Bucks New University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Trecutul nostru

Bucks New University fost fondată inițial în 1891 ca Școala de Știință și Artă. În acel moment, școala a oferit cursuri de seară oamenilor din zona locală - și a fost finanțată inițial cu un impozit pe beri și băuturi spirtoase!

În secolul XX, școala a început să dezvolte legături puternice cu meșteșugurile locale, cum ar fi mobila și cabinetul. A fost începutul lungii noastre asociații cu proiectarea și fabricarea mobilei.

După cel de-al doilea război mondial, Școala sa extins și a devenit cunoscută sub numele de Colegiul de Artă și Tehnologie de la High Wycombe. High Wycombe a devenit un centru pentru industria mobilei și estimările spun că aproximativ 80% din toate scaunele din lemn ale națiunii au fost făcute în oraș în anii 1960.

În 1999, am primit statutul de Colegiu Universitar de către Guvern și am devenit cunoscut ca Colegiul Universitar Buckinghamshire Chilterns. Numai până în anul 2007 am schimbat-o la numele de la Buckinghamshire New University.

O perioadă de dezvoltare

Până în anii 2000, Universitatea fusese împărțită pe mai multe site-uri. În 2009 ne-am consolidat, creând trei campusuri. La sfârșitul anilor noua a văzut o mulțime de lucrări de dezvoltare pe măsură ce campusul a fost extins, iar noua noastră Gateway Building a fost deschisă în campusul High Wycombe.

Acum, oferim educație de peste 125 de ani și primim în jur de 9000 de studenți pe an în campusurile noastre.

Unii absolvenți celebri

  • Noel Fielding - Noel este un cunoscut comedian și a jucat inițial în The Mighty Boosh. Îl veți găsi acum pe canalul 4 The Great British Bake Off. Noel a studiat Designul grafic și publicitatea în timp ce era aici.
  • Naomi Riches - Naomi este un vagabond adaptiv care a câștigat o medalie de bronz la Paralimpia de vară 2008 și un aur la Paralimpia de vară din 2012. Foarte potrivit, probabil, când a studiat Lucrări de Metal Proiectate
  • Chloe Rogers - Chloe este unul dintre cei mai buni jucători de hochei din țară și a câștigat o medalie de bronz la Londra 2012. A jucat pentru Anglia și Marea Britanie un incredibil de 162 de ori.

Prezentul nostru

În prezent, Bucks are trei campusuri principale, High Wycombe, Uxbridge și Aylesbury. High Wycombe este locul în care se află majoritatea cursurilor noastre. Campusul Uxbridge este acasa la gama noastra larga de cursuri de asistenta medicala si de asistenta medicala, in timp ce campusul universitar Aylesbury Vale ofera o serie de cursuri care sunt orientate spre cariere si programe profesionale.

În ultimii zece ani, am investit peste 100 de milioane de lire sterline în facilitățile noastre pentru a ne asigura că satisfac nevoile personalului și studenților noștri. Gateway, clădirea noastră emblematică, este un complex de ultimă generație, care găzduiește studiouri de producție media, o bibliotecă, facilități sportive și o sală de gimnastică, toate sub un singur acoperiș. Gateway-ul a fost un spațiu atât de inovator și a admirat faptul că a câștigat un premiu RIBA râvnit în 2010.

În 2016 am deschis Centrul de performanță umană, exerciții și bunăstare, în valoare de peste un milion de lire, care este un far de primă practică în domeniul sportului și al exercițiilor fizice. Centrul dispune de o pistă cu trei benzi, cu tehnologie 3D de captare a mișcării, împreună cu o clinică de accidentare și de fizioterapie. Acesta a devenit deja un hub pentru condiționarea și tratamentul sportiv în zonă.

De asemenea, am actualizat recent aripa sudică a campusului nostru din Queen Alexandra Road, High Wycombe, pentru a crea zone de învățare dedicate și personalizate, împreună cu spații informale pentru studenți.

În același timp, investiția noastră în Hughenden Park Student Village înseamnă că acum sunt disponibile peste 400 de camere cu baie proprie pentru studenți, toate la doar câțiva pași de campusul High Wycombe.

Unele au cursuri

Oferim cursuri de calatorie si aviatie care sa conduca in industrie, oferind studentilor posibilitatea de a studia pentru o licenta profesionala de pilot, in timp ce fac si studii universitare.

Oferim, de asemenea , producție de filme și televiziune și am falsificat parteneriate pline de satisfacție cu anumite nume din industria de profil înalt din mass-media.

Suntem una dintre puținele universități care oferă o diplomă în poliție , oferind absolvenților șansa de a se deplasa la o carieră în poliție.

Bucks este, de asemenea, unul dintre principalii furnizori de calificare în asistența medicală în sud-est, oferind asistență medicală pre-calificată pentru adulți, copii și sănătate mintală.

Viitorul nostru

La Bucks, elevii se află în centrul tuturor a ceea ce facem. Avem planuri incitante pentru viitor, pentru ca facilitatile si serviciile noastre sa fie mult mai inspirate si mai pline de satisfactii pentru oricine studiaza cu noi.

Vom construi o reputație excelentă pentru a ne extinde rolul de centru de învățare, care se adresează comunităților locale, naționale și internaționale. Și dorim, de asemenea, să ne dezvoltăm reputația pentru cercetare și întreprindere, pe discipline academice și profesionale.

Viziunea noastra

Viziunea noastră este simplă. Vrem să devenim o universitate de vârf pentru educația profesională și creativă și cercetarea aplicată. De aceea, ne dezvoltăm cu atenție portofoliile de cursuri pentru a ne asigura că acestea sunt ceea ce au nevoie elevii și îi vor ajuta să-și îndeplinească locul de muncă.

Există trei direcții principale ale viziunii noastre: educația, cercetarea și oamenii noștri.

  • Pentru educație , realizăm învățământul universitar accesibil pentru a transforma viețile și a dezvolta abilitățile absolvenților noștri de a schimba lumea. Vrem să întindem și să-i provocăm pe studenții noștri să reușească și vor construi parteneriate puternice cu organizațiile pentru a oferi studenților noștri oportunități fără precedent.
  • În ceea ce privește cercetarea , vom crește și vom îmbunătăți cercetarea personalului pentru a obține o reputație și mai mare pentru excelență. Activitatea noastră de cercetare și de afaceri va îmbogăți și va spori experiențele studenților noștri și vom dezvolta cercetări interdisciplinare pentru a crea o gândire inovatoare.
  • Oamenii noștri vor ajuta să conducă aceste schimbări. Ne vom asigura că angajații noștri au o înțelegere clară a rolurilor și responsabilităților acestora. Vom investi într-o infrastructură digitală avansată pentru a încuraja noi și îmbunătățite moduri de lucru. Datorită dedicării permanente a întregului personal, vom face o deosebire reală vieții studenților noștri.

Locații

Înaltul Wycombe

Bucks New University

Address
Queen Alexandra Road
HP11 2JZ Înaltul Wycombe, Anglia, Regatul Unit

Uxbridge

Address
106 Oxford Road
UB8 1NA Uxbridge, Anglia, Regatul Unit

Aylesbury

Address
59 Walton Street
HP21 7QG Aylesbury, Anglia, Regatul Unit