Citește Descrierea Oficială

Viziune și misiune

Viziunea pentru viitor la Vilniaus kolegija / Universitatea de Stiinte Aplicate

 • Vilniaus kolegija / Universitatea de Stiinte Aplicate este deschis la nou. Este o instituție de învățământ superior flexibilă și în continuă schimbare, care combină armonios necesitățile pieței muncii cu dezvoltarea unor domenii promițătoare ale științei și artei.
 • Instituția de învățământ a încurajat creativitatea și responsabilitatea profesorilor și studenților, precum și cerințele pentru o performanță de înaltă calitate.
 • Vilniaus kolegija / Universitatea de Stiinte Aplicate a câștigat recunoașterea internațională și se integrează cu succes în domeniul comun învățământului superior european.

Misiunea de Vilniaus kolegija / Universitatea de Stiinte Aplicate

 • Pentru a pregăti specialiști orientați spre practică cu Vilniaus kolegija / Universitatea de Științe Aplicate gradul de învățământ superior în biomedicină și științele naturale, umanitare, sociale și tehnologice, care răspund nevoilor economice și sociale ale regiunii Vilnius și întregii Lituanie.
 • Pentru a se asigura că procesul de studiu ar fi modern și în conformitate cu standardele europene, precum și să dezvolte o cooperare eficientă cu reprezentanți din lumea afacerilor.
 • Pentru a dezvolta elevilor, abilitățile generale și valorile civile, necesare pentru activitatea viitoare a Vilniaus kolegija / Universitatea absolvenților de Științe Aplicate și studiile lor continuă.

Valorile

Vilniaus kolegija / Valorile Universității de Științe Aplicate sunt permanente și pe termen lung și constituie principiile de bază ale muncii noastre zilnice și dezvoltării viitoare. Aceste valori sunt strâns legate între ele și la fel de important, deoarece ele formează Vilniaus kolegija / Universitatea de Stiinte Aplicate cultură.

Strategie

Un nou document de planificare strategică pe termen lung, Strategia 2020 , care a înlocuit planul strategic anterior de acțiune al Colegiului pentru perioada 2009-2013 (denumit în continuare SAP pentru perioada 2009-2013), a fost aprobat în 2012. Cererea de reînnoire a strategiei a apărut pentru colegiu pentru a răspunde intereselor naționale și pentru a deveni un participant egal la concurența mondială, prin urmare, a fost elaborat un document de strategie pe termen lung.

Rector

Doctorul Gintautas Bražiūnas sa născut la 5 septembrie 1949 la Vilnius. În 1967 a terminat școala secundară Vilnius A. Vienuolio, în anii 1967-1972 a studiat la Institutul Politehnic din Kaunas la Dept. de Radioelectronică. În anul 2000, G. Bražiūnas a absolvit Universitatea Tehnică din Vilnius Gediminas (Dept. de Management) și a obținut diploma de master. În 2004 a reușit să-și apere cu succes disertația de doctorat și a devenit doctorat. a științelor fizice.

În perioada 1972-1975, G. Bražiūnas a fost lector la Politehnica din Vilnius, în 1976-1986 a lucrat în funcția de director adjunct pentru afaceri academice la Politehnica din Vilnius, iar în 1986-1991 a devenit director al Școlii Tehnice din Vilnius Electronics.

După restaurarea Lituaniei independența instituțiilor de tip nou - școlile superioare au fost înființate pe baza școlilor tehnice. În 1992, G. Bražiūnas a fost numit director al Școlii superioare de electronică.

Transformarea învățământului superior a început în Lituania în 1999. În anul 2000, cele mai bune școli superioare au fost integrate într-o mare școală superioară - Vilniaus kolegija / University if Sciences Applied. G. Bražiūnas a devenit rector temporar, iar în 2008 G. Bražiūnas a fost ales primul rector al Vilniaus kolegija / Universitatea de Științe Aplicate. În data de 14 martie 2013, Consiliul Colegiului a ales G. Bražiūnas pentru al doilea mandat ca rector al Vilniaus kolegija / Universitatea de Științe Aplicate.

