Bucks New University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Bucks New University este o nouă rasă de universități, concentrându-se pe diplome profesionale și practice, precum și academice.

Tineri în perspectivă, dar bine stabiliți în domeniile în care suntem specializați, oferim cursuri universitare de înaltă calitate, orientate profesional, în orice domeniu, de la asistență medicală, sănătate și asistență socială, la detectarea fraudelor cibernetice, textile și aviație.

Istorie

De la oferirea de cursuri de seară comunității locale, până la predarea abilităților soldaților pentru a-i ajuta să își găsească un loc de muncă după primul război mondial, Bucks a fost o mulțime de lucruri pentru mulți oameni. Am sărbătorit recent 125 de ani și ne-am uitat înapoi la câteva realizări remarcabile de-a lungul anilor.

S-ar putea să fim mândri de moștenirea noastră, dar suntem încântați și de viitor. Lucrăm spre o viziune pentru a crea un mediu în care inovația, creativitatea și întreprinderea să înflorească. Am dezvoltat deja un parteneriat pentru a inspira studenții în tehnologiile emergente și avem planuri de a continua să facă o diferență reală în viața oamenilor.

Trecutul nostru

Originile universității noastre se întind până în 1891. Chiar de la început, ne-am specializat în învățarea profesională și, de-a lungul anilor, am mers din ce în ce mai mult.

A 125-a aniversare a noastră

Transformăm vieți de mai bine de 125 de ani. Aruncați o privire la cronologia noastră pentru a vedea câteva evenimente cheie pe parcurs.

Prezentul nostru

Vrem să ne asigurăm că toți absolvenții noștri au abilitățile și experiențele necesare pentru a reuși în lumea exigentă și competitivă de astăzi. De aceea am investit peste 100 de milioane de lire sterline în facilitățile noastre din cele trei campusuri ale noastre.

Viitorul nostru

Avem câteva planuri interesante pentru a face din Bucks un loc și mai inspirat de studiu. Viziunea noastră se concentrează pe educația noastră, cercetarea noastră și oamenii noștri. Și, desigur, studenții noștri vor fi în centrul a tot ceea ce facem.

De ce Bucks?

Top 10 Marea Britanie pentru ocupabilitate absolventă (HESA 2020)

Recent, am fost clasați ca una dintre primele 10 universități din întreaga Marea Britanie pentru ocupabilitatea absolvenților. Cu o rată de ocupare a absolvenților de 98% (HESA 2020) vă putem sprijini pe măsură ce treceți de la absolvent la angajat.

Succesul sondajului național studențesc

Rezultatele sondajului studențesc național din 2020 au arătat că suntem în top 20 dintre toate universitățile din Marea Britanie și în primele 3 dintre toate universitățile din Londra și sud-estul pentru satisfacția generală a studenților. Uniunea Studenților noștri a fost, de asemenea, considerată una dintre primele 3 SU * din Marea Britanie.

Sondaj Național Studențesc 2020; media pentru toate cele 27 de întrebări, cu excepția instituțiilor de învățământ superior specializate
** Sondaj Național Studențesc 2020

Un mediu sigur

Am luat măsurile necesare pentru a vă menține în siguranță. În cazul în care este posibil, predarea față în față în campus va fi în loc, iar facilitățile noastre vor fi deschise din septembrie.Cursuri orientate spre carieră

Puteți fi sigur că vor exista o mulțime de oportunități relevante pentru industrie. De la lucrul la briefuri de proiect live până la participarea la destinații de plasare și vizite în industrie, cursurile noastre sunt concepute pentru a vă ajuta să vă pregătiți pentru o carieră plină de satisfacții.Facilităţi

Am investit 100 de milioane de lire sterline pentru a ne face campusurile uimitoare. Lăsați creativitatea să se desfășoare în spațiile atelierului pentru artă și design și studiouri pentru spectacol și dans. Perfecționați-vă abilitățile în suitele noastre de producție și fotografie. Obțineți experiență practică în laboratoarele noastre de simulare a asistenței medicale la campusurile noastre High Wycombe sau Uxbridge. Și profitați la maximum de multe spații mai bine echipate și special concepute.

Uniunea Studentilor

Începând de la Freshers 'Week, Bucks Students' Union oferă o gamă largă și diversă de evenimente și activități prin The Big Deal. Acestea sunt o serie de evenimente și activități gratuite cu care vă puteți implica. Puteți extinde un hobby sau puteți încerca ceva complet nou.A sustine

Ne-am angajat să fim acolo pentru dvs. Studenții noștri au acces la consiliere față în față și online prin Togetherall, precum și îndrumare și sprijin pentru toate aspectele vieții universitare prin intermediul echipelor noastre prietenoase și abordabile ale Universității și Sindicatului Studenților.Cazare

Cu cazare garantată pentru toți studenții din primul an, știm că în curând vă veți stabili și veți suna Bucks acasă. Nu vă vom percepe un depozit, iar contractul dvs. nu va începe până când vă veți stabili reședința. De asemenea, am redus toate tarifele noastre de cazare de la 10% la 30% pentru 2020/21.Comunitatea studenților

Fă-ți noi prieteni și implică-te în comunitatea studențească prietenoasă a lui Bucks. Aflați mai multe despre programul din acest an, de la divertisment la societăți și stagii, găsirea de locuri de muncă și creșterea capacității de angajare.

Ajutor financiar

Finanțarea studiilor este o chestiune cheie pentru toți studenții. Avem la dispoziție o serie de burse și burse la care ați putea fi eligibil să solicitați.
Strategia noastră universitară

Impact 2022

Impact 2022 se bazează pe misiunea noastră istorică de a transforma viețile printr-o educație inspirată, orientată spre ocuparea forței de muncă și profesie, permițând oamenilor să aibă un impact pozitiv asupra societății și asupra viitorului lor. Ne solicită să evaluăm valoarea muncii noastre prin impactul universității asupra studenților, personalului, părților interesate, comunităților și partenerilor strategici.

Viziunea noastră este ca Universitatea Nouă din Buckinghamshire să devină o universitate extrem de conectată, permeabilă, orientată spre studenți și clienți, orientată spre afaceri, aliniată strategic, impactantă și aliniată la partenerii strategici.

Ne vom dezvolta poziția de universitate inovatoare, orientată spre predare, oferind studenților noștri rezultate educaționale și de angajare care să conducă sectorul și să schimbe viața.

Educația noastră va fi flexibilă, incluzivă, bazată pe anchetă și informată de angajator și concepută în funcție de nevoile studenților noștri. Vom furniza cercetări și inovații care au impact și îmbunătățesc viețile și societatea și care stau la baza ofertei noastre educaționale. Vom fi o instituție orientată spre exterior, antreprenorială în spirit, care ne îndeplinește responsabilitățile etice și sociale, extinzându-ne acoperirea prin colaborarea cu cursanții, angajatorii, publicul și partenerii strategici.

Noi vom:

 • ajungeți la toate comunitățile noastre, consolidându-ne poziția de Universitate din Buckinghamshire și construind pe angajamentul nostru civic în județ, Londra și sud-est;
 • să fie o organizație de învățare, care să permită personalului nostru să înflorească, să își dezvolte expertiza și practica profesională, să exceleze continuu și să ne îmbunătățească eficacitatea organizațională;
 • să fim puternici din punct de vedere financiar, asigurându-ne viabilitatea prin realizarea de eficiențe, creștere, extindere și investiții; și
 • mai presus de toate, fii o comunitate vibrantă, incluzivă, care inspiră învățarea, dezvoltă potențial, extinde participarea și transformă ambițios viețile.

Ne propunem ca studenții și personalul nostru să adore să fie la Universitate, mândri de o organizație care îi ajută să crească, să se dezvolte și să facă o diferență reală.

Vom avea o reputație excelentă pentru experiența și rezultatele studenților, livrarea noastră ca partener strategic și rolul nostru în dezvoltarea abilităților în comunitățile noastre.

Prioritatea noastră principală, educația, va fi susținută de propuneri clare de valoare. Vom oferi o educație care funcționează pentru toți, indiferent de fond sau circumstanță; oferă studenților abilități pentru viață, capabile să facă față provocărilor globale ale secolului 21; și este etic și durabil, de la o universitate care își îndeplinește întotdeauna responsabilitățile sociale, la studenți, la personal și la societate.

Egalitate, diversitate și incluziune

De ce este important EDI?

Viziunea noastră este de a fi o comunitate vibrantă incluzivă care inspiră învățarea, dezvoltă potențial, extinde participarea și transformă ambițios viețile.

Ne străduim să creăm un mediu de lucru și de studiu care nu este doar liber de orice formă de discriminare, dar sărbătorește activ și valorizează diversitatea. Ne angajăm să oferim șanse egale în toate „caracteristicile protejate” definite în Legea egalității 2010.

Equity Diversity and Inclusion (EDI) stă la baza valorilor noastre și influențează tot ceea ce facem.

Ce înseamnă asta pentru tine?

Fie că sunteți student, angajat sau vizitator, vă vom întâmpina și vă vom trata cu demnitate și respect.

Ca student, veți găsi angajamentul nostru față de EDI stabilit în Acordul de parteneriat de învățare, pe care l-am creat în parteneriat cu Uniunea Studenților noștri și, de asemenea, strategia noastră de acces și participare, care promovează egalitatea de șanse pentru toți studenții.

Angajamentul nostru față de diversitatea și incluziunea egalității este exprimat și măsurat prin obiectivele noastre de egalitate din 2018 și prin planul de acțiune EDI al universității. Politicile și procedurile noastre universitare ne asigură, de asemenea, că promovăm și ne atingem obiectivele EDI.

Partenerii noștri

Credem în oferirea de oportunități tuturor celor care au potențialul de a beneficia de învățământul superior. Și pentru a face acest lucru, parteneriatele sunt o parte vitală a succesului nostru.

Ca universitate, avem legături excelente cu industria, asociațiile și organele de conducere. Parteneriatele noastre contribuie la îmbunătățirea modului în care studenții noștri dobândesc cunoștințe și se angajează în activități la Bucks. Ca universitate Placement Plus, parteneriatele noastre reprezintă o parte esențială a ajutării studenților noștri să-și dezvolte abilitățile de care au nevoie pentru locul de muncă. Beneficiile pe care elevii noștri le aduc afacerilor partenere s-au dovedit a fi de neprețuit.

Și, în schimb, încurajăm personalul din companiile și organizațiile cu care colaborăm să se implice în lucruri precum programe de prelegeri, vizite și experiență de lucru.

Structura noastră

Bucks New University conține șapte școli principale:

 • Școala de Artă, Design și Performanță
 • Școala de aviație și securitate
 • Școala de afaceri, drept și informatică
 • Școala de media și industrii creative
 • Școala de asistență medicală și sănătate aliată
 • Școala de asistență medicală și asistență socială
 • Școala de Științe Umane și Sociale

Pe lângă aceste șapte școli, Universitatea găzduiește, de asemenea, o serie de servicii profesionale.

Locații

Înaltul Wycombe

Bucks New University

Address
Queen Alexandra Road
HP11 2JZ Înaltul Wycombe, Anglia, Regatul Unit

Uxbridge

Address
106 Oxford Road
UB8 1NA Uxbridge, Anglia, Regatul Unit

Aylesbury

Address
59 Walton Street
HP21 7QG Aylesbury, Anglia, Regatul Unit

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră