LUNEX International University of Health, Exercise and Sports

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Despre Universitatea LUNEX

116172_Photo_LUNEX_1.jpg

Cu sediul în Luxemburg, Universitatea LUNEX este o școală privată specializată în domeniul sportului, sănătății, terapiei și medicinii preventive. Ca școală orientată pe plan internațional, LUNEX oferă programe de studii recunoscute pe plan european și perfect adaptate pieței globale.

Portofoliul nostru de programe este remarcabil pentru durabilitatea și relevanța sa socială și îi echipează pe studenți cu noile abordări și perspective pe domeniile emergente ale sportului și sănătății. Fiecare program de studiu este predat 100% în limba engleză de către o echipă academică internațională venită din instituții din întreaga lume. Printr-o combinație de cursuri teoretice și experiențe practice, studenții LUNEX sunt instruiți să devină experți și lideri în domeniul lor și să evolueze într-o lume globalizată.

 • O școală internațională cu atingere umană
 • 6 programe de studiu în sănătate și sport (plus un program pregătitor)
 • Cursuri de limba engleză 100%
 • O echipă internațională și multiculturală

Programele noastre de studiu de 3 și 5 ani în sport și sănătate

Astăzi, LUNEX oferă 3 diplome de licență, care sunt accesibile după cel puțin 12 ani de educație școlară sau educație anterioară echivalentă, precum și 3 programe de master. Aceste programe de studiu au fost dezvoltate în conformitate cu Procesul Bologna pentru cariere și profesii practice în toată Europa și au fost acreditate de Ministerul Educației Superioare și Cercetării (MESR) din Luxemburg.

Am împărțit programele noastre în două domenii distincte: științele sănătății, pe de o parte, și managementul, pe de altă parte.

LUNEX Licențe și master în științele sănătății

 • Fizioterapie Bachelor și Master pregătesc viitorii absolvenți pentru profesia de kinetoterapeut pentru a îmbunătăți sănătatea persoanelor.
 • Științe pentru sport și exercițiu Bachelor le permite studenților să dobândească cunoștințe și experiență practică a principiilor științifice referitoare la învățarea motorie, fiziologie, nutriție, biomecanică sau chiar psihologie.
 • Master and Science Exercise Master permite studenților să-și aprofundeze cunoștințele și să poată evalua și optimiza performanța și sănătatea pentru sportivi și pacienți etc.

LUNEX Licențe și master în management

 • Managementul internațional al sportului Bachelor oferă cunoștințe și înțelegere a managementului afacerilor legate de sport, pentru a oferi studenților toate cunoștințele necesare pentru a putea lucra în mediul internațional din jurul organizațiilor sportive.
 • Master Sport International Management * le permite studenților să dobândească cunoștințe și abilități avansate în afaceri sportive.

Programul nostru pregătitor: Programul fundației

În plus față de diplomele noastre de licență, am conceput un program pregătitor numit „Program de fundație” cu scopul de a ajuta studenții să își îmbunătățească nivelul de engleză și / sau să își consolideze cunoștințele în științe (inclusiv chimie, fizică și biologie). Studenții pot alege să înceapă studiile cu Programul Fundației înainte de a urmări una dintre diplomele noastre de licență.

Campusul nostru modern și unic din Luxemburg

Situat în inima Europei, LUNEX are o locație geografică ideală, care oferă acces la noi piețe din întreaga lume și oferă o rețea interesantă de experți. Aceasta include organizațiile sportive, cluburile și federațiile sau chiar centrele de pregătire și practicile terapeutice. În ceea ce privește campusul nostru din Differdange (numit European Sports City 2018), se află la câțiva metri de un stadion și de facilități sportive. În plus, campusul a fost complet renovat și este acum echipat cu tehnologii de vârf, precum și cu un mediu modern și digital, care le permite studenților să efectueze optim studiile de caz și exercițiile practice.

116173_Photo_LUNEX_2.png

La LUNEX, elevii au posibilitatea de a studia într-un mediu unic de învățare. Într-adevăr, campusul a fost construit în locul vechii bazine de înot din Differdange, iar structura bazinului a fost transformată într-o sală de spectacol. În plus, pista de alergare pentru toate condițiile meteorologice a fost proiectată pe podea pentru a ghida studenții la diferite săli de clasă, iar zonele de relaxare sunt, de asemenea, disponibile pentru studenți.

De ce să studiezi la Universitatea LUNEX?

 • Programe de studii adaptate pieței globale a forței de muncă
 • Suport individual și personalizat pentru fiecare student
 • Combinație optimă între teorie și experiență practică
 • Programe flexibile care să însoțească sporturile și carierele de înaltă performanță
 • Echipamente de ultima generatie
 • Mediul de învățare internațional
 • Schimb interdisciplinar

Cum să aplicați pentru un program de studiu LUNEX

Pentru a aplica pentru unul dintre programele noastre, trebuie să aveți cel puțin 12 ani de educație școlară sau o educație echivalentă prealabilă. Dacă îndepliniți această cerință, trebuie să completați formularul nostru online de participare și să participați la una dintre zilele noastre de înscriere (teste de admitere).

Pentru informațiile dvs., nu există nici un termen limită de aplicare, este posibil să se aplice pe tot parcursul anului.

Mai multe informații pot fi găsite pe site-ul nostru.

Fii parte din ea! Faceți parte din LUNEX!

* În prezent, în acreditare

Locații

Differdange

Address
50 Avenue du Parc des Sports
4671 Differdange, Districtul Luxemburg, Luxemburg

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră