Citește Descrierea Oficială

Situată într-o capitală europeană interesantă și modernă, Cardiff Metropolitan University este o universitate globală. Investim continuu în viitorul studenților noștri și oferim oportunități de educație și formare care sunt accesibile, flexibile și de cea mai înaltă calitate studenților din peste 140 de țări din întreaga lume.

Universitatea este integrală în orașul Cardiff încă din 1865 și ne mândrim că suntem o universitate puternică, durabilă și centrată pe studenți, concentrată pe bunăstarea economică, socială și culturală a Cardiff și sud-estul Țării Galilor; promovarea angajabilității studenților, solicitată pentru cercetare și transfer de cunoștințe.

Concentrați-vă pe angajabilitate

Toate școlile noastre sunt specializate în cursuri care sunt orientate în carieră și au fost proiectate împreună cu mediul de afaceri și industria. Prin programele de plasare la locul de muncă, acreditările profesionale și oportunitățile de a studia în străinătate, accentul nostru pe angajabilitate ne-a asigurat că 95,6% dintre absolvenții noștri se angajează sau studiază în șase luni de la absolvire.

Învățarea și predarea

Abordarea noastră de învățare, predare și evaluare este susținută de standarde academice de înaltă calitate, care lucrează în parteneriat cu studenții, dezvoltarea și încorporarea învățării și evaluării îmbunătățite prin tehnologie, precum și a învățării informate.

Obiectivul nostru este să dezvoltăm absolvenți creativi, rezistenți și căutați, cu aptitudini, abilități și experiențe care să le permită să aibă un impact în profesia aleasă sau în Pathway . Învățarea și predarea vor fi întotdeauna în centrul a ceea ce facem la Cardiff Metropolitan University și sperăm să experimentați pe deplin eforturile noastre de a menține o notă personală într-un mediu de învățare prietenos și de susținere.

O universitate globală

Cardiff Metropolitan University este mândru de a fi asociat cu o serie de parteneri de mare calibru din Marea Britanie și internațional. Alianța strânsă a Universității cu Colegiul Asociat, London School of Commerce și parteneriatele de peste mări care oferă programele noastre în Egipt, Coreea, Liban, Maroc, Sri Lanka și Singapore înseamnă că studenții din peste 140 de țări sunt capabili să studieze Cardiff Metropolitan University și MBA. programe.

7 motive pentru a studia în Marea Britanie la Cardiff Metropolitan University :


Motivul unu - angajabilitatea absolvită
Toate cursurile de la Cardiff Met se concentrează pe viitoarele cariere ale studenților noștri și pe angajabilitatea acestora. Programele noastre de licență includ toate stagii de muncă și avem o serie de cursuri postuniversitare cu oportunități pentru stagii de un an. Concentrarea noastră pe antreprenoriatul studenților îi ajută pe studenții noștri să devină absolvenți extrem de angajați.

Motivul doi - Excelența în predare și satisfacția studenților
Cardiff Met a obținut o notă de argint în cadrul Cadrului de excelență în predare și primește constant niveluri ridicate de satisfacție a elevilor. Un număr dintre cursurile noastre au marcat recent 100% în cel mai recent Studiu Național al Studenților.

Motivul trei - Sprijin internațional pentru studenți
Cardiff Met se mândrește cu sprijinul său internațional pentru studenți, iar în ultimii 10 ani am fost pe primul loc în Marea Britanie. Avem o echipă dedicată de consiliere pentru studenți la nivel global, care îi ajută pe studenți din momentul în care își acceptă oferta la universitate. De la a solicita viza lor, a găsi cazare și a te întâlni la aeroport când ajungi în Marea Britanie, până la a te ajuta să te stabilești în viața Regatului Unit și a oferi cursuri de competențe academice, echipa de aici scoate stresul de a veni să studieze într-un nou țară și vă permite să vă concentrați asupra studiilor.

Motivul patru - Facilități fantastice pentru studenți
În ultimii ani, Cardiff Met a adus îmbunătățiri considerabile în facilitățile studenților noștri, cu 70 de milioane de lire sterline de investiții finalizate și planificate. De la ateliere și studiouri de ultimă generație, până la facilități sportive lider în lume și centre studențești, universitatea are tot ce ai nevoie pentru a excela în timpul studiilor.

Motivul cinci - o comunitate mare de studenți
Cu un sindicat activ al studenților, care sprijină cluburile și societățile studențești, alături de echipe și cluburi sportive pentru abilități și abilități de toate nivelurile, Cardiff Met este un loc minunat pentru a te implica cu toate aspectele vieții studenților. Unitatea noastră de cazare din campus oferă studenților un loc sigur și prietenos pentru a trăi, iar universitatea a fost votată recent ca având cea mai bună comunitate studențească din Halls în Studiul Național al Locuințelor Studenților.

Motivul șase - Orașul Cardiff
Nu numai că Cardiff a fost numit constant cel mai accesibil oraș al studenților din Marea Britanie, ci este și un loc fantastic de trăit și oferă studenților un nivel de viață foarte ridicat. Cu orice, de la divertisment, la cumpărături, de la cultură, la mâncare, băutură și evenimente, Cardiff are ceva pentru toată lumea.

Motivul șapte - Studiu în Țara Galilor
Vei studia în țara Galilor. Țara Galilor oferă studenților oportunitatea de a obține o diplomă din Marea Britanie recunoscută la nivel mondial, într-un mediu prietenos și frumos. Este o bază excelentă pentru a explora restul Regatului Unit în timpul studiilor, descoperind tot ceea ce această țară unică are de oferit.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

BA

Cardiff Metropolitan University

Acesta este un popular popular program de "top up", care oferă studenților posibilitatea de a obține o diplomă de onoruri într-un an universitar prin prezența cu normă în ... [+]

Privire de ansamblu asupra curs

BA (Hons) Administrarea Afacerilor Internaționale este un grad de top-up care permite studenților să progreseze spre o diplomă de diplome onoruri printr-un an de studiu continuu cu normă întreagă. Gradul este de peste două semestre și are două puncte de intrare în fiecare an universitar.

Scopul acestui curs este de a oferi o calificare înaltă calificată și profesională, dezvoltând în studenți o apreciere critică a managerilor de rol care se ocupă de lumea modernă a afacerilor internaționale, împreună cu abilitățile și cunoștințele necesare unei abordări multidisciplinare a diferitelor afaceri.

Învăţare

Structura cursului și strategiile de predare propuse sunt concepute pentru a încuraja o abordare centrat pe elev la învățare. Aceste strategii vor include; studii de caz; proiecte; exerciții practice suplimentate cu utilizarea materialelor de sprijin adecvate; Videoclipuri; etc. Angajarea activă cu materialul de studiu îmbunătățește învățarea și multe dintre strategiile de învățare utilizate încearcă să promoveze acest lucru.... [-]

Regatul Unit Cardiff
Contactează şcoala
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Cardiff Metropolitan University

Programul BA gradul de animație își propune să: ofere o platformă pentru ca elevii să se dezvolte ca lider mondial animatori, gândite și extrem de creative, oferă studenț ... [+]

Prezentare curs

Programul de gradul de animație BA are drept scop:

Oferă o platformă pentru ca elevii să se dezvolte ca lider mondial, atentă și animatori extrem de creative Oferi studenților cu cunoștințele, abilitățile și competența de a le dota pentru o carieră în animație [-]
Regatul Unit Cardiff
August 2020
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Cardiff Metropolitan University

BA Artist Designer Maker grad este un curs care a făcut la inima sa. Câștigați experiențe practice cu materiale din metale, sticlă și ceramică până la lemn și textile. În ... [+]

Privire de ansamblu asupra curs

Producătorii sunt artiști. Designeri. Inovatori. Ei lucrează cu mâinile lor - creând obiectele care modelează lumea noastră.

BA Artist Designer Maker grad este un curs care a făcut la inima sa. Câștigați experiențe practice cu materiale din metale, sticlă și ceramică până la lemn și textile. Învățați să depășiți decalajul dintre abilitățile vechi și cele mai recente tehnologii și creați noi modalități de a face față lumii în continuă schimbare.

Dezvoltați stilul dvs. unic și luați în considerare locul în care lucrați dvs. stați în cadrul practicii creative. Învățați din experiența în domeniu - și inspirați-vă de la practicieni.... [-]

Regatul Unit Cardiff
Contactează şcoala
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Cardiff Metropolitan University

Scopul gradului nu este doar să te dezvolți ca un student și gânditor critic, ci să te inspira creșterii într-un artist calificat și intelectual. Aceste atribute, care de ... [+]

Privire de ansamblu asupra curs

Este nevoie de o abilitate rară și specială de a deveni un artist mai bun. Aveți nevoie atât de pricepere tehnică, cât și de înțelegere creativă pentru a produce o lucrare care transmite o perspectivă originală.

Acest curs vă oferă spațiu, libertate și sprijin pentru a vă exprima pe deplin viziunea dvs. artistică. Alegeți propria călătorie - definiți-vă interesele și practicile și explorați-vă. Veți dezvolta abilități prin angajarea cu materiale tradiționale și tehnologii contemporane în cadrul unei culturi de studii practice.

O viziune mai largă este o parte crucială a evoluției tale ca artist. Explorați conexiunile complexe dintre idei și intenție prin materiale, practică și filozofie. Și veți obține cunoștințe din istoria artei și teoria critică și le veți aplica direct la munca voastră.... [-]

Regatul Unit Cardiff
Contactează şcoala
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Cardiff Metropolitan University

Când te înscrii la diploma BA Ceramica devii calificat în lucrul cu acest material foarte versatil. Învățați să simțiți lumea prin mâinile voastre. Îți asumi riscuri și t ... [+]

Privire de ansamblu asupra curs

Argila este autoritatea oricărei civilizații de pe pământ. Este sinonim cu ingeniozitatea umană și cu cucerirea naturii de către omenire.

Când te înscrii la diploma BA Ceramica devii calificat în lucrul cu acest material foarte versatil. Învățați să simțiți lumea prin mâinile voastre. Îți asumi riscuri și te ridici la provocări creative - folosind atât metode tradiționale, cât și abordări de vârf.

Acest program dinamic și progresist are o reputație de lungă durată la nivel mondial pentru excelență în domeniu, care atrage studenți, practicieni și cadre universitare din întreaga lume. Voi vă veți alătura unei comunități vibrante de ceramiciști, învățându-vă unii de la alții, pe măsură ce modelați și mucegăiți, pentru a transmite sensul și a spune povesti.... [-]

Regatul Unit Cardiff
Contactează şcoala
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Cardiff Metropolitan University

La gradul BA de comunicare grafică, învățați cum să utilizați cuvinte, imagini, culori, metafore, simboluri și povestiri pentru a crea mesaje semnificative. Îmbunătățiți ... [+]

Privire de ansamblu asupra curs

În calitate de designer grafic, deveniți un interpret calificat, transformând ideile minunate în mesaje vizuale memorabile. Cineva care ia informații complexe și face ușor pentru un public să se bucure și să înțeleagă. Cineva care aduce la viață idei.

La gradul BA de comunicare grafică, învățați cum să utilizați cuvinte, imagini, culori, metafore, simboluri și povestiri pentru a crea mesaje semnificative. Îmbunătățiți abilitățile tehnice și gândirea strategică. Și să creați idei vizuale care să informeze, să convingă, să provoace sau să distra - idei care vor face publicul să stea în picioare și să ia notă.... [-]

Regatul Unit Cardiff
Contactează şcoala
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Cardiff Metropolitan University

BA (Hons) de cumpărături de moda si gradul de management de brand la Cardiff Met este conceput pentru studenții care doresc să dezvolte o carieră în cadrul cumpărării, te ... [+]

Privire de ansamblu asupra curs

BA (Hons) de cumpărături de moda si gradul de management de brand la Cardiff Met este conceput pentru studenții care doresc să dezvolte o carieră în cadrul cumpărării, tendinței de prognoză, merchandising și funcții de management de brand a industriei de moda dinamice. Gradul combină specializările Facultății de Management din Cardiff, cu elementele creative ale unui program de modă.

Gradul a fost dezvoltat în colaborare cu Institutul Chartered de Marketing (CIM) pentru a se asigura că conținutul de predare este în conformitate cu așteptările industriei. Cursul a fost acordat statut CIM 'Graduate Gateway' - această acreditare oferă studenților noștri o oportunitate de a obține scutiri atât de la Certificatul CIM în Marketing Profesional și Diplomă în calificările de Marketing Profesional. Toate cursurile de afaceri de modă au o reputație de renume pentru orientarea lor profesională - ceea ce înseamnă că veți dobândi cunoștințele academice și abilitățile practice necesare pentru a avea succes în branding și / sau cumpărarea unei cariere.... [-]

Regatul Unit Cardiff
Contactează şcoala
Engleză
La zi
3 - 4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Cardiff Metropolitan University

BA (Hons) de design de moda de moda este conceput pentru a reflecta practica contemporana si pentru a te inspira pentru a reuși în această industrie rapidă în mișcare. ... [+]

Privire de ansamblu asupra curs

BA (Hons) de design de moda de moda este conceput pentru a reflecta practica contemporana si pentru a te inspira pentru a reuși în această industrie rapidă în mișcare.

Moda ne exprimă valorile, cultura și societatea. Mai important, le influențează și le modelează. Atunci când deveniți un designer de modă, deveniți un influențator.

Veți explora talentele tale individuale prin procesul de design profesional, care creează libertate cu constrângeri și reflectivitate cu spontaneitate. Cursul încorporează inovația și asumarea de riscuri direct în procesul de proiectare de la concept la produsul final, luând în considerare viabilitatea comercială și creativitatea în centrul său.... [-]

Regatul Unit Cardiff
Contactează şcoala
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Cardiff Metropolitan University

Cu privire la gradul BA Design interior, veți descoperi cum să combinați funcția și estetica, echilibrând balanțele vii între plăcut și practic. Învățați să examinați un ... [+]

Privire de ansamblu asupra curs

Spațiile pe care le locuim influențează profund stările noastre de gândire și emoție și veți învăța să folosiți spații pentru a inspira armonie, energie și productivitate.

Cu privire la gradul BA Design interior, veți descoperi cum să combinați funcția și estetica, echilibrând balanțele vii între plăcut și practic. Învățați să examinați un spațiu din fiecare unghi și să explorați fiecare posibilitate. Dezvoltați un ochi fermecător pentru detalii - împreună cu o înțelegere a competențelor tehnice, juridice și logistice de care au nevoie designerii de interior. Experimentați cu lumină, sunet, material, culoare și tehnologie - și aduceți-le împreună pentru a crea spații stimulative și eficiente pentru a trăi, a lucra și a juca.... [-]

Regatul Unit Cardiff
Contactează şcoala
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Cardiff Metropolitan University

Studiul dramei de la Cardiff Met face parte din programul de studii universitare de masterat în științe umane și educație în cadrul Școlii de educație și politică socială ... [+]

Dramă

Studiul dramei de la Cardiff Met face parte din programul de studii universitare de masterat în științe umane și educație în cadrul Școlii de educație și politică socială din Cardiff.

Partea dramatică a gradului vă prezintă o gamă largă de genuri de teatru, dramaturgi și practicieni care folosesc explorarea textuală și cea practică. Veți fi încurajați să luați în considerare influențele de pe care teatrul este făcut, să experimentați stiluri de performanță și să analizați practica teatrului. În plus, aveți ocazia să vă dezvoltați abilitățile de teatru, atât ca interpret, cât și ca regizor.

Veți explora, de asemenea, modul în care drama poate fi aplicată la o gamă de setări comunitare și educaționale, care vor completa stagiul de plasare în funcție de locul de muncă în anul doi.... [-]

Regatul Unit Cardiff
Contactează şcoala
Engleză
La zi
3 - 4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Cardiff Metropolitan University

Studiul de scriere creativa la Cardiff Met face parte din programul BA de stiinte umane si educatie comune de onoare in Scoala de Cardiff de educatie si politica sociala. ... [+]

Scriere creativa

Studiul de scriere creativa la Cardiff Met face parte din programul BA de stiinte umane si educatie comune de onoare in Scoala de Cardiff de educatie si politica sociala.

Elementul creativ de scriere va dezvolta gândirea dvs. prin explorarea textuală și practică și vă va pregăti cu o mare varietate de abilități de scris și metodologii în legătură cu diferite genuri (ficțiune, poezie, scenarist, non-ficțiune etc.).

Veți fi încurajați să luați în considerare influența textuală și să experimentați diferite stiluri. În centrul gradului este dezvoltarea dvs. ca scriitor și honuirea competențelor pe care le puteți utiliza pentru a găsi locuri de muncă într-o varietate de industrii creative, cum ar fi publicarea, jurnalismul și marketingul.... [-]

Regatul Unit Cardiff
Contactează şcoala
Engleză
La zi
3 - 4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Cardiff Metropolitan University

Puterea unică a diplomelor noastre BA (Hons) Business Economics este accentul clar pe aplicare și înțelegerea critică. Prin urmare, suntem mândri să fim prima universitat ... [+]

Privire de ansamblu asupra curs

Puterea unică a diplomelor noastre BA (Hons) Business Economics este accentul clar pe aplicare și înțelegerea critică. Prin urmare, suntem mândri să fim prima universitate nouă care a adoptat noul program curricular CORE. Fiind unul dintre aspectele principale ale programului este de afaceri va fi, de asemenea, invatat tehnici de management pentru a vă oferi avantajul în lumea afacerilor.

Tutorii noștri în economie lucrează cu organizații precum Serviciul Economic Guvernamental pentru a ne asigura că curriculumul nostru este extrem de important și relevant.

Diplomele de studii economice la Cardiff Met au fost clasate ca fiind cele mai bune din Țara Galilor, conform Tabelului Ligii Universității Guardian 2016 și 2017.... [-]

Regatul Unit Cardiff
Contactează şcoala
La zi
3 - 4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Cardiff Metropolitan University

Studiile BA, Educație, Psihologie și Necesități Educaționale Speciale se concentrează pe teoria, practica și politica învățământului principal și special, oferind o oport ... [+]

Privire de ansamblu asupra curs

Studiile BA, Educație, Psihologie și Necesități Educaționale Speciale se concentrează pe teoria, practica și politica învățământului principal și special, oferind o oportunitate unică de a examina problemele educaționale și nevoile suplimentare de învățare dintr-o perspectivă psihologică.

Gradul vă va înzestra cu cunoștințele teoretice aprofundate și strategiile practice necesare pentru a sprijini o serie de cursanți, inclusiv cei cu nevoi educaționale speciale. Se concentrează puternic asupra psihologiei pe tot parcursul vieții și veți explora diferitele domenii ale psihologiei și modul în care acestea pot contribui la înțelegerea noastră a unor aspecte precum dezvoltarea socială, emoțională și fizică, diferențele intelectuale, comportamentul școlar, luarea deciziilor și rezolvarea problemelor abilitățile și influența stimei de sine și motivația asupra învățării și realizării.... [-]

Regatul Unit Cardiff
Contactează şcoala
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Cardiff Metropolitan University

Subiectul va implica entuziasmul dvs. pentru citire și literatură și vă va prezenta gândirea critică avansată sub forma unei practici teoretice. Veți analiza o gamă largă ... [+]

Engleză

Subiectul va implica entuziasmul dvs. pentru citire și literatură și vă va prezenta gândirea critică avansată sub forma unei practici teoretice. Veți analiza o gamă largă de texte (inclusiv filme și narațiuni digitale) pentru a explora marginea de vârf a limbii engleze, precum și textele sale canonice.

Un amestec de module tematice și cronologice asigură o bună fundamentare în gen, context și perioadă. Vei contesta ipoteze despre producerea de narațiuni și despre relația lor cu întrebările de autoritate și identitate. Gradul are un puternic accent contemporan și oferă aptitudini foarte apreciate de angajare.

Modulele sunt predate de o echipă activă de cercetare (inclusiv dr. Carmen Casaliggi și Dr Elizabeth English), care au interese de cercetare în romantism, literatură modernă și contemporană, sex și sexualitate, scrierea femeilor, literatura pentru copii, literatura fantezistă, munca lui John Ruskin, DH Lawrence și JRR Tolkien.... [-]

Regatul Unit Cardiff
Contactează şcoala
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Cardiff Metropolitan University

Subiectul va implica entuziasmul dvs. pentru citire și literatură și vă va prezenta gândirea critică avansată sub forma unei practici teoretice. Veți analiza o gamă largă ... [+]

Engleză

Subiectul va implica entuziasmul dvs. pentru citire și literatură și vă va prezenta gândirea critică avansată sub forma unei practici teoretice. Veți analiza o gamă largă de texte (inclusiv filme și narațiuni digitale) pentru a explora marginea de vârf a limbii engleze, precum și textele sale canonice.

Un amestec de module tematice și cronologice asigură o bună fundamentare în gen, context și perioadă. Vei contesta ipoteze despre producerea de narațiuni și despre relația lor cu întrebările de autoritate și identitate. Gradul are un puternic accent contemporan și oferă aptitudini foarte apreciate de angajare.

Modulele sunt predate de o echipă activă de cercetare (inclusiv dr. Carmen Casaliggi și Dr Elizabeth English), care au interese de cercetare în romantism, literatură modernă și contemporană, sex și sexualitate, scrierea femeilor, literatura pentru copii, literatura fantezistă, munca lui John Ruskin, DH Lawrence și JRR Tolkien.... [-]

Regatul Unit Cardiff
Contactează şcoala
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Cardiff Metropolitan University

Subiectul va implica entuziasmul dvs. pentru citire și literatură și vă va prezenta gândirea critică avansată sub forma unei practici teoretice. Veți analiza o gamă largă ... [+]

Engleză

Subiectul va implica entuziasmul dvs. pentru citire și literatură și vă va prezenta gândirea critică avansată sub forma unei practici teoretice. Veți analiza o gamă largă de texte (inclusiv filme și narațiuni digitale) pentru a explora marginea de vârf a limbii engleze, precum și textele sale canonice.

Un amestec de module tematice și cronologice asigură o bună fundamentare în gen, context și perioadă. Vei contesta ipoteze despre producerea de narațiuni și despre relația lor cu întrebările de autoritate și identitate. Gradul are un puternic accent contemporan și oferă aptitudini foarte apreciate de angajare.

Modulele sunt predate de o echipă activă de cercetare (inclusiv dr. Carmen Casaliggi și Dr Elizabeth English), care au interese de cercetare în romantism, literatură modernă și contemporană, sex și sexualitate, scrierea femeilor, literatura pentru copii, literatura fantezistă, munca lui John Ruskin, DH Lawrence și JRR Tolkien.... [-]

Regatul Unit Cardiff
Contactează şcoala
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Cardiff Metropolitan University

Programul nostru vă oferă toate ocaziile de a afla ce fel de ilustrator doriți să vă aflați și apoi vă permite să dezvoltați abilitățile și ideile necesare pentru a-ți în ... [+]

Privire de ansamblu asupra curs

Ilustrația are întotdeauna un scop, făcând simțul unor idei complexe. Ca ilustratori, veți lucra pentru a vă permite să înțelegeți în fiecare zi; îmbogățind literatura și poezia și răspunzând la probleme sociale din știință, medicină, politică și economie.

Vi se va cere să explorați și să experimentați materiale, abilități tehnice și subiecte provocatoare, dezvoltând limbi vizuale, care comunică într-un mod visceral. Veți defini scopul dvs. din interesele și punctele forte și expunându-vă la idei și subiecte pe care nu le atrageți în mod obișnuit.

Veți testa cum funcționează imaginile, într-o varietate de medii și scenarii - alături de și integrate cu animația, filmul, mediile tipărite și cele digitale. Ilustrația se extinde în mod constant și dacă lucrează cu clienți și colaboratori sau dacă creați și conduceți propriile proiecte, veți absolvi cu o multitudine de abilități transferabile.... [-]

Regatul Unit Cardiff
Contactează şcoala
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Cardiff Metropolitan University

Diplomă de Management Internațional de Business este destinat studenților care doresc să urmeze o carieră în arena de management de afaceri internaționale și care ar dori ... [+]

Privire de ansamblu asupra curs

Diplomă de Management Internațional de Business este destinat studenților care doresc să urmeze o carieră în arena de management de afaceri internaționale și care ar dori să câștige un avantaj competitiv pe piața de locuri de muncă globale de astăzi.

Angajatorii apreciază absolvenții care au câștigat o perspectivă globală de afaceri. Valoarea experienței internaționale a unui absolvent constă în capacitatea de a demonstra o gamă de competențe care îi va echipa cu cunoștințele și abilitățile necesare pentru a lucra într-un mediu de afaceri global, pentru a funcționa în medii de afaceri multiculturale și pentru a comunica într-o limbă străină.... [-]

Regatul Unit Cardiff
Contactează şcoala
La zi
3 - 4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Cardiff Metropolitan University

Diplomă de management al aviației BA este o diplomă dedicată aviației, care va introduce studenții la diferite aspecte ale industriei aviatice. Elevii vor dobândi o înțel ... [+]

Privire de ansamblu asupra curs

Diplomă de management al aviației BA este o diplomă dedicată aviației, care va introduce studenții la diferite aspecte ale industriei aviatice. Elevii vor dobândi o înțelegere a tuturor aspectelor; legislația aviației, managementul strategic al aviației, managementul operațiunilor aeroportuare și problemele umane legate de aviație.

Programul va fi disponibil în moduri de studiu full-time și part-time. Programul cu normă întreagă este dedicat asigurării faptului că elevii primesc instruire și educație de nivel mondial în cele mai recente teorii și sisteme de management al aviației pentru a asigura ocuparea forței de muncă în industrie post-absolvire. Modul de studiu parțial va fi o opțiune deosebit de atractivă pentru persoanele care lucrează deja în cadrul industriei pentru a obține o calificare recunoscută pe plan internațional și pentru a-și îmbunătăți abilitățile și înțelegerea industriei în ansamblu.... [-]

Regatul Unit Cardiff
Septembrie 2020
Engleză
La zi
Part time
3 - 5 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Cardiff Metropolitan University

BA (Hons) Diploma de Marketing Digital Marketing de la Cardiff Met a fost dezvoltat în colaborare cu programele Institutului de Marketing Direct și Digital (IDM) și nevoi ... [+]

Privire de ansamblu asupra curs

BA (Hons) Diploma de Marketing Digital Marketing de la Cardiff Met a fost dezvoltat în colaborare cu programele Institutului de Marketing Direct și Digital (IDM) și nevoile industriei digitale. Canalele de marketing digitale au revoluționat modul în care toate întreprinderile - indiferent că sunt interne sau globale, întreprinderi mari sau mici independente - își desfășoară activitatea și își comercializează activitățile. Un număr din ce în ce mai mare de organizații adoptă platforme de marketing digital pentru a-și spori și susține obiectivele principale de comunicare în domeniul marketingului. Deoarece acest management al marketingului digital a evoluat de la un element periferic al marketingului organizațional la o activitate pivotală "trebuie să facă". Angajatorii din toate sectoarele de afaceri caută absolvenți cu abilități de marketing digital într-o încercare de a facilita această bază de cunoștințe în cadrul organizațiilor lor. Veți învăța o gamă largă de instrumente și tehnici cheie de marketing digital, inclusiv Digital Analytics, Search Marketing: Conținut și SEO... [-]

Regatul Unit Cardiff
Contactează şcoala
Engleză
La zi
3 - 4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Cardiff Metropolitan University

BA (Hons) Managementul moda de marketing la Cardiff Met este un amestec unic de modă, marketing și management pentru persoanele care doresc să urmeze o carieră în industr ... [+]

Privire de ansamblu asupra curs

BA (Hons) Managementul moda de marketing la Cardiff Met este un amestec unic de modă, marketing și management pentru persoanele care doresc să urmeze o carieră în industria vibrantă a modei la nivel mondial. Acest curs vă va oferi o imagine de ansamblu asupra modului în care funcționează industria modei, cu o combinație incitantă de teorie academică și imersiune în lumea reală - pregătindu-vă pentru o gamă de cariere potențiale în cadrul afacerii de modă.

Veți avea colaborări creative cu studenții BA (Hons) Fashion Design pentru a vă maximiza expunerea la modă, inspirând creativitatea și gândirea strategică prin înțelegerea procesului de proiectare de la schiță la magazin. Veți câștiga cunoștințe despre nevoile și dorințele consumatorilor de modă, veți înțelege importanța managementului strategic al mărcii în domeniul modă și domeniul internațional al marketingului de modă într-un peisaj evolutiv multi-canal.... [-]

Regatul Unit Cardiff
Contactează şcoala
Engleză
La zi
3 - 4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Cardiff Metropolitan University

Programele cuprind o serie de module de bază și opționale, care vor dezvolta abilitățile de care aveți nevoie pentru roluri specializate în cadrul Industriei Turismului, ... [+]

Privire de ansamblu asupra curs

Profesionale acreditate de Institutul de Ospitalitate, cursul International Hospitality Management oferă următoarele Pathways de studiu:

Managementul Ospitalității Internaționale (IHM) - BA (Hons)Ospitalitate internaționalăOspitalitate internațională

Programele cuprind o serie de module de bază și opționale, care vor dezvolta abilitățile de care aveți nevoie pentru roluri specializate în cadrul Industriei Turismului, Ospitalității și Evenimentelor (THE), în special în domeniul ospitalității. Experiența profesională în domeniul muncii reprezintă o parte esențială a programului, care permite contribuția industrială în aceste programe, în care se integrează pe tot parcursul vieții teme profesionale și academice. De exemplu, încorporate în programele principale BA (Hons) sunt oportunități de a obține calificări profesionale recunoscute pe plan internațional, alături de gradul dumneavoastră.... [-]

Regatul Unit Cardiff
Contactează şcoala
Engleză
La zi
3 - 4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Cardiff Metropolitan University

Programele cuprind o serie de module de bază și opționale, care vor dezvolta abilitățile de care aveți nevoie pentru roluri specializate în cadrul Industriei Turismului, ... [+]

Privire de ansamblu asupra curs

Programele cuprind o serie de module de bază și opționale, care vor dezvolta abilitățile de care aveți nevoie pentru roluri specializate în cadrul Industriei Turismului, Ospitalității și Evenimentelor (THE), în special în domeniul ospitalității. Experiența profesională în domeniul muncii reprezintă o parte esențială a programului, care permite contribuția industrială în aceste programe, în care se integrează pe tot parcursul vieții teme profesionale și academice. De exemplu, încorporat în programele principale BA (Hons) sunt oportunități de a obține calificări profesionale recunoscute pe plan internațional, alături de gradul dumneavoastră.... [-]

Regatul Unit Cardiff
Contactează şcoala
Engleză
La zi
3 - 4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Cardiff Metropolitan University

BA (Hons) de gradul de publicitate și marketing de management la Cardiff Met oferă o Pathway definită de a deveni un specialist de publicitate cu un grad de marketing. Gr ... [+]

Privire de ansamblu asupra curs

BA (Hons) de gradul de publicitate și marketing de management la Cardiff Met oferă o Pathway definită de a deveni un specialist de publicitate cu un grad de marketing. Gradul a fost dezvoltat în colaborare cu programele Institutului de Practicieni în Publicitate (IPA), asigurând că conținutul didactic este bine aliniat așteptărilor industriei. Toate cursurile noastre de marketing au o reputație de renume pentru orientarea lor profesională - devenirea unui "Mark Marketer" vă va permite să obțineți cunoștințele academice și abilitățile practice necesare pentru a reuși într-o carieră de publicitate și de marketing.

Noul grad va solicita acreditarea din partea IPA și va permite elevilor să dezvolte abilitățile și capacitatea de a gândi creativ și de a adopta cele mai recente instrumente în campaniile moderne de publicitate integrate. Publicitatea continuă să se bucure de un profil înalt în sectorul comunicațiilor de marketing, în special în ceea ce privește activitățile de construire a mărcilor.... [-]

Regatul Unit Cardiff
Contactează şcoala
Engleză
La zi
3 - 4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Cardiff Metropolitan University

Industria turismului este una dintre cele mai mari industrii din lume și este dinamică și multidisciplinară. Include atât corporații multinaționale, cât și companii de di ... [+]

Privire de ansamblu asupra curs

Industria turismului este una dintre cele mai mari industrii din lume și este dinamică și multidisciplinară. Include atât corporații multinaționale, cât și companii de dimensiuni mici la nivel local, precum și multe aspecte ale evenimentelor mai mici și ale industriei ospitalității.

Pentru a vă ajuta să explorați și să vă pregătiți pentru o carieră în această industrie diversă, cursurile de management al turismului oferă un amestec de cunoștințe de bază care reflectă contextul economic, mediu și social și practica turismului, cu o riguroasă gestionare care stă la baza cursului. Este obligatoriu să se realizeze un modul de învățare bazat pe muncă pentru a vă consolida capacitatea de angajare la sfârșitul cursului.... [-]

Regatul Unit Cardiff
Contactează şcoala
Engleză
La zi
3 - 5 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Cardiff Metropolitan University

BA (Hons) gradul de vânzări și marketing de management la Cardiff Met oferă o oportunitate de a deveni un specialist de vânzări cu un grad de marketing. Gradul a fost dez ... [+]

Privire de ansamblu asupra curs

BA (Hons) gradul de vânzări și marketing de management la Cardiff Met oferă o oportunitate de a deveni un specialist de vânzări cu un grad de marketing. Gradul a fost dezvoltat în colaborare cu Institutul de Management al Vânzărilor, asigurând că conținutul didactic este bine aliniat cu așteptările industriei. Toate cursurile noastre de marketing au o reputație de renume pentru orientarea lor profesională - devenind un "Mark Marketer" vă va permite să obțineți cunoștințele academice și abilitățile practice necesare pentru a reuși într-o carieră de vânzări și marketing.

Întreprinderile se bazează pe vânzări, câștigând și păstrând noi afaceri în mediul competitiv de astăzi sunt vitale, deoarece sunt absolvenți cu experiență în creșterea vânzărilor. Gradul nou va solicita acreditarea de la Institutul de Management al Vânzărilor (ISM) și, ca atare, este conceput pentru a oferi studenților abilitățile și capacitatea de a gândi creativ și de a adopta cele mai noi instrumente în campaniile de vânzări moderne. Acest curs oferă studenților un echilibru între cunoștințele academice și experiențele practice așteptate de managerii de vânzări care aspiră să le permită să devină competitivi la locul de muncă. Cursurile au fost proiectate cu atenție pentru a încorpora cunoștințele, abilitățile și comportamentele așteptate de profesioniștii în vânzări, asigurându-vă că deveniți un practicant eficient, înzestrat cu experiență reală și calificări academice și profesionale.... [-]

Regatul Unit Cardiff
Contactează şcoala
Engleză
La zi
3 - 4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Cardiff Metropolitan University

Programul cuprinde o serie de module de bază și opționale, care vor dezvolta abilitățile necesare pentru rolurile specializate din industria turismului, ospitalității și ... [+]

Privire de ansamblu asupra curs

Programul cuprinde o serie de module de bază și opționale, care vor dezvolta abilitățile necesare pentru rolurile specializate din industria turismului, ospitalității și evenimentelor (THE), în special ospitalitatea. Experiența profesională în domeniul muncii reprezintă o parte esențială a programului, care permite contribuția industrială în aceste programe, în care se integrează pe tot parcursul vieții teme profesionale și academice. De exemplu, încorporat în programele principale BA (Hons) sunt oportunități de a obține calificări profesionale recunoscute pe plan internațional, alături de gradul dumneavoastră.

Plasarea în muncă are loc de obicei între sfârșitul anului unu și începutul anului doi. Acesta include, de obicei, fie o opțiune de credit de 15 săptămâni sau o opțiune de credit de 48 de săptămâni. Plasamentele pot fi efectuate în Regatul Unit sau în străinătate. În anumite circumstanțe, o altă perioadă de plasare poate fi efectuată și în al treilea an.... [-]

Regatul Unit Cardiff
Contactează şcoala
Engleză
La zi
3 - 4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Cardiff Metropolitan University

Această diplomă unică și inovatoare în materie de învățare și predare oferă o perspectivă detaliată asupra educației la toate vârstele și în toate locurile și va examina ... [+]

Privire de ansamblu asupra curs

Ce este o educație de calitate? Educația se produce numai în școli? Poate un sistem educațional să fie cu adevărat incluziv? Obiectivele dezvoltării durabile ale UNESCO evidențiază 17 domenii care promovează educația ca o modalitate de a transforma viețile oamenilor și acestea arată că există o gamă largă de probleme care au legătură directă cu predarea și învățarea, dar care nu au legătură directă cu ceea ce se întâmplă în sălile de clasă. Obiectivele arată că învățarea și predarea se întâlnesc într-o gamă largă de locuri - în cluburi de tineret, pe terenuri sportive, în muzee, pe internet și se întâmplă pentru toată lumea, indiferent de vârstă, origine, rasă etc.... [-]

Regatul Unit Cardiff
Contactează şcoala
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Cardiff Metropolitan University

BA (Hons), gradul de PR și Marketing Management la Cardiff Met oferă un accent determinat pe a deveni un specialist în relații publice cu o diplomă de marketing. Gradul a ... [+]

Privire de ansamblu asupra curs

BA (Hons), gradul de PR și Marketing Management la Cardiff Met oferă un accent determinat pe a deveni un specialist în relații publice cu o diplomă de marketing. Gradul a fost dezvoltat în colaborare cu Institutul Chartered of Public Relations (CIPR), asigurând că conținutul didactic este bine aliniat la așteptările industriei. Toate cursurile noastre de marketing au o reputație renumită pentru orientarea lor profesională - devenirea unui "Mark Marketer" vă va permite să obțineți cunoștințele academice și abilitățile practice necesare pentru a reuși într-o carieră PR și de marketing.

Gradul nou va solicita acreditarea de la Institutul Chartered de Relații Publice (CIPR) și, ca atare, va permite elevilor să-și dezvolte abilitățile și capacitatea de a gândi creativ și de a adopta cele mai noi instrumente în relațiile publice moderne. Peisajul PR trece printr-o schimbare semnificativă, deoarece consumatorii și organizațiile se bazează din ce în ce mai puțin pe mijloacele tradiționale de difuzare și recepționare a informațiilor și din ce în ce mai mult pe comunicațiile digitale instantanee.... [-]

Regatul Unit Cardiff
Contactează şcoala
Engleză
La zi
3 - 4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Cardiff Metropolitan University

Studiul de scriere creativa la Cardiff Met face parte din programul BA de stiinte umane si educatie comune de onoare in Scoala de Cardiff de educatie si politica sociala. ... [+]

Scriere creativa

Studiul de scriere creativa la Cardiff Met face parte din programul BA de stiinte umane si educatie comune de onoare in Scoala de Cardiff de educatie si politica sociala.

Elementul creativ de scriere va dezvolta gândirea dvs. prin explorarea textuală și practică și vă va pregăti cu o mare varietate de abilități de scris și metodologii în legătură cu diferite genuri (ficțiune, poezie, scenarist, non-ficțiune etc.).

Veți fi încurajați să luați în considerare influența textuală și să experimentați diferite stiluri. În centrul gradului este dezvoltarea dvs. ca scriitor și honuirea competențelor pe care le puteți utiliza pentru a găsi locuri de muncă într-o varietate de industrii creative, cum ar fi publicarea, jurnalismul și marketingul.... [-]

Regatul Unit Cardiff
Contactează şcoala
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Cardiff Metropolitan University

BA (Hons) de afaceri și de management grad de studii este un program foarte populare și vibrante în cadrul Cardiff School of Management. Programul își propune să ofere pr ... [+]

Privire de ansamblu asupra curs

BA (Hons) de afaceri și de management grad de studii este un program foarte populare și vibrante în cadrul Cardiff School of Management. Programul își propune să ofere programe de licență de înaltă calitate și relevante din punct de vedere profesional, dezvoltând în studenți o apreciere critică a managerilor de rol care se angajează în lumea afacerilor moderne. Absolvenții vor fi echipați cu abilitățile și cunoștințele necesare pentru o abordare multidisciplinară a diferitelor probleme de afaceri și de management.

Gradul oferă următorul specialist Pathways de studiu:

BA (Hons) AfaceriBA (Hons) AfaceriBA (Hons) AfaceriBA (Hons) AfaceriBA (Hons) AfaceriBA (Hons) Afaceri... [-]
Regatul Unit Cardiff
Contactează şcoala
Engleză
La zi
3 - 4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Cardiff Metropolitan University

Studiile de studii oferă pregătire academică cheie pentru absolvenții care doresc să lucreze într-o gamă largă de setări legate de educație. Este preocupat de înțelegerea ... [+]

Studii de studii

Studiile de studii oferă pregătire academică cheie pentru absolvenții care doresc să lucreze într-o gamă largă de setări legate de educație. Este preocupat de înțelegerea învățării și a educației în Anglia, Țara Galilor și în afara ei, din interiorul sălii de clasă, din sala de consiliu și din casă, printre altele.

Echipa de curs vine dintr-o gamă de medii profesionale și de cercetare și va oferi o explorare a problemelor psihologice, sociologice, istorice și contemporane în cadrul educației. Elevii vor descoperi ce înseamnă a fi un cursant; modul în care educația trebuie să răspundă nevoilor indivizilor; modul în care învățarea pe tot parcursul vieții poate avea un impact și poate aduce beneficii comunităților și provocările educației pentru depășirea sărăciei pentru a îmbunătăți șansele de viață.... [-]

Regatul Unit Cardiff
Contactează şcoala
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Cardiff Metropolitan University

Acest nou grad flexibil în educație și politică socială vă oferă ocazia de a afla mai multe despre provocările cu care se confruntă societatea prin combinarea unei serii ... [+]

Privire de ansamblu asupra curs

Acest nou grad flexibil în educație și politică socială vă oferă ocazia de a afla mai multe despre provocările cu care se confruntă societatea prin combinarea unei serii de subiecte sociale și educaționale relevante, permițându-vă să le luați în considerare în diferite contexte internaționale și comparative.

Combinarea acestor domenii oferă oportunități pentru cei care doresc să lucreze în profesii asociate educației, dar care nu doresc în mod necesar să devină profesori. Este destinat studenților care caută o alegere și flexibilitate în studiile lor sau care nu doresc să se angajeze într-o singură cale de carieră la începutul studiilor. Rețineți că acest curs nu vă permite să vă calificați drept profesor, dar vă va dota să explorați rutele postuniversitare în cariera de predare (prin PGCE).... [-]

Regatul Unit Cardiff
Contactează şcoala
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Cardiff Metropolitan University

Subiectul va implica entuziasmul dvs. pentru citire și literatură și vă va prezenta gândirea critică avansată sub forma unei practici teoretice. Veți analiza o gamă largă ... [+]

Studii de studii

Studiile de studii oferă pregătire academică cheie pentru absolvenții care doresc să lucreze într-o gamă largă de setări legate de educație. Este preocupat de înțelegerea învățării și a educației în Anglia, Țara Galilor și în afara ei, din interiorul sălii de clasă, din sala de consiliu și din casă, printre altele.

Echipa de curs vine dintr-o gamă de medii profesionale și de cercetare și va oferi o explorare a problemelor psihologice, sociologice, istorice și contemporane în cadrul educației. Elevii vor descoperi ce înseamnă a fi un cursant; modul în care educația trebuie să răspundă nevoilor indivizilor; modul în care învățarea pe tot parcursul vieții poate avea un impact și poate aduce beneficii comunităților și provocările educației pentru depășirea sărăciei pentru a îmbunătăți șansele de viață.... [-]

Regatul Unit Cardiff
Contactează şcoala
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Cardiff Metropolitan University

Oferim un program inovator de studii BA (Hons) în studiile timpurii pentru copii, care oferă o gamă variată de module relevante de practică și teorie. ... [+]

Privire de ansamblu asupra curs

Oferim un program inovator de studii BA (Hons) în studiile timpurii pentru copii, care oferă o gamă variată de module relevante de practică și teorie.

Există două Pathways de studiu disponibile:

RD43 - BA (Hons) Studii timpurii ale copilăriei (cu stagiu de practicanți în anii de început)RW43 - BA (Anrh) Astudiaethau Plentyndod Cynnar (gydag Statws Ymarferydd și Blynyddoedd Cynnar SYBC) (Dwyieithog) *

În cadrul acestor programe, veți obține un statut calificat de practicanți în anii de vârstă (EYPS), câștigând experiență practică bazată pe muncă, combinată cu cunoștințe teoretice și bazate pe politici, precum și abilitățile transferabile necesare pentru o practică eficientă a anilor de început, inclusiv gestionarea setărilor anilor de început . Programul a fost dezvoltat în răspuns direct la schimbările din perioada de primăvară furnizate în Țara Galilor și în Regatul Unit pentru a oferi specialiști calificați timpurii din copilarie care lucrează cu copiii mici și familiile lor.... [-]

Regatul Unit Cardiff
Contactează şcoala
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Cardiff Metropolitan University

Acest curs vă duce prin lumea tactilă a textilelor - de la modă și design interior până la carduri de felicitări, cadouri de cadou și imagini de fundal. Obțineți o înțele ... [+]

Privire de ansamblu asupra curs

Deveniți un designer calificat, confident și creativ, cu cunoștințele și experiența de care aveți nevoie pentru a vă marca.

Acest curs vă duce prin lumea tactilă a textilelor - de la modă și design interior până la carduri de felicitări, cadouri de cadou și imagini de fundal. Obțineți o înțelegere profundă a texturii, culorii și modelului - și tehnicile pe care le puteți folosi pentru a le aduce împreună pentru a crea ceva spectaculos. Îți îmbunătăți abilitățile tehnice în imprimare, cusătură și broderie. Și experimentați metode tradiționale și tehnologie digitală.

Descoperiți tipul de designer pe care doriți să-l fiți - și calea de carieră pe care doriți să o urmați - pe măsură ce învățați de la designeri și artiști care lucrează. Obțineți o perspectivă asupra lumii comerciale cu destinații de plasare și expoziții din industrie. Dezvoltați-vă propriul stil unic - astfel încât, atunci când va veni timpul, veți uimi lumea.... [-]

Regatul Unit Cardiff
Contactează şcoala
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Cardiff Metropolitan University

Cursul este aprobat profesional de Standardele de formare în domeniul educației (ETS) Țara Galilor și este recunoscut de Comitetul mixt de negociere (JNC) pentru tineret ... [+]

Privire de ansamblu asupra curs

Cursul este aprobat profesional de Standardele de formare în domeniul educației (ETS) Țara Galilor și este recunoscut de Comitetul mixt de negociere (JNC) pentru tineret

Cursul este conceput pentru tinerii și lucrătorii comunitari care doresc să-și extindă înțelegerea, abilitățile și competența ca educatori informali și să obțină o calificare profesională recunoscută la nivel național în domeniul tineretului și muncii în folosul comunității.

Toate prelegerile noastre se desfășoară în cohorte mici (de obicei nu mai mult de 35 de studenți) și sunt oferite de personal calificat care are o experiență semnificativă în domeniul tineretului și al muncii în folosul comunității. Elevii sunt plasați pe parcursul cursului într-o gamă largă de tineri și comunități.... [-]

Regatul Unit Cardiff
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
3 - 5 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Cardiff Metropolitan University

Industria turismului este una dintre cele mai mari industrii din lume și este dinamică și multidisciplinară. Include atât corporații multinaționale, cât și companii de di ... [+]

Privire de ansamblu asupra curs

Industria turismului este una dintre cele mai mari industrii din lume și este dinamică și multidisciplinară. Include atât corporații multinaționale, cât și companii de dimensiuni mici la nivel local, precum și multe aspecte ale evenimentelor mai mici și ale industriei ospitalității.

Pentru a vă ajuta să explorați și să vă pregătiți pentru o carieră în această industrie diversă, cursurile de management al turismului oferă un amestec de cunoștințe de bază care reflectă contextul economic, mediu și social și practica turismului, cu o riguroasă gestionare care stă la baza cursului. Este obligatoriu să se realizeze un modul de învățare bazat pe muncă pentru a vă consolida capacitatea de angajare la sfârșitul cursului.... [-]

Regatul Unit Cardiff
Contactează şcoala
Engleză
La zi
3 - 5 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Cardiff Metropolitan University

BA (Hons), gradul de marcă și marketing de management de la Cardiff Met oferă o Pathway definită de a deveni un specialist de branding cu o diplomă de marketing. Gradul a ... [+]

Privire de ansamblu asupra curs

BA (Hons), gradul de marcă și marketing de management de la Cardiff Met oferă o Pathway definită de a deveni un specialist de branding cu o diplomă de marketing. Gradul a fost dezvoltat în colaborare cu Institutul Chartered de Marketing (CIM) pentru a se asigura că conținutul de predare este în conformitate cu așteptările industriei. Toate cursurile noastre de marketing au o reputație de renume pentru orientarea lor profesională - devenirea unui "Mark Marketer" vă va permite să obțineți cunoștințele academice și abilitățile practice necesare pentru a reuși într-o carieră de branding și marketing.

Gradul a fost conceput pentru a permite elevilor să dezvolte abilitățile și capacitatea de a gândi creativ și de a adopta cele mai recente instrumente în campaniile moderne de branding și a obținut statutul CIM 'Graduate Gateway' - această acreditare oferă studenților posibilitatea de a obține scutiri de la atât Certificatul CIM în Marketing Profesional, cât și Diploma în Calificările Profesionale de Marketing.... [-]

Regatul Unit Cardiff
Contactează şcoala
Engleză
La zi
3 - 4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Cardiff Metropolitan University

Programul BA / BSc International Design este un premiu de nivel de 6 ani, care permite studenților din întreaga lume să își transforme diploma într-un grad de onoare. Inv ... [+]

Privire de ansamblu asupra curs

Programul BA / BSc International Design este un premiu de nivel de 6 ani, care permite studenților din întreaga lume să își transforme diploma într-un grad de onoare. Invităm studenții din orice domeniu de design să ni se alăture în dezvoltarea creativă și genială a noilor soluții și rezultate de design și să devină un designer cu o perspectivă cu adevărat globală.

Acest program vă oferă ocazia de a crea și de a învăța alături de oameni dintr-o altă parte a lumii și de a vă extinde aptitudinile ca designer strategic cu un accent internațional. De asemenea, vă va pregăti pentru studii postuniversitare, cercetare doctorală și publicare dacă aceasta este ambiția dvs. ... [-]

Regatul Unit Cardiff
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Cardiff Metropolitan University

Cursul de licență BA (Hons) la Cardiff Mey este acreditat profesional de către Asociația Contabililor Autorizați cu Certificare, Institutul Chartered of Accountants Manag ... [+]

Privire de ansamblu asupra curs

Cursul de licență BA (Hons) la Cardiff Mey este acreditat profesional de către Asociația Contabililor Autorizați cu Certificare, Institutul Chartered of Accountants Management și Institutul de Contabilitate Chartered din Anglia și Țara Galilor. Ca atare, studenții pot obține numărul maxim de scutiri de la examenele profesionale ale acestor organisme.

Cursul vă va oferi o introducere cuprinzătoare în toate domeniile de contabilitate și vă pregătește pentru studii suplimentare în etapele finale ale calificărilor profesionale de contabilitate.

În plus, avem un parteneriat strategic cu Graham Paul Chartered Accountants, care prevede plasamentele studenților plătiți în vederea încheierii contractelor de formare. Elevii care iau opțiunea de tip sandwich vor întreprinde, de asemenea, o plasare de lucru pe un an între al doilea și al treilea an.... [-]

Regatul Unit Cardiff
Contactează şcoala
Engleză
La zi
3 - 4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Cardiff Metropolitan University

Diploma de contabilitate și finanțe BA (Hons) de la Cardiff Met este acreditată profesional de către Asociația Contabililor Autorizați cu Certificare, Chartered Institute ... [+]

Privire de ansamblu asupra curs

Diploma de contabilitate și finanțe BA (Hons) de la Cardiff Met este acreditată profesional de către Asociația Contabililor Autorizați cu Certificare, Chartered Institute of Accountants Management și Institutul de Contabilitate Chartered din Anglia și Țara Galilor. Ca atare, studenții pot obține scutiri substanțiale de la examenele profesionale ale acestor organisme. Cursul vă va oferi o introducere cuprinzătoare în toate domeniile de contabilitate și vă pregătește pentru studii suplimentare în etapele finale ale calificărilor profesionale de contabilitate. În plus, avem un parteneriat strategic cu Graham Paul Chartered Accountants, care prevede plasamentele studenților plătiți în vederea încheierii contractelor de formare. Elevii care iau opțiunea de tip sandwich vor întreprinde, de asemenea, o plasare de lucru pe un an între al doilea și al treilea an.... [-]

Regatul Unit Cardiff
Contactează şcoala
Engleză
La zi
3 - 4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Cardiff Metropolitan University

Diploma de contabilitate și economie BA (Hons) de la Cardiff Met are un accent puternic pe aplicare și înțelegerea critică. Cursul este acreditat profesional de către Aso ... [+]

Privire de ansamblu asupra curs

Diploma de contabilitate și economie BA (Hons) de la Cardiff Met are un accent puternic pe aplicare și înțelegerea critică. Cursul este acreditat profesional de către Asociația Contabililor Autorizați Certificați, Institutul Chartered de Contabilitate de Management și Institutul de Contabilitate Autorizată din Anglia și Țara Galilor, astfel încât studenții să poată obține o serie de scutiri de la examenele profesionale ale acestor organisme și au fost, de asemenea, universitate să adopte noul curriculum CORE în economie.

În plus, avem un parteneriat strategic cu Graham Paul Chartered Accountants, care prevede plasamentele studentelor plătite în vederea încheierii contractelor de formare și studenții noștri de economie lucrează cu organizații precum Serviciul Economic Guvernamental pentru a ne asigura că curriculum-ul nostru este extrem de relevant și relevant.... [-]

Regatul Unit Cardiff
Contactează şcoala
Engleză
La zi
3 - 4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Cardiff Metropolitan University

Dacă sunteți în căutarea de a intra în evenimente festivaluri de industria de evenimente, mega evenimente sportive, conferințe, expoziții, evenimente de colectare de fond ... [+]

Privire de ansamblu asupra curs

Dacă sunteți în căutarea de a intra în evenimente festivaluri de industria de evenimente, mega evenimente sportive, conferințe, expoziții, evenimente de colectare de fonduri sau de sarbatori personale și etapă de viață BA de gradul nostru de gestionare a evenimentelor oferă setul de competențe și oportunități de rețea pentru a înflori. Istoricul nostru de absolvenți de succes și de legături din industrie din Marea Britanie înseamnă că suntem într-o poziție unică pentru a oferi studenților noștri oportunități de a câștiga experiență în toate sectoarele industriei. De asemenea, suntem acreditați de Institutul de Ospitalitate, organismul profesional pentru managerii aspiranți care lucrează și studiază în evenimente, ospitalitate, agrement și turism.... [-]

Regatul Unit Cardiff
Contactează şcoala
La zi
Part time
3 - 6 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Cardiff Metropolitan University

În timpul acestui curs, veți dezvolta competențele cheie și înțelegerea necesare pentru afaceri cu o specializare în managementul de marketing central pentru toate funcți ... [+]

Privire de ansamblu asupra curs

Managementul de marketing BA (Hons) de la Cardiff Met a fost dezvoltat în colaborare cu programele Institutului de Marketing (CIM). Cursul are o mare reputație pentru orientarea sa profesională - devenirea unui "comerciant de metode" vă va permite să obțineți cunoștințele academice și abilitățile practice necesare pentru a obține un loc de muncă în industria de marketing.

Institutul Chartered pentru Management (CIM) descrie marketingul ca "procesul de management responsabil pentru identificarea, anticiparea și satisfacerea cerințelor clientului în mod profitabil". Marketingul este o funcție de afaceri critică și este probabil cea mai importantă componentă în determinarea profitabilității unei afaceri.... [-]

Regatul Unit Cardiff
Contactează şcoala
La zi
3 - 5 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Cardiff Metropolitan University

Industria turismului este una dintre cele mai mari industrii din lume și este dinamică și multidisciplinară. Include atât corporații multinaționale, cât și companii de di ... [+]

Privire de ansamblu asupra curs

Industria turismului este una dintre cele mai mari industrii din lume și este dinamică și multidisciplinară. Include atât corporații multinaționale, cât și companii de dimensiuni mici la nivel local, precum și multe aspecte ale evenimentelor mai mici și ale industriei ospitalității.

Pentru a vă ajuta să explorați și să vă pregătiți pentru o carieră în această industrie diversă, cursurile de management al turismului oferă un amestec de cunoștințe de bază care reflectă contextul economic, mediu și social și practica turismului, cu o riguroasă gestionare care stă la baza cursului. Este obligatoriu să se realizeze un modul de învățare bazat pe muncă pentru a vă consolida capacitatea de angajare la sfârșitul cursului.... [-]

Regatul Unit Cardiff
Contactează şcoala
Engleză
La zi
3 - 4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Cardiff Metropolitan University

Studiile BA de studii primare vă vor oferi o bună înțelegere a aspectelor fundamentale în educație într-o serie de contexte și medii. ... [+]

Privire de ansamblu asupra curs

Studiile BA de studii primare vă vor oferi o bună înțelegere a aspectelor fundamentale în educație într-o serie de contexte și medii. Cursul se concentrează în special asupra sectorului primar și va oferi o platformă ideală pentru cei interesați de carieră în învățământul primar. În plus, această diplomă sprijină pe cei interesați să lucreze în domeniile mai largi ale educației, sănătății și asistenței sociale.

Oportunitățile obișnuite pentru experiența bazată pe muncă în școli vor permite studenților să se implice în practica curentă, folosind cele mai noi tehnologii și strategii de învățare. Orașul Cardiff și zonele înconjurătoare oferă o gamă variată de școli care vă vor permite să vedeți practici de vârf în toate zonele din faza primară.... [-]

Regatul Unit Cardiff
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
3 - 10 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Cardiff Metropolitan University

Învățământul primar BA (Hons) cu diplomă QTS este o diplomă de licență de trei ani care conduce la acordarea unui grad de onoare și a statutului de profesor calificat. ... [+]

Privire de ansamblu asupra curs

Învățământul primar BA (Hons) cu diplomă QTS este o diplomă de licență de trei ani care conduce la acordarea unui grad de onoare și a statutului de profesor calificat.

Cursul are ca scop pregătirea cadrelor didactice pentru a fi profesioniști cu înaltă calificare, încrezători, reflectorizanți și inovativi, care se dedică învățării profesionale pe toată durata vieții și educației tinerilor.

Pentru a instrui pentru a preda la Cardiff Metropolitan University este o ocazie interesantă de a învăța în Parteneriatul Cardiff pentru educația inițială a cadrelor didactice, singurul furnizor din sud-estul Țării Galilor care urmează să fie acreditat de Consiliul Educației pentru forță de muncă pentru anul 2019.... [-]

Regatul Unit Cardiff
Contactează şcoala
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

BSc

Cardiff Metropolitan University

Prin consultarea Institutului Chartered Institute of Housing (CIH), studenților și angajatorilor, cursurile de studii universitare de la Cardiff Met au fost concepute ast ... [+]

Privire de ansamblu asupra curs

Prin consultarea Institutului Chartered Institute of Housing (CIH), studenților și angajatorilor, cursurile de studii universitare de la Cardiff Met au fost concepute astfel încât să reflecte cerințele sectorului și să se asigure că absolvenții noștri sunt echipați cu cunoștințele și aptitudinile profesionale necesare în cadrul piata de desfacere. Calificarea profesională este integral integrată în cadrul programelor de Studii privind Locuințele.

Studenții cu normă întreagă au posibilitatea de a întreprinde un modul de plasare în practică care, la finalizarea cu succes, ca element al programului de diplomă, le va conferi calitatea de membru al Chartered Institute of Housing (CMCIH)... [-]

Regatul Unit Cardiff
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
2 - 3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Cardiff Metropolitan University

Gradul de analiză a performanței sportului este un program de știință sportiv aplicat, care se axează pe înțelegerea, îmbunătățirea și analiza performanțelor în sport. Cu ... [+]

Privire de ansamblu asupra curs

Gradul de analiză a performanței sportului este un program de știință sportiv aplicat, care se axează pe înțelegerea, îmbunătățirea și analiza performanțelor în sport. Curriculum-ul vă dezvoltă progresiv cunoștințele despre analiza tactică, măsurarea eficacității tehnice și analiza tehnică specifică în performanța sportivă reală, folosind o serie de tehnici și tehnologii moderne. În plus, veți fi prezentat analizei comportamentale a antrenorilor și sportivilor și aplicării tehnicilor de urmărire a atleților.

Modulele de bază ale analizei performanței sunt completate și completate de modulele elaborate din domenii relevante de coaching, pedagogie și sport și știința exercițiilor. Aceste elemente dau cursului o aromă unică, care vă permite să înțelegeți principiile teoretice și aptitudinile procesului aplicat care stau la baza analizei performanței.... [-]

Regatul Unit Cardiff
Contactează şcoala
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Cardiff Metropolitan University

Cursul se bazează pe Standardele Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă și este un parteneriat cu agenții locale de asistență socială și grupuri de utilizatori de serv ... [+]

Privire de ansamblu asupra curs

Gradul de diplomă de bacalaureat social la Cardiff Met se bazează pe Standardele Naționale de Ocupare pentru practica socială și este un parteneriat cu agenții locale de asistență socială și grupuri de utilizatori de servicii. Combină și integrează formarea profesională în domeniul asistenței sociale, cu studii universitare la nivel de diplomă.

Asistența socială implică o abordare flexibilă pentru satisfacerea nevoilor indivizilor, grupurilor sau comunităților. Programul este preocupat de dezvoltarea unui ansamblu de competențe care să respecte Standardul Național Ocupațional de Asistență Socială. Legislația actuală, teoria și dovezile bazate pe cercetare în legătură cu cunoștințele, abilitățile și valorile muncii sociale sunt legate de experiența practică directă și setările. Aceasta va include o înțelegere a furnizării legislative a serviciilor și importanța înțelegerii muncii sociale într-un context galez.... [-]

Regatul Unit Cardiff
Contactează şcoala
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Cardiff Metropolitan University

Această diplomă internațională în domeniul bancar și financiar este o reîncadrare de un an pentru a permite studenților internaționali să-și finalizeze un BSC (Hons) Inte ... [+]

Privire de ansamblu asupra curs

Această diplomă internațională în domeniul bancar și financiar este o reîncadrare de un an pentru a permite studenților internaționali să-și finalizeze un BSC (Hons) Internațional de Bănci și Finanțe. Acest curs este ideal dacă aveți o diplomă de oriunde în lume și doriți să o transformați într-o diplomă de onoare, precum și să înțelegeți mai multe despre industrie.

Suplimentarea de un an acoperă conceptele-cheie ale activității bancare și financiare și oferă studenților o înțelegere a importanței acestui domeniu într-un context practic și teoretic. Cursul va oferi studenților instrumentele și capacitățile analitice pentru identificarea și rezolvarea problemelor complexe într-un mod dinamic și strategic. În plus, acest program va oferi studenților competențe foarte transferabile, precum și o cunoaștere profundă a unei game largi de programe financiare, inclusiv un certificat Bloomberg Market Concepts.... [-]

Regatul Unit Cardiff
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Cardiff Metropolitan University

Acest program de calcul cu design creativ, livrat împreună cu Școala de Tehnologie din Cardiff și Școala de Artă și Design Cardiff, își propune să promoveze dezvoltarea s ... [+]

Privire de ansamblu asupra curs

Acest program de calcul cu design creativ, livrat împreună cu Școala de Tehnologie din Cardiff și Școala de Artă și Design Cardiff, își propune să promoveze dezvoltarea studenților în domeniul calculului, cu un accent deosebit pe dezvoltarea oportunităților de creație și de design care sunt prezentate în cadrul disciplinei.

În plus, diploma își propune să echipeze studenții din medii diferite, cu cunoștințe și abilități de computere la nivel profesional, pentru a obține un loc de muncă și pentru a aduce o contribuție completă într-o varietate de setări, cu un accent special pe creativitate și design în cadrul echipelor multidisciplinare.... [-]

Regatul Unit Cardiff
Contactează şcoala
Engleză
La zi
3 - 4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Cardiff Metropolitan University

Scopul Computing for Interaction își propune să ofere studenților dezvoltarea profesională și academică ca răspuns la nevoile angajatorilor. ... [+]

Privire de ansamblu asupra curs

Scopul Computing for Interaction își propune să ofere studenților dezvoltarea profesională și academică ca răspuns la nevoile angajatorilor.

Elevii vor investiga tehnici de proiectare atât pentru tehnologiile existente, cât și pentru cele emergente. Cursul va stimula dezvoltarea studenților în proiectarea sistemelor de calcul dintr-o perspectivă orientată spre om și pentru interacțiune.

Elevii vor examina aspecte ale dezvoltării software care includ cicluri de viață ale proiectului, buget

Cursul include, de asemenea, elemente de management de proiect pentru producția de medii interactive.

La finalizarea acestui program, absolvenții vor fi echipați profesional pentru a contribui semnificativ în cadrul echipelor multidisciplinare în acest domeniu de tehnologie, care este omniprezent în lumea digitală modernă, aplicând metode de proiectare adecvate în producerea de produse sau sisteme software interactive.... [-]

Regatul Unit Cardiff
Contactează şcoala
Engleză
La zi
3 - 4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Cardiff Metropolitan University

Acest grad internațional de contabilitate și de finanțe este o de un an de completare pentru a permite studenților să completeze o BSc (Hons), internaționale de contabili ... [+]

Privire de ansamblu asupra curs

Acest grad internațional de contabilitate și de finanțe este o de un an de completare pentru a permite studenților să completeze o BSc (Hons), internaționale de contabilitate și finanțe. Acest curs este ideal dacă aveți o diplomă de oriunde în lume și doriți să o transformați într-o diplomă de onoare, precum și să înțelegeți mai multe despre subiect.

Suplimentarea de un an acoperă conceptele-cheie ale contabilității și finanțelor și le oferă studenților o înțelegere mai detaliată a domeniului în context practic și teoretic. Cursul va oferi studenților instrumentele și capacitățile analitice pentru identificarea și rezolvarea problemelor complexe într-un mod dinamic și strategic. În plus, acest program va oferi studenților competențe foarte transferabile, precum și o cunoaștere profundă a unei game largi de programe financiare, inclusiv un certificat Bloomberg Market Concepts.... [-]

Regatul Unit Cardiff
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Cardiff Metropolitan University

La gradul de proiectare arhitecturală și tehnologie BSc, dezvoltați o înțelegere profundă tehnică a modului în care clădirile funcționează și a tehnicilor și materialelor ... [+]

Privire de ansamblu asupra curs

Arhitectura formează lumea din jurul nostru. Ea reflectă societățile noastre și influențează modul în care gândim și simțim. Arhitectura domină orizontul nostru, transformă orașele noastre, schimbă modul în care trăim și lucrăm - și face parte din narațiunea noastră.

