International Business College Mitrovica (IBCM)

Introducere

Citește Descrierea Oficială

despre IBCM

Bine ați venit la International Business College din Mitrovica!

studenții IBCM

Bine ati venit la IBCM, un colegiu unic, care se mândrește cu modalități noi de gândire, de învățare și aplicarea cunoștințelor. Având sediul în cele două campusuri frumoase, moderne în Nord și Mitrovica de Sud, ne-am specializat în pregătirea studenților noștri pentru lumea muncii.

Istoric, donatori și parteneri

Afaceri Internaționale College din Mitrovica (IBCM) a fost înființată în martie 2010, ca o fundație înregistrată la nivel internațional non-profit care funcționează sub auspiciile organizației olandeze SPARK non-guvernamentale.

IBCM

Acesta a fost stabilit cu donații de la:

  • Agenția de suedeză pentru Dezvoltare Internațională (SIDA)
  • Ministerul danez al Afacerilor Externe
  • Ministerul olandez de Cooperare pentru Dezvoltare
  • Ambasada Britanică la Pristina
  • Confederația Elvețiană
  • Oficiul Uniunii Europene în Kosovo
  • Ambasada Germaniei la Pristina

IBCM a dezvoltat programe academice trei de înaltă calitate, în parteneriat cu instituțiile de învățământ superior din Danemarca: Lillebaelt Academia de învățământ superior profesional, Tietgen Business College și University College Lillebaelt. După mai mulți ani de informații și abilități intense de schimb, în ​​cazul în care programele de studiu au fost adaptate la contextul local și a personalului și a cadrelor didactice au primit training intensiv, stadiul de dezvoltare curriculară a parteneriatului a fost finalizat în 2014. Programele au fost acum pe deplin predat la IBCM.

Parteneriatul cu instituțiile daneze funcționează acum la un nivel de întreținere, cu profesori danezi cheie continuă să pună în aplicare supravegherea lor a procesului de evaluare și examene IBCM a calității. Prin menținerea acestui acord, studenții IBCM primesc diplome duble, ceea ce înseamnă că ei câștigă o diplomă atât din IBCM și de la Colegiul partener relevant în Danemarca, la finalizarea cu succes a programului lor de studiu.

IBCM a fost acreditat de către agenția de acreditare germană EVALAG începând cu 2013.

IBCM

ABORDARE

La IBCM abordarea noastră este centrată pe student. Scopul nostru este de a construi studenților în profesioniști cu abilitățile de a face o diferenta la locul de muncă și comunitățile lor. Acesta este un colegiu în cazul în care se pune accent pe calitatea educației, aplicarea acesteia de a practica, si integrarea celor mai bune practici internaționale în toate domeniile.

Motto-ul nostru, de la teorie la practica, este infuzată în proiectarea și programele tuturor programelor noastre de grad. Folosind cele mai bune practici profesionale profesionale cum a fost introdus prin intermediul partenerilor noștri danezi, programele noastre de studiu sunt adaptate la nivel local și de a folosi un model pedagogic, care asigură învățarea maximă.

IBCM

Viziunea lui IBCM

Mitrovica va deveni un nod vibrant economic în Balcanii de Vest care demonstrează incluziunea socio-etnică a diferitelor grupuri și comunități din regiune. educație și formare profesională de înaltă calitate vor contribui la acest lucru prin asigurarea dezvoltării competențelor esențiale precum și expunerea la comunitatea internațională, precum și prin reducerea diferențelor în grupurile etnice din Mitrovica.

Gol

Misiune si Mandatul lui IBCM

IBCM va deveni o instituție autosustinute superior învățământului profesional, care oferă educație internațională de înaltă calitate, într-un ritm accesibil. Prin furnizarea de educație și formare excelent, va oferi tinerilor și adulților din regiunea Mitrovica, cu oportunități economice și de a sprijini dezvoltarea economică în regiune. Prin aplicarea motto-ul IBCM "De la teorie la practica" studenții IBCM sunt echipate cu un set-up la zi de competențe, care să le permită să dezvolte o carieră profesională.

IBCM

Locații

Mitrovica

Address
North Campus:
Str. Cara Dusana nn, 38220 Mitrovica

South Campus:
Str. Bislim Bajgora nn, 40.000 Mitrovica

Mitrovica, Kosovo