Central Film School

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Școala de Film Centrală a fost înființat în 2008 pentru a oferi predare extrem de personală și practică de către profesioniștii care lucrează.

Film School centrală oferă instruire relevantă, practică într-un mediu de susținere, de colaborare și creativ. Mici și prietenos, școala oferă acces continuu la tutori si are una dintre cele mai mari rate de student-echipamente de la orice școală din Marea Britanie.

Școala este un partener al Fundației Bertha, o organizație de caritate care campionii forme de activism, care produce o schimbare. În conformitate cu obiectivele fundației, Școala de Film Central își propune să cultive talentul și să sprijine crearea de conținut care poate schimba lucrurile în lumea noastră, care este motivul pentru care am introdus noi cursuri de master în documentar impact social și regie ficțiune.

Toți tutorii noștri lucrează profesioniștii din industria de film și îi includ pe cei în prima linie a tehnologiilor noi și emergente.

Una dintre învățăturile cheie la școala de film este că, în timp ce capacitatea tehnică în realizarea de filme este necesar, acest lucru nu se poate angaja și distra o audiență fără un accent autentic pe poveste.

Dorim să dezvolte elevii cu o apreciere aprofundată și robustă a povestirii originale, vizuale - studierea unui proces de "generare de idei" pentru a provoca abordări noi și inovatoare narative.

Școala admite un maxim de o sută de studenți din toate programele în fiecare an, în scopul de a păstra clasa de dimensiuni intima si prietenoasa, pentru a asigura o interacțiune maximă cu tutorii, și pentru a oferi o mare acces la toate echipamentele și facilitățile noastre.

Școala de Film Central a trecut printr-o vizită de învățământ de monitorizare de supraveghere de către Agenția de Asigurare a Calității în Învățământul Superior (QAA) și s-au primit raportul său final, care este disponibil integral la adresa: www.qaa.ac.uk/reviews-and-reports/provider ? UKPRN = 10024024.

Vizita de monitorizare a avut ca rezultat următorul rezultat: Echipa de monitorizare a ajuns la concluzia că QAA Film School Central este de a face progrese lăudabile în punerea în aplicare a planului de acțiune din Revista de supraveghere educațională.

Locații

Londra

Central Film School London

Address
Central Film School London
3rd Floor, Universal House, 88-94 Wentworth Street

E1 7SA Londra, Anglia, Regatul Unit
Număr de telefon
+44 20 7377 6060

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră