University Of Central Asia

Introducere

Citește Descrierea Oficială

University Of Central Asia ( UCA ) este o universitate privată, non-profit, laică. Misiunea University Of Central Asia este de a promova dezvoltarea socială și economică a Asiei Centrale, în special a comunităților sale montane, oferind un standard de învățământ superior recunoscut pe plan internațional și permițând popoarelor din regiune să își păstreze bogatul patrimoniu cultural ca bun pentru viitorul.

University Of Central Asia încearcă să contribuie cu leadership, idei și inovații la economiile și comunitățile în tranziție din regiune prin programe educaționale și de cercetare viguroase care produc absolvenți cunoscuți, calificați și creativi.

University Of Central Asia este un efort internațional construit pe parteneriate care promovează schimbul de informații și resurse, creează oportunități și promovează excelența în învățământul superior din și din Asia Centrală.

Locații

Bishkek

Address
Toktogul Street,138
720001 Bishkek, Provincia Chuy, Kârgâzstan

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe

În prezent, există programe de afisat

Vă rugăm să rafina căutare de mai sus, a verifica afară categoriile noastre populare de mai jos sau de a efectua o căutare de cuvinte cheie.


... or simply by choosing your degree: