AUM American University of Malta

Introducere

Citește Descrierea Oficială

137230_16x4.5UniImage1-WithText.jpg

De ce AUM?

Universitatea Americană din Malta (AUM) este o universitate în stil american dedicată educației superioare și cercetării pentru o comunitate internațională la cel mai înalt standard. Programele de licență, activitățile de cercetare și serviciile pentru comunitate transformă viețile și servesc societatea educând cetățeni cunoscuți din punct de vedere etic, creând cunoștințe și punând cunoștințele să funcționeze într-un cadru global.

AUM educă un corp de studenți divers pentru a deveni cetățeni responsabili din punct de vedere etic, gânditori critici și lideri viitori într-un mediu de învățare provocator academic. Se străduiește constant să inoveze și să îmbunătățească calitatea în predare, cercetare, servicii publice și dezvoltare economică.

Modul în care AUM livrează programele de grad constituie un bloc crucial în fundamentul identității sale. Fiecare program îi îndrumă pe elevi să-și construiască cunoștințele de la sol și să structureze cunoștințele într-un mod coerent și cogent. Este nevoie de studenți de la principiile de bază până la practica practică cu cele mai noi tehnologii din domeniu, relevante pentru domeniile lor.

De ce să studiezi în Malta?

Situată în centrul Mediteranei, între Europa și Africa de Nord, Malta este cel mai mic stat membru al Uniunii Europene. Celebră pentru istoria sa de 7.000 de ani și 300 de zile de soare, Malta a apărut ca una dintre cele mai remarcabile povești de succes din zona euro. Recunoscut pentru atitudinea sa pro-business, infrastructura de ultimă generație și costurile modeste ale activității, a devenit țara cea mai bună pentru antreprenori cu creștere și companii multinaționale.

137231_16x4.5StudentsImage3.jpg

Acreditare

Universitatea Americană din Malta (AUM) îmbină cea mai bună din ambele lumi din punct de vedere al standardelor academice și al acreditării. Toate programele sunt concepute de către un consiliu profesoral profesionist, astfel încât să respecte standardele americane de educație la nivel terțiar. Fiecare grad a primit acreditare, în urma examinării efectuate de Comisia Națională pentru Învățământ Superior și Superior (NCFHE) din Malta. La rândul său, acest lucru înseamnă că toate gradele oferite la AUM sunt, de asemenea, pe deplin recunoscute în toată Europa și nu numai. Modul în care ne livrăm programele de licență constituie un fundament crucial al identității noastre la AUM. Educația în stil american, combinată cu un cadru european și un corp de studenți multiculturale oferă mediul perfect și o valoare adăugată pentru învățarea ta.

Programele noastre

Programe de licență

Fie că doriți să stabiliți o pornire inovatoare și de succes financiar, să proiectați următoarea generație de jocuri video sau să planificați aspectul unui oraș futurist, ați ajuns la locul potrivit.

Oferim 10 programe de licență:

 • BS în administrarea afacerilor
 • BS în afaceri și finanțe
 • BS în contabilitate
 • BS în dezvoltarea jocului
 • BS în Inginerie Electronică și Comunicare
 • BS în Inginerie Industrială
 • BS în Inginerie Mecanică
 • BS în construcții civile
 • Licențiat în design grafic și animație
 • Licențiat în limba și cultura chineză

Programe postuniversitare

Alegeți dintre cele trei programe de absolvire din domeniile Business și Engineering. Curriculumul abordează o serie de probleme contemporane și presante, teoria și practica merită o atenție egală. Supravegheat de către facultăți cu experiență din universitățile de top din întreaga lume, programul îndeplinește cele mai înalte standarde internaționale.

Oferim trei programe de absolvire:

 • Master of Business Administration
 • MS în Management Inginerie
 • MS în securitate cibernetică

Programul de limbă engleză pentru scopuri academice

Programul EAP de la Universitatea Americană din Malta este conceput pentru a ajuta studenții care îndeplinesc toate cerințele pentru admitere, cu excepția competențelor lingvistice și trebuie să își îmbunătățească abilitățile de limbă engleză pentru a începe programul de licență. Acest program îi va ajuta pe studenți să-și îmbunătățească abilitățile în ascultare, vorbire, citire și scriere, pentru a-i ajuta să reușească odată ce încep gradul.

137232_16x4.5StudentsImage2.jpg

burse de studiu

Bursă malteză și UE

AUM oferă burse complete pentru solicitanții de licență care sunt cetățeni maltezi sau ai cetățenilor UE rezidenți în Malta în ultimii 5 ani. Solicitanții trebuie să completeze cererea de admitere pentru a fi luați în considerare.

Viața de student la AUM

Nu mergeți doar la uniți - profitați la maxim. La AUM, îi încurajăm pe studenții noștri să participe la o lungă listă de activități sponsorizate de universitate. De la ieșirile pe plajă până la expedițiile culturale de pe toată insula, suntem dedicați să asigurăm studenților noștri o mulțime de oportunități de distracție. Scopul nostru este să nu avem doar experiență pozitivă în clasă, dar să avem și o mulțime de oportunități pentru a dezvolta relații de prietenie de lungă durată.

Campusul nostru

AUM este situat în Bormla, cunoscut și sub numele de Cospicua, unul dintre cele trei orașe emblematice din Malta. Zona este bogată în cultură, istorie variată și restaurante și cafenele pe malul frumoasei ape. Campusul nostru, proiectat inițial de William Scamp, a fost folosit în timpul celui de-al doilea război mondial ca bază navală britanică. Bombardată puternic în această perioadă, clădirea a fost lăsată în ruină mulți ani. Procesul de restaurare a inclus eforturi pentru păstrarea conservării istorice a artefactelor în interiorul clădirii.

137233_16x4.5StudentsImage1.jpg

Locații

Cospicua

Address
BML 1013 Cospicua, Malta

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră