Citește Descrierea Oficială

O universitate globală

Campusul nostru din Malaezia din cadrul programului EduCity din Iskandar Puteri, Johor, permite studenților să experimenteze educația de clasă mondială a Universității din Southampton, la aproximativ 60% din costul aceluiași grad în Marea Britanie.

Obțineți o educație unică "Southampton" în Malaezia: doi ani de studiu în Malaezia, urmată de doi ani de studiu în Marea Britanie. Am studiat studenți din Malaezia de peste 50 de ani și ne bucurăm de legături bune cu Asia de Sud-Est, care acoperă multe discipline, niveluri de educație și cercetare.

Parteneriatele noastre din regiune includ Universitatea din Malaya, Universiti Teknologi Malaysia, Universiti Teknologi Petronas, Universitatea Națională din Singapore și Universitatea Tehnologică Nanyang. Alăturați-vă pentru a vă face parte dintr-o instituție care promovează inovația și explorarea în centrul educației sale; alături de noi pentru a crea un viitor global de succes.

  • Comunitatea absolvenților noștri este o rețea bogată și diversă de foști studenți care acoperă lumea
  • Cercetătorii noștri de clasă mondială sunt la vârfurile disciplinei lor, aducând un impact pozitiv fiecărui continent
  • Partenerii noștri de afaceri, guvernamentali și neguvernamentali se întind pe glob
  • Suntem parte din Rețeaua Universităților Mondiale, o colaborare a cunoașterii din întreaga lume

Facilități de clasă mondială

La Southampton, veți avea ocazia să dezvoltați gândirea originală, să împingeți granițele și să creați soluții la provocările globale folosind facilități care sunt la fel de avansate ca și gândirea noastră.

Încă de când am pus bazele cercetărilor care au pus bazele creării web-ului, am dezvoltat o înțelegere a științelor informatice. Institutul nostru de Științe Web este locul în care studenții și cercetătorii vin să investigheze modul în care Web-ul va continua să schimbe lumea.

Împingem limitele sportului de performanță. Folosind o combinație a facilităților noastre de mari dimensiuni, inclusiv tuneluri eoliene și rezervoare de remorcare, cercetarea noastră de inginerie îi ajută pe sportivii de elită să câștige acest avantaj competitiv vital.

Am investit 8 milioane de lire sterline în laboratoarele noastre de predare și de proiectare pentru inginerie electrică, împreună cu facilități de calcul extinse. Camera noastră curată este cea mai mare cameră curată multidisciplinară de acest tip din Marea Britanie, oferind facilități de clasă mondială studenților noștri universitari.

Centrul de Inginerie, Proiectare și Producție (EDMC) este un atelier de inginerie profesională, folosit de studenți și cercetători. Facilitățile sale extensive includ imprimante 3D, echipamente CNC, software CAD / CAM și un atelier de instruire.

Viața dvs. de student în Malaezia

Campus

Campania noastră din Malaezia se află în cadrul EduCity - una dintre cele mai importante dezvoltări din Iskandar Malaezia. Este un concept de pionierat pentru cei mai buni parteneri de educație din clasă, inclusiv universități recunoscute la nivel global, cum ar fi Southampton, Newcastle și Reading, toate dotând facilități sportive și de agrement cu standarde internaționale. În campus, veți rămâne în camere de cazare moderne, care este echipată cu o cafenea, spălătorie, cameră de rugăciune, cameră de jocuri de interior, badminton în aer liber, teren de baschet și o terasă pitorească pe acoperiș, cu vedere spre zona înconjurătoare.

108131_Capture.JPG

Zona inconjuratoare

În inima zonei economice a Malaeziei, EduCity se află la 8 km de Al doilea Pod de Trecere spre Singapore. Este ușor accesibil prin Autostrada de coastă care leagă direct Medini cu Johor Bahru și Malaezia Singapore Second-Link Expressway. Centrul regional de aviație din Singapore, Aeroportul Internațional Changi, este la 60 de minute cu mașina și suntem la doar 30 de minute de Aeroportul Internațional Senai.

sportiv

Elevii din campusul Malaysia au acces la facilitățile de recreere fizice și sportive excepționale de la EduCity, care includ un stadion de sport de 6000 de locuri cu teren de fotbal / rugby și o pistă atletică de 400 de metri, care respectă standardele Asociației Atletismului Federației. Există, de asemenea, un centru acvatic cu o piscină de dimensiuni olimpice, care respectă standardele Internaționale de înot pentru înot pe apă și înot sincronizat.

Viața dvs. de student în Marea Britanie

Anii trei și patru sunt petrecuți în campusul nostru din Marea Britanie, care oferă o atmosferă prietenoasă, vibrantă și diversă pentru muncă și timp liber. Fiecare dintre cele șapte campusuri are propria lor simțire distinctă, dar toate au un sentiment de comunitate în care studiile și viața voastră socială pot înflori.

Formeaza-ti viitorul

Specialiștii în Inginerie Mecanică din Southampton sunt angajați cu succes în organizații de profil, cum ar fi: Aston Martin Lagonda, BAE Systems, Deloitte, Dyson, Ford, Fujitsu, GE Aviation, GlaxoSmithKline, Jaguar Land Rover, JP Morgan, Lloyds, Panasonic, Ricardo, Rolls-Royce, echipa de Formula 1 din Sahara Force India, Siemens

108132_Capture.JPG

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Licenţă

University of Southampton Malaysia

Lumea aeronauticii și astronauticii este una incredibil de dinamică și încorporează un design de ultimă oră cu o metodologie meticuloasă de cercetare. Un MEC în aeronauti ... [+]

Absolvenții noștri în aeronautică și astronautică sunt foarte solicitați de unele dintre cele mai importante companii din lume. Iată ce vă puteți aștepta să obțineți din experiența dvs. educațională:

Accesul la facilități de clasă mondială, inclusiv complexul nostru de tuneluri eoliene, utilizat de Formula 1 și sportivii olimpici.Experiență imediată în proiectarea proiectelor în fiecare an de studiu pentru a vă dezvolta capacitățile ca viitor inginer.O ruta catre statutul de inginer charter (CEng), recunoscuta de organismele internationale, inclusiv Consiliul Inginerilor Malaysia, prin acordul international cunoscut sub numele de Acordul de la Washington.O calificare care este, de asemenea, acreditată de Societatea Regală Aeronautică (RAeS) și de Instituția Inginerilor Mecanici (IMechE).Abilități de zbor prin intermediul Uniunii Studenților din Marea Britanie.Expunerea multianuală prin programul "Split-campus" (2 ani în Malaezia și 2 ani în Regatul Unit).Cerințe de intrareSolicitanții de succes au în mod obișnuit AAA sau de mai sus la nivel A în matematică, fizică și unul (cu excepția studiilor generale și a gândirii critice).Dacă este cazul, este necesară o evaluare practică a științei. Echivalentul a fost IB : 36 de puncte în ansamblu, 18 la nivel superior, inclusiv 6 atât în matematică superioară, cât și în fizică superioarăSijil Tinggi Persekolahan Malaezia (STPM): AA în matematică și fizică plus A într-un alt subiectCertificat de examen unificat (UEC) - Nivel superior de nivel mediu: Elevii care studiază știința urmăresc în limba engleză cu minimum 4 ca inclusiv matematică I și II și fizică (fără a include arta, chineză, malay sau matematică)Diplomă în Inginerie Mecanică (Aeronautică), Universiti Teknologi... [-]
Malaysia Johor Bahru
Septembrie 2019
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Southampton Malaysia

Ingineria electrică și electronică influențează multe aspecte ale vieții moderne, de la energie, sănătate, divertisment și comerț, la comunicații, producție și mediu. Ing ... [+]

Ingineria electrică și electronică conduce tehnologiile fundamentale ale cuvântului conectat astăzi. Fiecare zonă a vieții noastre, de la furnizarea și transmisia de energie, medicina și asistența medicală până la aplicații industriale, comerțul mondial, transport, comunicații, divertisment și securitate, depinde de tehnologia electrică și electronică. Ca rezultat, acest domeniu este acum unul dintre domeniile de lucru cu cea mai rapidă creștere din lume, iar inginerii electrici și electronici calificați sunt foarte solicitați. Iată de ce Southampton ar trebui să fie alegerea dvs. de top:

Suntem pe locul doi în Marea Britanie de către The Guardian University Guide, 2019 pentru Inginerie Electrică și Electronică.Campusul nostru din Marea Britanie găzduiește o sală de curățare interdisciplinară de 110 milioane de lire sterline, laborator de înaltă tensiune și facilități de laborator deosebite.Suntem primii din Marea Britanie pentru volumul și calitatea cercetării noastre în domeniul Ingineriei Electrice și Electronice (REF, 2014).Programul MEng de Inginerie Electrică și Electronică oferă o cale directă către statutul de Inginer Chartered (CEng), recunoscut de organisme internaționale, inclusiv Consiliul Inginerilor din Malaezia, prin acordul internațional cunoscut sub numele de Acordul de la Washington.Expunerea multianuală prin programul "Split-campus" (2 ani în Malaezia și 2 ani în Regatul Unit).... [-]
Malaysia Johor Bahru
Septembrie 2019
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Southampton Malaysia

Ingineria mecanică reunește creativitatea și designul cu principii și impacturi matematice și științifice într-o gamă largă de industrii. Inginerii mecanici folosesc abil ... [+]

Ingineria mecanică este o disciplină dinamică de studiu care cuprinde disciplinele de inginerie, fizică, matematică și științele materialelor. Prin combinare, acestea deschid calea pentru ingineri pentru a proiecta, analiza, produce și menține sisteme mecanice. Până astăzi este una dintre cele mai vechi și mai largi domenii ale ingineriei și este veșnic verde în relevanța sa față de societate. Cea mai bună cale spre a deveni inginer se află la Southampton deoarece:

Vi se oferă acces la facilități de clasă mondială, inclusiv complexul nostru de tuneluri eoliene, utilizat de echipele de Formula 1 și de sportivii olimpici.Diplomele noastre sunt acreditate de către Institutul de Ingineri Mecanici (IMechE) din Marea Britanie.Veți fi însărcinați cu proiecte de proiectare în fiecare an de studiu pentru a dezvolta capacități de inginerie valoroase.Programele noastre de Inginerie Mecanică oferă un traseu pentru statutul de inginer chartered (CEng), recunoscut de organisme internaționale, inclusiv Consiliul Inginerilor din Malaezia, prin acordul internațional cunoscut sub numele de Acordul de la Washington.Elevii care participă la programul "Split-campus" (2 ani în Malaezia și 2 ani în Marea Britanie) beneficiază de același conținut de curs și calitatea de predare ca și studenții din Marea Britanie pentru toți cei patru aniCerințe de intrareSolicitanții de succes au în mod obișnuit AAA sau de mai sus la nivel A în matematică, fizică și unul (cu excepția studiilor generale și a gândirii critice).Dacă este cazul, este necesară o evaluare practică a științei. Echivalentul a fost IB : 36 de puncte în ansamblu, 18 la nivel superior, inclusiv 6 atât... [-]
Malaysia Johor Bahru
Septembrie 2019
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză