Citește Descrierea Oficială

Programele noastre au un echilibru riguros între pregătirea profesională și pregătirea studenților cu cerințele de supraveghere și de afaceri, pentru a deveni factori de decizie eficienți în cadrul unei organizații complexe de ospitalitate. Odată ce ați absolvit Universitatea BBI , veți fi pregătit să vă asumați responsabilități semnificative la începutul carierei dvs. și să fiți membru productiv al echipei, începând cu prima zi de lucru.

Programele de predare, precum și structura, obiectivele, strategiile și pedagogia sunt aceleași în ambele institute. Același lucru se întâmplă și pentru personalul didactic care împărtășește experiențele și abilitățile dintre cele două entități, câștigat din 1990 după crearea BBI . Instituțiile BBI sunt concepute în primul rând ca "Școala pentru Industria Ospitalității și Turismului" cu o dimensiune internațională. Strategia noastră se bazează pe a fi dinamică, deschisă și implicată în "Societatea cunoașterii" - viziunea europeană a viitorului. Într-adevăr, datorită acestei viziuni, învățământul superior beneficiază, de asemenea, de o creștere fantastică.

Institutele noastre sunt deosebit de reputate pentru inovația lor educațională și, punând la o parte modestia pentru o clipă, învățătura noastră se evidențiază datorită căutării noastre constante de excelență. Rezultatele noastre, din punctul de vedere al satisfacției studenților, al deschiderilor profesionale reale și al relațiilor cu industria ospitalității și a turismului, demonstrează că facem parte din instituțiile academice de top pentru studii de management.

BBI oferă programe de 3 ani de licență și 2 ani de Master, într-un cadru cu adevărat internațional, va asigura acelor indivizi creativi, pasionați și care împărtășesc valori comune, pregătiți să facă față provocărilor din managementul industriei ospitalității și turismului. Oferim educație de primă clasă pentru o carieră în sectorul Ospitalitate și Turism - cea mai rapidă industrie din lume.

Programele reflectă în principal formatul educațional anglo-saxon, subliniind o abordare practică, pragmatică și interdisciplinară a învățării. Cele trei domenii principale ale curriculei sunt:

  • Operațiuni de management de educație
  • Managementul afacerilor
  • Educație practică - stagii
Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Licenţă

BBI Luxembourg

Diploma de licență se acordă la sfârșitul a trei ani de studiu. Este descris ca "Program orientat spre carieră", adică pregătește direct studenții pentru activitățile pro ... [+]

PROGRAM UNDERGRADUAT: 180 ECTS CREDITS

Diploma de licență se acordă la sfârșitul a trei ani de studiu. Este descris ca "Program orientat spre carieră", adică pregătește direct studenții pentru activitățile profesioniștilor. Prin urmare, la sfârșitul acestui program, studenții care absolvesc pot, în funcție de ambițiile lor personale, să intre direct în lumea muncii sau pot continua să studieze pentru un masterat.

Acest program se concentrează pe subiecte teoretice (discipline academice) și abilități de înțelegere (operațiunile de ospitalitate și toate facilitățile conexe). Oferă cunoștințe de lucru în echipă și de luare a deciziilor. Programul oferă o combinație de abilități operaționale și cunoștințe solide de management al afacerilor, pentru a spori cunoștințele studenților despre managementul general și finanțele, vital pentru această carieră profesională.... [-]

Luxemburg Wiltz
Septembrie 2019
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
BBI - LUX Campus
Address
Château de Wiltz L-9516 G.D. of Luxemburg
9516 Wiltz, Diekirch, Luxemburg
Website
Număr de telefon
+352 27 91 12 92