G. Bražiūnas activează nu numai în domeniul studiilor, ci și în domeniul științei: prezentări științifice au avut loc la conferințe organizate în Letonia, Ungaria, Belgia, au participat, de asemenea, la stagii în Finlanda, Germania și Belgia. În perioada 2007-2010 a fost membru al Comitetului european pentru calitatea învățământului superior (EQAR), membru al Consiliului de experți pentru instituții de învățământ și studii, membru al grupului de urmărire a procesului de la Bologna din Lituania, precum și expert european Asociația Universitară (EUA) Programul de evaluare instituțională.

În perioada 2000-2004, G. Bražiūnas a fost vicepreședinte al Asociației Europene a Instituțiilor în Învățământul Superior (EURASHE), fiind acum ales membru al consiliului de administrație al asociației. În perioada 2010-2013, G. Bražiūnas a fost președinte al Conferinței Rectorilor Lituanian University College.

În anul 2001, G. Bražiūnas a primit medalia lituaniană Grand Duke Gediminas I și în 2008 a obținut un doctorat onorific la Universitatea de Științe Aplicate din Tallinn.

facultăţi

Facultăți din Vilniaus Kolegija / Universitatea de Științe Aplicate

 • Facultatea de Electronică și Informatică
 • Facultatea de Științe Economice
 • Facultatea de Management de Afaceri
 • Facultatea de Sănătate
 • Facultatea de Agrotehnologii
 • Facultatea de Pedagogie
 • Facultatea de Arte și Tehnologii Creative

Cifre și date

 • Elevii - 6793 (Oct. 2015)
 • Cadre didactice ~ 460
 • Programe de studii - 45
 • Facultăți - 7
 • Întreprinderi de pregătire profesională în afaceri - 5
 • Instruire practică SIMULITH Center
 • Biblioteca centrală și 7 biblioteci de facultăți, săli de lectură
 • Pensiuni studențești - 8
 • Cantinele studenților - 7
 • Dansul popular și formația muzicală VORUTA
 • Centrul de sport cu săli de antrenament
 • Clubul sportiv VIKAS
Programe predate în:
 • Engleză

Această școală oferă și:

Licenţă

Vilnius University Of Applied Sciences VIKO

Absolvenții acestui program vor învăța cum să proiecteze activitatea întreprinderii; înființarea și gestionarea unei întreprinderi; piața de cercetare și de a conduce afa ... [+]

Absolvenții vor fi în măsură să Activitatea întreprinderii de proiectare; constituirea și administrarea unei întreprinderi; piață de cercetare și a alerga de afaceri, în conformitate cu rezultatele cercetării; negocia; organiza achiziții și vânzări; garantează calitatea activității de afaceri în mediu multicultural; gestiona schimbarea; compila intreprinderi (diviziune) planurile de dezvoltare a afacerilor; a lua decizii; să fie conștienți de informații de afaceri internaționale; gestiona și controla resursele financiare disponibile și materiale; încheia tranzacțiile de afaceri internaționale. Absolvenții vor putea să lucreze pentru afaceri internaționale, administra o întreprindere sau diviziile sale, precum și de a înființa o întreprindere. Studii suplimentare pot fi continuată în funcție de programe de studii universitare. ELEVII REALIZAT ACEST PROGRAM DE SUCCES STUDIU SUNT ELIBERAT DIPLOMA DE UN PROFESIONIST burlaci IN AFACERI (VK / UAS, LT). ... [-]
Lituania Vilnius
Septembrie 2020
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Vilnius University Of Applied Sciences VIKO

Programul de coacere îi învață pe elevi să planifice, să organizeze, să gestioneze și să controleze procesele de afaceri în bancă sau în altă instituție financiară, să ge ... [+]

REZULTATELE DE ÎNVĂȚARE A PROGRAMELOR DE STUDIU Pentru a comunica atât în ​​limba lituaniană, cât și în cea străină, prin integrarea într-un mediu multicultural, rezolvați etic și profesional activitățile. Dezvoltarea competențelor profesionale individuale ca răspuns la schimbările de pe piață. Descrierea programului de studiu: Banking [-]
Lituania Vilnius
Septembrie 2020
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Vilnius University Of Applied Sciences VIKO

Programul învață cum să proceseze și să evalueze informațiile economice, să identifice problemele economice ale entității economice și să-și justifice deciziile și să fac ... [+]

REZULTATELE PROGRAMULUI DE STUDIU Să ia decizii care să le evalueze impactul asupra dezvoltării economice și culturale a societății, a bunăstării și a mediului. Evaluarea critică și reflectarea activităților cuiva, conștientizarea importanței învățării pe tot parcursul vieții. Să comunice în scris și oral, prin transmiterea cunoștințelor profesionale în limba lituaniană și într-o limbă străină. Să coopereze, să lucreze într-o echipă, să-și asume responsabilitatea pentru munca cuiva și colegii. Pentru a învăța metodele de cercetare și modelele de prognoză ale analizei economice. Colectarea, sistematizarea și evaluarea informațiilor economice, ut... [-]
Lituania Vilnius
Septembrie 2020
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Vilnius University Of Applied Sciences VIKO

Absolvenții JSP vor putea aplica metodologia "Platformă creativă" pentru a crea și extinde noi afaceri, produse și servicii. Trebuie remarcat faptul că absolvenții JSP ab ... [+]

PROGRAMUL DE STUDIU ANTICIPAT

1.1 Să utilizeze tehnici de gândire inovatoare și să implementeze strategii de creativitate individuală, de grup și de organizare;

1.2 Identificarea nevoilor de învățare personale și structurarea învățării în diferite medii de învățare și căutarea cunoștințelor necesare pentru dobândirea cunoștințelor.

2.1 Să dezvolte și să dezvolte idei inovatoare pentru a îmbunătăți produsele, serviciile și operațiunile strategice ale afacerilor și să gestioneze creativ situațiile complexe intra- și antreprenoriale.

[-]
Lituania Vilnius
Septembrie 2020
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Vilnius University Of Applied Sciences VIKO

Programul pregătește specialiști bine calificați, care răspund nevoilor sectoarelor industriale lituaniene și nivelul celor mai recente tehnologii și științe, fiind capab ... [+]

Rezultatele învățării DE PROGRAM DE STUDII Pentru a fi în măsură să comunice în limbile oficiale și străine; Pentru a putea face schimb de cunoștințe profesionale; Pentru a putea lucra într-un mediu multicultural; Pentru a fi în măsură să urmeze un comportament etic și profesional; Pentru a putea evalua și adapta la schimbările de pe piață; Pentru a fi în măsură să se aplice metode de management al calității; Pentru a fi în măsură să studieze în mod individual, să aprofundeze și să reînnoiască cunoștințele, îmbunătățirea calificării; Pentru a fi în măsură să analizeze și structuri de date de proiectare;

[-]
Lituania Vilnius
Septembrie 2020
Engleză
La zi
42 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Vilnius University Of Applied Sciences VIKO

Programul îi învață pe elevi să organizeze, să planifice și să administreze o activitate a întreprinderilor turistice; analiza mediului de afaceri și luarea deciziilor ad ... [+]

STUDIU ANTICIPATE PROGRAM REZULTATE Organizarea de, planifica și administra o activitate de întreprindere turistică; analiza mediului de afaceri și de a lua decizii adecvate pentru activitatea de turism; punerea în aplicare a principiilor moderne de dezvoltare durabilă în afaceri; de control și să evalueze starea turismului de afaceri și de a gestiona schimbările; a crea produse turistice și să le introducă în piață; să comunice și să colaboreze în mediul de afaceri național și intercultural; formeze abilități și deprinderi în funcție de nevoile și interesele personale. Absolvenții vor fi în măsură să Practic și inovator analiza și de a folosi cunoștin... [-]
Lituania Vilnius
Septembrie 2020
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză