Citește Descrierea Oficială

despre IBCM

Bine ați venit la International Business College din Mitrovica!

studenții IBCM

Bine ati venit la IBCM, un colegiu unic, care se mândrește cu modalități noi de gândire, de învățare și aplicarea cunoștințelor. Având sediul în cele două campusuri frumoase, moderne în Nord și Mitrovica de Sud, ne-am specializat în pregătirea studenților noștri pentru lumea muncii.

Istoric, donatori și parteneri

Afaceri Internaționale College din Mitrovica (IBCM) a fost înființată în martie 2010, ca o fundație înregistrată la nivel internațional non-profit care funcționează sub auspiciile organizației olandeze SPARK non-guvernamentale.

IBCM

Acesta a fost stabilit cu donații de la:

  • Agenția de suedeză pentru Dezvoltare Internațională (SIDA)
  • Ministerul danez al Afacerilor Externe
  • Ministerul olandez de Cooperare pentru Dezvoltare
  • Ambasada Britanică la Pristina
  • Confederația Elvețiană
  • Oficiul Uniunii Europene în Kosovo
  • Ambasada Germaniei la Pristina

IBCM a dezvoltat programe academice trei de înaltă calitate, în parteneriat cu instituțiile de învățământ superior din Danemarca: Lillebaelt Academia de învățământ superior profesional, Tietgen Business College și University College Lillebaelt. După mai mulți ani de informații și abilități intense de schimb, în ​​cazul în care programele de studiu au fost adaptate la contextul local și a personalului și a cadrelor didactice au primit training intensiv, stadiul de dezvoltare curriculară a parteneriatului a fost finalizat în 2014. Programele au fost acum pe deplin predat la IBCM.

Parteneriatul cu instituțiile daneze funcționează acum la un nivel de întreținere, cu profesori danezi cheie continuă să pună în aplicare supravegherea lor a procesului de evaluare și examene IBCM a calității. Prin menținerea acestui acord, studenții IBCM primesc diplome duble, ceea ce înseamnă că ei câștigă o diplomă atât din IBCM și de la Colegiul partener relevant în Danemarca, la finalizarea cu succes a programului lor de studiu.

IBCM a fost acreditat de către agenția de acreditare germană EVALAG începând cu 2013.

IBCM

ABORDARE

La IBCM abordarea noastră este centrată pe student. Scopul nostru este de a construi studenților în profesioniști cu abilitățile de a face o diferenta la locul de muncă și comunitățile lor. Acesta este un colegiu în cazul în care se pune accent pe calitatea educației, aplicarea acesteia de a practica, si integrarea celor mai bune practici internaționale în toate domeniile.

Motto-ul nostru, de la teorie la practica, este infuzată în proiectarea și programele tuturor programelor noastre de grad. Folosind cele mai bune practici profesionale profesionale cum a fost introdus prin intermediul partenerilor noștri danezi, programele noastre de studiu sunt adaptate la nivel local și de a folosi un model pedagogic, care asigură învățarea maximă.

IBCM

Viziunea lui IBCM

Mitrovica va deveni un nod vibrant economic în Balcanii de Vest care demonstrează incluziunea socio-etnică a diferitelor grupuri și comunități din regiune. educație și formare profesională de înaltă calitate vor contribui la acest lucru prin asigurarea dezvoltării competențelor esențiale precum și expunerea la comunitatea internațională, precum și prin reducerea diferențelor în grupurile etnice din Mitrovica.

Gol

Misiune si Mandatul lui IBCM

IBCM va deveni o instituție autosustinute superior învățământului profesional, care oferă educație internațională de înaltă calitate, într-un ritm accesibil. Prin furnizarea de educație și formare excelent, va oferi tinerilor și adulților din regiunea Mitrovica, cu oportunități economice și de a sprijini dezvoltarea economică în regiune. Prin aplicarea motto-ul IBCM "De la teorie la practica" studenții IBCM sunt echipate cu un set-up la zi de competențe, care să le permită să dezvolte o carieră profesională.

IBCM
Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Licenţă

International Business College Mitrovica (IBCM)

IBCM Public Service Management (PSM), program de studii universitare oferă studenților posibilitatea de a face față provocărilor managementului modern din sectorul public ... [+]

Licențiat în Managementul Serviciilor Publice

Licențiat în Managementul Serviciilor Publice IBCM

O IBCM Managementul Serviciilor Publice (PSM) program de studii universitare oferă studenților posibilitatea de a face față provocărilor managementului modern din sectorul public și a reformei. Acesta acoperă o serie de concepte sociale, democratice și economice, cum ar fi drepturile omului, inovare, dezvoltare și integrare europeană. Scopul nostru este de a dota studenții noștri cu o stare de spirit de rezolvare a problemelor și un set clar de valori pentru a le ajuta să facă față provocărilor cu care se confruntă funcționarii publici și cetățeni moderni de azi.... [-]

Kosovo Mitrovica
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
International Business College Mitrovica (IBCM)

IBCM de mediu și agricole Management (EAM) Programul oferă studenților, cu o experiență interdisciplinară în gestionarea problemelor critice de mediu, cum ar fi producția ... [+]

Licențiat în Management De Mediu și Agricultură

O IBCM de Mediu și Management Agricol (EAM) Programul oferă studenților, cu o experiență interdisciplinară în gestionarea problemelor critice de mediu, cum ar fi producția agricolă, biodiversitatea, resursele naturale și energia din surse regenerabile. Ca un student EAM, veți obține perspective lumea reală în practicile și tendințele de mediu și agro-business moderne, oferindu-vă abilitățile necesare pentru o cariera de succes.

grade internaționale și acreditate

Programul este predat în limba engleză și se bazează pe Sistemul european de credite transferabile (ECTS). Cursurile sunt recunoscute pe plan internațional și transferabile.... [-]

Kosovo Mitrovica
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
International Business College Mitrovica (IBCM)

Programul IBCM Internațional de Marketing și Vânzări este specializată în studii de afaceri, cu un accent puternic pe marketing internațional, economie, comunicații, mana ... [+]

Licențiat în Vânzări Internaționale și Marketing

O IBCM Vânzări Internaționale și Marketing (ISM) Programul este specializat în studii de afaceri, cu un accent puternic pe marketing internațional, economie, comunicații, managementul organizației și a spiritului antreprenorial și a inovației. Programul ISM vă va dota cu rezolvarea problemei și antreprenoriale minte-set care aveți nevoie pentru a reuși.

grade internaționale și acreditate

Programul este predat în limba engleză și se bazează pe Sistemul european de credite transferabile (ECTS). Cursurile sunt recunoscute pe plan internațional și transferabile.

Toți elevii IBCM primesc o diplomă dublă. Acest lucru înseamnă că veți primi o diplomă de la IBCM și o diplomă de la instituția noastră parteneră, Lillebaelt Academia pentru Învățământ Superior Profesional în Danemarca.... [-]

Kosovo Mitrovica
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
Campus
Citiți mai multe în limba engleză