Eaton Business School

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Înființată în 2013, Eaton Business School Limited (EBS) (numărul de înregistrare 08671317) este încorporată în conformitate cu legile din Anglia și Țara Galilor. Eaton Business School este acreditată de Consiliul britanic de acreditare pentru învățământul superior și independent. Eaton Business School este, de asemenea, un centru partener aprobat al ATHE, care acordă nivelurile 4 până la nivelul 7 al calificărilor aprobate de RQF.

EBS în parteneriat cu Universitatea Guglielmo Marconi (GMU) oferă MBA Internaționale și Executive MBA, cu o concentrare de specialitate în Managementul Sănătății, Lanțul de Aprovizionare

Eaton Business School se angajează să deservească cerințele de învățare ale profesioniștilor care lucrează în aspirațiile lor de a obține programe recunoscute la nivel mondial de masterat, licență și diplomă pe modele flexibile de studiu - Onsite, Online și auto-studiu. Credem că învățarea nu trebuie neapărat să se limiteze la o clasă fizică. Puterea tehnologiei este utilizată în mod optim pentru a aduce o pedagogie flexibilă profesioniștilor care lucrează în deplasare, în întreaga lume.

În mediul de afaceri extrem de competitiv și dinamic, vă așteaptă să vă aflați cu un pas înaintea restului. Eaton Business School lucrează cu diligență pentru a pregăti elevii noștri cu abilitățile și expertiza cerută de angajatori, oferindu-le posibilitatea de a-și dezvolta cunoștințele într-o gamă largă de discipline și de a construi o cunoaștere aprofundată în sectorul (domeniile) dorit (e).

Noi, cei de la Eaton, suntem condus de patru atribute cheie:

Fiecare dintre cei 6,5 miliarde de oameni din lume are 24 de ore pe zi. Succesul și creșterea profesională depind de modul în care acordați prioritate. Ne concentrăm pe FLEXIBILITATE în livrarea programelor pentru a le ușura viața de zi cu zi și pentru a face ca învățarea să fie simplă și capabilă să facă față profesioniștilor ocupați.

Noi îmbrățișăm TEHNOLOGIA în tot ceea ce ar putea face ca cunoașterea să fie ușor de înțeles pentru cei care învață din întreaga lume. geografic

Ne bucurăm de diversitatea culturii, a oamenilor și a ideilor lor. Îngrădim INCLUSIVENESS între personalul nostru și studenții care depășesc barierele politice, sociale și economice.

Construim relații durabile care îmbogățesc capacitatea noastră de a inova și de a iniția schimbarea. Încurajăm o ATITUDINE DE ÎNTREPRINDERE să exploreze oportunitățile și să aplice cunoștințele dobândite pentru un impact pozitiv într-o lume în continuă evoluție.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea EMBA-uri 1-an » Vedea MBA-uri 1-an »

Videoclipuri

TO DO - Executive MBA

EBS MBA Students Testimonials

Contactează
Adresa locaţie
94 New Walk, Leicester
LEI 7EA – United Kingdom

Leicester, England, GB
Mass-Media Socială
Adresa locaţie
BM Towers, Office Suites
Al Nahda, Sharjah, UAE

Sharjah, Sharjah, AE