Citește Descrierea Oficială

Școala de Film Centrală a fost înființat în 2008 pentru a oferi predare extrem de personală și practică de către profesioniștii care lucrează.

Film School centrală oferă instruire relevantă, practică într-un mediu de susținere, de colaborare și creativ. Mici și prietenos, școala oferă acces continuu la tutori si are una dintre cele mai mari rate de student-echipamente de la orice școală din Marea Britanie.

Școala este un partener al Fundației Bertha, o organizație de caritate care campionii forme de activism, care produce o schimbare. În conformitate cu obiectivele fundației, Școala de Film Central își propune să cultive talentul și să sprijine crearea de conținut care poate schimba lucrurile în lumea noastră, care este motivul pentru care am introdus noi cursuri de master în documentar impact social și regie ficțiune.

Toți tutorii noștri lucrează profesioniștii din industria de film și îi includ pe cei în prima linie a tehnologiilor noi și emergente.

Una dintre învățăturile cheie la școala de film este că, în timp ce capacitatea tehnică în realizarea de filme este necesar, acest lucru nu se poate angaja și distra o audiență fără un accent autentic pe poveste.

Dorim să dezvolte elevii cu o apreciere aprofundată și robustă a povestirii originale, vizuale - studierea unui proces de "generare de idei" pentru a provoca abordări noi și inovatoare narative.

Școala admite un maxim de o sută de studenți din toate programele în fiecare an, în scopul de a păstra clasa de dimensiuni intima si prietenoasa, pentru a asigura o interacțiune maximă cu tutorii, și pentru a oferi o mare acces la toate echipamentele și facilitățile noastre.

Școala de Film Central a trecut printr-o vizită de învățământ de monitorizare de supraveghere de către Agenția de Asigurare a Calității în Învățământul Superior (QAA) și s-au primit raportul său final, care este disponibil integral la adresa: www.qaa.ac.uk/reviews-and-reports/provider ? UKPRN = 10024024.

Vizita de monitorizare a avut ca rezultat următorul rezultat: Echipa de monitorizare a ajuns la concluzia că QAA Film School Central este de a face progrese lăudabile în punerea în aplicare a planului de acțiune din Revista de supraveghere educațională.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

BA

Central Film School

Acest curs grad BA Onoruri a fost conceput pentru a răspunde la cererea de programe de licență care pregătesc absolvenți pentru ocuparea forței de muncă de către oferindu ... [+]

Acest curs grad BA Onoruri a fost conceput pentru a răspunde la cererea de programe de licență care pregătesc absolvenți pentru ocuparea forței de muncă de către oferindu-vă cu seturi de competențe cerute de angajatorii din industria de ecran. Scopul nostru principal este pe practica profesională și de pregătire pentru ocuparea forței de muncă.

Cursul oferă o cantitate mult mai mare de predare practică decât cursuri nivel universitar în realizarea de filme. Elevii învață să colaboreze în vederea atingerii standardelor profesionale, prin modelul de curs care vede curs, seminar și atelier de instruire, urmată de aplicarea practică a învățării pe set.

... [-]
Regatul Unit Londra
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Central Film School

Scenarii grad BA Onoruri este un program unic de scriere rapidă care oferă oportunitatea de a învăța arta și ambarcațiuni de scenaristică într-un ritm accelerat. ... [+]

Scenarii grad BA Onoruri este un program unic de scriere rapidă care oferă oportunitatea de a învăța arta și ambarcațiuni de scenaristică într-un ritm accelerat.

În timpul acestei doi ani de studenți grad primi învățătură de la expert de lucru scenaristii industriei și, de asemenea, a se vedea munca pe care au scris fiind repetat și împușcat.

După dezvoltarea abilitățile dumneavoastră Scenarii de lucru pe exerciții, scene și filme de scurt metraj, elevii du-te apoi pe să se concentreze asupra scris filme pentru care primesc sprijin pentru dezvoltare script profesionist înainte de pitching în cadrul reuniunilor exclusive cu agenți literari din Marea Britanie.... [-]

Regatul Unit Londra
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

BA Show Reel

We Play War

Central Film School London - The Birds Fly South For The Winter - 35mm Alexa Workshop

Central Film School London - Iwo Jima (16mm Film Workshop)

Central Film School London - Patch Film

Central Film School London - Noose

Industry Filmmaking Diploma - Graduation Film Promo - 2014

Central Film School London 2014