Citește Descrierea Oficială

În culise Academia oferă cea mai bună pregătire posibilă pentru înflorirea industriei evenimente live cu link-uri ale industriei fantastice și accesul la facilități de producție pentru predare și învățare.

Fondată în iulie 2009, am câștigat rapid o reputație ca un centru de excelență pentru formare în culise, specializat în cursuri de studii, cursuri de scurtă durată și programe de formare personalizate pentru tinerii studenți, profesioniști și grupuri de comunitate.

Suntem cu sediul în Wakefield, West Yorkshire, în cea mai mare producție scopul-a construit complexul repetitii arena din Europa, LS-Live, care numara Jay Z, The Stone Roses, Dizzee Rascal, Lady Gaga, Robbie Williams, BBC, ITV și Monster Energia în rândul clienților săi.

Ca o organizație finanțată privat, am o punte între industrie și educație, care lucrează îndeaproape cu profesioniști care conduc pentru a răspunde rapid la lipsa de competențe actuale și să scrie programe de formare în conformitate cu cerințele specifice.

Noi oferim, până la data de formare relevante, astfel încât gradul de studenți obține un gust adevarat pentru ceea ce viata este ca in industria de divertisment culise, cu accent pe capacitatea de inserție profesională.

Absolvenții noștri au plecat să câștige cu ocuparea forței de muncă turneu mondial Jay Z, Jocurile Olimpice de Iarna, Mumford & Sons Tour, biroul de site-ul Glastonbury, Leeds Festival, LS-Live, Alton Towers, Evenimente plăcuți și Teatrul Genesis.

timthumb

industria noastră

Există o gamă diversă de cariere în sectorul evenimente live, de la Tour Manager, Creative Director și artist de legătură, pentru a programator de iluminat, tehnician Locul de întâlnire și inginer de sunet, pentru a numi doar câteva. Fiecare eveniment, indiferent dacă este o producție de muzică concert, spectacol de moda, eveniment sportiv, eveniment corporate, festival de teatru sau, necesită o echipă de oameni care lucrează în colaborare, folosind diversele lor skillsets pentru a produce un rezultat final de succes. Pentru a pune în perspectivă, Bon Jovi „Pentru ca putem“ World Tour încorporat 250.000 de tone de elemente de producție în cinci etape de turism, 200 de persoane, șase autobuze de turism si peste 80 de camioane care au facilitat, datele turneu american și australian europene. Marea Britanie Evenimente Sectorul (conferințe, expoziții, spectacole comerciale, ospitalitate și evenimente sportive) generează de peste 33 de miliarde £ in fiecare an, cu predicția că acest lucru va creste la 40 de miliarde £ până în 2020. Sursa: Marea Britanie pentru evenimente Sectorul evenimente creează cariere atractive, pentru tineri și bătrâni, bărbați și femei, calificați și mai puțin calificați, în toate culturile. Aceasta maximizează o gamă largă de talente creative, tehnice și personale pentru a produce evenimente de inspirație și care schimbă lumea. Sursa: „Evenimentele sunt Marea Britanie“ raport de vizite de afaceri și evenimente de parteneriat (BVEP), martie 2014 „Ca o industrie, evenimente conduc la furnizarea de peste 530.000 de locuri de muncă (cu normă întreagă, echivalent) de la nivelul de ucenicie în sus ... cel mai important, aspirația industriei de a extinde de £ 12 miliarde până în 2020 susține agenda de creștere pentru Marea Britanie“. Sursa: Toate grupului parlamentar din Marea Britanie Eveniment Industrie anchetă Raport în „competitivitatea internațională a industriei britanice Evenimente“, mai - august 2013

ourfacilities

Facilitatile noastre

În culise Academia are unele dintre cele mai bune facilități în țară pentru formare cariere culise. Bazat la Parcul de producție în Wakefield, casa de afaceri, inclusiv Litestructures, Stadiile Brilliant, Perry Scenic Creative, LS-Live complex repetiție arena, și KB Evenimente, studenții beneficiază de acces la state-of-the-art spațiu de studio, de asteptare inchiriere departament, set facilități de construcție și spații de învățare din viața reală.

repetiţie Arena

Unul dintre lucrurile care ne face atât de unic este legătura noastră cu arena repetiție LS-Live la sediul nostru, pe care le folosim pentru sesiuni de instruire practică hands-on. Este un spațiu-scop construit și extrem de flexibil, care este folosit în mod normal pentru turism spectacol repetiții, filmări, lansări de produse, de testare construiește și evenimente.