La gradul de proiectare arhitecturală și tehnologie BSc, dezvoltați o înțelegere profundă tehnică a modului de funcționare a clădirilor și a tehnicilor și materialelor de care aveți nevoie pentru a le construi. Învățați să apreciați contextul istoric al designului arhitectural, în timp ce adoptați atât tehnologiile tradiționale, cât și cele inovatoare.... [-]

Regatul Unit Cardiff
Contactează şcoala
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Cardiff Metropolitan University

Gradul de proiectare și dezvoltare a jocurilor BSc vă echipează cu abilitățile necesare pentru a urma o carieră în dezvoltarea jocurilor sau în industria IT mai largă. Cu ... [+]

Privire de ansamblu asupra curs

Gradul de proiectare și dezvoltare a jocurilor BSc vă echipează cu abilitățile necesare pentru a urma o carieră în dezvoltarea jocurilor sau în industria IT mai largă. Cursul acoperă tehnicile folosite pentru a crea jocuri pe calculator, inclusiv teoria și practica relevante din Informatică și Inginerie Software. Acest lucru vă oferă o înțelegere a modului în care jocurile sunt proiectate și dezvoltate în plus față de cunoștințele transferabile și abilitățile pe care le puteți progresa în cariera dvs. de avansare a tehnologiei jocurilor.

Veți fi expuși la cele mai recente instrumente și tehnologii utilizate în industrie, precum și să lucrați la o serie de proiecte de jocuri care vizează diferite platforme hardware. Marea Britanie are o cultura de jocuri video inovatoare, inovatoare, cu o valoare de piata de aproximativ 4,1 miliarde de lire sterline in 2015. In timp ce progresati prin curs, veti invata abilitatile care va vor permite sa explorati si sa dezvoltati propriile idei de joc, precum si sa intelegeti oportunitățile de afaceri și de angajare care există în industria jocurilor.... [-]

Regatul Unit Cardiff
Contactează şcoala
Engleză
La zi
3 - 4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Cardiff Metropolitan University

Cursul se concentrează pe dezvoltarea cunoștințelor intelectuale ale studenților și a înțelegerii dezvoltării sportului într-un context local, național și internațional, ... [+]

Privire de ansamblu asupra curs

Gradul de dezvoltare sportivă a BSc (Hons) nu va fi recrutat pentru intrarea în septembrie 2019. Un nou și interesant BSc (Hons) Sport Management grad va include conținutul dintr-o perspectivă de dezvoltare sport și să se asigure că absolvenții pot efectua studii în acest domeniu. Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați pagina de BSC (Hons) Sport Management.

Cazare

Bine ați venit la paginile de internet ale Cardiff Metropolitan University . În prezent, avem aproape 1.000 de camere de studiu situate la campusurile Cyncoed și Plas Gwyn și alocăm puțin peste 600 de săli private de reședință studenților prin acorduri de nominalizare deservite de serviciile de metrou Rider și Cardiff. Dacă sunteți un student internațional, va trebui să contactați biroul internațional al Cardiff Met pentru a vă solicita sălile.... [-]

Regatul Unit Cardiff
Contactează şcoala
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Cardiff Metropolitan University

Puterea de gradul nostru BSc Economics este un accent puternic pe înțelegerea și aplicarea critică. Serviciul Economic Guvernamental a criticat în mod public pregătirea e ... [+]

Privire de ansamblu asupra curs

Puterea de gradul nostru BSc Economics este un accent puternic pe înțelegerea și aplicarea critică. Serviciul Economic Guvernamental a criticat în mod public pregătirea economică în învățământul superior pentru că nu pune suficient accent pe înțelegere și aplicare. Acesta este motivul pentru care de ani de zile nu au reușit să-și umple posturile vacante. Prin urmare, suntem mândri să fim prima universitate nouă care a adoptat noul program curricular CORE.

Tutorii noștri în domeniul economiei lucrează cu organizații precum Serviciul Economic Guvernamental, pentru a ne asigura că curriculumul nostru este extrem de important și relevant.... [-]

Regatul Unit Cardiff
Contactează şcoala
Engleză
La zi
3 - 4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Cardiff Metropolitan University

Gradul de management al sportului vă va permite să dezvoltați înțelegerea critică, cunoștințele profesionale, aptitudinile și atitudinile necesare pentru a ocupa o poziți ... [+]

Privire de ansamblu asupra curs

Gradul de management al sportului vă va permite să dezvoltați înțelegerea critică, cunoștințele profesionale, aptitudinile și atitudinile necesare pentru a ocupa o poziție managerială în industria sportivă și a activității în continuă expansiune. Acest lucru ar putea fi în rolurile de conducere asociate cu cercetarea problemelor și provocărilor contemporane asociate sportului modern; dezvoltarea și desfășurarea sportului și activității comunității; dezvoltarea și gestionarea structurilor și mediilor adecvate pentru sportul de elită, precum și guvernarea și administrarea sportului la nivel național și internațional, în epoca modernă.... [-]

Regatul Unit Cardiff
Contactează şcoala
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Cardiff Metropolitan University

Deseori numit Cyber Security, acest grad în Computer Security studiază tehnologiile și practicile menite să protejeze rețelele, computerele și datele de atac, deteriorare ... [+]

Privire de ansamblu asupra curs

Deseori numit Cyber Security, acest grad în Computer Security studiază tehnologiile și practicile menite să protejeze rețelele, computerele și datele de atac, deteriorare sau acces neautorizat.

Cursul Computer Security va dota studenții cu abilitățile și cunoștințele necesare pentru a înțelege, aplica și evalua critic principiile care stau la baza securității calculatorului.

Acesta va oferi elevilor o înțelegere a perspectivelor tehnice și sociale, a modului în care funcționează atacurile, a amenințărilor posibile

Cursul va oferi studenților cunoștințele și abilitățile necesare pentru înțelegerea și proiectarea cadrelor care conțin controalele tehnice, fizice și de proces care pot fi implementate într-o organizație pentru a reduce riscul informațiilor și sistemelor, identifica și diminua vulnerabilitatea și îndeplinesc obligațiile de conformitate. Cursul va oferi, de asemenea, elevilor cunoștințele și abilitățile de a efectua teste de penetrare și de analiză a vulnerabilității în organizațiile de afaceri; să dezvolte sisteme sigure și să utilizeze instrumente și tehnici standard din industrie.... [-]

Regatul Unit Cardiff
Contactează şcoala
Engleză
La zi
3 - 4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Cardiff Metropolitan University

BSc (Hons) Business Information Systems gradul este conceput pentru a vă dezvolta cunoștințele și expertiza în analiza, dezvoltarea și aplicarea sistemelor socio-tehnice ... [+]

Privire de ansamblu asupra curs

BSc (Hons) Business Information Systems gradul este conceput pentru a vă dezvolta cunoștințele și expertiza în analiza, dezvoltarea și aplicarea sistemelor socio-tehnice și importanța tehnologiei informației și a computerelor în societate. Acesta oferă o înțelegere profundă a fundamentelor fundamentale teoretice ale informațiilor, tehnologiei și sistemelor aplicate mediului modern de afaceri.

Elevii vor fi expuși teoriilor, tehnologiilor și cercetărilor de ultimă oră, care vor forma și transforma societatea în următorul deceniu. La un nivel mai înalt, acest program vă va pregăti pentru munca absolventă, prezentând impactul și importanța sistemelor informatice pentru Marea Britanie și economia digitală globală... [-]

Regatul Unit Cardiff
Contactează şcoala
Engleză
La zi
3 - 4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Cardiff Metropolitan University

Cursul de calificare în domeniul software-ului este conceput pentru a dezvolta cunoștințe și expertiză în proiectarea, dezvoltarea și livrarea de software pentru medii și ... [+]

Privire de ansamblu asupra curs

Cursul de calificare în domeniul software-ului este conceput pentru a dezvolta cunoștințe și expertiză în proiectarea, dezvoltarea și livrarea de software pentru medii și platforme moderne, prin studierea unei game largi de instrumente, tehnologii și metodologii de dezvoltare software. Va dezvolta o cultură și o apreciere a tamplariei software și a "codemanshipului": crearea de artefacte software utile și utile.

Cursul se referă la fundamente similare cu cele ale științei informatice, dar cu accent în anii următori asupra proiectării și dezvoltării software-ului pentru aplicații particulare, precum și a examinării paradigmelor arhitecturale, cum ar fi computerele paralele și distribuite.... [-]

Regatul Unit Cardiff
Contactează şcoala
Engleză
La zi
3 - 4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Cardiff Metropolitan University

BSc (Hons) Sport și Exercise Science este acreditat de către organismul profesional al industriei, Asociația Britanică de Științe Sport și Exerciții (BASES) și se concent ... [+]

Privire de ansamblu asupra curs

BSc (Hons) Sport și Exercise Science este acreditat de către organismul profesional al industriei, Asociația Britanică de Științe Sport și Exerciții (BASES) și se concentrează pe baza științifică a performanțelor în sport și participarea la activitatea fizică și exercițiu. Pentru a îndeplini cerințele BASE, elevii din domeniul Sport și Exerciții vor urma o Pathway dedicată pe cele trei nivele, care se concentrează pe înțelegerea principalelor discipline de sport și fizică, biomecanică și psihologie, precum și explorarea aspectelor interdisciplinare și multidisciplinare ale sportului și exercițiilor Știință cu un nivel ridicat de relevanță și experiență profesională.... [-]

Regatul Unit Cardiff
Contactează şcoala
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Cardiff Metropolitan University

Învățământul pentru sport, educație fizică și sănătate vă va permite să obțineți cunoștințe aprofundate academice și practice despre educația fizică și sportul pentru tin ... [+]

Privire de ansamblu asupra curs

Învățământul pentru sport, educație fizică și sănătate vă va permite să obțineți cunoștințe aprofundate academice și practice despre educația fizică și sportul pentru tineret și să apreciați problemele și contextele sale operaționale. Analiza agendei de sănătate și bunăstare în cadrul educației fizice vă va înzestra cu abilitățile și cunoștințele care vă vor permite să stabiliți și să influențați menținerea unui stil de viață sănătos în alte persoane. Acest lucru se va realiza într-un mod provocator, dar progresiv, în care curriculum-ul devine mai concentrat și mai specializat pe parcursul celor trei ani ai programului.... [-]

Regatul Unit Cardiff
Contactează şcoala
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Cardiff Metropolitan University

Diploma de coaching sportiv BSc (Hons) își propune să vă dezvolte înțelegerea interacțiunilor dinamice și complexe care există în mediul de coaching. Cursul vă va oferi o ... [+]

Privire de ansamblu asupra curs

Diploma de coaching sportiv BSc (Hons) își propune să vă dezvolte înțelegerea interacțiunilor dinamice și complexe care există în mediul de coaching. Cursul vă va oferi o cunoaștere înțeleaptă a modului în care teoria dintr-o serie de domenii poate fi atât informată, cât și informată prin practică, pentru a vă dezvolta abilitățile critice și inovatoare de rezolvare a problemelor. Veți putea aplica cunoștințele despre natura complexă și dinamică a coaching-ului și îl veți combina cu cele obținute în alte discipline precum fiziologia, biomecanica, psihologia, etica, studiile culturale, analiza performanțelor și activitatea fizică adaptată.... [-]

Regatul Unit Cardiff
Contactează şcoala
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Cardiff Metropolitan University

Gradul Sport Media vă va permite să dezvoltați înțelegerea critică și cunoștințele profesionale ale industriei media, ale industriei de marketing și comunicații, oferindu ... [+]

Privire de ansamblu asupra curs

Gradul Sport Media vă va permite să dezvoltați înțelegerea critică și cunoștințele profesionale ale industriei media, ale industriei de marketing și comunicații, oferindu-vă posibilitatea de a dezvolta jurnalismul esențial, producția de difuzare și abilitățile digitale necesare pentru a intra în expansiunea tot mai mare , mediul sportiv rapid, în schimbare.

Acestea ar putea include posturi de jurnalism difuzate cu difuzori majori, roluri ale producătorilor care creează conținut pentru branduri sportive și platforme digitale sau care lucrează în biroul mass-media al marilor organizații sportive, evenimente sportive și organisme de sport care se ocupă de presă, mass-media și sponsori. Elementul de management sportiv al programului vă va permite să învățați despre dezvoltarea și gestionarea structurilor și mediilor în sportul de elită și guvernarea și administrarea sportului la nivel național și internațional. Această componentă este concepută pentru a vă oferi o bază în ceea ce privește modul în care este finanțat sportul profesional și o oportunitate de a examina domeniile în care se suprapun mediile sportive, mediul de afaceri și marketing.... [-]

Regatul Unit Cardiff
Contactează şcoala
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Cardiff Metropolitan University

Cultura sportivă este mai degrabă dinamică decât fixă și presupune că cercetătorii trebuie să dezvolte o gândire critică dintr-o serie de perspective relevante. Elevii vo ... [+]

Privire de ansamblu asupra curs

Gradul de studii sportive BSc (Hons) nu va fi recrutat pentru intrarea în septembrie 2019. Un nou și interesant BSc (Hons) Sport și Educație fizică diplomă va include conținutul dintr-o perspectivă de studii de sport și să se asigure că absolvenții pot efectua studii în acest domeniu.

Cazare

Bine ați venit la paginile de internet ale Cardiff Metropolitan University . În prezent, avem aproape 1.000 de camere de studiu situate la campusurile Cyncoed și Plas Gwyn și alocăm puțin peste 600 de săli private de reședință studenților prin acorduri de nominalizare deservite de serviciile de metrou Rider și Cardiff. Dacă sunteți un student internațional, va trebui să contactați biroul internațional al Cardiff Met pentru a vă solicita sălile.... [-]

Regatul Unit Cardiff
Contactează şcoala
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Cardiff Metropolitan University

Sănătatea mediului include sănătatea ocupațională, siguranța și bunăstarea, protecția mediului, locuințele, siguranța alimentară și sănătatea publică. Dacă doriți să fiți ... [+]

Privire de ansamblu asupra curs

Un grad în domeniul sănătății mediului la Cardiff Metropolitan University oferă o oportunitate de a studia pentru cinci oportunități potențiale de carieră într-o zonă de disciplină.

Sănătatea mediului include sănătatea ocupațională, siguranța și bunăstarea, protecția mediului, locuințele, siguranța alimentară și sănătatea publică. Dacă doriți să fiți un profesionist foarte apreciat într-o carieră care vă va permite să jucați un rol important în cadrul societății, atunci sănătatea mediului la Cardiff Metropolitan University este programul pentru dvs.

Învăţare

O varietate de metode de învățare și predare sunt utilizate, cum ar fi prelegeri, seminarii, vizite, sesiuni practice, învățarea bazată pe probleme, studii de caz și exerciții de joc. Toate predarea este susținută de mediul virtual de învățare Moodle, care îi ajută pe elevi să acceseze informațiile atunci când este necesar. Notele, lectura și panourile de discuții sunt folosite pentru a sprijini învățarea elevilor.... [-]

Regatul Unit Cardiff
Contactează şcoala
La zi
3 - 4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Cardiff Metropolitan University

Gradul de Psihologie BSc la Cardiff Met este acreditat profesional de British Psychological Society (BPS), oferindu-vă posibilitatea de a studia un curs de psihologie apr ... [+]

Privire de ansamblu asupra curs

Gradul de Psihologie BSc la Cardiff Met este acreditat profesional de British Psychological Society (BPS), oferindu-vă posibilitatea de a studia un curs de psihologie aprobat de industrie, care este foarte apreciat de către angajatori.

Acreditarea BPS înseamnă că puteți dobândi calitatea de absolvent și / sau calitatea de membru al societății după absolvire - îmbunătățirea CV-ului dvs., maximizarea perspectivelor de carieră și oferirea unei platforme pentru progresul spre cursuri postuniversitare de psihologie specializate.

În primul și al doilea an, veți primi o introducere în domeniile Psihologiei sociale și de dezvoltare, precum și metodele de cercetare și analiza datelor. În al treilea an, aveți ocazia să vă specializați în domeniul psihologiei care vă interesează. Domeniile de specialitate pot include Psihologie Clinică, Psihologie Ocupațională, Psihologie Sanitară, Psihologie Legală, Psihologie Socială, Psihologie Exerciții și multe altele.... [-]

Regatul Unit Cardiff
Contactează şcoala
Engleză
La zi
3 - 4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Cardiff Metropolitan University

Cursul nostru în știința și tehnologia alimentară este acreditat profesional de Institutul de Științe și Tehnologie Alimentară și își propune să vă ofere o înțelegere lar ... [+]

Privire de ansamblu asupra curs

Profesional acreditat de Institutul de Știință și Tehnologie Alimentară, știința și tehnologia alimentară de la Cardiff Met își propune să vă ofere o înțelegere largă a industriei alimentare moderne.

Cursul combină studiile teoretice și lucrările practice, care pot fi aplicate în mediul industrial modern de produse alimentare. Structura modulară a cursului este concepută pentru a vă permite să vă dezvoltați propria carieră în funcție de modulele selectate.

Gradul continuă să funcționeze bine în recrutarea în industria alimentară post-absolvire.

Învăţare

Știința alimentelor

Aplicarea structurată a diferitelor metode de predare în cadrul programului este menită să ofere mediile de învățare care sunt cele mai eficiente pentru realizarea scopurilor și obiectivelor cursului. Inițial, accentul va fi pus pe utilizarea prelegeri împreună cu seminarii care vor include discuții de grup și ateliere. Aceste metode vor fi susținute de studii individuale ghidate și vizite în teren.... [-]

Regatul Unit Cardiff
Contactează şcoala
Engleză
La zi
3 - 4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Cardiff Metropolitan University

Știința datelor este domeniul metodelor, proceselor și algoritmilor științifici care permit colectarea cunoștințelor sau a inteligenței din date în diferite forme. ... [+]

Privire de ansamblu asupra curs

Știința datelor este domeniul metodelor, proceselor și algoritmilor științifici care permit colectarea cunoștințelor sau a inteligenței din date în diferite forme.

Această diplomă de date va echipa absolvenții cu competențele necesare în vizualizarea datelor și povestirea și să proiecteze și să dezvolte noi abordări de vizualizare a datelor cu creativitate și abilități de programare.

Elevii vor învăța să analizeze seturile de date prin diferite tehnici statistice și computationale. În plus, ele vor fi, de asemenea, echipate cu abilitățile de a proiecta și utiliza sistemele de date științifice; să utilizeze instrumentele și tehnicile standard din industrie și, de asemenea, să aibă posibilitatea de a aplica tehnici computaționale de inteligență, cum ar fi învățarea în mașină.... [-]

Regatul Unit Cardiff
Contactează şcoala
Engleză
La zi
3 - 4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Cardiff Metropolitan University

Proiectat în consultare cu industria, diploma de informatică este concepută pentru a dezvolta o înțelegere a conceptelor cheie de calcul, software și sisteme. Acesta ofer ... [+]

Privire de ansamblu asupra curs

Proiectat în consultare cu industria, diploma de informatică este concepută pentru a dezvolta o înțelegere a conceptelor cheie de calcul, software și sisteme. Acesta oferă o înțelegere profundă a fundamentelor fundamentale teoretice ale datelor și a calculelor, împreună cu dezvoltarea de gândiri computaționale extrem de transferabile, abilități analitice și de rezolvare a problemelor, precum și o gamă largă de abilități de dezvoltare software.

Elevii încep prin dezvoltarea cunoștințelor fundamentale ale teoriei computerelor, arhitecturilor computerelor și construirii de computere și a sistemelor lor de operare, dezvoltând în același timp abilitățile lor de programare.... [-]

Regatul Unit Cardiff
Contactează şcoala
Engleză
La zi
3 - 4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Cardiff Metropolitan University

Cursul urmărește să ofere un amestec adecvat de module economice și financiare pentru a oferi studenților o combinație de abilități analitice în domeniul economiei și fin ... [+]

Privire de ansamblu asupra curs

Economia internațională

Rezistența unică a cursului nostru este accentul pus pe aplicarea și înțelegerea critică. Ca atare, suntem mândri că suntem prima universitate nouă care a adoptat noul program curricular CORE.

Cursul își propune să creeze persoane cu înaltă calificare care să poată întreprinde sarcini analitice mai degrabă decât să știe doar despre finanțe și economie.

Diplomele de studii economice la Cardiff Met au fost clasate ca fiind cele mai bune din Țara Galilor, conform Tabelului Ligii Universității Guardian 2016 și 2017. Aflați mai multe. Ultimul scor al satisfacției studenților NSS a fost de 95%.... [-]

Regatul Unit Cardiff
Contactează şcoala
Engleză
La zi
3 - 4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Licenţă

Cardiff Metropolitan University

Designerii de produse sunt rezolvatori de probleme creative. Ele răspund nevoilor umane, au idei, le testează riguros și le transformă în produse gata de a fi fabricate ș ... [+]

Privire de ansamblu asupra curs

Lucrurile din viețile noastre, obiectele pe care le iubim, echipamentul pe care îl folosim este dezvoltat de un designer de produse.

Designerii de produse sunt rezolvatori de probleme creative. Ele răspund nevoilor umane, au idei, le testează riguros și le transformă în produse gata de a fi fabricate și puse în uz.

Gradul de proiectare a produselor BA / BSc vă oferă abilitățile necesare acestei industrii rapide. Dezvoltați o minte analitică, o cunoaștere profundă a materialelor și a tehnologiilor - și capacitatea de a crea un echilibru între formă și funcție. Învățați prin a face - cu proiecte care vă duc prin concepție, proiectare și dezvoltare pentru fabricare.... [-]

Regatul Unit Cardiff
Contactează şcoala
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Cardiff Metropolitan University International

Cardiff Met Corporate Promo

Student Life at Cardiff Metropolitan University | Discover our city - and what lies beyond

Life in Halls at Cardiff Metropolitan University - Student Accommodation

Introducing Cardiff Metropolitan University - Study in the UK | Cardiff Met International

7 Reasons to Study at Cardiff Metropolitan University - Study in the UK | Cardiff Met International

Cardiff Metropolitan University
Address
Cardiff Metropolitan University, Llandaff Campus, Western Avenue, Cardiff
CF5 2YB Cardiff, Țara Galilor, Regatul Unit
Website
Număr de telefon
+44 29 2041 6070