limba engleză a la nivel înalt, inclusiv abilitățile de comunicare in limba engleza la locul de muncă. Prin artele liberale de tip curriculum, care acoperă o gamă foarte largă de domenii, se atașează de a dobândi atitudinea de a trăi cu nivelul ridicat de educație generală, în scopul de a găsi zonele care torn viitorul pasiune. După absolvire, puteți fi activ în faza de o varietate de comunității internaționale la armele un sens global pe care le înveți. În plus, vom merge la școală absolvent, de asemenea, inclusiv de peste mări va fi, de asemenea, încurajate să primească o educație de mai multe domenii de expertiză.

Resurse umane cu o gândire globală lumea este în așteptare.

Japonia unic și a evoluat Garake (Galapagos Mobile) a avut un grad ridicat de tehnologie și performanță, dar standardul mondial a fost înlocuită de smartphone (smartphone) nu obișnuiți. Acesta trebuie să se hrănească o gândire globală, pentru a fi active în lume. Nu contează cât studiază limba engleză, chiar și învățarea artele liberale, imaginea fidelă a lumii nu este practicată în țări străine din Japonia este considerat a nu lipi de corp. Studiu în străinătate, în scopul de a face acest lucru avem o semnificație mare. În primul rând pentru a experimenta lumea din străinătate. Un an ar fi să ne dea un vis mare și direcția de traiectoria după absolvire lui Kimi. După absolvire, Fumishime ferm Pământul la propriile picioare, veți că sunteți în societate care are capacitatea de a lua măsuri pentru a merge zbura oriunde în lume. Lumea este adversarul, destinația va fi în infinit.

Absolvire de la admitere

1 ani

Studenții internaționali de arte liberale care au trecut de licență (ICLA) vor fi introduse în căminul student (camere private), care sunt în interiorul campusului toată lumea.

2 ani

Studiu în străinătate este obligatorie pentru un an (al doilea an sau al treilea an).
Se utilizează programul de schimb al instituției gazdă pentru a studia în străinătate.

Trei ani

Engleză a învățat în una până la doi ani, forță de cunoaștere, gândire este ferm înrădăcinată, sertarul educată va fi crescut cu mai mult.

4 ani

Gradul obținut atunci când a absolvit artele liberale universitare internaționale (ICLA) este de planificare o "licență (International Arts Liberale) (Bachelor of Arts Internaționale Liberale)".

Domeniul de schimb internațional

Deoarece căminul student sunt, de asemenea, dormitor schimb de studenți din străinătate, veți dori să experimenteze pe o bază de zi cu zi schimbul internațional în timpul șederii în Japonia. Atunci când sunt colectate doar în japonezii vor vorbi doar cu japoneză. International Acest cămin este un mediu de o data-in-a-viață pentru învățarea iterativ de limba engleză de EAE (Academic English) pentru a afla în ICLA. În plus, ne antrenăm o dramatic limba engleză într-o perioadă scurtă de timp, în a profita de LAC (Language Learning Center).

Studiu în străinătate timp de un an

Studenții au fost obligați să studieze în străinătate timp de un an. Acest studiu în străinătate se datorează programelor de schimb cu universități partenere, în cazul în care o persoană din această facultate a studiat în străinătate, va fi elevii de o persoană din Regatul Unit sau al universității ca schimbul vine să învețe la această facultate. Ea nu trebuie să poarte o pregătire separată în timp ce studia pentru acest lucru. Pentru a studia destinație în străinătate este, de asemenea, țara universității pe care non-vorbitori nativi de limba engleza, celelalte pot afla, de asemenea, cuvintele din țară, este de a purta o sensibilitate foarte globală, care nu se limitează doar la vorbitor de limba engleză Dacă ați pus vederea viitorului activităților de afaceri poți.

Legarea cunoștințelor

Limba engleză ca suprapunând anului școlar, de asemenea, Yuki la calificare în sus și mai mult. În acest caz, acesta va fi de a lucra la categoria costume pentru a te dintre academice în diverse domenii. Prin urmare, programul cross-scriere curriculum pentru a lega cunoștințele printr-o gamă largă de discipline învățate în artele liberale vor aduce un sens. Elevii, alunecă în Koshite să învețe cu natura un mod flexibil de gândire, cum ar fi la cuplu creierul drept și creierul stang.

unități Cerința de absolvire sunt 124 unități

În fiecare sfârșit de an, dar nu determină promovarea specială. Pentru cursul cursurilor au fost adoptate în baza globală standard de „numărul de curs (Curs Number)“ sistem. Elevii împreună cu pentru a efectua subiectele planificate ale calității conținutului de învățare pentru a efectua garanția selectată dintre imediat după internare, deoarece se presupune managementul curriculum-ului în cauză, astfel încât acesta este, de asemenea, calitatea garanției pentru rezultatele învățării încurajând în același timp un proces de învățare pas cu pas .

Locații

Kofu

Yamanashi Gakuin University

Address
Yamanashi Prefecture, Japan
Kofu, Prefectura Yamanashi, Japonia