Transport and Telecommunication Institute

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Misiunea STI - combinarea tradițiilor universitare clasice cu tehnologiile inovatoare, științele exacte și abordarea creativă. Scopul STI - necesar constant al absolvenților noștri pe piața internațională a muncii.

Transport and Telecommunication Institute (lat. Transporta un sakaru institūts - TSI) - este o universitate modernă cu istoria aproape centenară. STI - este universitatea-succesorul legendarului RKIIGA (Riga Red-Banner Civil Aviation Institute) și RAU (Riga Aviation Institute). În prezent, TSI a fost înființată în 1999. În prezent, TSI - este singurul tip de universitate privată de colegiu tehnic din Letonia unde puteți obține studii superioare în letonă și engleză.

135061_web-men-blue-840x289.png

STI a primit o acreditare permanentă în Letonia ca instituție de învățământ superior.

Institutul oferă programele academice în următoarele direcții: transport și logistică, științe informatice, electronice și telecomunicații, management, transport aerian (de asemenea pilot). În 2020, toate direcțiile de educație ale STI au primit acreditarea pentru perioada maximă - 6 ani.

Puteți obține o educație profesională superioară la nivelele I și II, licență și master, puteți pregăti și apăra o disertație de doctorat, alegând STI.

Programele de studiu în Institut sunt axate pe valoarea practică a educației, de aceea programele sunt dezvoltate cu cooperarea cu reprezentanții industriei partenere din STI.

STI desfășoară activități științifice de cercetare diversificate. Conform rezultatelor evaluării experților, Transport and Telecommunication Institute este singurul dintre colegiile private incluse în lista instituțiilor științifice de top, care acționează în Letonia. Suma totală de absolvenți de institut - peste 8900. Numărul actual de studenți - mai mult de 2600. Există studenți din Austria, Azerbaidjan, Bulgaria, Egipt, India, Kazahstan, Moldova, Mongolia, Rusia, Ucraina, Marea Britanie, SUA, Uzbekistan și multe alte țări din STI.
Cele mai populare direcții de educație pentru studenții străini sunt: logistica, tehnologiile informaționale, aviația. STI - este o educație acreditată, un personal de lectură splendid, o bază de știință și tehnologie, care răspunde celor mai recente cerințe, mediul de învățare maxim considerat și, bineînțeles, diplomă, admisă în cele mai multe țări ale lumii.

Locații

Riga

Address
Transport And Telecommunication Institute
Lomonosova street 1

LV-1019 Riga, Letonia