Alupe University College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Despre Alupe University College

Alupe University College (AUC), care este un Colegiu constitutiv al Universității Moi, este una dintre cele mai noi colegii universitare din țară. A fost stabilită prin Avizul nr. 163 din 24 iulie 2015 privind ordinul juridic al Alupei. Consiliul său a fost constituit în fișa de vizită specială nr.136 din 7 noiembrie 2016. Acesta a fost inițiat în urma unei solicitări din partea comunității de atunci a Busia Nord către președintele Kenyei, atunci Hon Mwai Kibaki, când a vizitat zona în 18 septembrie 2007. Ulterior, a început ca Campus Alupe al Universității Moi în 2008.

Colegiul Universitar are 200 de acri de teren în județul Busia. Acesta este situat la 7 km de orașul Busia, pe ruta Busia-Malaba. Este la 23 km de orașul Malaba. Este situat în circumscripția Teso South a județului Busia și este singura universitate publică din județul Busia. Învecinează Uganda și, prin urmare, va extinde programele internaționale de schimburi de studenți, inclusiv formarea și cercetarea transfrontalieră în regiunea Africii de Est.

Colegiul Alupe University aspiră să fie un centru de excelență în domeniul formării și cercetării integrate în științele sănătății, biologice, agricole, animale, informatice și de inginerie. Scopul este de a valorifica punctele forte ale acestei abordări integrate pentru a permite țării să obțină viziunea 2030.

Acesta va colabora cu oamenii de știință KEMRI, KALRO și LBDA învecinați în domeniul predării, cercetării și furnizării de servicii populației kenyene și din regiune. Alupe University College își propune să fie bastionul cunoașterii în științe și în educație, studii de afaceri, economie, științe sociale, dezvoltarea resurselor umane, turism și ospitalitate.

Student la facultate

Locații

Eldoret

Address
Moi University, Main Campus, Kesses
P.O Box 3900-30100 Eldoret
Uasin Gishu County, Kenya

Eldoret, Jud. Uasin Gishu, Kenya

Programe

În prezent, există programe de afisat

Vă rugăm să rafina căutare de mai sus, a verifica afară categoriile noastre populare de mai jos sau de a efectua o căutare de cuvinte cheie.


... or simply by choosing your degree: