BBI Luxembourg

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Programele noastre au un echilibru riguros între pregătirea profesională și pregătirea studenților cu cerințele de supraveghere și de afaceri, pentru a deveni factori de decizie eficienți în cadrul unei organizații complexe de ospitalitate. Odată ce ați absolvit Universitatea BBI , veți fi pregătit să vă asumați responsabilități semnificative la începutul carierei dvs. și să fiți membru productiv al echipei, începând cu prima zi de lucru.

Programele de predare, precum și structura, obiectivele, strategiile și pedagogia sunt aceleași în ambele institute. Același lucru se întâmplă și pentru personalul didactic care împărtășește experiențele și abilitățile dintre cele două entități, câștigat din 1990 după crearea BBI . Instituțiile BBI sunt concepute în primul rând ca "Școala pentru Industria Ospitalității și Turismului" cu o dimensiune internațională. Strategia noastră se bazează pe a fi dinamică, deschisă și implicată în "Societatea cunoașterii" - viziunea europeană a viitorului. Într-adevăr, datorită acestei viziuni, învățământul superior beneficiază, de asemenea, de o creștere fantastică.

Institutele noastre sunt deosebit de reputate pentru inovația lor educațională și, punând la o parte modestia pentru o clipă, învățătura noastră se evidențiază datorită căutării noastre constante de excelență. Rezultatele noastre, din punctul de vedere al satisfacției studenților, al deschiderilor profesionale reale și al relațiilor cu industria ospitalității și a turismului, demonstrează că facem parte din instituțiile academice de top pentru studii de management.

BBI oferă programe de 3 ani de licență și 2 ani de Master, într-un cadru cu adevărat internațional, va asigura acelor indivizi creativi, pasionați și care împărtășesc valori comune, pregătiți să facă față provocărilor din managementul industriei ospitalității și turismului. Oferim educație de primă clasă pentru o carieră în sectorul Ospitalitate și Turism - cea mai rapidă industrie din lume.

Programele reflectă în principal formatul educațional anglo-saxon, subliniind o abordare practică, pragmatică și interdisciplinară a învățării. Cele trei domenii principale ale curriculei sunt:

  • Operațiuni de management de educație
  • Managementul afacerilor
  • Educație practică - stagii

Locații

Wiltz

BBI - LUX Campus

Address
Château de Wiltz
L-9516
G.D. of Luxemburg

9516 Wiltz, Diekirch, Luxemburg
Număr de telefon
+352 27 91 12 92

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră