Citește Descrierea Oficială

Despre Universitatea LUNEX

116172_Photo_LUNEX_1.jpg

Cu sediul în Luxemburg, Universitatea LUNEX este o școală privată specializată în domeniul sportului, sănătății, terapiei și medicinii preventive. Ca școală orientată pe plan internațional, LUNEX oferă programe de studii recunoscute pe plan european și perfect adaptate pieței globale.

Portofoliul nostru de programe este remarcabil pentru durabilitatea și relevanța sa socială și îi echipează pe studenți cu noile abordări și perspective pe domeniile emergente ale sportului și sănătății. Fiecare program de studiu este predat 100% în limba engleză de către o echipă academică internațională venită din instituții din întreaga lume. Printr-o combinație de cursuri teoretice și experiențe practice, studenții LUNEX sunt instruiți să devină experți și lideri în domeniul lor și să evolueze într-o lume globalizată.

 • O școală internațională cu atingere umană
 • 4 programe de studii în sănătate și sport (inclusiv un semestru pregătitor)
 • Cursuri de limba engleză 100%
 • O echipă internațională și multiculturală

3 noștri

Astăzi, LUNEX oferă 3 diplome de licență, care sunt accesibile după cel puțin 12 ani de învățământ școlar sau echivalent de educație prealabilă. Aceste programe de studii au fost elaborate în conformitate cu Procesul de la Bologna pentru cariere și profesii practice în întreaga Europă și au fost acreditate de Ministerul Învățământului Superior și Cercetării (MESR) din Luxemburg.

Am împărțit programele noastre în două domenii distincte: științele sănătății, pe de o parte, și managementul, pe de altă parte.

LUNEX Licență

 • Fizioterapie B.Sc.
 • Exercițiu și științe sportive B.Sc. permite studenților să dobândească cunoștințe și experiențe practice privind principiile științifice legate de învățarea motorului, fiziologia, nutriția, biomecanica sau chiar psihologia.
 • Știința sportului și exercițiului M.Sc. permite studenților să-și aprofundeze cunoștințele și să poată evalua și optimiza performanța și sănătatea sportivilor și pacienților etc.

LUNEX Licență în management

 • Managementul Sportului Internațional oferă cunoștințe și înțelegere a managementului afacerilor legate de sport pentru a oferi studenților toate know-how-ul necesar pentru a putea lucra în mediul internațional din jurul organizațiilor sportive.

Programul nostru pregătitor: Programul fundației

Pe lângă diplomele noastre de licență, am conceput un program pregătitor numit „Program de fundație” cu scopul de a ajuta studenții să își îmbunătățească nivelul de engleză și / sau să își consolideze cunoștințele în științe (inclusiv chimie, fizică și biologie). Studenții pot alege să înceapă studiile cu Programul Fundației înainte de a urmări Fizioterapia (B.Sc.) sau exercițiul nostru

Campusul nostru modern și unic din Luxemburg

Situat în inima Europei, LUNEX are o locație geografică ideală, care oferă acces la noi piețe din întreaga lume și oferă o rețea interesantă de experți. Aceasta include organizațiile sportive, cluburile și federațiile sau chiar centrele de pregătire și practicile terapeutice. În ceea ce privește campusul nostru din Differdange (numit European Sports City 2018), se află la câțiva metri de un stadion și de facilități sportive. În plus, campusul a fost complet renovat și este acum echipat cu tehnologii de vârf, precum și cu un mediu modern și digital, care le permite studenților să efectueze optim studiile de caz și exercițiile practice.

116173_Photo_LUNEX_2.png

La LUNEX, elevii au posibilitatea de a studia într-un mediu unic de învățare. Într-adevăr, campusul a fost construit în locul vechii bazine de înot din Differdange, iar structura bazinului a fost transformată într-o sală de spectacol. În plus, pista de alergare pentru toate condițiile meteorologice a fost proiectată pe podea pentru a ghida studenții la diferite săli de clasă, iar zonele de relaxare sunt, de asemenea, disponibile pentru studenți.

De ce să studiezi la Universitatea LUNEX?

 • Programe de studii adaptate pieței globale a forței de muncă
 • Suport individual și personalizat pentru fiecare student
 • Combinație optimă între teorie și experiență practică
 • Programe flexibile care să însoțească sporturile și carierele de înaltă performanță
 • Echipamente de ultima generatie
 • Mediul de învățare internațional
 • Schimb interdisciplinar

Cum să aplicați pentru un program de studiu LUNEX

Pentru a aplica pentru unul dintre programele noastre, trebuie să aveți cel puțin 12 ani de educație școlară sau o educație echivalentă prealabilă. Dacă îndepliniți această cerință, trebuie să completați formularul nostru online de participare și să participați la una dintre zilele noastre de înscriere (teste de admitere).

Pentru informațiile dvs., nu există nici un termen limită de aplicare, este posibil să se aplice pe tot parcursul anului.

Mai multe informații pot fi găsite pe site-ul nostru.

Fii parte din ea! Faceți parte din LUNEX!

Programe predate în:
 • Engleză

Această școală oferă și:

BA

LUNEX International University of Health, Exercise and Sports

Programul de management al sportului internațional (BA) permite studenților să dobândească cunoștințe aprofundate de management al afacerilor și economie pentru a le preg ... [+]

Astăzi, sportul este o industrie unică, globală și în creștere. Nu mai este o activitate simplă, ci o divertisment și o afacere, care a devenit o adevărată provocare în rândul organizațiilor. Astfel, nevoia de manageri sportivi calificați este acum mai importantă ca niciodată.

Diploma Internațională de Management Sport oferă studenților cunoștințe aprofundate de economie și aspecte de management al afacerilor aplicate sportului internațional . Această diplomă de licență în domeniul managementului sportului urmărește să pregătească viitorii manageri responsabili și competenți din punct de vedere tehnic în domeniul sportului, care să fie capabili să conducă, să gestioneze și să opereze întreprinderi, organizații sau facilități sportive. ... [-]

Luxemburg Differdange
Contactează şcoala
Engleză
La zi
6 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

LUNEX University - Be part of it.

Address
50 Avenue du Parc des Sports
4671 Differdange, Districtul Luxemburg, Luxemburg