Citește Descrierea Oficială

Edulink International College Nairobi a fost înființată în 2014, iar din septembrie 2016 oferă o gamă largă de opțiuni de afaceri, atât la nivel de fundație, cât și la nivel de licență, ceea ce va conduce la obținerea unui grad acordat de Universitatea din Northampton.

Universitatea Northampton din Marea Britanie a primit autoritatea de a colabora cu Colegiul Edulink International din Nairobi de către Comisia pentru Educație Universitară (CUE), Kenya.

Colaborarea dintre Universitatea din Northampton și Colegiul International Edulink reprezintă o abordare care sprijină studenții kenyeni în atingerea obiectivelor lor educaționale continue, obținând o diplomă de calitate în Regatul Unit în Nairobi, beneficiind în același timp de faptul că nu trebuie să călătorească în străinătate și să gestioneze cheltuielile învățământul de peste mări poartă.

Viziunea noastra

Viziunea noastră este să fie un centru de studiu recunoscut la nivel național, care să ofere o educație universitară de nivel mondial printr-un mediu de învățare "mic de colegiu" care oferă oportunități "de mare universitate".

Misiunea noastră

Edulink International College Nairobi (EICN) este o instituție multiculturală a cărei misiune este de a aduce educație de clasă mondială în Kenya printr-un parteneriat dinamic cu o universitate de top din Marea Britanie.

  • Vom oferi excelență prin îmbunătățirea continuă a calității educației, a burselor și a serviciilor pentru studenții noștri prin învățarea cu care se confruntă angajarea și prin facilitățile moderne, complet echipate.
  • Toți absolvenții EICN vor avea succes în Africa de Est și Centrală și la nivel global în ceea ce privește asigurarea și crearea de locuri de muncă viitoare

Despre Grupul Edulink

Consultanți Edulink într-o afacere internațională cu sediul în Dubai. Deține și gestionează o serie de institute de învățământ superior pe 3 continente și gestionează, de asemenea, clinici de sănătate și stomatologie și un spital din Dubai. Este privat și gestionat profesional. Baza de asistenta medicala a afacerii a fost infiintata cu o singura clinica in 1987, din care a crescut pentru a include specialitati chirurgicale si dentare, cu o medie de 6000 vizite pacient pe luna. Interesele noastre educaționale datează din 2005, odată cu înființarea Universității Middlesex Dubai în parteneriat cu Middlesex University din Londra. Acest lucru a înflorit într-un campus înfloritor care a pus bazele expansiunii noastre educaționale în Asia și Africa. Acum avem peste 3000 de studenți care studiază o gamă largă de programe universitare și postuniversitare pe 3 continente. Programele noastre sunt livrate în parteneriat cu 3 universități din Marea Britanie și cu 2 alți furnizori de educație de calitate. Strategia noastră permite studenților să obțină o calificare identică cu cea acordată studenților din campusul de origine, dar să rămână în mediul lor regional în timp ce o face. Strategia noastră viitoare cuprinde extinderea și dezvoltarea atât a diviziei de asistență medicală din Dubai, cât și a diviziilor educaționale internaționale ale afacerii noastre.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

BA

EDULINK INTERNATIONAL COLLEGE NAIROBI

Dacă viitorul dvs. include înființarea și funcționarea propriei afaceri, lucrul independent în calitate de consultant independent sau dezvoltarea unei aventuri online în ... [+]

* Edulink International College Nairobi care lucrează în parteneriat cu Universitatea din Northampton, Marea Britanie

Dacă viitorul dvs. include înființarea și funcționarea propriei afaceri, lucrul independent în calitate de consultant independent sau dezvoltarea unei aventuri online în timp ce studiați, acest program este conceput pentru a oferi abilitățile de cunoaștere și de angajare de care aveți nevoie pentru a reuși.

Programul este concentrat în practică și oferă oportunități de a lucra pe propriile dvs. idei de afaceri și de rețea cu antreprenorii.

[-]
Kenya Nairobi
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
EDULINK INTERNATIONAL COLLEGE NAIROBI

Programul se bazează pe o varietate de subiecte de bază și subiecte opționale. Subiectele de bază oferă o educație solidă în domeniile esențiale ale afacerii, în timp ce ... [+]

* Edulink International College Nairobi care lucrează în parteneriat cu Universitatea din Northampton, Marea Britanie

Programul se bazează pe o varietate de subiecte de bază și subiecte opționale. Subiectele de bază oferă o educație solidă în domeniile esențiale ale afacerii, în timp ce gama de opțiuni permite elevilor să aleagă dintr-o varietate de subiecte specializate.

Această abordare satisface un spectru larg de interese individuale și aspirații de carieră și se concentrează nu numai pe cunoștințe, ci și pe dezvoltarea abilităților esențiale necesare în afaceri.

[-]
Kenya Nairobi
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
EDULINK INTERNATIONAL COLLEGE NAIROBI

Gradul este conceput pentru a completa multe alte subiecte oferite în cadrul programului de onoruri comune. ... [+]

* Edulink International College Nairobi care lucrează în parteneriat cu Universitatea din Northampton, Marea Britanie

Gradul este conceput pentru a completa multe alte subiecte oferite în cadrul programului de onoruri comune.

Acest program permite studenților de onoruri comune să dezvolte o înțelegere a problemelor de afaceri și acoperă o serie de domenii, cum ar fi marketingul, managementul relațiilor cu clienții (CRM), marketingul transfrontalier și oferă studenților posibilitatea de a-și dezvolta abilitățile de vânzări și dezvoltarea afacerilor.

[-]
Kenya Nairobi
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
EDULINK INTERNATIONAL COLLEGE NAIROBI

Programul este livrat pe o serie de subiecte de bază care oferă o educație solidă în domeniile esențiale de afaceri. În plus, un an opțional de tip sandwich în industrie ... [+]

* Edulink International College Nairobi care lucrează în parteneriat cu Universitatea din Northampton, Marea Britanie Programul este livrat pe o serie de subiecte de bază care oferă o educație solidă în domeniile esențiale de afaceri. În plus, un an opțional de tip sandwich în industrie / comerț poate fi luat în anul trei. [-]
Kenya Nairobi
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză