Citește Descrierea Oficială

Bine ati venit la ISLB

ISLB oferă programe moderne de gradul de licență, care permit studenților să dezvolte cunoștințele, abilitățile și atitudinile necesare pe piața muncii la nivel global și esențiale pentru a face față în lumea întreagă în viitor. Procesul educațional este adaptat pentru studii orientate spre practică și formare profesională care cuprind metode de predare și învățare de colaborare și experiențiale ca o reflectare a abordării centrate pe elev. Curriculum-ul cuprinde două stagii bazate pe industrie care oferă studenților o experiență de mână pe la locurile de muncă reale. Link-uri ISLB industria de puternice contribuie la asigurarea de studii contemporane și relevante și ocuparea forței de muncă absolvent.

O FACULTATEA DE MANAGEMENT are peste 2000 de elevi cu o pondere tot mai mare de studenți internaționali din 12 de țări diferite ale lumii. Pentru studenții internaționali ISLB oferă patru programe de gradul în limba engleză, inclusiv dreptul internațional de afaceri, Turism și Hotel Management, Business Management și Marketing, cu o varietate de diferite specializări orientate spre afaceri. Facultatea cuprinde cadre universitare recunoscute și practicieni care garantează dezvoltarea fundamentele teoretice solide și abilități practice cuprinzătoare.

ISLB oferă două moduri de studii: studii full-time (3 ani) și studii part-time (4 ani). Oportunități de E-learning sunt oferite pentru a satisface nevoile individuale studenților. Elevii pot alege modul cel mai convenabil de a studia la ISLB.

Bine ati venit la Lituania

Lituania este o țară din Europa Centrală, unul dintre cele trei state baltice, situat la intersectia dintre Est și Vest.

Lituania este cea mai mare dintre cele trei state baltice, care acoperă zona de 65 200 mp. km Lithuania împarte granițele sale cu Letonia, Belarus, Polonia, și regiunea Kaliningrad din Federația Rusă.

Lituania are o 99 km zonă lung de coasta Mării Baltice.

Lituania este împărțită în patru regiuni cultural și lingvistic distincte: Aukštaitija, Dzukija, Suvalkija și Žemaitija.

În 1989, un francez Institutul National Geographic de stiinta, Jean-Gregoire Affholder, stabilit că Centrul geografică a Europei se află în Lituania, la 24 km nord de capitala Vilnius.

Din 2004 Lituania a devenit membru al UE și NATO, precum și o parte din spațiul Schengen din 2007.

Populație. Populația Republicii Lituania este de 3,35 milioane de euro.

Limbă. Limbajul lituaniană este limba oficiala de stat și este recunoscut ca una dintre limbile oficiale ale Uniunii Europene. Limba lituaniană este una dintre cele două limbi baltice vii, împreună cu Letonia. Lituaniană, din AKK limbilor indo-europene, a păstrat cel mai bine sistemul de sunet vechi și numeroase particularitățile morfologice. În acest sens, este foarte asemănătoare cu sanscrita, greacă veche și latină. Studii în domeniul lingvisticii comparative au arătat că este limba indo-europeană livin mai arhaic.

Moneda. Litas (Lt) a fost unitatea monetară națională din 25 iunie 1993. 1 Litas (LT) este egală cu 100 de cenți. Litas este raportat la euro la cursul de 3,4528.

Ora: GMT + 2, Vilnius capitala Lituaniei, cu o populație de aproximativ 600.000.

Rapid schimbare și în curs de dezvoltare oraș multicultural, cu o reputație de una dintre cele mai sigure și mai prietenoase orașe din Europa.

Cea mai rapidă creștere oras din Lituania, cu toate centrele politice, economice, sociale și culturale majore.

Orașul vechi autentic, cu o arhitectură unică și diversă, înscris pe Lista Patrimoniului Mondial UNESCO.

Programe predate în:
  • Engleză
  • Lituanian

Această școală oferă și:

Licenţă

International School of Law and Business

Un grad lege de afaceri va pregăti să lucreze în arena juridică în cadrul comunității de afaceri. Ca o zonă de studiu, dreptul afacerilor se uită la ceea ce legile și reg ... [+]

Studii în limba engleză

Un grad lege de afaceri va pregăti să lucreze în arena juridică în cadrul comunității de afaceri. Ca o zonă de studiu, dreptul afacerilor se uită la ceea ce legile și reglementările influențează mediul de afaceri modern. Competența legală astăzi afaceri internaționale este necesară pentru o dezvoltare afaceri de succes în alte țări. În acest fel, o diplomă în drept de afaceri este un instrument versatil, echiparea studenții pentru o gamă largă de profesii și specialități.

Dezvoltarea abilităților practice este cheia

În timp ce studiam elevii vor realiza abilități practice puternice și va fi gata pentru a începe să lucreze imediat. În timpul celor douăzeci de săptămâni de practică profesională vă va aprofunda cunoștințele în diferite domenii procedură legală, veți învăța:... [-]

Lituania Vilnius
Septembrie 2019
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
International School of Law and Business

Studiind pentru o diplomă de licență administrarea afacerilor profesionist vă permite să dezvolte o înțelegere mai amplă a organizațiilor de afaceri și vă oferă cunoștinț ... [+]

Studiind pentru o diplomă de licență administrarea afacerilor profesionist vă permite să dezvolte o înțelegere mai amplă a organizațiilor de afaceri și vă oferă cunoștințe subiect specific în domenii cum ar fi piețele, clienții, finanțe, operațiuni, de comunicare și de tehnologia informației, precum și politica de afaceri și strategie. Probleme de afaceri sunt în mod normal abordate la nivel european și internațional, astfel încât să dezvolte o înțelegere globală și atitudine în procesele de afaceri.

O cale de economisire taxa pentru al doilea grad dumneavoastră de licență în Olanda

Absolvenți ISLB sunt binevenite pentru a NHL Universitatea de Stiinte Aplicate din Olanda pentru a obține o diplomă de doua licență în inginerie de afaceri, într-un an.... [-]

Lituania Vilnius
Septembrie 2019
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
International School of Law and Business

Marketing si Media Art este un nou program de studiu comun realizat în limba engleză, împreună cu Colegiul International University din Bulgaria (în continuare - IUC). ... [+]

Marketing și Media Art este un nou program de studiu comun realizat în limba engleză, împreună cu Colegiul International University din Bulgaria (în continuare - IUC). Scopul program de studiu în comun în Marketing și Media Art (În continuare - program comun, program de studiu), este de a instrui specialiști creative și inovatoare, care îndeplinesc cerințele de pe piața dinamică și globală a muncii și de a crea industria de comunicare și de marketing profesionisti care sunt capabili să realizeze practic de artă propriu, mass-media și proiecte de afaceri, sau proiecte care au fost pregătite de alții, muncind atât individual, cât și în echipă.

În studio audiovizualului recent echipata, un grup de elevi vor fi capabili de a crea produse media prin efectuarea o gamă completă de funcții, în același timp, prin împărtășirea funcții între ele și aplicarea cunoștințelor lor furnizate de lectori în timpul cursuri teoretice.... [-]

Lituania Vilnius
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
International School of Law and Business

Acesta este un domeniu multidisciplinar de studiu, cu scopul de a pregăti persoane cu experiență, angajamentul, și abilități de management, marketing, și pozițiile operaț ... [+]

Place să călătorească? Un zambet este o parte integrantă a tine? Prietenos și de ajutor? Ca ai ajuta pe alții? Ca pentru a face față provocărilor? Dacă răspunsul este afirmativ - Turism și program de Hotel Business este exact pentru tine!

Acesta este un domeniu multidisciplinar de studiu, cu scopul de a pregăti persoane cu experiență, angajamentul, și abilități de management, marketing, și pozițiile operațiuni în industria extinderea care oferă produse alimentare, cazare și servicii de turism pentru oamenii departe de casa. Ca un domeniu de studiu, Turism și Hotel Business este interdisciplinară. Acesta se bazează pe o gamă largă de discipline de bază pentru a oferi cunoștințe fundamentale și aptitudinile care sunt necesare pentru a îndeplini cerințele diverse plasate la persoane în funcții de conducere în cadrul industria ospitalitatii.... [-]

Lituania Vilnius
Septembrie 2019
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
International School of Law and Business

Cosmetică este un nou program de studiu comun, realizat în limba engleză, împreună cu Academia de cosmetice și de sănătate în Varșovia (în poloneză Wyższa Szkoła zawodowa ... [+]

Înfrumusețare este un nou program de studiu comun, realizat în limba engleză, împreună cu Academia de cosmetice și Sănătate în Varșovia (În poloneză Wyższa Szkoła zawodowa Kosmetyki i Pielęgnacji Zdrowia w Warszawie, denumită în continuare - WSZKiPZ). Acest Academia Poloneză a acumulat o mulțime de experiență în formare specialiști de înaltă calificare în terapia de frumusete; ea are un personal academic deosebit de înaltă calificare și rulează activități științifice productive.

Activitățile Un cosmetolog nu acoperă doar o "management". Frumusete Un cosmetolog este, de asemenea, un artist în lui / profesia ei, care oferă o varietate de soluții creative la un client. Este nevoie de mai mult decât un talent pentru un expert frumusete pentru a atrage un succes. Cosmetologi trebuie să aibă cunoștințe în diverse domenii de activitate, inclusiv de comunicare, relațiile umane, și suport de marketing. Toate acestea se realizează numai atunci când industria de frumusete este condus de profesioniști calificați și competenți. Astfel de profesioniști sunt pregătite în cadrul Programului comun de studiu cosmetologie. Viitoarele terapeuți frumusete va dezvolta instrumente și tehnici pentru a menține o piele sanatoasa facial și corp, pentru a elimina defectele pielii și corpului, pentru a evidenția caracteristici atractive ale feței, pentru a forma imaginea dorită, prin utilizarea celor mai noi tehnologii din proceduri cosmetice.... [-]

Lituania Vilnius
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză