Read the Official Description

Despre Šiaulių Valstybinė kolegija (Šiauliai State College)

Šiaulių Valstybinė kolegija (Šiauliai State College) a fost stabilit după reorganizarea a două școli superioare Šiauliai (medicale și tehnice), au avut o experiență pe termen lung în formarea de specialiști.

Šiaulių Valstybinė kolegija (Šiauliai State College) de a continua cu tradițiile ambelor școli și organizarea activității sale se străduiește pentru următoarele obiective:

  • pentru asigurarea accesibilității învățământului superior pentru oricine dorește și este capabil să studieze;
  • pentru a pregăti specialiști de înaltă calificare;
  • pentru a asigura calitatea studiilor;
  • pentru a crea societate și condițiile în mod constant pentru a studia cei care își exprimă dorința de a-și perfecționa calificările lor, să-și continue studiile vreodată de durata.

Scopul nostru este de a rămâne transparent și deschis, să reacționeze la cerințele mereu în schimbare ale pieței forței de muncă, pentru a satisface cerințele pe care tinerii și toți care are dorința de a studia le exprima. Ne-ar fi încântați să fie în măsură să comunice și să coopereze cu tine.

Viziune

Šiaulių Valstybinė kolegija (Šiauliai State College) este o organizație intelectuală, care este o instituție de învățământ superior de conducere de stat în regiunea de nord a Lituaniei, este competitivă și recunoscută în Lituania și Europa; schimbă mai repede decât schimbările din mediul său se întâmplă, asigurând oferta programelor de studii prospective și de înaltă calitate a studiilor, precum și o coerență între cunoștințe și abilități practice, dezvoltarea parteneriatelor sociale, crearea unui mediu academic motivant și care formează valorile umane comune.

Misiune

  • Pentru a permite de a dobândi diplomă de licență profesională și calificări profesionale bazate pe cercetarea științifică aplicată, pentru a asigura calitatea studiilor și a procesului de studiu, în conformitate cu standardele Uniunii Europene.
  • Pentru a răspunde în mod flexibil și rapid la schimbările de pe piața forței de muncă, pentru a instrui profesioniști calificați, pentru a efectua re-formare, un curs de perfecționare, pentru a dezvolta societatea deschisă la educație, cultură și cunoaștere.
  • Pentru a antrena o personalitate creatoare, bine educat, demn, etic responsabil, civică, independentă și antreprenorială.

Trecutul...

Istoria Šiauliai scolii medicale mai mare a început la 1 iulie anul 1946, la 16 strada MK Ciurlionis la periferia Šiauliai. scoala medicala Asistentilor a fost stabilit la acel moment. In anul 1991 scoala medicala a fost schimbat la scoala medicale superioare si la 1 septembrie 2002 a devenit Facultatea de ingrijire a sanatatii in Šiaulių Valstybinė kolegija (Šiauliai State College).

Šiauliai Școala Tehnică Superioară a început sa istorie când Šiauliai.Centrarea agrozootehnice Școala a fost fondată în 1959. In anul 1961, a devenit Šiauliai.Centrarea Școala Politehnică și din anul 1991 școala a funcționat ca Šiauliai.Centrarea Școala Tehnică Superioară. La 1 septembrie 2002 de Școala Tehnică Šiauliai.Centrarea superior a devenit Facultatea de Business si Tehnologii in Šiaulių Valstybinė kolegija (Šiauliai State College).

Prezentul...

Šiaulių Valstybinė kolegija (Šiauliai State College), înființat în 2002, este o instituție non-universitar. Acesta este singurul stat Colegiul din nordul Lituaniei. Peste 2300 de studenți de studiu de la Universitatea și peste 260 de profesori lucrează acolo. Atât elevii, cât și cadrele didactice participă în mod constant la diverse seminarii, conferințe, să organizeze și să implementeze diverse proiecte internaționale și profesionale, să efectueze cercetări aplicate, au practica lor de formare în întreprinderile partenerilor sociali sau de a continua studiile la universități. În 2007/2008 caria Colegiul outnineteen programe de bază non-universitară, facultățile de Sănătate și de afaceri și tehnologii funcționează.

Šiaulių Valstybinė kolegija (Šiauliai State College) cooperează cu universitățile din Lituania Colegiul urmează sistemul de management al calității în conformitate cu LST ISO 9001: 2008 Standart, care integrează o parte a Fundației Europene pentru Managementul Calitatii Excelenta Model (EFQM) principii.

fapte de bază privind Lituania și Šiauliai

Lituania este tara, situat la capătul vestic al Câmpiei Est-Europene, pe malul Mării Baltice. Numele statului - Republica Lituania.

Limba oficiala: Lituanian. Este un indo - limba germana - european, non - slave și non.

Capital: Vilnius. marile orașe - Vilnius, Kaunas, Klaipėda, Šiauliai, Panevėžys.

Context: Independent între cele două războaie mondiale, Lituania a fost anexată de către URSS în 1940. În martie 1990, Lituania a devenit prima dintre republici sovietice să declare independența.

Guvern: ramura executivă: șef de stat - președinte, șef al guvernului - Premier. Ramura legislativă: Parlamentul unicameral sau Seimas. Seimas este format din 141 de membri ai Seimas, reprezentanți ai poporului, aleși în mod direct sau prin vot secret, pentru o perioadă de patru - termen ani.

Moneda națională: Euro

populaţia: 3378600 (2007). grupuri etnice - lituanieni 83,45%, ruși 6,31%, polonezi 6,74%, belarușii 1,23%, ucraineni 0.65%, alte 1,62%.

religie majoră: Romano-catolici.

Statele Neighbour: Nord-frontiera cu Letonia, la est la frontiera cu Belarus, granita de Sud cu Polonia, sud-vest de frontieră cu Rusia.

Lituania este în Zona Central European Time: GMT + 2 ore iarna, GMT + 1 ora in timpul verii.

Siauliai

Šiauliai este situat în partea de nord a Lituaniei. A fost menționat pentru prima dată în cronicile pe 22 septembrie 1236. Ordinul livonian a fost distrus în această luptă (Soare Battle). Unii susțin că acest lucru este motivul pentru care Šiauliai.Centrarea este cunoscut sub numele de orașul Sun. Victoria lituanieni și a aliaților lor în această luptă este un eveniment foarte important în istoria statului Lituania. Ceas Piața Soarelui a fost amenajat în 1986 pentru a comemora 750th de ani de la această victorie. Cu această ocazie, sculptura Hunter a fost construit prea. Ea simbolizează originea numelui orașului. Orasul a primit numele de la soldați și vânători care au trăit acolo.

Întreaga zonă a orașului este de 81,13 mp. km. În conformitate cu zona de Šiauliai este al treilea oraș ca mărime, în funcție de numărul de locuitori (130.020 locuitori) este al patrulea.

Šiauliai este renumita pentru Bubiai Mound la 15 km de Šiauliai.Centrarea cunoscut pentru castelul său de lemn, care a fost ars de cruciati, Salduve Mound, care se află în partea de est a orașului. Domantai-Jurgaiciai Mound este un loc sacru, altul numele său este Dealul Crucilor.

Orașul, uneori, a înflorit, uneori suferea de războaie, ciuma, și incendii. Astăzi este cel mai mare centru cultural, industrial și științific în nordul Lituaniei.

Programs taught in:
Engleză
Rusă

Această școală oferă și:

Licenţă

Šiauliai State College

Obiectiv (e) al unui program de studiu: de a instrui specialiști de afaceri internaționali calificați, capabili să analizeze mediul de afaceri și a proceselor, pentru a c ... [+]

Despre program

Titlul programului de studiu: afaceri internaționale

Domeniu de studiu: Stiinte Sociale

Domeniu de studiu: Afaceri și Administrare

Nivelul de studiu: programul 6

Tipul de studiu: Studii de colegiu

Calificarea: Licență profesională de Afaceri Internaționale

Certificat eliberat: Professional Diploma de licență

nivel minim de educație pentru admitere: SECUNDAR

Descriere generala:

Obiectiv (e) al unui program de studiu:

Formarea de specialiști calificați de afaceri internaționale, capabile să analizeze mediul de afaceri și a proceselor, pentru a crea și de a gestiona o afacere, pentru a implementa proiecte de afaceri internaționale, să comunice și să negocieze în limbi străine, concentrându-se asupra mediului în schimbare internațional de afaceri, nevoile consumatorilor și obiectivele companiei prin aplicarea celor mai recente cunoștințe științifice și a principiilor de afaceri responsabile din punct de vedere social pe piețele naționale și internaționale.... [-]

Lituania Šiauliai
September 2019
La zi
Part time
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Šiauliai State College

Location address
Aušros ev. 40, Šiauliai LT-76241
Šiauliai, Šiauliai County, LT