Transport and Telecommunication Institute

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Misiunea STI - combinație de tradiții universitare clasice și tehnologii inovatoare, științe exacte și abordare creativă. Scopul STI - cerere stabilă pentru absolvenții noștri pe piața internațională a muncii.

Transport and Telecommunication Institute (lat. Transporta un sakaru institūts - TSI) - este o universitate modernă cu istoria aproape centenară. STI este universitatea-succesorul legendarului RKIIGA (Riga Red-Banner Civil Aviation Institute) și RAU (Riga Aviation Institute). În prezent, TSI a fost înființată în 1999. În prezent, STI - este singurul colegiu tehnic privat de tip universitar din Letonia unde puteți obține studii superioare în letonă și engleză.

STI a primit o acreditare permanentă în Letonia ca instituție de învățământ superior.

Institutul oferă programele academice în următoarele direcții: transport și logistică, științe informatice, electronice și telecomunicații, management, transport aerian. În 2020, toate direcțiile de educație ale STI au primit acreditare pentru perioada maximă - 6 ani.

Alegând STI, puteți obține o educație profesională superioară de nivel I și II, licență și master, puteți pregăti și apăra o disertație de doctorat.

Programele de studiu STI sunt axate pe valoarea practică a educației; prin urmare, programele sunt dezvoltate în cooperare cu experți din industria partenerilor din STI.

TSI Winter Admission oferă un program unic de masterat - Master Plus !

O mare oportunitate nu numai pentru a obține o educație la nivel de master, ci și pentru a primi sfaturi de mentor și consultații individuale, pentru a împărtăși experiența și cunoștințele profesionale.

Master Plus este o abordare modernă și inovatoare a studiilor de masterat cu un conținut unic de studiu și un mentor personal în programul de studiu al masterului ales.

Program de studiu Afaceri și management

Puteți aplica acum și începe studiile în februarie 2021!

Cerere până la 31.01.2021 (Studiile vor începe online până când se va permite efectuarea de studii față în față)

STI desfășoară o cercetare științifică diversificată. Conform rezultatelor evaluării experților, Transport and Telecommunication Institute este singurul dintre colegiile private incluse pe lista instituțiilor științifice de top, care acționează în Letonia. Numărul total de absolvenți de institut este mai mult de 8900. Numărul actual de studenți este mai mare de 2600. Există studenți din Austria, Azerbaidjan, Bulgaria, Egipt, India, Kazahstan, Moldova, Mongolia, Rusia, Ucraina, Marea Britanie, SUA, Uzbekistan și multe alte țări din STI.


Cele mai populare direcții de educație pentru studenții străini sunt: logistica, tehnologiile informaționale, aviația. STI oferă o educație acreditată, personal academic excelent, bază de cercetare și tehnologie, corespunzând celor mai recente cerințe, cel mai gândit mediu de învățare și, desigur, diplomă, admisă în cele mai multe țări ale lumii.

Locații

Riga

Address
Transport And Telecommunication Institute
Lomonosova street 1

LV-1019 Riga, Letonia

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră