Citește Descrierea Oficială

Colegiul de gestionare a aviației este înființat cu scopul principal de a "adăuga valoare" fracțiunilor de aviație din Malaezia . Vrem să devenim punctul central al cunoașterii și informațiilor legate de gestionarea aviației în Malaezia. Dorim să oferim impulsul de creștere industriei aviatice din Malaezia. Așa cum ați putea ști, industria aviatică va crește în regiunea Asia și Pacific (inclusiv în Malaezia) odată cu creșterea economică a Chinei și a Indiei.

În conformitate cu valorile noastre fundamentale: satisfacția clienților, îmbunătățirea continuă, profesionalismul și munca în echipă, satisfacția studenților și participanților noștri este preocuparea noastră principală. Bunăstarea dvs. educațională și de formare este centrul nostru central.

Scopul nostru este de a produce absolvenți, nu numai cu cunoștințele, ci și cu abilitățile de a comunica și de a interacționa bine cu alte persoane și, prin urmare, de a atinge abilitățile de rezolvare a problemelor atât de necesare în industrie. Așa cum a spus Thomas More: "Educația nu se bazează pe învățare, informație, date, fapte sau abilități - adică instruire sau instruire - ci mai degrabă face vizibil ceea ce este ascuns ca sămânță".

În prezent, produsul nostru principal este diploma în managementul aviației și diploma în managementul operațiunilor de zbor - primul de acest gen din Malaezia, cu scopul de a produce absolvenți care ar putea să crească industria aeronautică din Malaezia la înălțimi mai mari. Anterior, majoritatea recrutărilor din industria aviației erau de la absolvenții de medicină generală și ar dura câțiva ani înainte ca aceștia să poată fi pe deplin productivi, deoarece trebuie să învețe despre cunoștințele în domeniul aviației în timp ce lucrează. Absolvenții noștri ar putea să își îndeplinească imediat postul, deoarece ar fi expuși tuturor acestor cunoștințe în timp ce urmează cursul de diplomă la Colegiu.

Această școală oferă și:

Licenţă

Aviation Management College

Industria aviației și a aeroportului este una dintre cele mai importante industrii care contribuie la valorificarea activelor și a creșterii economice țării noastre. Aero ... [+]

Industria aviației și a aeroportului este una dintre cele mai importante industrii care contribuie la valorificarea activelor și a creșterii economice țării noastre. Aeroportul este o poartă pentru transportul aerian al localnicilor, turiștilor și călătoriilor de afaceri; cu multe companii aeriene care oferă diverse destinații, atât internaționale, cât și interne. În Malaezia, creșterea industriei aeronavelor și aeroporturilor este în creștere, cu progrese și conduceri mai bune, în conformitate cu tehnologia. Astfel, comunitatea de conducere joacă un rol important în asigurarea unei administrări sigure și eficiente a aeroportului și companiilor aeriene.

Deoarece acest program este acordat de Bucks New University, devenind singurul program de diplomă de aviație, această regiune va fi acreditată de două țări, Marea Britanie (QAA) și Malaezia (MQA). Toate programele, materialele didactice, notele de moderare, certificatul și transcrierea vor fi organizate de Universitatea Bucks New University, unde AMC va fi centrul de învățare care va acorda premiile pentru cursuri și cursuri în conformitate cu controlul calității academice stabilit de QAA și MQA.... [-]

Malaysia Shah Alam
Ianuarie 2020
Engleză
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză