Citește Descrierea Oficială

tur

Câștigă cunoștințe practice apreciate de angajatori

Învățământul superior este o bază integrantă în crearea carierei de succes. Acesta deschide uși pentru creștere, dezvoltare și succes. În Turiba University cunoștințele merg mână în mână cu abilitățile practice - este o combinație, care este foarte apreciată de angajatori nu numai în Letonia, ci și în lume.

Turiba University a primit recunoașterea din partea angajatorilor și s-a clasat pe poziția de top a celor mai recunoscute universități. 99,61% dintre absolvenți sunt angajați - este cea mai mare rată de ocupare a forței de muncă din universitățile letone, în plus, peste 80% studenți lucrează în timpul studiilor.

Absolvenții Turiba University sunt competitivi și solicită pe piața muncii. De asemenea, sunt aprobate orientările internaționale, cooperarea de succes cu industriile, precum și mediul de studiu organizat al Universității; mediul de studiu este îmbunătățit prin luarea în considerare a sfaturilor profesioniștilor din domeniu și prin învățarea de la angajatori, parteneri apropiați ai Universității în problemele de dezvoltare a studiului.

Turiba este o universitate orientată practic, deoarece studiile practice formează 60% din timpul petrecut la studii, în timp ce teoria - 40%. Lecalt = "turerii sunt profesioniști din domeniu cu o experiență vastă, care, pe lângă teorie, oferă o perspectivă asupra lumii domeniului particular. Fiecare poate câștiga în domeniul său profesional o educație adecvată, orientată spre afaceri și să se dezvolte ca lider creativ.

Orientarea profesională a Turiba University care permite studenților să dobândească experiență de muncă deja în timpul studiilor în fiecare an de studii, oferind oportunități largi de ucenicie, constituie o bază a ratei ridicate a ocupării forței de muncă. Deja în timpul studiilor, este posibil să dobândești abilități și experiență reale necesare lucrării. Studiile nu se bazează doar pe materiale academice și sarcini teoretice; astfel studenții sunt mai competitivi pe piața muncii. Angajatorii aprobă experiența practică, prin urmare, atunci când recrutează tineri, preferințele sunt acei tineri care au dobândit experiență cu un angajator în domeniul ales.

Turiba este o universitate orientată către piața muncii și este aprobată atât de către studenții fualt = "ture, cât și de către angajatori. Evaluând un potențial angajat, se ia în considerare și ce universitate a absolvit, deoarece se referă la cunoștințe și abilități a angajatului pentru a îndeplini un loc de muncă specific. Este important ca angajatorul să știe cât timp și muncă ar trebui investiți în formarea unui nou angajat. Cu cât sunt mai mulți experți și cunoștințe practice ale tinerilor, cu atât mai puțin timp trebuie investit de către angajatorul, prin urmare instituția de învățământ superior și conținutul programului de studiu sunt importante, precum și experiența anterioară cu studenții instituției de învățământ superior.

Colaborare

Lucrul cu Angajatorii

Turiba University are grijă zilnic să îmbunătățească mediul de afaceri din Letonia și să contribuie la dezvoltarea celor mai potențiale sectoare de afaceri. În acest scop, Turiba lucrează împreună cu angajatorii care le oferă consultanță, instruire și cercetare. Angajatorii, studenții și reprezentanții diferitelor asociații cu cunoștințe despre tendințele și cerințele pieței existente sunt invitați în mod regulat să se angajeze în consiliile facultăților, grupuri de lucru și discuții, participând astfel la elaborarea de programe noi, aprobarea temelor pentru lucrările de absolvire și programe de stagiu, precum și căutarea în comun a răspunsurilor cu privire la modul de pregătire optimă a noilor specialiști și a celor necesare pentru îmbunătățirea mediului de afaceri.

Studii de afaceri

Afacerea zilnică a personalului didactic nu este numai lecalt = „realizarea sau organizarea de ateliere și furnizarea de consultanțe pentru studenți. O parte importantă a activității tutorilor de la Turiba University este îmbunătățirea competențelor academice prin publicarea de lucrări de cercetare, colaborarea cu angajatorii și implicarea în grupuri de lucru organizate cu scopul de a cerceta o problemă specifică de îngrijorare, de a facilita integrarea inovațiilor în afaceri și de a avea grijă de transformarea economică în țară. Cercetarea aplicată, dezvoltată în parteneriat cu experții din industrie și studenții, ar fi utilă pentru fiecare angajator în urma tendințelor sectoriale și planifică fualt = "dezvoltarea ture a întreprinderii. Cercetarea este realizată în patru domenii de activitate științifică. O parte majoră a cercetării proiectele se derulează în domeniul administrării afacerilor, precum și în zona prioritară statului leton - afacerea turismului.

