Universiti Teknologi Malaysia

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Școala de Educație Profesională și Continuă, sau mai cunoscută sub numele de UTMSpace, este un centru de responsabilitate încorporat care funcționează ca un organism corporativ responsabil pentru planificarea, gestionarea și implementarea programelor de învățare de-a lungul vieții pentru Universiti Teknologi Malaysia .

În primii ani de la înființare, Universiti Teknologi Malaysia , Școala de Educație Profesională și Continuă (UTMSPACE) a oferit programe de dezvoltare profesională, cum ar fi cursuri scurte, seminarii, ateliere de lucru și instruire internă. Cu toate acestea, datorită unei cereri copleșitoare de programe educaționale cu timp parțial și cu program complet, atât în sectorul privat, cât și în cel public, UTMSPACE a luat inițiativa de a oferi programe academice de masă începând cu anul universitar 1995/96. În prezent, programele academice oferă cursurile la nivel de diplomă și de licență, în conformitate cu cursurile oferite de diferitele facultăți la UTM. Pentru confortul clienților, clasele se desfășoară la 17 centre de învățământ din toată țara.

Programele UTMSPACE Professional oferă diferite abilități soft și abilități tehnice scurte. Cursuri scurte personalizate concepute pe baza nevoilor unei organizații specifice sunt, de asemenea, disponibile. Aplicațiile UTM Professional Certificates sunt oferite pentru a îndeplini cerințele industriei pentru absolvenții care sunt competenți în toate aspectele. Aceste programe sunt cursuri cu valoare adăugată pentru viitorii absolvenți, oferindu-le un avantaj competitiv atunci când se aventurează pe piața forței de muncă. UTMSPACE oferă, de asemenea, servicii de gestionare a evenimentelor, organizând o serie de seminarii și conferințe la nivel național și internațional.

În paralel cu misiunea sa de a oferi servicii de educație continuă de calitate, UTMSPACE oferă de asemenea programe profesionale de diplomă și programe de limbă engleză. Programele de diplomă profesională sunt destinate angajaților care doresc să își îmbunătățească cunoștințele și abilitățile. Programele de limbă engleză urmăresc să ajute studenții locali și internaționali să-și îmbunătățească competența în limba engleză ca pregătire pentru continuarea studiilor universitare sau postuniversitare la facultăți. Programul de limbă este, de asemenea, deschis tuturor membrilor publicului local și adulților care lucrează și care doresc să își îmbunătățească abilitățile de comunicare în limba engleză la locul de muncă.

În conformitate cu viziunea UTMSPACE de a fi centrul de excelență în educația continuă, UTMSPACE va identifica și va încerca din timp în timp să îndeplinească cerințele comunității. Promoțiile și marketingul sunt realizate agresiv ca un efort de întărire a mărcilor UTM și UTMSPACE . În 2010, prin modernizarea Universității de Cercetare UTM , UTMSPACE a fost încredințată preluarea și gestionarea Colegiului Științific și Tehnologic UTM (KST) și a Unității de Management al Programului Comun (UPPK) . Prin rearanjarea managementului fuziunii, UTMSPACE este pe deplin responsabilă pentru implementarea programelor de diplomă completă și a programelor de diplomă comună realizate în colaborare cu 17 colegii particulare.

La 28 ianuarie 2011, UTMSPACE și-a marcat propria istorie, când a fost înregistrată oficial ca o societate cu răspundere limitată prin garanție. Cu această schimbare a statutului, UTMSPACE acționează acum ca o ramură de afaceri a UTM care se concentrează pe dezvoltarea învățării pe tot parcursul vieții. În conformitate cu misiunea sa, UTMSPACE își propune să conducă dezvoltarea capitalului uman inovator și creativ prin educația de calitate pe tot parcursul vieții.

Locații

Kuala Lumpur

Address
Residensi UTM Kuala Lumpur,
Level 2 (Podium),
No. 8, Jalan Maktab

54000 Kuala Lumpur, Teritoriul federal Kuala Lumpur, Malaysia

Skudai

Address
Skudai, Johor, Malaysia

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe

Această școală oferă și: