Read the Official Description

Despre APIIT

Institutul Asia Pacific de Tehnologia Informației oferă o gamă largă de programe care sunt proiectate să producă absolvenți cu o înaltă calificare, oferind studenților noștri o experiență academică la nivel internațional comparată cu cerințele industriei. Ca membru integrat al APIIT Education Group - format din Universitatea Asia Pacific de Tehnologie

Programele APIIT sunt oferite împreună cu partenerul nostru internațional de lungă durată, Universitatea Staffordshire, Regatul Unit. În conformitate cu acest aranjament de colaborare aprobat, APIIT oferă grade de la Universitatea Staffordshire folosind același curriculum și conforme cu aceleași procese de învățare, învățare și evaluare a calității ca și în Marea Britanie, cu scopul de a asigura comparabilitatea experienței studenților și a standardelor academice.

Industrii Creative din Malaezia și Regiunea este lider în drumul cu cursuri în perspectivă cu privire la Universitatea Staffordshire @ APIIT în domeniul Design Innovation

Într-adevăr, sistemul APIIT de educație produce absolvenți care întruchipează angajamentul lui Staffordshire de a produce The Graduate Staffordshire - absolvenți care posedă competențele cheie ale ocupării forței de muncă, întreprinderi și antreprenoriat - și capacitatea de a iesi pe piata muncii. În calitate de studenți APIIT care studiază pe gradele Universității Staffordshire, elevii noștri primesc mult mai mult decât o înțelegere a subiecților lor, dar vor pleca cu un set de atribute pe care potențialii angajatori nu numai că le caută, ci le vor prețui și respecta. În același timp, programele proprii ale Fundației și ale Diplomelor APIIT sunt, de asemenea, asigurate de Universitatea Staffordshire, care asigură studenților obținerea unei calificări de referință la nivel internațional, asigurând în același timp succesul în alegerea acestora.

Această abordare în furnizarea de educație de referință la nivel internațional se extinde, de asemenea, dincolo de granițele Malaeziei și este replicată îndeaproape în cadrul familiei noastre de filiale APIIT care funcționează în Sri Lanka și în India. Printre instituțiile de stat MSC din statul Malaezia, APIIT a obținut, de asemenea, un record puternic în domeniul cercetării, dezvoltării și comercializării, câștigând mai mult de 50 de premii din partea Malaysiei și internaționale pentru a-și inova inovațiile, produsele și proiectele studențești. Ca recunoaștere a accentului pus pe calitatea educației, APIIT Education Group a primit Premiul de Excelență al Premierului în 2011, precum și Premiul pentru Calitatea Exportului de la Ministerul Comerțului și Industriei Internaționale din Malaezia.

Programele academice APIIT sunt aprobate de Ministerul Educației din Malaezia și calificările sunt acreditate în totalitate sau provizoriu de către Agenția de Calificări Malaezia (MQA).

De ce studiați în Kuala Lumpur, Malaezia

E ceva pentru toată lumea

Kuala Lumpur (KL) a fost mult timp alegerea destinației de studiu pentru studenții din Indonezia, China, India, Pakistan, Asia Centrală, Europa, Orientul Mijlociu, Maldive, Africa și țările din regiunea Asia de Sud-Est. În plus față de țara frumoasă din Malaezia, populația sa diversă și condițiile stabile, vasta varietate de curs oferită - de la IT și tehnologie la biotehnologie și media - oferă oportunități de învățare pe tot parcursul vieții pentru toți studenții noștri.

Standarde academice ridicate și recunoaștere internațională

Educația este o investiție, deci doriți să vă asigurați că aveți o calificare bună și un standard ridicat de învățare. De-a lungul anilor, ne-am adaptat la metodele și facilitățile moderne de predare, fără a renunța la valorile abordărilor tradiționale de învățare. Puteți fi sigur că veți primi calificări de învățământ care sunt de standarde internaționale și de recunoaștere. Aceste calificări sunt transferabile și recunoscute de alte universități, inclusiv Marea Britanie și Australia. Desigur, obiectivul nostru final este ca calificările și studiile să fie transferabile și evaluate în cadrul forței de muncă.

Veți îmbunătăți limba engleză

Malaezia oferă oportunități enorme de a învăța și de a învăța noi limbi. Diversitatea și populația noastră multiculturală constau în vorbitori de engleză, Bahasa Melayu, mandarină, dialecte chinezești, tamil și o mulțime de alții. Vă veți întâlni și veți studia cu studenți din întreaga regiune, oferindu-vă posibilitatea de a vorbi și de a practica noi limbi. Majoritatea studenților vorbesc limba engleză, iar cursurile noastre se desfășoară în limba engleză. De asemenea, puteți lua cursuri de engleză suplimentare înainte de a începe studiile.

O opțiune la prețuri accesibile

Costul total al studierii și al vieții în Malaezia este, în general, mai mic decât majoritatea țărilor care oferă programe de studii recunoscute pe plan internațional și de calitate.

Un centru pentru tehnologie și multimedia

Guvernul Malaysiei a lansat Multimedia Super Coridor (MSC) în 1996 pentru a propulsa țara în domeniul informațiilor prin intermediul unei serii de inițiative sau aplicații emblematice care includ guvernarea electronică, școlile inteligente, telemedicina, cercetarea
Malaezia se dovedește, de asemenea, a fi un record în istoria arhitecturală de la vechi la nou. Vino și vezi unul dintre cele mai înalte turnuri de beton din lume! Staționând la 421 metri, turnul Kuala Lumpur a fost construit de o firmă locală pentru a acționa ca un turn de telecomunicații și de radiodifuziune. În afară de arhitectura complexă, puteți de asemenea să vă plimbați într-unul din cele patru ascensoare expediate spre vârf și să admirați viziunea de pe Puntea de Observare.
Situat deasupra orizontului orașului Kuala Lumpur, Petronas Twin Towers, de 452 de metri, este un monument național și icoana mândriei țării. Clădirea de 88 de etaje a fațadei din sticlă și oțel atractivă este o dezvoltare integrată cu spații comerciale, de vânzare cu amănuntul, hotel, convenții, facilități de divertisment și proprietăți rezidențiale.

Ușor accesibil

Malaezia este ușor accesibilă cu zboruri din întreaga lume. De asemenea, este accesibil pe mare și pe pământ din țările învecinate, cum ar fi Indonezia, Singapore și Thailanda. Aeroportul KL KLIA, KLIA, este un mediu aeroportuos, cu atracții tehnologice înalte. Este un aeroport aglomerat care găzduiește și gestionează zboruri care pleacă și aterizează din întreaga lume.
Dacă sunteți pasionat de curse de mașini, veți fi încântați să știți că o cursă de Formula 1 este localizată în apropierea aeroportului unde Formula Race se desfășoară în martie în fiecare an. Traseul asigură și activități de motociclete și raliuri pe tot parcursul anului.

Experimentează diversitatea culturală

Veți descoperi o fuziune încântătoare a celor mai vechi civilizații din Asia - Malay, chineză, indiană, cu o sărbătoare exuberantă a festivalurilor, obiceiurilor și tradițiilor și o gamă largă de bucătării multiculturale.
Mâncarea în Malaezia este o aventură pentru iubitorii de hrană. Există o mare varietate - de la mâncarea picantă Malay, o varietate nesfârșită de mâncare chinezească, bucătărie exotică din India, bucătărie occidentală, mâncare Nyonya și mâncare portugheză. Răsfățați-vă cu mâncăruri populare din Malaysia, cum ar fi satay, nasi lemak, rendang, roti canai, murtabak, laksa și orez de pui. Lanțurile internaționale de fast-food sunt, de asemenea, disponibile pe scară largă în orașe.
Malaezii sărbătoresc o serie de sărbători și festivaluri - Deepavali sau Festivalul luminilor, Hari Raya, Anul Nou Chinezesc, Crăciunul, Ziua Națională sau Ziua Merdeka, Festivalul Lantern și Tortul Lunii, doar pentru a numi câteva.

Clima moderată și vremea

Malaezia are un climat tropical, umed, cu temperaturi de 29 ° C pe tot parcursul anului și mai rece în zonele de munte. Din punct de vedere geografic, este scăldat în soare tropicală caldă, cu 3.000 de kilometri de coastă, un șir de stațiuni cool de deal, cea mai veche pădure tropicală din lume și cel mai înalt munte din Asia de Sud-Est. Clima luminată și tropicală asigură că majoritatea sporturilor și activităților pot fi savurate pe tot parcursul anului.

Activități sportive și aventură

Multe sporturi sunt jucate în Malaezia. Printre cele mai populare sunt fotbal, badminton, hochei, tenis și squash. Alte preferințe sunt ciclismul, cricketul, bowlingul, golful, rugby, tenis de masă, softball și cursele Grand Prix.
Dacă vă place aventura naturală, veți avea multă distracție! Cu linia de coastă lungă și insulele maritime, puteți face schi nautic, wind-surfing, snorkelling și scufundări în insule și parcuri marine, precum și canotaj, rafting cu apă albă, safari fluviu și croaziere alături de marele sistem fluvial.
Asta nu e tot. Explorarea peșterilor, alpinismul, călătoriile în aer liber, ciclismul montan, jungla trekking, călărie, scufundări, pescuit, observarea păsărilor și parapanta sunt, de asemenea, printre activitățile populare din Malaezia.
Programs taught in:
Engleză

Această școală oferă și:

BA

Asia Pacific Institute of Information Technology (APIIT)

Acest program își propune să vă dezvolte ca animator creativ. Traseul de animație oferă posibilitatea de a se specializa în modelarea, animația și aplicațiile bazate pe c ... [+]

Prezentare generalăAcest program își propune să vă dezvolte ca animator creativ. Traseul de animație oferă posibilitatea de a se specializa în modelarea, animația și aplicațiile bazate pe compozite în crearea filmului de caractere.Programul se concentrează pe multe aspecte ale procesului de animație fundamentală și este susținut de o serie de lectori de specialitate, demonstrații și seminarii care introduc studenții la un proces profesional, de design și creativ.Anul 1 oferă o structură pentru învățarea principiilor majore de animație. Veți explora o serie de tehnici care implică elemente 2D și CG.Anul 2 implică dezvoltarea unor caractere în profunzime. Acestea includ îmbunătățirea dialogului audio și a gesturilor corporale, o introducere în integrarea acțiunilor și o iluminare avansată și lucrul cu camera pentru o compoziție mai bună; precum și crearea de modele ca un modul de bază, cu accent pe clădirea set. Veți avea de asemenea posibilitatea de a studia animația experimentală.În anul 3, veți fi așteptat să realizați o serie de animații scurte care prezintă o animație excelentă bazată pe performanță. Se pune accentul pe practicile profesionale în pregătirea pentru absolvire și perspective mai mari de angajare prin animație.Cerințe de intrare... [-]
Malaysia Kuala Lumpur
February 2019
La zi
3 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Asia Pacific Institute of Information Technology (APIIT)

Oportunități interesante există ca designeri de interior și exterior în companiile de automobile și de transport și ca consultanți de design. Unii absolvenți aleg să lans ... [+]

Prezentare generalăOportunități interesante există ca designeri de interior și exterior în companiile de automobile și de transport și ca consultanți de design. Unii absolvenți aleg să lanseze propria afacere. Elevii învață o gamă de abilități transferabile care pot fi aplicate proiectelor terestre, maritime și aeriene.Elevii lucrează la proiecte de transport și proiectare industrială într-un mediu de studio creativ și prietenos. Ei au acces la ateliere excelente și facilități de modelare, folosesc software-ul standard industrial și sunt așteptați să-și prezinte munca la un standard profesional.Competențele de bază sunt dezvoltate prin proiecte structurate și practice de proiectare, care implică generarea de idei, desen și randare, modelarea argilei și software-ul relevant. Programul lucrează îndeaproape cu designerii vizitați care sunt implicați pe tot parcursul anului. Tehnicile de predare și învățare sunt variate și includ ateliere de lucru individuale și de grup, tutoriale, seminarii și prezentări.Elevii au contribuții tehnice și CAD importante pe parcursul programelor de la Facultatea de Arte și Tehnologii Creative și finalizează un proiect de proiectare majoră în anul 3 într-o zonă de interes personal. Această flexibilitate oferă mijloacele de a se deda la o gândire cu adevărat originală și inovatoare.Obiectivele noastre sunt de a pregăti studenții cu o gamă largă de competențe de specialitate și transferabile. Programul oferă o oportunitate de a participa la stagii de lucru și de a participa la concursuri naționale de design. Elevii expun, de asemenea, desenele lor publicului larg și potențialilor angajatori la expoziția de sfârșit de an.Cerințe de intrareCalea 1: Intrarea în anul 1Finalizarea cu... [-]
Malaysia Kuala Lumpur
November 2019
La zi
3 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Asia Pacific Institute of Information Technology (APIIT)

Acest grad va deschide o întreagă lume de oportunități de carieră și consultanță. Absolvenții lucrează în domenii precum calculatoare, articole sportive, echipamente de g ... [+]

Prezentare generalăAcest grad va deschide o întreagă lume de oportunități de carieră și consultanță. Absolvenții lucrează în domenii precum calculatoare, articole sportive, echipamente de gimnastică, design de ceasuri, design auto și ambalare. Unii absolvenți și-au înființat propriile afaceri sau au intrat în marketing, modelare, grafică, design de jocuri pe calculator, management de proiectare și predare.Acest program include proiecte interesante și diverse cum ar fi jucării, produse de uz casnic, transport, echipamente de fitness și iluminat. Accesul la ateliere excelente, facilități de modelare și software va permite studenților să-și prezinte munca la un standard profesional.Competențele de bază sunt introduse prin proiecte de design structurate și practice, care implică generarea de idei, desenarea și redarea, modelarea și lucrul la calculator. Modulele suplimentare includ generarea de concepte, ergonomia și utilitatea, materialele și fabricația și estetica. Programul avansează pentru a acoperi proiectele CAD mai avansate și rolul Prototyping rapid.Când se naste ocazia, studentii pot lucra pe proiecte de colaborare cu studentii si personalul din Transport Design, Managementul Publicitatii si Marcii si alte programe.În anul 3, veți finaliza un proiect de design major într-o zonă de interes personal. Această flexibilitate oferă studenților mijloacele de a se deda la o gândire cu adevărat originală și de a fi inovatoare. Elevii pot expune, de asemenea, desenele lor publicului larg și potențialilor angajatori la sfârșitul anului arată.Cerințe de intrareCalea 1: Intrarea în anul 1Finalizarea cu succes a STPM cu 2 treceri complete sau echivalent cu CGPA minim de 2.0 și finalizarea SPM sau echivalent; sauFinalizarea cu succes a... [-]
Malaysia Kuala Lumpur
November 2019
La zi
3 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Asia Pacific Institute of Information Technology (APIIT)

Abordarea 360 ° a publicității creative și strategice și a managementului de brand dezvoltă profesioniști cu un set larg de aptitudini, dezvoltând oportunitățile de angaj ... [+]

Prezentare generalăAbordarea 360 ° a publicității creative și strategice și a managementului de brand dezvoltă profesioniști cu un set larg de aptitudini, dezvoltând oportunitățile de angajare. Mediul nostru de studio creativ reflectă un mediu al agențiilor, creând zone flexibile de lucru și spații de proiect cu software standard industrial.Programul nostru de publicitate dinamic, bazat pe idei vă va dota cu abilitățile și înțelegerea pentru a vă dezvolta o carieră în industriile creative. Indiferent dacă doriți să lucrați într-o echipă de creație, să fiți copywriter, planificator de cont sau manager de brand, veți obține o experiență vitală, extrem de atractivă pentru viitorii angajatori.Echipa de program are o experiență în domeniu și tutorii noștri asociați sunt actuali directori creativi și practicieni de agenție. Am plasat gândirea și ideile creative în centrul abordării 360 ° a studiului publicitar prin intermediul platformelor de publicitate digitale și tradiționale, explorând mediile sociale, marketingul viral și publicitatea ambientală.Urmărirea industriei și vizitele agențiilor vor contribui la dezvoltarea dvs. Veți învăța cum să creați campanii publicitare studiind domenii-cheie ale gândirii creative, strategiei și planificării, precum și generarea de idei, comunicațiile integrate, direcția de artă și copywriting.Cerințe de intrareCalea 1: Intrarea în anul 1Finalizarea cu succes a STPM cu 2 treceri complete sau echivalent cu CGPA minim de 2.0 și finalizarea SPM sau echivalent; sauFinalizarea cu succes a nivelului A cu cel puțin o trecere la 2 subiecți și finalizarea cu succes a nivelului O sau echivalent; sauRecunoaștere înmatriculată sau fundație cu CGPA 2.0 la nivelul SPM; sauO calificare pe... [-]
Malaysia Kuala Lumpur
November 2019
La zi
3 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Asia Pacific Institute of Information Technology (APIIT)

BA (Hons) în Relații Internaționale își propune să producă absolvenți care sunt cursanți reflectorizanți și critici, cu o perspectivă globală și care sunt pregătiți pentr ... [+]

Prezentare generalăBA (Hons) în Relații Internaționale își propune să producă absolvenți care sunt cursanți reflectorizanți și critici, cu o perspectivă globală și care sunt pregătiți pentru lumea muncii. Acest lucru se realizează printr-o serie de măsuri:Pentru a valorifica cunoștințele și înțelegerea pe care gradul își propune să le dezvolte, comunicarea eficientă și capacitatea de a lucra în echipă și cu diverși actori interesați sunt văzuți ca atribute esențiale ale absolvenților noștri. Dezvoltarea abilităților de comunicare, prezentare și de lucru în echipă se află în centrul gradului și sunt cultivate de la primele principii la un înalt nivel de competență în multe dintre modulele tematice și, în special, prin programe de instruire.Angajatorii de asemenea apreciază independența gândirii și capacitatea creativă de a găsi soluții. Gradul permite studenților să-și asume proprietatea asupra învățării - fie individual, fie în grupuri - și încurajează independența gândirii și rezolvării problemelor într-un spectru de activități: în desfășurarea unei disertații de cercetare; în citirea și scrierea critică în module tematice; sau în discuții și prezentări de tutorial.În plus, gradul explorează aspecte legate de durabilitate și mediu. Atmosferice și multe alte poluări sunt, în mod inevitabil, probleme globale, deoarece nu știu limite și sunt incluse aici, deoarece durabilitatea și mediul sunt tot mai importante probleme globale, inclusiv competiția internațională pentru resurse limitate, cum ar fi petrolul și apa.Cerințe de intrareCalea 1: Intrarea la gradul 1Finalizarea cu succes a STPM cu 2 treceri complete sau echivalent cu CGPA minim de 2.0 și finalizarea SPM sau echivalent; sauFinalizarea cu succes... [-]
Malaysia Kuala Lumpur
November 2019
La zi
3 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Asia Pacific Institute of Information Technology (APIIT)

Premiul VFX este destinat candidaților care caută o carieră în industria cinematografică, post-producție sau jocuri - deși unii absolvenți se pot deplasa pe poziții în ca ... [+]

Prezentare generală

Premiul VFX este destinat candidaților care caută o carieră în industria cinematografică, post-producție sau jocuri - deși unii absolvenți se pot deplasa pe poziții în cadrul vizualizării arhitecturale, al agențiilor de reclamă / publicitate sau al studiilor postuniversitare.

VFX este predominant despre idei și generații de concepte pentru film sau jocuri, care acoperă personaje, vehicule, produse, îmbrăcăminte, seturi și medii - luând în cele din urmă aceste idei până la opere de artă conceptuale terminate sau modele 3D.Mai mult ca niciodată, industria cinematografică și a jocurilor are nevoie de parcele / scenarii tangibile, interesante cu personaje, medii și recuzită pentru a le potrivi. Elevii dezvoltă idei uneori ca concepte de artă 2D, completate de o modelare digitală precisă 3D, însoțită de tehnici ecologice / de compunere. Metodologia de proiectare, originea conceptului, designul speculativ, abilitățile de vizualizare, desenul de viață, schița fizică și modelarea facsimilului oferă abilități de design tradiționale.Proiectul se desfășoară individual sau ca parte a unei echipe. Personalul nostru are bune (și se extinde) legături industriale. Acolo unde este posibil, ei fac apel la cercetarea sau la activitatea lor comercială pentru a informa și forma curriculum-ul, rezultând mai mulți absolvenți din industrie.Cerințe de intrare... [-]
Malaysia Kuala Lumpur
November 2019
La zi
3 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

BSc

Asia Pacific Institute of Information Technology (APIIT)

Cyber ​​Security este un domeniu important și în creștere al muncii pentru profesioniștii în domeniul calculatoarelor. Orice organizație care are o rețea de calculatoare ... [+]

Prezentare generală

Cyber ​​Security este un domeniu important și în creștere al muncii pentru profesioniștii în domeniul calculatoarelor. Orice organizație care are o rețea de calculatoare sau utilizează Internetul are un risc potențial de securitate și va avea nevoie de oameni cu competențe specializate pentru a-și proteja sistemele și datele. De asemenea, puteți să vă aflați la o firmă de consultanță specializată care oferă un astfel de serviciu organizațiilor mai mici.

Sistemele informatice stochează, procesează și comunică o mare varietate de date. O mare parte din aceste date sunt private și accesul necorespunzător la acestea poate duce la costuri semnificative pentru o organizație sau persoana care deține datele. Asigurarea sistemelor informatice împotriva atacurilor rău intenționate sau chiar împotriva daunelor necorespunzătoare este vitală pentru orice sistem informatic. Acest program vă oferă cunoștințele și abilitățile care vă permit să preveniți atacurile și deteriorarea accidentală a sistemelor informatice.... [-]

Malaysia Kuala Lumpur
November 2019
La zi
3 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Asia Pacific Institute of Information Technology (APIIT)

În lumea de afaceri competitivă de astăzi, IT joacă un rol major în exploatarea potențialului comercial. Destinația dvs. absolventă din acest program este susceptibilă să ... [+]

Prezentare generală

În lumea de afaceri competitivă de astăzi, IT joacă un rol major în exploatarea potențialului comercial. Destinația dvs. absolventă din acest program este susceptibilă să fie la un nivel de conducere în cadrul unui departament IT, dezvoltând sisteme informatice și satisfăcând nevoile mai multor departamente de afaceri. Aveți posibilitatea să vă ocupați de dezvoltarea sistemului IT, de analiza și proiectarea sistemelor informatice sau de managementul rețelelor IT.

În primul an, veți fi prezentat conceptelor, instrumentelor și tehnicilor de afaceri și de calcul, Anul 2 acoperă dezvoltarea de sisteme informatice pentru afaceri, analiză, proiectare și dezvoltare a soluțiilor web, a rețelelor și a problemelor profesionale în domeniul calculului.... [-]

Malaysia Kuala Lumpur
November 2019
La zi
3 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Asia Pacific Institute of Information Technology (APIIT)

Dat fiind că computerele reprezintă o parte intrinsecă a vieții normale, acestea sunt, de asemenea, importante ca instrument în activitatea criminală. Prin urmare, ele po ... [+]

Prezentare generală

Dat fiind că computerele reprezintă o parte intrinsecă a vieții normale, acestea sunt, de asemenea, importante ca instrument în activitatea criminală. Prin urmare, ele pot oferi o sursă vitală de dovezi. Acest premiu oferă o bază solidă în abilitățile de care aveți nevoie pentru a urma o carieră în cercetarea criminalistică a sistemelor informatice și a domeniilor conexe de securitate. Aceleași abilități care vă permit să evidențiați dovezile vă echipează de asemenea cu abilitățile necesare pentru a ajuta organizațiile și persoanele fizice să recupereze datele / informațiile care ar putea fi pierdute sau corupte ca urmare a activității accidentale sau rău intenționate. Nu numai că puteți detecta o activitate criminală, dar, de asemenea, ajutați la salvarea oamenilor de consecințele unei astfel de activități.... [-]

Malaysia Kuala Lumpur
November 2019
La zi
3 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Asia Pacific Institute of Information Technology (APIIT)

Acest premiu vă va înzestra cu abilitățile de a lucra în film, televiziune și noi mijloace de comunicare. Specializată în produse de standarde industriale, de la editarea ... [+]

Prezentare generalăAcest premiu vă va înzestra cu abilitățile de a lucra în film, televiziune și noi mijloace de comunicare. Specializată în produse de standarde industriale, de la editarea de filme și video digitale la abilitățile de animație necesare pentru a obține titluri și efecte standard de difuzare, veți câștiga și abilitățile post-producție pe care toți profesioniștii postproducție au nevoie.Acest program combină studiul producției video digitale și postproducției într-o serie de domenii diferite, cum ar fi film, video, televiziune, animație, design și imagistică digitală. Veți învăța cum să utilizați software standard pentru industrie, inclusiv Final Cut Pro Studio și Adobe Creative Suite. Toate abilitățile post-producție sunt susținute de cunoștințele despre producția de film pe care toți editorii și profesioniștii post-producție îl cer.Anul 1 acoperă toate abilitățile de bază post-producție, inclusiv grafica și elementele de bază ale producției și ediției de filme, cu opțiuni de includere a înregistrărilor sonore și CGI.În anii 2 și 3 veți studia studiul de editare, animație și producție video de înaltă definiție. Aceste abilități vor fi combinate cu clasificarea culorilor pentru Film și TV, compoziția (ecranul verde) și potrivirea obiectelor în mișcare în scenele animate și video.Aceasta va fi unită cu posibilitatea de a studia alte subiecte legate de film, cinematografie, producție audio, mixare și proiectare și producție video de muzică. Combinația dintre abilitățile dobândite oferă absolvenților avantajul în industria cinematografică, de televiziune și media.Cerințe de intrareCalea 1: Intrarea în anul 1Finalizarea cu succes a STPM cu 2 treceri complete sau echivalent cu CGPA minim de 2.0... [-]
Malaysia Kuala Lumpur
November 2019
La zi
3 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză