Citește Descrierea Oficială

Dobândi cunoștințe practice apreciat de angajatori

Învățământul superior este o bază integral în crearea de cariere de succes. Se deschide usi pentru creștere, dezvoltare și succes. În Turiba cunoștințe Universitatea merge mână în mână cu abilități practice - este o combinație, care este foarte apreciat de angajatori, nu numai în Letonia, dar și în lume.

Universitatea Turiba a primit recunoașterea angajatori și clasat în poziția de top a universităților cele mai recunoscute. 99.61% dintre absolvenții sunt angajați - aceasta este cea mai mare rata de ocupare între universități din Letonia, de asemenea, mai mult de 80% studenți este de lucru în timpul studiilor lor.

Absolvenții de la Universitatea Turiba sunt competitive și în cererea de pe piața forței de muncă. De asemenea orientare internațională, cooperare de succes cu industria, precum și mediul de studiu organizat de Universitatea sunt aprobate; mediu de studiu este îmbunătățită prin luarea în considerare sfaturile profesioniștilor teren și prin învățarea de la angajatori, parteneri apropiați de la Universitatea din probleme de dezvoltare de studiu.

Turiba este Universitatea practic-orientate, deoarece studiile practice face 60% din timpul petrecut la studii, în timp ce teoria - 40%. Lectori sunt profesioniști de teren cu o vasta experienta, care, în plus față de teorie oferă o introspecție în lumea domeniu. Oricine poate castiga la caz, educația lor de afaceri orientate spre domeniu profesional și să se dezvolte ca un lider creativ.

Orientarea profesională a Universității Turiba care permite elevilor să câștige experiență de lucru deja în timpul studiilor în fiecare an de studii, oferind oportunități de ucenicie la nivel servește o bază a ratei ocupării forței de muncă. Deja în timpul studiilor, este posibil să dobândească competențe reale și experiența necesare pentru munca. Studii nu se bazează doar pe materialele academice și sarcinile teoretice; astfel elevii sunt mai competitive pe piața forței de muncă. Angajatorii aproba experiență practică, prin urmare, atunci când recrutează tineri, preferințele sunt oferite acelor tineri care au dobândit o experiență cu un angajator în domeniul ales.

Turiba este orientată spre piața forței de muncă universitar, și este aprobat atât de către viitorii studenți și angajatori. Prin evaluarea unui potențial angajat, acesta este, de asemenea, luat în considerare care universitate el sau ea a absolvit, deoarece se referă la cunoștințele și abilitățile angajatului de a efectua un loc de muncă specific. Este important pentru angajator să știu cât de mult timp și de muncă ar trebui să fie investite în formarea unui nou angajat. Mai multa experienta si cunostintele practice tinerii au, mai puțin timp ar trebui să fie investite de către angajator, astfel instituția de învățământ superior, precum și conținutul programului de studiu este important, precum și experiența anterioară cu studenți ai particular instituției de învățământ superior.

Colaborare

Lucrul cu angajatorii

Universitatea Turiba are grija pe o bază de zi cu zi pentru a îmbunătăți mediul de afaceri în Letonia și de a contribui la dezvoltarea sectoarelor de afaceri cele mai de perspectivă. În acest scop, Turiba lucrează împreună cu angajatorii, oferindu-le consiliere, formare și cercetare. Angajatorii, studenți și reprezentanți ai diferitelor asociații cu cunoașterea tendințelor și cerințele pieței existente sunt invitați în mod regulat să se angajeze în Consiliile facultăților, grupurilor de lucru și discuții, luând astfel parte la dezvoltarea curriculei noi, aprobarea teme pentru lucrări de licență și programe de stagiu, precum și căutarea în comun pentru răspunsurile cu privire la modul de a pregăti cel mai bine noi specialiști și asupra a ceea ce este necesar pentru îmbunătățirea mediului de afaceri.

Cercetare de afaceri

Afacerea zilnică a personalului didactic nu este numai cursuri sau deținerea de ateliere de lucru și furnizarea de consultații pentru studenți. O parte importantă a activității tutorilor de la Universitatea Turiba este de a îmbunătăți competențele lor academice prin publicarea de lucrări de cercetare, de lucru cu angajatorii și să se implice în grupuri de lucru organizate cu scopul de a investiga o anumită problemă de interes, pentru a facilita integrarea inovații în afaceri și să aibă grijă de relansarea economică din țară. Cercetare aplicată dezvoltat în parteneriat cu experții din industrie și studenții ar fi util pentru fiecare angajator în urma tendințele sectoriale și planificarea dezvoltarea viitoare a întreprinderii. Cercetarea se realizează în patru domenii de activitate științifică. O mare parte a proiectelor de cercetare se desfășoară în zona de administrare a afacerilor, precum și în zona de prioritate a statului leton - afaceri de turism.

Facultatea de Administrarea Afacerilor, în parteneriat cu Institutul de Tehnologie Business efectuează cercetarea aplicată pe teme de importanță majoră pentru dezvoltarea mediului de afaceri în Letonia și la creșterea eficienței companiei:

Oportunități de dezvoltare pentru IMM-uri într-un mediu economic în schimbare; Activitatea de gestionare a întreprinderilor mici și mijlocii letone, evaluarea sa în ceea ce privește o creștere a productivității, precum și modificările necesare în politica economică a Guvernului pentru creșterea eficienței muncii; Sisteme de informații de afaceri și de prelucrare a datelor.

Tutorii și cercetătorii de facultate internaționale de Turism sunt executare proiecte de cercetare a turismului, inclusiv cele internaționale, care pot fi evaluate ca o contribuție semnificativă la creșterea industriei turismului letonă. Principalele teme de cercetare includ următoarele:

Piețele țintă de turism regionale letone, nevoile și adecvarea produselor oferite la cererea lor; De pregătire profesională a furnizorilor de servicii de turism - aptitudini și competențe necesare, evaluarea acestora; Studii privind ospitalitatea de obiecte de turism; Studii asupra locație branding.

Cercetatorii de la Institutul de lucru în domeniul comunicațiilor și tutorii de la Facultatea de Comunicare efectua cercetări de piață mass-media din Letonia, precum și comunicarea inter-cultural în domeniul responsabilității sociale a întreprinderilor în Letonia. Teme de cercetare majore sunt după cum urmează:

Formarea de conștientizare a identității naționale, după restaurarea independenței Letoniei: tendințe și factori; Aspecte inter-culturale ale responsabilității sociale a întreprinderilor în Letonia; Comunicații și perspective la începutul contractului de tip european a omenirii; Conflictele în organizații - opțiuni de analiză și soluționare.

Experții în domeniul dreptului la Institutul de Tehnologie Business și Facultatea de Drept sunt active în domeniul lor de activitate în furnizarea de consultanță cu privire la problemele de afaceri și drepturilor constituționale pentru ambele întreprinderi și persoane fizice. Ei au participat la proiecte privind probleme juridice cu caracter național și transnațional, de exemplu, dezvoltarea de amendamente la actele legislative și furnizarea de consultanță pe probleme de drept internațional. Unele dintre principalele teme de cercetare includ:

Impactul culturii occidentale drepturilor constituționale privind formarea și dezvoltarea drepturilor constituționale ale Republicii Letonia; Probleme pentru protecția dreptului de autor în societatea informațională; Reformele administrației publice; Reformele administrației publice constituționale; Tendințelor de dezvoltare în sociologie a drepturilor.

Programe predate în:
Engleză

Această școală oferă și:

BBA

Turiba University

În primul an academic, veți dobândi elementele de bază ale teoriei economice și veți obține informații amănunțite despre tendințele și procesele de dezvoltare a pieței ca ... [+]

Business Administration - Program de studii profesionale de licențăUtilStagii în companii de top din domeniu.99% dintre companiile europene sunt întreprinderi mici și mijlocii, ale căror manageri sunt instruiți în TuribaFiecare al patrulea sau ¼ din absolvenții de management de afaceri sunt proprietari de afaceri.Suma miliardarilor din lume crește recent

PROGRAMUL este acreditat până în anul 2019

GRADUL: Licență profesională în administrarea afacerilor

CALIFICARE: Director de întreprinderi sau instituții

DURATA STUDIILOR: 3 sau 4 ani universitari

PROGRAM DE STUDIU: în engleză sau letonă

Cariere:puteți aplica cunoștințele dobândite dacă doriți să începeți propria afacere;dacă doriți să lucrați pentru o companie înființată de o altă persoană, puteți aplica pentru funcția de manager de nivel mediu sau superior într-o companie letonă sau străină;în același mod, aveți posibilitatea de a vă demonstra abilitățile și cunoștințele în calitate de manager de proiect, de manager al diferitelor unități structurale sau de a fi director de finanțe dacă chestiunile legate de bani sunt punctul dvs. forte.... [-]
Letonia Riga
Septembrie 2019
Engleză,Letonă
La zi
3 - 4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Licenţă

Turiba University

În anul universitar 1 veți dobândi cunoștințe de psihologie socială și variații de comunicare în diferite țări, care este foarte apreciat de specialisti in viata lor de z ... [+]

Managementul Comunicare Internațională - program de studiu de licență Professional Util Există mai multe telefoane mobile cu conexiune decât oameni din lume. Există 3 milioane de blog-uri nou create pe Internet în fiecare lună.

PROGRAM este acreditat până anul 2019

GRADUL DOBÂNDITE: Professional Bachelor Degree în Administrația Publică

CALIFICARE OBȚINUTE: Manager de Relatii Publice

perioada de studiu: 4 ani universitari

STUDIU DE PROGRAM: În limba engleză sau letonă

Opțiuni de carieră: Perspectiva unei poziții interesant și bine plătit ca un reprezentant al companiei în străinătate sau șef de misiune așteaptă acolo pentru tine si vei fi, de asemenea, posibilitatea de a aplica zilnic cunoștințele de limba engleza si de a lucra side-by-side cu oameni din diferite culturi; Dacă doriți să se aplice cunoștințele dobândite în ceea ce privește mediul internațional aici, în Letonia, va fi apt pentru lucru la Ministerul Afacerilor Externe sau a altor instituții guvernamentale; Veți fi capabil de a stabili și gestionarea propria companie sau o organizație non-guvernamentală; Veți fi capabil de a defini ordinea de zi pentru țările și comunitățile. ... [-]
Letonia Riga
Contactează şcoala
Engleză,Letonă
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Turiba University

În cursul celor patru ani de studiu, elevii vor dobândi cunoștințe aprofundate și abilități practice în înțelegerea proceselor economice și a managementului financiar al ... [+]

Managementul Finanțelor Internaționale

GRADUL: Licență profesională în administrarea afacerilor

CALIFICARE: Managerul companiei și instituției

DURATA STUDIULUI: 4 ani de studii cu normă întreagă sau 4,3 ani de studii cu frecvență parțială

LIMBA DE STUDIU: letonă sau engleză

INTERNSHIP: În companii internaționale

Avantajele programuluiProces flexibil de instruire;Transfer de cunoștințe bazat pe experiență;Ateliere practice.Lectori-experți ai industrieiIeva Meldrāja - Director Financiar al companiei "VISMA";Ivars Godmanis - finanțator, fost prim-ministru;Ivars Linde - Consultant al companiei "TRIGONA";Jānis Zeibots - director financiar la Turiba University .... [-]
Letonia Riga
Septembrie 2019
Engleză,Letonă
La zi
Part time
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Turiba University

Conținutul programului de studiu "Computer Systems" a fost proiectat în conformitate cu următoarele standarde: ACM (Asociația Standardelor de Mașini de Calcul, adică Inst ... [+]

Sisteme informatice

Conținutul programului de studiu "Computer Systems" a fost conceput în conformitate cu următoarele standarde:

ACM (Asociația standardelor de mașini computerizate, adică orientările curriculare pentru programele de licență în informatică)CDIO Standard 2.0 (conceperea, proiectarea, implementarea, funcționarea) pentru cadrele de învățământ inovatoare care predă inginerii de nouă generație, inclusiv. de la conceptul de produs, proiectare, implementare la exploatareStandardele profesiei software

GRADUL DIDACTIC: Diplomă de licență profesională în sisteme informatice

CALIFICARE DE ATRIBUIRE: Calificarea profesională a inginerului de software... [-]

Letonia Riga
Contactează şcoala
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Turiba University

Singurul program de studiu în Europa de Nord, care este evaluată de către ONU OMC, a fost atribuit cel mai mare evaluare a calității în educație lume turism - certificat ... [+]

Turism și Management al Ospitalitatii - program de studiu de licență profesională Util În fiecare an ~ 200 de elevi de turism petrec verile lor în afara Letonia, prin care au stagii în companii de turism din diferite țări. Singurul program de studiu în Europa de Nord, care este evaluată de către ONU OMC, a fost atribuit cel mai mare evaluare a calității în educație lume turism - certificat TedQual.

Turism program de studiu și de management Hospitality licență profesională a obținut pentru a patra oară prestigiosul UNWTO - acreditarea ONU Organizația Mondială a Turismului TedQual la termenul maxim posibil - patru ani, până anul 2018.

PROGRAM este acreditat până anul 2019 - TedQual Certificat (de la ONU OMC)... [-]

Letonia Riga
Contactează şcoala
Engleză,Letonă
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Get to know Turiba University

Turiba
Address
Graudu street 68
LV – 1058 Riga, Letonia
Website
Număr de telefon
+371 67 622 551