32m lung de 42m studio larg are o capacitate de 128 de tone de acoperiș 18.2m grinzile sale rigging înalte, 1200A (3 faze) de putere și patru platforme de încărcare, ceea ce înseamnă că poate găzdui orice producție la scară largă. Studioul poate fi utilizat pentru formarea măsluire, iluminat cursurilor practice, etapa construiește și alte sesiuni practice. Elevii pot fi, de asemenea, având în vedere posibilitatea de a face experiență de lucru cu privire la producțiile care vin la Studio.

Este greu de imaginat cât de mare facilitatea de Studio este aici, așa că vă recomandăm cu tărie venind pe una din zilele noastre deschise pentru a arata rotund dacă vă gândiți să vină aici pentru a studia!

Specificații

 • Suprafata: 1641 mp (17,664 sq ft)
 • Lungime: 42m (138ft)
 • Lățime: 39m (128ft)
 • Înălţime:
  • 16.5m (54ft) La partea inferioară a fixata
  • 18.2m (60ft) înălțimea fasciculului Tachelaj
  • 19.8m (65ft) Înălțimea maximă de lucru
 • Gantry: 128 Tonne Capacitate acoperiș
 • Putere: 1200A (3 faze)
 • Podele placi R-Tek 5mm coadă de rândunică interblocare

Parcul de producție

Parcul de producție este complet centrul de pre-producție și evenimente live pentru Marea Britanie, și acasă la campusul principal Backstage Academiei lui, pe care o împarte cu un amestec eclectic de afaceri evenimente live, inclusiv Perry Scenic Creative, Stadiile Brilliant, Litestructures și LS-Live.

Există cinci pe site-ul de studio pentru repetitii a aduce o varietate de excursii de clasă mondială și producții în parc, inclusiv: Muse, Take That, Florența și Fighters Masini si Foo.

Parcul de producție oferă un mediu real, complet unic, evenimente live pentru studenți în timp ce își realizează studiile la Academia de culise.

Toate facilitățile sunt disponibile pentru a angaja pentru conferințe, evenimente și petreceri. Vă rugăm să sunați LS-Live pentru mai multe informații: 01977 659888 sau e-mail sales@ls-live.com sau pentru a afla mai multe accesați pagina site-ul Parcul de producție.

unitatea Lucrări

Recent restaurat, de gradul II loc de întâlnire muzică live, unitate Lucrări în Wakefield a fost deschisă în septembrie 2014 și este baza pentru gradul nostru BA Visual Production, precum și furnizarea de medii de predare pentru alte cursuri de gradul nostru.

Unitatea Lucrări include:

 • locul 600 locuri (800 picioare)
 • 100 locuri cameră funcție
 • High Tech Computer Lab cu stații de lucru HP Z400, cu Adobe Creative Cloud, Autodesk, AutoCAD, 3ds Max, d3 și WYSIWYG
 • Cinci spații de clasă flexibile de spațiu practic pentru explorarea și tehnologia opere vizuale
 • stație de lucru 4k

Suites tehnologie

Atașat la arena facilități moderne de culise ale Academiei, inclusiv un Pro Suite bazate pe IT Apple MacBook rulează o serie de programe standard din industrie, o vizualizare d3 completă și edita suita inclusiv de proiecție HD și sunet surround, un sistem 3D de proiecție stereoscopică și o gamă de clasă și spații de seminar pentru a se potrivi de lucru atât academice și practice.

Suitele noastre de tehnologie au instalat software-ul de mai jos

 • Photoshop
 • Pro Tools
 • Taietura finala
 • Adobe Creative Suite
 • WYSIWYG
 • Suite Autodesk
 • d3
 • Isadora
 • Vectorworks
 • viziune ESP

Clasă și seminarul Spaces

Avem o serie de spații de clasă și de seminar moderne pentru a găzdui atât lucrări academice și practice.

Spații atelier

Avem un număr de spații flexibile, care pot fi folosite pentru o serie de reclamă diferită, hands-on ateliere. Cele mai multe sunt echipate cu o sursă de alimentare cu 3 faze, aer condiționat și jaluzele opace.

demonstraţie produs

Noi nu doar te invata despre varietatea de produse și tehnologii legate de industria de evenimente live; vom demonstra ce pot face la fel de bine.

Avem o varietate de spații care pot fi folosite pentru demonstrații de produse, permițându-vă pentru a vedea tehnologia în acțiune strânsă și chiar au un du-te-te.

Programe predate în:
 • Engleză

Această școală oferă și:

BA

Backstage Academy

Special conceput pentru a muta cu tendințele de evenimente moderne, cursul Academiei Backstage live video de proiectare și producție BA (Hons) este în general considerată ... [+]

Special conceput pentru a muta cu tendințele de evenimente moderne, Academia Backstage Proiectare live Vizual și BA Producție (Hons) Desigur, este în general considerată ca un deschizător de drumuri în industria de evenimente live.

producție Live este o piață din ce în ce mai proeminente, și nostru full-time, curs de trei ani a fost sculptat alături de firmele din industria de mare de bilete, cum ar fi tehnologiile, FIX8Group d3, Green Hippo, PRG XL video și Panasonic pentru a hrăni studenți promițătoare în industrie in domeniul profesioniști gata.

Liderul curs este nimeni altul decât Shannon Harvey, un membru marcant inspirat industria SUA-născut a cărui listă de clienți branduri astfel de Louis Vuitton, Heineken, Jaguar si Nike include, de lucru pe proiecte care continuă să-l ia în întreaga lume. Cunoștințele sale, viziune și pasiune infecțioase pentru viitorul vizual de producție face ca acest curs cu adevărat unic, prezentând studenților cu o bandă transportoare de noi provocări, în conformitate cu peisajul în continuă schimbare ale industriei profesionale.... [-]

Regatul Unit Wakefield
Contactează şcoala
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Backstage Academy

Stage Management al BA (Hons) gradul este primul de acest gen dedicat livrarea următoarea generație de manageri scena pentru evenimente live, inclusiv: teatru, turism, co ... [+]

O Etapa de Management BA (Hons) gradul este primul de acest gen dedicat livrarea următoarea generație de manageri scena pentru evenimente live, inclusiv: teatru, turism, corporative, sportive și evenimente live în aer liber și festivaluri. Există o gamă interesantă de evenimente care necesită abilități specializate de management etapă pentru a asigura buna desfășurare a acestora și este cu acest curs vom da o perspectivă unică în gestionarea totul, de la etapele de teatru la locul de muncă TV locație și evenimente sportive la festivaluri.

Elevii învață prin sesiuni practice și profesioniști care vizitează pentru a obține o înțelegere completă a rolului unui regizor și căile de progresie. În timpul cursului veți dezvolta cunoștințele și aptitudinile necesare pentru a obține cu succes ocuparea forței de muncă într-o varietate de roluri interesante și solicitante, atât la nivel național și internațional.... [-]

Regatul Unit Wakefield
Contactează şcoala
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Backstage Academy

Validat de la Universitatea din Bolton, Live Events Production (top-up) BA (Hons) Gradul oferă o cale progresie pentru studenții care au absolvit cu succes evenimentele n ... [+]

Validat de la Universitatea din Bolton, Evenimente live Producție (top-up) BA (Hons) gradul oferă o cale progresie pentru studenții care au absolvit cu succes evenimentele noastre live fda de producție sau de alt nivel de calificare conexe 5.

Anul Top Up este axat pe managementul și va furniza mai multe informații problemele cheie implicate în managementul strategic al marilor evenimente, festivaluri și locuri. Dezvoltarea personală și profesională este subliniată și încurajată în timpul programului, împreună cu abilități de angajare și angajamentul de a continua dezvoltarea profesională. Modulele consolidează natura profesională a programului și sunt concepute pentru a preda studenților să proiecteze, să dezvolte și să implementeze strategii de management pe arii cheie în cadrul sectorului evenimente live pentru o cariera de succes de management de evenimente.... [-]

Regatul Unit Wakefield
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Backstage Academy

Events Production live BA (Hons), gradul de curs este un curs inovatoare pe care le introduce la toate diferitele zone de producție de evenimente, în toate sectoarele. Ac ... [+]

O Evenimente live BA Producție (Hons) gradul de curs este un curs inovatoare pe care le introduce la toate diferitele zone de producție de evenimente, în toate sectoarele. Acest curs este de asemenea disponibil ca un grad de fundație 2 ani.

Acest curs se concentrează foarte mult asupra șanselor de angajare, asigurându-se că vă las cu un portofoliu larg de experiență relevantă, împreună cu aptitudinile și atitudinea de a lucra într-o manieră sigură și responsabilă. Vei obține o serie de certificate bazate pe industrie în timpul primului modul, care vă va dota cu cunoștințe și abilități de bază pentru a face mai utilizabili pe evenimente pe tot parcursul cursului, pentru a construi pe portofoliul dumneavoastră experiența de muncă. Până la sfârșitul primilor doi ani, va fi capabil de a se angaja într-o serie de procese creative, de la proiectare pentru muzica live, pentru a gradului de conștientizare de brand, care se ocupă cu artiști sau pur și simplu, prin gestionarea așteptărilor clientului dvs., și veți avea o înțelegere mai bună a diferitelor procese și tehnologii care sunt utilizate în industrie.... [-]

Regatul Unit Wakefield
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 - 3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză