United Campus of Malta

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Cine suntem

Sursele UCM pentru abordări de învățare inovatoare la nivel mondial, reinterpretează și le oferă studenților care urmăresc să facă parte din noile tendințe internaționale de locuri de muncă.

Angajăm profesioniștii din domeniul afacerilor internaționale și pionierii în cele mai inovatoare tehnici de educație interdisciplinară pentru a asigura cel mai înalt standard de învățare.

UCM are o influență de aproape douăzeci de ani de experiență academică în Elveția, unde unul din campusul său este bazat.

UCM este acreditată de Comisia Națională pentru Învățământul Superior și Învățământ cu licență nr. 2015-011. *

Viziune

UCM, un furnizor educațional de tip boutique, se concentrează pe cele mai recente tendințe, nișe și nevoi ale pieței muncii, permițând UCM să își perfecționeze rapid metodele și cursurile educaționale pentru a fi în concordanță cu timpul prezent. UCM se mândrește cu o structură academică flexibilă și agilă, care oferă o valoare adăugată studenților.

UCM implementează viziunea fondatorului Prof. Paolo Sotgiu, concentrându-se pe bunăstarea generală a fiecărui elev, pe sinele lor emoțional, intelectual, academic și social. Prin urmare, UCM pune accentul pe metodele de predare și pe mediile educaționale care creează comunități de învățare bogate.

Locații

Sfântul Iulian

Address
Panta House, Valley Road, Msida, MSD 9024, Malta
9024 Sfântul Iulian, Malta
Număr de telefon
+ 356 2745 0888

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră