Citește Descrierea Oficială

Kauno Kolegija / Universitatea de Stiinte Aplicate este un stat - instituție deținută de învățământ superior în domeniul tehnologiilor, științe sociale, biomedicina, științe umaniste și arte. Este una dintre cele mai mari instituții de învățământ superior nu numai în Lituania, dar în întreaga regiune a Mării Baltice.

Kauno Kolegija contribuie în mod activ la punerea în aplicare a politicii de dezvoltare regională de stat programe -Studiul sunt realizate nu numai în Kaunas, dar, de asemenea, în Kedainiai, Druskininkai și Taurage. Toate împreună ofera peste 40 de programe de studii. Mai mult de 8000 de studenți sunt în prezent studiază și aproximativ 600 de profesori sunt în prezent lucrează aici.

Succesul de Kauno kolegija se bazează pe parteneriatul între studenți, profesori și angajatori în procesul de formare a specialiștilor care achiziționează studii superioare și abilități practice în termen mai scurt, de obicei, de trei ani. Cooperarea strânsă între Kauno kolegija și angajatorii are o influență pozitivă asupra ocupării forței de muncă studenților în întreprinderi și alte instituții.

Cooperarea internațională este unul din domeniile prioritare Kauno kolegija. Participarea în rețele și programe internaționale asigură implementarea activă a prevederilor Procesului de la Bologna în activitățile academice și de altă natură. Cooperarea internațională are drept scop îmbunătățirea calității studiilor, cercetare aplicată și asigură respectarea de Kauno kolegija absolvenți abilități de continuă schimbare nevoile de pe piața internațională a muncii.

Comunitatea Kauno kolegija cooperează cu alte educație și instituții de cercetare, organizații și structuri de afaceri asociate. Această cooperare se realizează în conformitate cu obiectivele procesului de studiu, nevoile de pe piața internațională a muncii, precum și strategia de dezvoltare regională.

Opinia studenților este foarte respectat aici - reprezentanți delegate de către studenți să participe activ la activitățile de sine instituțional - guvern.

Fapte și cifre

Kauno kolegija / Universitatea de Științe Aplicate a fost înființată la 1 septembrie 2000, după a fost introdus sistemul binar de învățământ superior care constă din două tipuri de învățământ superior oferite de colegii și universități din Lituania.

În 2005, un grup de experți numiți de către Ministerul Educației și Științei al Republicii Lituania a evaluat realizările și progresele înregistrate de instituție în urma procedurii de evaluare stabilite prin lege și au dat scoruri de evaluare excelente. După acreditarea Kauno kolegija / Universitatea de Științe Aplicate a fost acordat dreptul de a Diploma si Suplimentul la Diplomă premiul Professional de licență în conformitate cu cerințele învățământului superior din Europa.

Astăzi Kauno kolegija / Universitatea de Stiinte Aplicate este una dintre cele mai mari colegii din Lituania, cu o comunitate de aproximativ 73 000 de studenți și aproximativ 1000 de angajati (date din octombrie, 2013).

Peste 1 800 de studenți absolvent de universitate în fiecare an.

Instituția oferă primele studii ciclu în domeniul tehnologiei, biomedicină, științe umaniste, științe sociale și art. Există o gamă largă de programe de studii - total 47.

Toate programele de gradul sunt concepute cu scopul de a dota studenții cu cunoștințe teoretice profunde și să asigure pregătirea maxim de abilități practice. Aproximativ 30 la 50 la suta din timpul total de studiu la Kauno kolegija / Universitatea de Stiinte Aplicate este cheltuit pe dezvoltarea abilităților practice ale elevilor.

Vârsta elevilor la Kauno kolegija / Universitatea de Stiinte Aplicate an au variat de 18-60 de ani. Vârsta medie este de 22,4 ani elev (date din octombrie, 2013). Taxele de studiu de aproape două treimi din viitorilor profesioniști este acoperită de către stat, în timp ce studenții rămase plăti taxe de școlarizare.

Cursanții sunt pozitive despre modernizarea de studii: 75 la suta dintre participantii la studiu remarcat faptul ca studiile la universitate au întâlnit sau chiar au depășit așteptările lor.

Universitatea are patru facultăți din oraș Kaunas si 3 departamente regionale în Kėdainiai, Tauragė și Druskininkai.

Mai mult de 70 de laboratoare și ateliere de lucru sunt acolo. Biblioteca este format din 7 departamente și are mai mult de 65 de mii de publicații în limba lituaniană, engleză, germană, rusă, franceză și alte limbi.

Studenții sunt cazați în cămine 4.

În perioada 2009 - 2013 universitatea a investit peste 30 de milioane LTL pentru îmbunătățirea calității învățământului superior și renovare sau constructie noua din facilitățile campus. Lucrările de îmbunătățire au fost finanțate din fondurile structurale ale Uniunii Europene și co-finanțat de către universitate. Începând cu anul 2004 Kauno kolegija / Universitatea de Științe Aplicate promovat și implementat 24 de proiecte finanțate prin fondurile structurale ale Uniunii Europene și a acționat ca un partener în mai multe proiecte de doisprezece.

Kauno kolegija / Universitatea de Stiinte Aplicate, liderul de rating

Kauno kolegija / University of Applied Sciences se mândrește cu recunoaștere publică. În 2O13, revista lituanian Veidas (Face) a anuntat, pentru a cincea oară, rating-ul de colegii lituanieni, unde Kauno kolegija / Universitatea de Stiinte Aplicate este primul dintre colegii de stat.

În 2013, 13 de stat și 11 colegii lituanieni non-statali au fost evaluate separat. Toate acestea au fost evaluate în conformitate cu criteriile de 9 care au avut un număr diferit de puncte atribuite și rapoarte de greutate estimate, și a inclus consiliere și aplicate performanță științifică / artistică (18 puncte); cele mai mari evaluările performanțelor cadrelor didactice și absolvenți (3 puncte); personalul academic al colegiului (6 puncte); colegiu internaționalitatea (15points); varietatea programelor de studii (8 puncte); condițiile de studiu (11,5 puncte); elevilor opinie (15 puncte); cererea de specialitate dobândite la colegiul de pe piața forței de muncă (28 de puncte); și finanțarea colegiu (5,5 puncte).

Suma totală a tuturor indicatorilor de Kauno kolegija / Universitatea de Stiinte Aplicate este 47.82 puncte. Sferele cel mai bine evaluate sunt de consiliere și aplicate artistic / științific (10.48 puncte); performanța cadrelor didactice și absolvenți (1,75 puncte); personalul academic (3.18 puncte); și condiții de studiu (4.69 puncte).

Evaluarea de colegii de stat din Lituania, 2013

1) Kauno kolegija / Universitatea de Științe Aplicate (47.82 puncte). 2) Vilniaus kolegija / Universitatea de Științe Aplicate (46.08 puncte). 3) Utenos kolegija / Utena Universitatea din Scienses Aplicate (37.36 puncte). 4) Kauno miškų ir aplinkos inžinerijos kolegija / Kaunas Colegiul de Silvicultură și Ingineria Mediului (37.19 puncte). 5) ZEMAITIJOS kolegija / Žemaitija College (36.47 puncte). 6) Vilniaus technologijų ir dizaino kolegija / Vilnius Colegiul de Tehnologii și Design (32.73 puncte). 7) Klaipėdos Valstybinė kolegija / Klaipeda State College (32.31 puncte). 8) Kauno technikos kolegija / Kaunas Universitatea de Științe Inginerești Aplicate (27,8 puncte). 9) Alytaus kolegija / Universitatea de Științe Aplicate (27.62 puncte). 10) Lietuvos aukštoji jūreivystės mokykla / lituanian Academia Maritimă (24.67 puncte).

Programe predate în:
  • Engleză
  • Lituanian

Această școală oferă și:

Licenţă

Kaunas College - University Of Applied Sciences

Practica axat academice studenți mobilier program cu cunoștințe de științe economice, sociale și aplicate, precum și competențele necesare de afaceri din Turism și Ospita ... [+]

Practica axat academice studenți mobilier program cu cunoștințe de științe economice, sociale și aplicate, precum și competențele necesare de afaceri în turism și industria ospitalității.

Parte obligatorie a programului de studiu este format din: - subiecte generale - 15 de credite ECTS (Filosofie, Bazele de Cercetare Aplicată, Tehnologii Informaționale); - Subiecte profesionale - 105 credite ECTS (Business English, limbi străine (germană / franceză), Economie de afaceri, matematică aplicată, Travel Geografie, comunicare interculturală, Bazele marketingului, Turism Servicii și Infrastructurii, Management, Turism Marketing, Finante, Etica în afaceri, Legea, contabilitate); - subiecte de specializare - 21 de credite ECTS (Hotel Management, Tehnologie pentru prepararea alimentelor, F & B Service, Turism societate de administrare, Turism și Mediu, transport); - Discipline opționale - 9 credite ECTS; - Instruire practică - 30 de credite ECTS (în turism întreprinderi / hoteluri).... [-]

Lituania Kaunas
Contactează şcoala
Engleză
La zi
6 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză