University of Southampton Malaysia

Introducere

Citește Descrierea Oficială

O universitate globală

Campusul nostru din Malaezia din cadrul programului EduCity din Iskandar Puteri, Johor, permite studenților să experimenteze educația de clasă mondială a Universității din Southampton, la aproximativ 60% din costul aceluiași grad în Marea Britanie.

Obțineți o educație unică "Southampton" în Malaezia: doi ani de studiu în Malaezia, urmată de doi ani de studiu în Marea Britanie. Am studiat studenți din Malaezia de peste 50 de ani și ne bucurăm de legături bune cu Asia de Sud-Est, care acoperă multe discipline, niveluri de educație și cercetare.

Parteneriatele noastre din regiune includ Universitatea din Malaya, Universiti Teknologi Malaysia, Universiti Teknologi Petronas, Universitatea Națională din Singapore și Universitatea Tehnologică Nanyang. Alăturați-vă pentru a vă face parte dintr-o instituție care promovează inovația și explorarea în centrul educației sale; alături de noi pentru a crea un viitor global de succes.

 • Comunitatea absolvenților noștri este o rețea bogată și diversă de foști studenți care acoperă lumea
 • Cercetătorii noștri de clasă mondială sunt la vârfurile disciplinei lor, aducând un impact pozitiv fiecărui continent
 • Partenerii noștri de afaceri, guvernamentali și neguvernamentali se întind pe glob
 • Suntem parte din Rețeaua Universităților Mondiale, o colaborare a cunoașterii din întreaga lume

Facilități de clasă mondială

La Southampton, veți avea ocazia să dezvoltați gândirea originală, să împingeți granițele și să creați soluții la provocările globale folosind facilități care sunt la fel de avansate ca și gândirea noastră.

Încă de când am pus bazele cercetărilor care au pus bazele creării web-ului, am dezvoltat o înțelegere a științelor informatice. Institutul nostru de Științe Web este locul în care studenții și cercetătorii vin să investigheze modul în care Web-ul va continua să schimbe lumea.

Împingem limitele sportului de performanță. Folosind o combinație a facilităților noastre de mari dimensiuni, inclusiv tuneluri eoliene și rezervoare de remorcare, cercetarea noastră de inginerie îi ajută pe sportivii de elită să câștige acest avantaj competitiv vital.

Am investit 8 milioane de lire sterline în laboratoarele noastre de predare și de proiectare pentru inginerie electrică, împreună cu facilități de calcul extinse. Camera noastră curată este cea mai mare cameră curată multidisciplinară de acest tip din Marea Britanie, oferind facilități de clasă mondială studenților noștri universitari.

Centrul de Inginerie, Proiectare și Producție (EDMC) este un atelier de inginerie profesională, folosit de studenți și cercetători. Facilitățile sale extensive includ imprimante 3D, echipamente CNC, software CAD / CAM și un atelier de instruire.

Viața dvs. de student în Malaezia

Campus

Campania noastră din Malaezia se află în cadrul EduCity - una dintre cele mai importante dezvoltări din Iskandar Malaezia. Este un concept de pionierat pentru cei mai buni parteneri de educație din clasă, inclusiv universități recunoscute la nivel global, cum ar fi Southampton, Newcastle și Reading, toate dotând facilități sportive și de agrement cu standarde internaționale. În campus, veți rămâne în camere de cazare moderne, care este echipată cu o cafenea, spălătorie, cameră de rugăciune, cameră de jocuri de interior, badminton în aer liber, teren de baschet și o terasă pitorească pe acoperiș, cu vedere spre zona înconjurătoare.

108131_Capture.JPG

Zona inconjuratoare

În inima zonei economice a Malaeziei, EduCity se află la 8 km de Al doilea Pod de Trecere spre Singapore. Este ușor accesibil prin Autostrada de coastă care leagă direct Medini cu Johor Bahru și Malaezia Singapore Second-Link Expressway. Centrul regional de aviație din Singapore, Aeroportul Internațional Changi, este la 60 de minute cu mașina și suntem la doar 30 de minute de Aeroportul Internațional Senai.

sportiv

Elevii din campusul Malaysia au acces la facilitățile de recreere fizice și sportive excepționale de la EduCity, care includ un stadion de sport de 6000 de locuri cu teren de fotbal / rugby și o pistă atletică de 400 de metri, care respectă standardele Asociației Atletismului Federației. Există, de asemenea, un centru acvatic cu o piscină de dimensiuni olimpice, care respectă standardele Internaționale de înot pentru înot pe apă și înot sincronizat.

Viața dvs. de student în Marea Britanie

Anii trei și patru sunt petrecuți în campusul nostru din Marea Britanie, care oferă o atmosferă prietenoasă, vibrantă și diversă pentru muncă și timp liber. Fiecare dintre cele șapte campusuri are propria lor simțire distinctă, dar toate au un sentiment de comunitate în care studiile și viața voastră socială pot înflori.

Formeaza-ti viitorul

Specialiștii în Inginerie Mecanică din Southampton sunt angajați cu succes în organizații de profil, cum ar fi: Aston Martin Lagonda, BAE Systems, Deloitte, Dyson, Ford, Fujitsu, GE Aviation, GlaxoSmithKline, Jaguar Land Rover, JP Morgan, Lloyds, Panasonic, Ricardo, Rolls-Royce, echipa de Formula 1 din Sahara Force India, Siemens

108132_Capture.JPG

Noi suntem:

 • Membru fondator al grupului Russell
 • O universitate de top 20 din Marea Britanie (The Times and Sunday Times Good University Guide 2019)
 • Un top 100 universitar global (QS World University Rankings 2019)
 • Nr. 4 pentru Inginerie Mecanică - (The Times Good University Guide, 2020)
 • Nr. 3 pentru electrice
 • Nr. 6 în Marea Britanie pentru Aeronautică și Astronautică - (Ghidul universitar complet 2020)
 • Vizat de angajatori de top

Locații

Johor Bahru

Address
No. 3, Persiaran Canselor 1,
Kota Ilmu EduCity,
79200 Iskandar Puteri, Johor,

Johor Bahru, Johor, Malaysia

Southampton

Address
SO14 0DA Southampton, Anglia, Regatul Unit

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră