Suleyman Demirel University - Kazakhstan

Introducere

Citește Descrierea Oficială

misiune

Suleyman Demirel Universitatea există pentru a furniza o educație pentru studenții din întreaga lume care le echipează cu cunoștințele și abilitățile de care au nevoie pentru a urmări ambițiile lor. Căutăm să încerce să creeze un mediu de învățare care promovează gândirea liberă, schimb de idei, inovație și reflecție critică în rândul elevilor. Am pasiune livra o educație de clasă mondială și viață experiență, care este elev concentrat. Noi oferim condiții pentru a aprinde creșterea lor intelectuală, pentru a instala în ele un sentiment de cetățenie și de a influența pozitiv comunitatea educațională mai mare. Noi sărbătorim diversitatea în culturi. Am favoriza relație strânsă între studenți și profesori. Noi încurajăm practicile de reflecție personală și explorare intensivă de la locul de piață prin cercetare si experienta crezând că satisfacția carieră este născut din înțelegerea autentică a sinelui și nevoile lumii.

VISION

Viziunea noastra - este de a fi o universitate lider mondial, care oferă cele mai bune cunoștințe prin creativitate excelente și intelectual. Până în 2020 a construi o cultură universitate puternică, să devină o sursă de forme inovatoare de învățare, contribuie la echilibrul între cost și calitate a educației prin creșterea diversității facultăților și a personalului. Pentru a fi recunoscute ca interesele și visele elevilor eficiente și bine respectate universitare de promovare prin oferirea de condiții confortabile pentru a atinge obiectivele lor și să promoveze bunăstarea comunității. Pentru a atrage elev peste tot în lume sugerând condiții favorabile care să le permită să fie sigur de ceea ce se întâmplă. Fie stabilit ca universitate cu cultură puternică, educație de înaltă calitate și ca cel mai puternic concurent.

Suleyman Demirel Universitatea a fost deschis în 1996 de către președintele Kazahstanului, Nursultan Nazarbayev, și fostul președinte al Turciei, Suleyman Demirel. Suleyman Demirel University este un, co-educativ instituție a sprijinit privat cu o misiune la nivel mondial. Angajamentele sale majore sunt programe de calitate de instruire de licență, educație continuă, cercetare și servicii publice furnizate la costul cel mai rezonabil pentru elevi. Programele Universității răspund în special la nevoile indivizilor, grupurilor publice și agenții din comunitate; toate sunt la rândul lor de adaptare rapidă la mediul social, politic și economic în schimbare rapidă a țării.

Universitatea își propune să dezvolte și să urmărească programele sale într-un mod de a se asigura că studenții eligibile care doresc să dezvolte și să extindă abilitățile lor școlare pentru dezvoltarea personală, profesională sau profesional au posibilitatea de a face acest lucru, indiferent de statutul socio-economic. Respectul pentru potențialul intelectual și demnitatea studenților ca ființe umane individuale fără a ține seama de fundal rasiale, etnice, culturale sau, este extrem de important. În anul universitar 2008-2009 SDU a început instruire noul "Campus inteligent". Campusul este capabil să dețină mai mult de 7000 de elevi. Există 8 facultăți, 16 amfiteatre, săli 120, 1 sala de conferinte, 1 stadion, sală de sport 1, 8 laboratoare de informatica, 2 cafenele Internet, 3 centre de cercetare, un centru medical, 2 dormitoare si 2 biblioteci cuprinzătoare, inclusiv o catalogare electronic extrem de sofisticat sistem și motor de căutare, care este accesibil tuturor elevilor, profesorii și personalul. În plus, campusul de asemenea case 3 cantine și baruri de cafea pentru a oferi o atmosferă relaxantă și socială. În prezent, jumătate din proiectul este finalizat și am început noul an universitar în campusul nostru inteligent.

Vedea Programe de Licență » Vedea Masterate »

Programe

Această școală oferă și:

Licenţă

Licență în marketing

Campus Cu normă întreagă September 2019 Kazahstan Almaty

Facultatea noastră abordează o gamă largă de subiecte în toate aceste domenii. Munca noastra încearcă să obține o mai bună înțelegere a modului în care consumatorii folosesc informații și de a face alegeri și modul în care aceste alegeri afectează strategia firmei pentru dezvoltarea de noi produse, managementul relațiilor cu clienții, branding și alte eforturi de marketing. Vom examina aspecte legate de branding, marketing afaceri, marketing global, canale de distribuție, de stabilire a prețurilor, marketing direct și interactiv, managementul vânzărilor și randamentul investițiilor de marketing. [+]

Marketingul este critică pentru creștere organică a unei afaceri și rolul său central este în crearea, comunicarea, captarea și susținerea valoare pentru o organizație. Marketing ajută o firmă în crearea de valoare de către o mai bună înțelegere a nevoilor clienților săi și oferindu-le produse și servicii inovatoare. Această valoare este comunicată printr-o varietate de canale, precum și prin strategie de branding a firmei. Gestionarea eficientă a clienților și de stabilire a prețurilor permite firmei să capteze o parte din valoarea pe care o au creat. În cele din urmă, prin construirea unei organizări eficiente client-centrice o firmă încearcă să susțină valoare de-a lungul timpului. Facultatea noastră abordează o gamă largă de subiecte în toate aceste domenii. Munca noastra încearcă să obține o mai bună înțelegere a modului în care consumatorii folosesc informații și de a face alegeri și modul în care aceste alegeri afectează strategia firmei pentru dezvoltarea de noi produse, managementul relațiilor cu clienții, branding și alte eforturi de marketing. Vom examina aspecte legate de branding, marketing afaceri, marketing global, canale de distribuție, de stabilire a prețurilor, marketing direct și interactiv, managementul vânzărilor și randamentul investițiilor de marketing. Unele dintre facultății noastre este specializata in anumite industrii, cum ar fi comerțul cu amănuntul, agribusiness, întreprinderile sociale, mass-media, arte și divertisment. Există mai multe noi evoluții în marketing, care oferă oportunități pentru noi de a face contribuții importante în viitor. Criza economică actuală este schimbarea modelelor de cumpărare și consum consumatorilor actuale și viitoare. Motoarele de cautare au schimbat... [-]


Licență în sisteme informatice

Campus Cu normă întreagă September 2019 Kazahstan Almaty

Servicii de specialitate Sistemul Informatic se ocupe de procese de specialitate sau de proprietate legate de aplicații informatice. [+]

Servicii de specialitate Sistemul Informatic se ocupe de procese de specialitate sau de proprietate legate de aplicații informatice. Ele oferă servicii cum ar fi planificarea de sistem, tehnologie web, management de proiect, inteligenta artificiala, proiectare baze de date, administrare de rețea, inginerie rețea și integrare de sistem. Servicii de Sistemul Informatic Specialitatea gama în mărime și sunt situate în întreaga lume. Ele servesc o varietate de industrii, precum și organizații guvernamentale, spitale, scoli si licee. De asemenea, oferă cunoștințe de specialitate în domeniul securității informațiilor care este nevoie de competențe:

fundal matematică bun logică și îndemânare analitice cunoștințe în fizică cunoștințe de bază de calculator ... [-]

Videoclipuri

The School

ICBCB 2014 promotion