Facultatea de Administrare a Afacerilor, în parteneriat cu Business Technology Institute, realizează cercetări aplicate pe teme de importanță esențială pentru dezvoltarea unui mediu de afaceri în Letonia și pentru îmbunătățirea eficienței întreprinderii:

 • Oportunități de dezvoltare pentru IMM-uri într-un mediu economic în schimbare;
 • Activitatea de gestionare a întreprinderilor mici și mijlocii din Letonia, evaluarea sa în termeni de creștere a productivității și schimbările necesare în politica economică guvernamentală pentru creșterea eficienței muncii;
 • Sisteme de informații comerciale și prelucrare de date.119732_Turiba2.jpg

Tutorii și cercetătorii Facultății Turismului Internațional execută proiecte de cercetare turistică, inclusiv cele internaționale, care pot fi evaluate ca o contribuție semnificativă la dezvoltarea industriei turismului din Letonia. Principalele subiecte de cercetare includ următoarele:

 • Turismul regional din Letonia țintește piețele, nevoile lor și adecvarea produselor oferite la cerere;
 • Pregătirea profesională a furnizorilor de servicii de turism - abilități și competențe necesare, evaluarea acestora;
 • Studii privind ospitalitatea obiectelor turistice;
 • Studii privind marcarea locației.

Cercetătorii Institutului care lucrează în domeniul comunicațiilor și tutorii Facultății de Comunicare efectuează cercetări ale pieței mass-media în Letonia, precum și a comunicării interculturale în domeniul responsabilității sociale corporative din Letonia. Principalele subiecte de cercetare sunt următoarele:

 • Formarea de conștientizare a identității naționale după restabilirea independenței Letoniei: tendințe și factori;
 • Aspecte interculturale ale responsabilității sociale corporative în Letonia;
 • Comunicări și perspective la înființarea tipului european de omenire;
 • Conflicte în organizații - opțiuni pentru analiză și rezoluție.

Experți în domeniul dreptului de la Institutul de Tehnologie de Afaceri și Facultatea de Drept activează în domeniul lor de activitate în furnizarea de consultanță în probleme de afaceri și drepturi constituționale atât pentru întreprinderi, cât și pentru persoane fizice. Aceștia au participat la proiecte care se referă la probleme legale din sfera națională și transnațională, de exemplu, la elaborarea de modificări la actele legislative și la furnizarea de consultanță în problemele de drept internațional. Unele dintre principalele subiecte de cercetare includ:

 • Impactul culturii drepturilor constituționale occidentale asupra formării și dezvoltării drepturilor constituționale ale Republicii Letonia;
 • Probleme pentru protecția drepturilor de autor în societatea informațională;
 • Reformele administrației publice;
 • Reformele administrației publice constituționale;
 • Tendințe de dezvoltare în sociologia drepturilor.
Programe predate în:
 • Engleză

Această școală oferă și:

BBA

Turiba University

În primul an academic, veți dobândi elementele de bază ale teoriei economice și veți obține informații amănunțite despre tendințele și procesele de dezvoltare a pieței ca ... [+]

Business Administration - Program de studii profesionale de licențăUtilStagii în companii de top din domeniu.99% dintre companiile europene sunt întreprinderi mici și mijlocii, ale căror manageri sunt instruiți în TuribaFiecare al patrulea sau ¼ din absolvenții de management de afaceri sunt proprietari de afaceri.Suma miliardarilor din lume crește recent

PROGRAMUL este acreditat până în anul 2019

GRADUL: Licență profesională în administrarea afacerilor

CALIFICARE: Director de întreprinderi sau instituții

DURATA STUDIILOR: 3 sau 4 ani universitari

PROGRAM DE STUDIU: în engleză sau letonă

Cariere:puteți aplica cunoștințele dobândite dacă doriți să începeți propria afacere;dacă doriți să lucrați pentru o companie înființată de o altă persoană, puteți aplica pentru funcția de manager de nivel mediu sau superior într-o companie letonă sau străină;în același mod, aveți posibilitatea de a vă demonstra abilitățile și cunoștințele în calitate de manager de proiect, de manager al diferitelor unități structurale sau de a fi director de finanțe dacă chestiunile legate de bani sunt punctul dvs. forte.... [-]
Letonia Riga
Septembrie 2019
Engleză,Letonă
La zi
3 - 4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Licenţă

Turiba University

În anul universitar 1 veți dobândi cunoștințe de psihologie socială și variații de comunicare în diferite țări, ceea ce este foarte apreciat de specialiști în viața lor d ... [+]

Managementul comunicării internaționale - program de studii de licență profesionalăUtilExistă mai multe telefoane mobile cu conexiune decât oameni din lume.Există 3 milioane de bloguri noi create pe Internet în fiecare lună.

PROGRAMUL ESTE ACREDIT până în anul 2019

ADMINISTRAT DE GRAD: Licență profesională în administrație publică

CALIFICARE OBȚINUT: Director de relații publice

PERIOADA DE STUDIU: 4 ani academici

PROGRAM DE STUDIU: în engleză sau letonă

OPȚIUNI DE CARIERĂ:Perspectiva unei poziții interesante și bine plătite ca reprezentant al companiei în străinătate sau șef de misiune vă așteaptă acolo și veți putea, de asemenea, să vă aplicați zilnic cunoștințele de engleză și să lucrați cot la cot cu oamenii din diverse culturi;Dacă doriți să aplicați cunoștințele acumulate în ceea ce privește mediul internațional aici, în Letonia, sunteți în stare să lucrați la Ministerul Afacerilor Externe sau în alte instituții guvernamentale;Veți fi capabil să vă stabiliți și să gestionați propria companie sau o organizație neguvernamentală;Veți fi capabil să definiți agenda pentru țări și comunități.... [-]
Letonia Riga
Contactează şcoala
Engleză,Letonă
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Turiba University

Singurului program de studiu din Europa de Nord, evaluat de OMC, a primit cea mai înaltă evaluare a calității din lumea educației turistice - certificatul TedQual. ... [+]

Managementul turismului și ospitalității - program profesional de studii de licențăUtilÎn fiecare an ~ 200 de studenți de turism își petrec verile în afara Letoniei, prin stagii în companii de turism din diferite țări.Singurului program de studiu din Europa de Nord, care este evaluat de OMC, a primit cea mai înaltă evaluare de calitate din lumea educației turistice - certificatul TedQual.

Programul de studii profesionale de licență Managementul turismului și ospitalității a obținut pentru a patra oară prestigioasa acreditare UNQT - Organizația Mondială a Turismului ONU TedQual până la termenul maxim posibil - patru ani, până în anul 2018.

PROGRAMUL ESTE ACREDIT până în anul 2019 - Certificatul TedQual (de la OMC al ONU)... [-]

Letonia Riga
Contactează şcoala
Engleză,Letonă
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Turiba University

În cursul celor patru ani de studiu, elevii vor dobândi cunoștințe aprofundate și abilități practice în înțelegerea proceselor economice și a managementului financiar al ... [+]

Managementul Finanțelor Internaționale

GRADUL: Licență profesională în administrarea afacerilor

CALIFICARE: Managerul companiei și instituției

DURATA STUDIULUI: 4 ani de studii cu normă întreagă sau 4,3 ani de studii cu frecvență parțială

LIMBA DE STUDIU: letonă sau engleză

INTERNSHIP: În companii internaționale

Avantajele programuluiProces flexibil de instruire;Transfer de cunoștințe bazat pe experiență;Ateliere practice.Lectori-experți ai industrieiIeva Meldrāja - Director Financiar al companiei "VISMA";Ivars Godmanis - finanțator, fost prim-ministru;Ivars Linde - Consultant al companiei "TRIGONA";Jānis Zeibots - director financiar la Turiba University .... [-]
Letonia Riga
Septembrie 2019
Engleză,Letonă
La zi
Part time
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Turiba University

Conținutul programului de studiu "Computer Systems" a fost proiectat în conformitate cu următoarele standarde: ACM (Asociația Standardelor de Mașini de Calcul, adică Inst ... [+]

Sisteme informatice

Conținutul programului de studiu "Computer Systems" a fost conceput în conformitate cu următoarele standarde:

ACM (Asociația standardelor de mașini computerizate, adică orientările curriculare pentru programele de licență în informatică)CDIO Standard 2.0 (conceperea, proiectarea, implementarea, funcționarea) pentru cadrele de învățământ inovatoare care predă inginerii de nouă generație, inclusiv. de la conceptul de produs, proiectare, implementare la exploatareStandardele profesiei software

GRADUL DIDACTIC: Diplomă de licență profesională în sisteme informatice

CALIFICARE DE ATRIBUIRE: Calificarea profesională a inginerului de software... [-]

Letonia Riga
Februarie 2020
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Turiba
Address
Graudu street 68
LV – 1058 Riga, Letonia
Website
Număr de telefon
+371 67 622 551