Citește Descrierea Oficială

Istoria lui AlmaU a început în 1988 cu o mică Școală de Management, care a devenit primul semn al unei noi generații de manageri pentru țara noastră. În 1996 , când a fost finalizată cu succes prima etapă de dezvoltare, Școala de Manageri din Almaty (ASM) a fost transformată în Academia Internațională de Afaceri (IAB). Și la 25 de ani de la crearea lui, universitatea a intrat în următoarea rundă de dezvoltare a spiralei de dezvoltare - Academia a obținut statutul de UNIVERSITATE . Potrivit noii strategii a lui AlmaU, în 2014 , universitatea a urmat un curs de creare a unui model al unei universități antreprenoriale.

Universitatea este creditată cu managementul predării primilor antreprenori kazahstani, primele programe de MBA și DBA din Kazahstan, cei mai buni profesori și absolvenții populare.

AlmaU poate fi numit șofer al învățământului din Kazahstan, o universitate care este mereu la vârf de inovații educaționale și avansează, acceptând noi provocări și cucerind noi înălțimi. Acest lucru este evidențiat de numeroasele premii ale universității.

Almaty Management University se află în clasamentul TOP-3 al celor mai bune școli de afaceri din Asia Centrală și de Sud, conform Agenției Internaționale de Clasificare Eduniversal (Franța); TOP - 3 în ratingul național "Cele mai bune universități umanitare și economice din Kazahstan", lider în dezvoltarea internațională și în tehnologiile de Internet, care utilizează și promovează universitatea în spațiul de Internet conform ratingurilor IQAA - Agenția Kazahstan independentă pentru asigurarea calității în educație .

AlmaU este o universitate care creează sensuri.

Programe predate în:
  • Engleză
  • Rusă

Această școală oferă și:

Licenţă

Almaty Management University

Programele de licență sunt programe profesionale de învățământ superior, pentru o perioadă de patru ani, cu acordarea de diplomă "Bachelor" într-o specialitate specială. ... [+]

Programele de licență sunt programe profesionale de învățământ superior, pentru perioada de 4 ani, cu acordarea de diplomă "Bachelor" într-o specialitate specială. La AlmaU există Școli (facultăți) din domeniile de studiu care pot fi mai eficiente și se pot concentra pe instruirea profesioniștilor din diferite domenii.

Pentru cine este acest program pentruabsolvenți de liceuabsolvenți de facultate

Educația este dată într-una din cele 3 limbi: kazah, rusă sau engleză.

Formă de studiu

full-time (după școală și colegiu) și distanță (după colegiu pentru specialitatea conexă).

Volumul de muncă al programelor este măsurat în unități de credit.... [-]

Kazahstan Almaty
Septembrie 2019
Engleză,Rusă
La zi
4 ani
Campus
Online
Citiți mai multe în limba engleză

Welcome to Almaty!

Eduniversal ENG

Student anthem of Almaty Management University