Citește Descrierea Oficială

Trecutul nostru

Bucks New University fost fondată inițial în 1891 ca Școala de Știință și Artă. În acel moment, școala a oferit cursuri de seară oamenilor din zona locală - și a fost finanțată inițial cu un impozit pe beri și băuturi spirtoase!

În secolul XX, școala a început să dezvolte legături puternice cu meșteșugurile locale, cum ar fi mobila și cabinetul. A fost începutul lungii noastre asociații cu proiectarea și fabricarea mobilei.

După cel de-al doilea război mondial, Școala sa extins și a devenit cunoscută sub numele de Colegiul de Artă și Tehnologie de la High Wycombe. High Wycombe a devenit un centru pentru industria mobilei și estimările spun că aproximativ 80% din toate scaunele din lemn ale națiunii au fost făcute în oraș în anii 1960.

În 1999, am primit statutul de Colegiu Universitar de către Guvern și am devenit cunoscut ca Colegiul Universitar Buckinghamshire Chilterns. Numai până în anul 2007 am schimbat-o la numele de la Buckinghamshire New University.

O perioadă de dezvoltare

Până în anii 2000, Universitatea a fost împărțită pe mai multe situri. În 2009 am consolidat, creând trei campusuri, cu facilități principale la Campusul nostru High Wycombe. Nasterea târzie a văzut o mulțime de lucrări de dezvoltare pe măsură ce campusul a fost extins, iar clădirea noastră inovatoare Gateway a fost deschisă. Acest complex de învățare integrat de ultimă oră a fost înaintea timpului său și a câștigat un premiu RIBA de prestigiu în 2010.

Acum, oferim educație de peste 125 de ani și primim în jur de 9000 de studenți pe an în campusurile noastre.

Unii absolvenți celebri

  • Noel Fielding - Noel este un cunoscut comedian și a jucat inițial în The Mighty Boosh. Îl veți găsi acum pe canalul 4 The Great British Bake Off. Noel a studiat Designul grafic și publicitatea în timp ce era aici.
  • Naomi Riches - Naomi este un vagabond adaptiv care a câștigat o medalie de bronz la Paralimpia de vară 2008 și un aur la Paralimpia de vară din 2012. Foarte potrivit, probabil, când a studiat Lucrări de Metal Proiectate
  • Chloe Rogers - Chloe este unul dintre cei mai buni jucători de hochei din țară și a câștigat o medalie de bronz la Londra 2012. A jucat pentru Anglia și Marea Britanie un incredibil de 162 de ori.

Prezentul nostru

În prezent, Bucks are trei campusuri principale, High Wycombe, Uxbridge și Aylesbury. High Wycombe este locul în care se află majoritatea cursurilor noastre. Campusul Uxbridge este acasa la gama noastra larga de cursuri de asistenta medicala si de asistenta medicala, in timp ce campusul universitar Aylesbury Vale ofera o serie de cursuri care sunt orientate spre cariere si programe profesionale.

În ultimii zece ani, am investit peste 100 de milioane de lire sterline în facilitățile noastre pentru a ne asigura că satisfac nevoile personalului și studenților noștri. Gateway, clădirea noastră emblematică, este un complex de ultimă generație, care găzduiește studiouri de producție media, o bibliotecă, facilități sportive și o sală de gimnastică, toate sub un singur acoperiș. Gateway-ul a fost un spațiu atât de inovator și a admirat faptul că a câștigat un premiu RIBA râvnit în 2010.

În 2016 am deschis Centrul de performanță umană, exerciții și bunăstare, în valoare de peste un milion de lire, care este un far de primă practică în domeniul sportului și al exercițiilor fizice. Centrul dispune de o pistă cu trei benzi, cu tehnologie 3D de captare a mișcării, împreună cu o clinică de accidentare și de fizioterapie. Acesta a devenit deja un hub pentru condiționarea și tratamentul sportiv în zonă.

De asemenea, am actualizat recent aripa sudică a campusului nostru din Queen Alexandra Road, High Wycombe, pentru a crea zone de învățare dedicate și personalizate, împreună cu spații informale pentru studenți.

În același timp, investiția noastră în Hughenden Park Student Village înseamnă că acum sunt disponibile peste 400 de camere cu baie proprie pentru studenți, toate la doar câțiva pași de campusul High Wycombe.

Unele au cursuri

Oferim cursuri de calatorie si aviatie care sa conduca in industrie, oferind studentilor posibilitatea de a studia pentru o licenta profesionala de pilot, in timp ce fac si studii universitare.

