Kauno Kolegija

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Universitatea de Științe Aplicate din Kaunas (în lituaniană - Kauno Kolegija , denumită în continuare KUAS) este o instituție publică de învățământ superior acreditată, în continuă evoluție, din regiunea baltică. Fiind o universitate multidisciplinară de științe aplicate, oferă un spectru larg de programe de studii de licență cu o prejudecată practică. Ne angajăm să educăm specialiști cu înaltă calificare în domeniile ingineriei, tehnologiei, științelor sociale, umaniste, artelor, medicinei și științelor sănătății.

Aspirațiile strategice ale KUAS includ interacțiunea activităților științifice și educaționale, integrarea cercetării în procesul de studiu, introducerea inovațiilor, preocuparea pentru nevoile elevilor și dezvoltarea competențelor. Responsabilitatea, profesionalismul, deschiderea, respectul și simțul comunității sunt valorile fundamentale luate în considerare prin toate activitățile universității. Principalele obiective ale universității noastre sunt studii de înaltă calitate și atenție la nevoile studenților, încercând în același timp să devină o instituție de vârf, cu impact de succes asupra schimbărilor socio-economice din regiune și țară.

Fapte și cifre principale

  • Aproximativ 5500 de studenți
  • Peste 600 de membri ai personalului academic
  • Aproximativ 200 de studenți primiți și peste 350 de studenți plecați pe an
  • Peste 250 de parteneri străini
  • Poziții de top deținute în ratingurile instituțiilor de învățământ superior lituaniene
  • Studenții sunt învățați în 4 facultăți situate în orașul Kaunas și un departament regional în Tauragur
  • Sunt disponibile cursuri în modelul hibrid ceea ce înseamnă combinația de cursuri organizate atât de la distanță, cât și în săli de clasă
  • Posibilități de a obține o diplomă dublă prin intermediul schemei de mobilitate internațională

Instituția noastră de astăzi

Astăzi KUAS este una dintre cele mai mari instituții profesionale de învățământ superior din Lituania, cu o comunitate de aproximativ 5 500 de studenți, aproximativ 1.000 de angajați și peste 30.000 de absolvenți, care și-au stabilit cariera în companii lituaniene și străine. Universitatea oferă studii de prim ciclu care conduc la o diplomă de licență profesională. Are patru facultăți și un departament regional.

Vârsta medie a studenților este de 22-23 de ani. Pregătirea a aproape două treimi din viitorii profesioniști este acoperită de stat, în timp ce studenții rămași plătesc taxe de școlarizare. Peste 1.600 de studenți absolvă în fiecare an universitatea.

Locații

Kaunas

Address
Pramonės prospektas, 20
50468 Kaunas, Jud. Kaunas, Lituania

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră