United Campus of Malta

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Cine suntem

Sursele UCM pentru abordări de învățare inovatoare la nivel mondial, reinterpretează și le oferă studenților care urmăresc să facă parte din noile tendințe internaționale de locuri de muncă.

Angajăm profesioniștii din domeniul afacerilor internaționale și pionierii în cele mai inovatoare tehnici de educație interdisciplinară pentru a asigura cel mai înalt standard de învățare.

UCM are o influență de aproape douăzeci de ani de experiență academică în Elveția, unde unul din campusul său este bazat.

UCM este acreditată de Comisia Națională pentru Învățământul Superior și Învățământ cu licență nr. 2015-011. *

Viziune

UCM, un furnizor educațional de tip boutique, se concentrează pe cele mai recente tendințe, nișe și nevoi ale pieței muncii, permițând UCM să își perfecționeze rapid metodele și cursurile educaționale pentru a fi în concordanță cu timpul prezent. UCM se mândrește cu o structură academică flexibilă și agilă, care oferă o valoare adăugată studenților.

UCM implementează viziunea fondatorului Prof. Paolo Sotgiu, concentrându-se pe bunăstarea generală a fiecărui elev, pe sinele lor emoțional, intelectual, academic și social. Prin urmare, UCM pune accentul pe metodele de predare și pe mediile educaționale care creează comunități de învățare bogate.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
  • Italiană
  • Limba franceza

Vedea BBA-uri » Vedea Programe de Licență » Vedea Health Masterat » Vedea Health Licenţă »

Programe

Această școală oferă și:

BBA

Licențiat în Administrarea Afacerilor în Antreprenoriat

Campus Cu normă întreagă 42 luni September 2019 Malta Saint Julian's

BBA în Antreprenoriat - dezvoltat cu sprijinul Tiimiakatemia JAMK Universitatea de Științe Aplicate, este un burlac unic de administrare a afacerilor. Acesta este structurat în trei ani un semestru pentru a lucra la teză și se bazează pe o abordare de învățare de a face. [+]

Prezentare generală

BBA în Antreprenoriat - dezvoltat cu sprijinul Tiimiakatemia JAMK Universitatea de Științe Aplicate, este un burlac unic de administrare a afacerilor. Acesta este structurat în trei ani un semestru pentru a lucra la teză și se bazează pe o abordare de învățare de a face.

Elevii nu sunt considerați elevi, ci antreprenori, creându-și propria companie reală și învățând cum să o conducă.

La începutul procesului de studiu, se încheie un contract de învățare între student, întreprinderile de echipă și antrenorul lor. Mai mult decât atât, echipele multiculturale, auto-gestionate vor lucra la lansarea sa într-un mediu inovativ de limbă engleză.... [-]


Licenţă

Diplomă de licență în Criminologie, știință și securitate investigație

Online Cu normă întreagă 3 anii June 2019 Malta Saint Julian's

Gradul de diplomă on-line în Criminologie, științe de investigație și de securitate permite absolvenților să devină profesioniști capabili să trateze științific ceea ce a fost numit apariția Mileniului III: securitatea. [+]

grad de trei ani de licență în domeniul științelor Criminologie, de investigație și de securitate permite absolvenților să devină profesioniști capabili să trateze științific ceea ce a fost numit apariția Mileniului III: securitatea.

Cursul își propune să pregătească studenții cu o abordare interdisciplinară, profesiile juridice, de securitate, de investigație și socială.

Elevii părăsesc cursul după obținerea:

30 ECTS, sau mai mult, se va realiza un Certificat de licență;

60 ECTS, sau mai mult, va atinge o diplomă de licență;

90 ECTS, sau mai mult, se va realiza o Diploma Superior de licență.... [-]


Licență în psihologie (onoruri)

Campus Cu normă întreagă 3 anii September 2019 Malta Saint Julian's

Psihologia este despre ființele umane, este în jurul nostru și atinge fiecare aspect al vieții noastre. Gradul fascinant investighează comportamentul și mintea socială. Dacă vă întrebați de ce acționăm modul în care acționăm, ceea ce declanșează gândurile și sentimentele noastre, vă uitați la domeniile potrivite de studiu! [+]

Psihologia este despre ființele umane, este în jurul nostru și atinge fiecare aspect al vieții noastre . Gradul fascinant investighează comportamentul și mintea socială. Dacă vă întrebați de ce acționăm modul în care acționăm, ceea ce declanșează gândurile și sentimentele noastre, vă uitați la domeniile potrivite de studiu!

Psihologia este unul dintre domeniile cele mai variate și dinamice ale științei și programul va pregăti studenții pentru o gamă largă de oportunități de studiu absolvent și opțiuni de carieră interesante.

Cu o varietate atât de mare de posibilități viitoare, cât și de învățare multidisciplinară practică și teoretică , absolvenții vor putea să facă o alegere în cunoștință de cauză privind direcția viitoarelor domenii de studiu și posibilele căi de carieră disponibile.... [-]


Videoclipuri

Why study Criminology? (IT lang)

Contactează

Adresă, linia 1 Business Labs Office Centre, Level 1 Dun Karm Street, Birkirkara, Malta
Saint Julian's, Malta