Read the Official Description

DESPRE

Studenții noștri se află în centrul Academiei de Muzică și Sunete, susținut de echipa noastră de tutori dedicați. Oferim performanțe muzicale specializate și educație de producție, pregătindu-vă pentru o carieră în industria muzicală modernă cu calificări recunoscute în domeniul muzicii.

Fondată în 1994, Academia de Muzică și Sound oferă educație muzicală de către muzicieni profesioniști pentru vârstele 16-19 ani, până la studii universitare și postuniversitare în Edinburgh, Exeter, Gateshead, Glasgow, Southampton, Swindon și Online.

Cu artiștii britanici care domină scena muzicală la nivel mondial și popularitatea din ce în ce mai mare a festivalurilor și a muzicii live, care a adus 4 miliarde de lire sterline în economia Marii Britanii, este o industrie interesantă de a participa. Există o gamă largă de căi de carieră pe care să le urmăriți, de la scriere și producție până la management scenă și inginerie de sunet. Sursa: Marea Britanie Music, Wish You Were Here.

AMS absolvenții lucrează cu succes în Marea Britanie și industria muzicală la nivel mondial, absolvenții notabili includ:

Tristan Evans de la vampiri

Tristan Evans - Drummer în Virgin EMI a semnat trupa, The Vamps. El este, de asemenea, producatorul multor cantece. Ei și-au lansat propria etichetă de discuri și au jucat în stadioane din întreaga lume.

Laurence Jones Artist Blues al anului

Laurence Jones - Songwriter, chitarist și vocalist, care a câștigat Artistul Anului Tânăr Bluză în 2014, 2015 și 2016. A susținut Van Morrison, James Bay, Jools Holland și Buddy Guy.

Alumni Josh Kumra

Josh Kumra - semnat la Sony RCA, a co-scris cel de-al 1-lea single "Do not Go" cu Wretch 32. Continuând să lanseze albumul său, colaborând cu Naughty Boy și Emeli Sandé.

Eddy Thrower tambur pentru Lower than Atlantic

Eddy Thrower - Drummer in Lower than Atlantis, care vinde 6 turnee din Marea Britanie, precum si 2 albume Top 40. Ei au muzică prezentată în jocuri precum Tony Hawk și Guitar Hero.

Programs taught in:
Engleză