University of Malta

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Situat pe drumurile transversale ale Mediteranei, UM a fost, în istoria sa de 400 de ani, centrul de schimburi academice internaționale de pe insulă. UM este cea mai importantă instituție de învățământ superior din Malta și structurile acesteia sunt în conformitate cu Procesul Bologna și cu spațiul european al învățământului superior.

Universitatea își propune să efectueze cercetări academice și să ofere un cadru vibrant de învățământ superior în domeniul artelor, științelor și științelor umaniste, după cum este necesar pentru dezvoltarea economică, socială și culturală a Maltei. Cursurile de la UM sunt concepute pentru a produce profesioniști cu înaltă calificare în mai multe discipline. Comunitatea absolvenților UM este în creștere exponențial: peste 3500 de absolvenți de studii în diverse discipline anuale.

Limba de predare este engleză și aproximativ 12% din populația studenților este internațională.

Astăzi, UM este compusă din paisprezece facultăți, o serie de institute și centre interdisciplinare, trei școli și un colegiu junior. Pe lângă campusul principal, situat la Msida, există alte trei campusuri: Valletta, Marsaxlokk, Gozo.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea BA-uri » Vedea Programe de Licență » Vedea Health BScs » Vedea Health Doctorate » Vedea Health Masterat » Vedea MA-uri » Vedea MSc-uri » Vedea Masterate »

Programe

Această școală oferă și:

BA

Bachelor of Arts (Onoruri)

Campus Cu normă întreagă 3 anii September 2019 Malta Valletta

Unul dintre cele mai populare cursuri de la Universitatea din Malta este BA (Hons), care este oferit de una dintre cele mai mari facultăți cu o populație de studenți în valoare totală de aproximativ 1.300. Există șaisprezece domenii diferite de studii. [+]

Unul dintre cele mai populare cursuri de la Universitatea din Malta este BA (Hons), care este oferit de una dintre cele mai mari facultăți cu o populație de studenți în valoare totală de aproximativ 1.300. Există șaisprezece domenii diferite de studii, și anume:

Științe Antropologice, Clasic și Arheologie, Engleză, Franceză, Geografie, Germană, Istorie, Istoria Artei, Relații Internaționale, Italiană, Malteză, Studii Orientale, Filosofie, Sociologie, Studii spaniole și latino-americane și Traducere și Interpretare Arte. Studii de comunicare, studii contemporane mediteraneene, studii de arhivistică, arhitectură, lingvistică, studii de muzică, psihologie și teatru./>... [-]


Licenţă

Licentiat in inginerie

Campus Cu normă întreagă 4 anii September 2019 Malta Valletta

Unul dintre cele mai populare cursuri cu studenți internaționali de la Universitatea din Malta este Bachelor of Engineering (Hons). Acest program are două fluxuri: Bachelor of Engineering (Onoruri) în Inginerie Electrică și Electronică și Bachelor of Engineering (Onoruri) în Inginerie Mecanică. [+]

Unul dintre cele mai populare cursuri cu studenți străini de la Universitatea din Malta este licența de inginerie (Hons). Acest program are două fluxuri:

Stream 1 - licență de inginerie (onoruri) în inginerie electrică și electronică/>

Acest program este conceput pentru a oferi formarea cuprinzătoare de licență într-o gamă largă de discipline necesare pentru a practica ca inginer profesionist. Prin urmare, curriculumul este construit pe mai mulți piloni tehnologici, și anume matematică, inginerie electrică, inginerie electronică, software, control, comunicații și sisteme informatice, cu subiecte suplimentare în management și probleme profesionale. Programul oferă o oportunitate substanțială pentru o practică practică echilibrată cu instruirea și predarea teoretică. Studentul este capabil să demonstreze cunoștințele și înțelegerea subiectului prin metode standard de evaluare, și anume o examinare a unității de studiu la sfârșitul studiului și o evaluare continuă (cursuri). Mai mult, un proiect de echipă și un proiect de ultimul an vor contribui, de asemenea, la învățarea directă a competențelor de proiectare inginerească, a managementului de proiect, a cunoștințelor despre subiect, a integrării și a înțelegerii. Managementul și alte abilități soft, precum și dezvoltarea personală, fac parte integrantă din curs./>... [-]


Videoclipuri

University of Malta

This is Malta

Capital city Valletta

Contactează

University of Malta

Adresă, linia 1 Valletta Campus University of Malta St.Paul's Street Valletta
Valletta, Malta
website http://www.um.edu.mt/
Telefon +356 2340 2340