International School of Law and Business

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Bine ati venit la ISLB

ISLB oferă programe moderne de gradul de licență, care permit studenților să dezvolte cunoștințele, abilitățile și atitudinile necesare pe piața muncii la nivel global și esențiale pentru a face față în lumea întreagă în viitor. Procesul educațional este adaptat pentru studii orientate spre practică și formare profesională care cuprind metode de predare și învățare de colaborare și experiențiale ca o reflectare a abordării centrate pe elev. Curriculum-ul cuprinde două stagii bazate pe industrie care oferă studenților o experiență de mână pe la locurile de muncă reale. Link-uri ISLB industria de puternice contribuie la asigurarea de studii contemporane și relevante și ocuparea forței de muncă absolvent.

O FACULTATEA DE MANAGEMENT are peste 2000 de elevi cu o pondere tot mai mare de studenți internaționali din 12 de țări diferite ale lumii. Pentru studenții internaționali ISLB oferă patru programe de gradul în limba engleză, inclusiv dreptul internațional de afaceri, Turism și Hotel Management, Business Management și Marketing, cu o varietate de diferite specializări orientate spre afaceri. Facultatea cuprinde cadre universitare recunoscute și practicieni care garantează dezvoltarea fundamentele teoretice solide și abilități practice cuprinzătoare.

ISLB oferă două moduri de studii: studii full-time (3 ani) și studii part-time (4 ani). Oportunități de E-learning sunt oferite pentru a satisface nevoile individuale studenților. Elevii pot alege modul cel mai convenabil de a studia la ISLB.

Bine ati venit la Lituania

Lituania este o țară din Europa Centrală, unul dintre cele trei state baltice, situat la intersectia dintre Est și Vest.

Lituania este cea mai mare dintre cele trei state baltice, care acoperă zona de 65 200 mp. km Lithuania împarte granițele sale cu Letonia, Belarus, Polonia, și regiunea Kaliningrad din Federația Rusă.

Lituania are o 99 km zonă lung de coasta Mării Baltice.

Lituania este împărțită în patru regiuni cultural și lingvistic distincte: Aukštaitija, Dzukija, Suvalkija și Žemaitija.

În 1989, un francez Institutul National Geographic de stiinta, Jean-Gregoire Affholder, stabilit că Centrul geografică a Europei se află în Lituania, la 24 km nord de capitala Vilnius.

Din 2004 Lituania a devenit membru al UE și NATO, precum și o parte din spațiul Schengen din 2007.

Populație. Populația Republicii Lituania este de 3,35 milioane de euro.

Limbă. Limbajul lituaniană este limba oficiala de stat și este recunoscut ca una dintre limbile oficiale ale Uniunii Europene. Limba lituaniană este una dintre cele două limbi baltice vii, împreună cu Letonia. Lituaniană, din AKK limbilor indo-europene, a păstrat cel mai bine sistemul de sunet vechi și numeroase particularitățile morfologice. În acest sens, este foarte asemănătoare cu sanscrita, greacă veche și latină. Studii în domeniul lingvisticii comparative au arătat că este limba indo-europeană livin mai arhaic.

Moneda. Litas (Lt) a fost unitatea monetară națională din 25 iunie 1993. 1 Litas (LT) este egală cu 100 de cenți. Litas este raportat la euro la cursul de 3,4528.

Ora: GMT + 2, Vilnius capitala Lituaniei, cu o populație de aproximativ 600.000.

Rapid schimbare și în curs de dezvoltare oraș multicultural, cu o reputație de una dintre cele mai sigure și mai prietenoase orașe din Europa.

Cea mai rapidă creștere oras din Lituania, cu toate centrele politice, economice, sociale și culturale majore.

Orașul vechi autentic, cu o arhitectură unică și diversă, înscris pe Lista Patrimoniului Mondial UNESCO.

Locații

Vilnius

Address
Laisves Ave. 58,
LT-05120 Vilnius, Jud. Vilnius, Lituania

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră