Citește Descrierea Oficială

Riga Graduate School of Law (RGSL) a fost înființată în 1998. Astăzi, este o școală de drept de nivel superior care oferă studii de licență, masterat și doctorat interdisciplinar în drept, afaceri, finanțe, politică, relații internaționale și diplomație. RGSL oferă studenților din întreaga lume cursuri juridice în limba engleză. Studiul la RGSL oferă o combinație unică între nivel global și local, în sensul că calitatea predării este la nivel internațional de top, în timp ce atenția acordată studenților este foarte locală și individuală.
Situat în inima districtului Art Nouveau din Riga, în centrul regiunii baltice, RGSL își propune să ofere o educație academică puternică în contextul unei lumi reale în continuă schimbare și interconectată.
Cele două programe de licență, lansate în 2010, se axează pe Drept și Afaceri sau Drept și Diplomație. Programele de masterat se concentrează pe Drept și Finanțe, Drept european și internațional, cu diplome specializate în drept internațional public și drepturile omului, drept comercial transfrontalier și drept și politică a Uniunii Europene. În mod similar, programul de doctorat, lansat în 2013 și oferit în parteneriat cu Universitatea din Copenhaga, acoperă subiecte în mai multe discipline și combină cercetarea, instruirea și alte activități practice în vederea finalizării cercetării doctorale.
Facultatea RGSL reprezintă excelența academică, dar și experiența practică. Membrii facultății rezidenți și invitați sunt atât academicieni, cât și profesioniști proveniți din instituții academice de renume din întreaga lume, din UE și din alte instituții internaționale, precum și din partea unor mari firme de avocatură și a unor companii internaționale.
RGSL a devenit un centru important pentru organizarea de evenimente care promovează discursul academic și de cercetare în domeniile supremației legii, democrației și drepturilor omului.
Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Riga Graduate School of Law