Veți găsi aici câteva dintre cele mai bune cursuri de muzică din Marea Britanie. De asemenea, oferim producții de film și de televiziune și am creat parteneriate pline de satisfacție cu câteva nume de industrie în media.

Suntem una dintre puținele universități care oferă o diplomă în poliție , oferind absolvenților șansa de a se deplasa la o carieră în poliție.

Bucks este, de asemenea, unul dintre principalii furnizori de calificare în asistența medicală în sud-est, oferind asistență medicală pre-calificată pentru adulți, copii și sănătate mintală.

Viitorul nostru

La Bucks, elevii se află în centrul tuturor a ceea ce facem. Avem planuri incitante pentru viitor, pentru ca facilitatile si serviciile noastre sa fie mult mai inspirate si mai pline de satisfactii pentru oricine studiaza cu noi.

Vom construi o reputație excelentă pentru a ne extinde rolul de centru de învățare, care se adresează comunităților locale, naționale și internaționale. Și dorim, de asemenea, să ne dezvoltăm reputația pentru cercetare și întreprindere, pe discipline academice și profesionale.

Un nou spațiu digital

Pentru a inspira tinerii să se transforme într-o carieră captivantă și plină de satisfacții, lucrăm în parteneriat cu Colegiul Aylesbury pentru a crea un nou centru pentru a sprijini întreprinderile nou înființate în sectorul digital. Facilitățile vor include o suită de securitate cibernetică și un studio de design pentru inginerie virtuală. Întreprinderile vor putea obține sfaturi, sprijin și spațiu pentru a le ajuta să crească și să prospere.

Vrem să vedem o cultură transformatoare în care înfloresc inovația, creativitatea și întreprinderea. Absolvenții noștri vor schimba lumea. Vor avea un viitor interesant, la fel și Bucks.

Viziunea noastra

Viziunea noastră este simplă. Vrem să devenim o universitate de vârf pentru educația profesională și creativă și cercetarea aplicată. De aceea, ne dezvoltăm cu atenție portofoliile de cursuri pentru a ne asigura că acestea sunt ceea ce au nevoie elevii și îi vor ajuta să-și îndeplinească locul de muncă.

Există trei direcții principale ale viziunii noastre: educația, cercetarea și oamenii noștri.

  • Pentru educație , realizăm învățământul universitar accesibil pentru a transforma viețile și a dezvolta abilitățile absolvenților noștri de a schimba lumea. Vrem să întindem și să-i provocăm pe studenții noștri să reușească și vor construi parteneriate puternice cu organizațiile pentru a oferi studenților noștri oportunități fără precedent.
  • În ceea ce privește cercetarea , vom crește și vom îmbunătăți cercetarea personalului pentru a obține o reputație și mai mare pentru excelență. Activitatea noastră de cercetare și de afaceri va îmbogăți și va spori experiențele studenților noștri și vom dezvolta cercetări interdisciplinare pentru a crea o gândire inovatoare.
  • Oamenii noștri vor ajuta să conducă aceste schimbări. Ne vom asigura că angajații noștri au o înțelegere clară a rolurilor și responsabilităților acestora. Vom investi într-o infrastructură digitală avansată pentru a încuraja noi și îmbunătățite moduri de lucru. Datorită dedicării permanente a întregului personal, vom face o deosebire reală vieții studenților noștri.
Programe predate în:
Engleză

Această școală oferă și:

BA

Bucks New University

Industria aviatică este una progresivă și evoluează constant în tehnologii, procese și protocoale. Căutăm indivizi adaptabili, independenți, care au o abordare logică și ... [+]

Privire de ansamblu asupra curs

Industria aviatică este una progresivă și evoluează constant în tehnologii, procese și protocoale. Căutăm indivizi adaptabili, independenți, care au o abordare logică și o minte critică. Bucks are o reputație de lungă durată pentru diplomele sale de aviație și acest curs receptiv reflectă schimbările constante din cadrul acestei industrii interesante.

Acest program ține pasul cu schimbările continue din industria transportului aerian, asigurându-vă că vă absolviți cu competențele pe care acest sector energetic le cere.

Aveți posibilitatea să alegeți să studiați compania BAPS (Hons) în domeniul aeronavelor și managementului aeroportului cu Anul Fundației, la campusul universitar Aylesbury Vale, campusul Uxbridge sau campusul High Wycombe, ajutându-vă să vă dezvoltați abilitățile și încrederea înainte de a trece la cursul de licență bazat pe Campusul High Wycombe.... [-]

Regatul Unit High Wycombe Uxbridge
Septembrie 2019
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Bucks New University

Veți explora numeroasele răsturnări și transformări ale modei, precum și cum să cercetați și să dezvoltați idei pentru a produce moduri interesante și inovatoare. Cursul ... [+]

Privire de ansamblu asupra curs

Dezvoltați-vă propriul stil unic cu designul BA (Hons) de modă. Cu un accent pe măiestrie și inovare, vă oferim o cunoaștere largă de modă, de la proiectare, experimentare, tăiere și construcție până la realizarea unei colecții proprii. Dacă doriți să vă faceți un semn în industria modei, puteți începe acest curs.

Cu un atelier mare și bine echipat, veți folosi spațiul pentru a crea modele individuale.

Înțelege moda

Veți explora numeroasele răsturnări și transformări ale modei, precum și cum să cercetați și să dezvoltați idei pentru a produce moduri interesante și inovatoare. Cursul cultivă noi moduri de a face și de a gândi.... [-]

Regatul Unit High Wycombe
Septembrie 2019
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

BSc

Bucks New University

Știind cum să ajuți pe cineva să-și depășească provocările nu este ușor. Acest curs vă oferă cunoștințe și cunoștințe pentru a le ajuta să depășească barierele. Studiul d ... [+]

Privire de ansamblu asupra curs

Ești o "persoană"? Aveți un adevărat interes față de oameni? Aveți răbdare și perseverență? Atunci ai putea deveni un asistent social. În calitate de lucrător social înregistrat profesional, veți face o diferență în viața oamenilor.

Obțineți experiență în lucrul cu grupurile vulnerabile

Știind cum să ajuți pe cineva să-și depășească provocările nu este ușor. Acest curs vă oferă cunoștințe și cunoștințe pentru a le ajuta să depășească barierele. Studiul dvs. va combina teoria sala de clasă cu experiența practică din viața reală, dintre care unele implică lucrul alături de lucrătorii sociali actuali. De asemenea, veți obține o înțelegere a modului în care munca socială se încadrează în politica și legislația guvernului britanic.... [-]

Regatul Unit High Wycombe Uxbridge
Septembrie 2019
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Bucks New University

Dacă vă place să vă controlați cifrele, atunci Contabilitatea și Finanțele reprezintă calea perfectă de carieră pentru dvs. Fiecare organizație are nevoie de informații f ... [+]

Privire de ansamblu asupra curs

Dacă vă place să vă controlați cifrele, atunci Contabilitatea și Finanțele reprezintă calea perfectă de carieră pentru dvs. Fiecare organizație are nevoie de informații financiare corecte pentru a supraviețui și a lua decizii cu privire la creșterea viitoare. Veți putea să recunoașteți tendințele și să căutați modalități de a menține o afacere pe linia de plutire, asigurându-vă că profiturile se mențin și cheltuielile rămân scăzute.

Deoarece este o diplomă comună, acest curs va aduce beneficii celor care aspiră să fie contabili sau care lucrează în lumea financiară. Acesta include abilități care se bazează pe investiții și servicii bancare comerciale, asigurări, consultanță și piețe financiare.... [-]

Regatul Unit High Wycombe Uxbridge
Septembrie 2019
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Bucks New University

Pe parcursul acestui program, veți studia module cheie în legislația aeriană, meteorologie și instrumente, alături de subiecte mai largi, cum ar fi aviația globală și ope ... [+]

Privire de ansamblu asupra curs

Dacă doriți să vă calificați drept pilot comercial, acest curs dinamic acoperă numeroasele domenii ale managementului transportului aerian și vă pregătește pentru o carieră de succes ca pilot comercial. Este una dintre puținele universități din Marea Britanie care au un FNPT II Flight Simulator, pe care îl veți folosi în ultimul an al studiilor, ajutându-vă să vă pregătiți pentru faza finală a antrenamentului dvs. de zbor.

Unic pentru sectorul învățământului superior din Regatul Unit, programul Bucks New University vă va permite să obțineți o diplomă universitară și o diplomă de calificare înghețată în numai trei ani de studiu cu normă întreagă - la un cost mai mic decât să le faceți separat.... [-]

Regatul Unit High Wycombe
Septembrie 2019
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Bucks New University
Address
Queen Alexandra Road
HP11 2JZ High Wycombe, England, Regatul Unit
Website
Address
106 Oxford Road
UB8 1NA Uxbridge, England, Regatul Unit
Address
59 Walton Street
HP21 7QG Aylesbury, England, Regatul Unit