Academy of Music & Sound Online

Introducere

Citește Descrierea Oficială

DESPRE

AMS online este pionier calificările formale de muzică HE oferite în întregime online. Acest lucru înseamnă că puteți solicita să studiați cu noi, fără limita de locație geografică care vă reține, în ciuda operațiunii efectuate din Marea Britanie.

  • S-ar putea să credeți că experiența dvs. de învățare ar putea suferi ca urmare a neprezentării la un colegiu tradițional, dar acest lucru este departe de caz.
  • Toți studenții care studiază cu AMS Online se bucură de predarea față în față prin apel video.
  • Acesta este un singur aranjament.
  • Tutorul, mentorul sau supraveghetorul tău se concentrează în mod literal doar pe tine pentru timpul de contact în fiecare săptămână.
  • Adăugați la aceasta flexibilitatea de a putea studia atunci când doriți, și unde doriți și aveți o platformă cu adevărat flexibilă și gestionabilă pentru a vă putea profita la maximum de gradul de fundație , BA (Hons) de top sau curs MMus .
  • Complet validat de Universitatea din Vestul Londrei .

AMS absolvenții lucrează cu succes în Marea Britanie și industria muzicală la nivel mondial, absolvenții notabili includ:

Tristan Evans de la vampiri

Tristan Evans - Drummer în Virgin EMI a semnat trupa, The Vamps. El este, de asemenea, producatorul multor cantece. Ei și-au lansat propria etichetă de discuri și au jucat în stadioane din întreaga lume.

Laurence Jones Artist Blues al anului

Laurence Jones - Songwriter, chitarist și vocalist, care a câștigat Artistul Anului Tânăr Bluză în 2014, 2015 și 2016. A susținut Van Morrison, James Bay, Jools Holland și Buddy Guy.

Josh Kumra

Josh Kumra - semnat la Sony RCA, a co-scris cel de-al 1-lea single "Do not Go" cu Wretch 32. Continuând să lanseze albumul său, colaborând cu Naughty Boy și Emeli Sandé.

Eddy Thrower tambur pentru Lower than Atlantic

Eddy Thrower - Drummer in Lower than Atlantis, care vinde 6 turnee din Marea Britanie, precum si 2 albume Top 40. Ei au muzică prezentată în jocuri precum Tony Hawk și Guitar Hero.

Locații

Edinburgh

Address
1 Grassmarket
Edinburgh
EH1 2HY

Edinburgh, Scoţia, Regatul Unit

Exeter

Address
8 Coombe Street, Exeter, Devon EX1 1DB
Exeter, Anglia, Regatul Unit

Gateshead

Address
191 High St
Gateshead
NE8 1AS

Gateshead, Anglia, Regatul Unit

Glasgow

Address
22 Jamaica Street, Glasgow G1 4QD
Glasgow, Scoţia, Regatul Unit

Southampton

Address
11 High St, Southampton SO14 2DF
Southampton, Anglia, Regatul Unit

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră