Pioneer International University PIU

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Viziunea noastra & Misiune

Viziune

Pentru a fi un determinate de piață de învățământ clasă mondială de excelență pentru binele societății.

International University Pioneer este o universitate condus piață într-o clasă proprie dedicată educarea cetățenilor responsabile social pentru o viata activa si dedicate calibru la fel de mare și lideri competente în profesiile lor și a comunităților lor.

Centrat pe student facultate și de personal UIP a inspira elevii academic calificați din diverse medii și toate vârstele să beneficieze de riguroase oportunitățile de educație superior și dezvoltare profesională în mediul global dinamic. Adânc înrădăcinate în burse de studiu practic și principiile justiției sociale, exprimată în conștientizarea etică, dezvoltare de conducere, progresul economic și angajamentul civic, International University Pioneer încurajează parteneriate comunitare și pregăti diverse absolvenții săi pentru cetățenie responsabilă într-o societate globală.

Misiune

UIP direcționează resursele sale diverse privind progresul cunoașterii prin cercetare de ultimă oră și inovare, contopi experiențele sale bogate în procesele educative holistice care extinde orizonturile, produc liderii de înalt calibru, hrăni creativitatea și satisface nevoile și ambițiile unei game cultural și diversă pe plan internațional a părțile interesate.

UIP favorizează și sprijină o rețea vizibilă de experiențe de învățare orientate spre acțiune pentru studenti si absolventi sprijinit de taiere de cercetare margine și inovarea, ca parte a misiunii sale de a răspunde nevoilor și ambițiile unei game diverse de părți interesate. De asemenea, este o comunitate de învățare vibrantă care leagă resursele academice și de serviciu, prin utilizarea eficientă a personalului, facilitățile și tehnologie de ultimă oră.

UIP câștigă recunoaștere internațională pentru concentrarea acesteia la nivel global distinctiv și curricula dinamică, extrem de inovatoare în afaceri, electronice / inginerie și domeniul medical.

UIP continua atragerea, dezvoltarea și păstrarea lectori și profesioniști din medii diverse, care vor fi însărcinate cu a face o diferență semnificativă în viața elevilor lor și a comunității în care trăiesc creativi si responsabili cu înaltă calificare.

Aspirațiile International University Pioneer

Inspirat de dorința de a servi societatea prin educație, UIP declară scopul de a fi educarea întreaga persoană. Universitatea este astfel dedicat:

Pregătirea studenților să-și asume roluri de conducere în societate printr-o educație care extinde orizonturile, hrănește creativitatea, subliniază valorile morale și spirituale, precum și intelectuale și estetice.

Un standard fara compromisuri de excelență academică și un angajament ferm pentru libertatea academică, libertatea de anchetă, precum și libertatea de exprimare în căutarea adevărului.

Bursă riguroasă și imaginativ; predare excelent și în afară de clasă; și programe educaționale concepute pentru a oferi amploarea și profunzimea, pentru a încuraja integrarea diferitelor forme de cunoaștere, și de a stimula nu numai achiziția, ci, de asemenea, utilizarea creativă și responsabilă a cunoștințelor.

Valorile de bază

Am apăsat ne responsabili pentru trăiește aceste valori de bază, care sunt critice pentru realizarea misiunii noastre în vederea realizării viziunii noastre:

Excelență academică și impactul - eminenta în procesul de predare și cercetare de burse care se schimbă viața și să aprofundeze înțelegerea. Creativitatea și inovarea vor fi semnele distinctive ale eforturilor noastre.

Dezvoltarea individuală - deoarece fiecare persoana este unica si plina de promisiuni pentru creștere intelectuală și personală, am promova succesul individual și auto-determinare și cred că educația a întregii persoane construiește caracter, promovează implicarea activă în lume și produce cetățeni mai buni.

Comunitate etic - recunoaște demnitatea fiecărui membru și tratează pe toată lumea cu respect. Acțiunile noastre sunt ghidate de corectitudine, onestitate și integritate.

Incluziunea - promovarea diversității și asigurarea accesului la oportunități educaționale și socio-economice pentru toți, indiferent de medii individuale.

Inovare - încurajarea ingeniozitate, creativitate si descoperire.

Colaborare - avansarea societății prin crearea de parteneriate cu studenți, absolvenți, afaceri și industrie, organisme guvernamentale, agențiile de acreditare și comunitățile universitate servește.

Lucrul în echipă - lucrează împreună spre un scop comun.

Comunicarea - schimbul de informații în mod deschis și în timp util.

Leadership - am valoare conducere construit pe încredere, integritate și politețe.

Oportunitate - cu un accent pe dezvoltarea abilităților de carieră și cunoștințe, oferim o oportunitate pentru angajament civic, dezvoltare de conducere, avansarea și succesul.

Gândirea critică - ne preda și de a încuraja studenții noștri să dezvolte abilități analitice și de luare a deciziilor, astfel încât aceștia să poată să formuleze și să rezolve problemele și să vină cu o cale de urmat.

De ce International University Pioneer

Lectori cu înaltă calificare și dedicat. Taxele de accesibile, de plătit în rate. Credite educaționale disponibile de la învățământul superior Credite consiliului de administrație și în parteneriat cu Equity Bank. O bibliotecă bine echipate, inclusiv a resurselor digitale / on-line. Stat de laboratoare informatice de artă și facilități TIC. 24 de ore de acces rapid la Internet, ideal pentru munca de cercetare. Hotspot-urile - acces la Internet pe wireless LAN. Hands-on experiență de cercetare - cercetare elev a subliniat încă de la primul an al programului de absolvent Orientarea problemă socială - să recunoaștem că oamenii de știință au responsabilitatea de a produce cercetare, care abordează problemele curente și încearcă să explice sau rezolvarea problemelor sociale. Cultura intelectual Vibrant - serviciile respective sunt parte a unei culturi mai mare universitate înfloritoare, dotate cu resurse extraordinare și alcătuit din intelectuali vibrante și creative. Transferurile de credit / scutiri acordate titularilor de diplomă în domenii relevante. Programarea flexibilă a cursurilor - o zi, de seara și setările week-end asigură oportunități pentru alte activități care nu sunt pierdute. Probleme Mentoring - facultate sunt profund angajat să mentorat elevilor. Personalizate de dezvoltare profesională - elevii au posibilitatea de a dezvolta abilitățile profesionale prin certificatul în Studii industriale (CIS) programul oferit tuturor studenti si prin unic de Plasament industriale (IP) programul. Acestea oferă studenților posibilitatea de a experimenta industrie și dezvolte abilități care îi ajută în grade și dincolo lor. Va oferim posibilitatea de a întâlni angajatori și de a primi îndrumare cu privire la toate aspectele legate de vânătoare de locuri de muncă, de la scrierea CV-uri pentru un interviu competențe. Team building - toți studenții noștri care efectuează munca de proiect merge de team building la zonele desemnate. Aceasta oferă o experiență "Outward Bound", în care elevii se unesc pentru a face față provocărilor ca echipe. Ei se întorc la Universitatea și, în aceleași echipe, începe munca lor proiect cu experiență suișurile și coborâșurile de lucru în echipă deja. O comunitate adevărată - un mediu deschis și de susținere, în cazul în care profesorii si studentii frecvent colaboreze. Mediu senină și propice pentru învățare. Cămine separate pentru domnilor și doamnelor. Transportul la și de la destinații disponibile elevilor. La câțiva pași de Central Business District.

Locații

Nairobi

Pioneer International University

Address
Desai Rd
P.O.BOX 33421-00600

33421-00600 Nairobi, Județul Nairobi, Kenya
Număr de telefon
00 254 700 372 354