Read the Official Description

Glasgow Caledonian University este o universitate distinctă, incluzivă și cu perspectivă, care se dedică misiunii sale sociale de a promova binele comun. Am devenit un centru internațional de excelență în învățământul superior, promovând angajarea și cetățenia globală la absolvenții noștri. Câștigăm premii pentru sprijinul și angajamentul nostru față de experiența studenților, oferind în același timp inovație prin cercetarea noastră de nivel mondial în domenii cheie de rezistență. Avem o tradiție de lărgire a accesului la învățământul superior pentru indivizii talentați, indiferent de mediile lor, și ne mobilizăm capitalul intelectual și social în beneficiul comunităților pe care le deservim în Scoția și pe plan internațional.

Glasgow Caledonian University (GCU) este o universitate vibrantă, inovatoare și multi-premiată pentru binele comun.

Ne propunem să contribuim la societate într-o manieră care să îmbrățișeze și să depășească rolul tradițional al unei universități. GCU Pentru angajamentul comun Binele este adus la viață și livrate de studenți și personalul din școlile și departamentele academice.

Bine ați venit la Școala de Afaceri și Societate din Glasgow

Ne prosperăm pe idei, sprijinim inovația și prețuim importanța responsabilității sociale. Elevii vin la noi pentru cunoștințele și experiența noastră pentru a-și îmbunătăți cariera și ambițiile personale. Partenerii noștri externi vin la noi pentru a găsi cea mai recentă gândire bazată pe cercetare și a accesa talentul studenților noștri.

Responsabilitatea corporativă și sustenabilitatea sunt preocupări fundamentale pentru fiecare organizație. Școala pentru afaceri și societate din Glasgow încearcă să abordeze provocările complexe ale economiei globale, oferind în același timp beneficii sociale comunităților locale și globale.

Cetățenia globală, conducerea responsabilă, spiritul antreprenorial și justiția socială sunt esențiale pentru activitățile noastre de predare, cercetare și implicare publică.

Portofoliul nostru distinctiv, orientat spre cercetare, oferă oportunități de studii superioare excelente și accesibile în Glasgow, Londra și New York. Programele noastre sunt susținute de acreditări profesionale și academice care confirmă calificarea dvs. printre cele mai bune din lume.

Responsabilitatea corporativă și sustenabilitatea sunt acum preocupări fundamentale pentru fiecare organizație. Ca o universitate pentru binele comun, jucăm un rol-cheie în transformarea globală a educației în managementul afacerilor. Încercăm să abordăm provocările complexe ale economiei globale în secolul 21, oferind în același timp beneficii sociale comunităților locale și globale.

Suntem deosebit de încântați că succesul nostru în integrarea eticii, responsabilității și sustenabilității în toate aspectele vieții de la Școala de Afaceri și Societate din Glasgow a fost recunoscut prin calitatea de membru al ASHOKA U, al Organizației Națiunilor Unite Global Compact și PRME, precum și a inițiativelor locale, cum ar fi WRAP și afaceri în Comunitate.

De asemenea, am devenit prima universitate din Scoția care sa alăturat prestigioasei rețele globale EPAS. Salut această recunoaștere a experienței noastre de învățare de înaltă calitate și a experienței de predare care echipează absolvenții noștri cu abilitățile și cunoștințele pentru a reuși pe piața mondială. Acreditarea EPAS indică un angajament instituțional mai larg de a utiliza cele mai înalte standarde internaționale pentru a demonstra calitatea ofertei noastre. Acest lucru oferă angajaților noștri, studenților, studenților, studenților și partenerilor noștri de afaceri o reasigurare solidă că suntem o universitate globală care este integrată în comunitatea noastră locală.

Ne provocăm pe angajații și studenții noștri să fie cursanți critici și independenți, să devină lideri de responsabilitate și să contribuie pozitiv la afaceri și la societate. Vă invităm să vă alăturați în angajamentul nostru față de Binele Comun.

Afilieri profesionale

Școala de Afaceri și Societate din Glasgow are o experiență puternică în ceea ce privește parteneriatele de lucru cu organismele profesionale care asigură că cursurile noastre sunt relevante pentru nevoile în schimbare ale pieței forței de muncă.

Afilierile noastre profesionale nu numai că țin studenții noștri la curent cu cele mai recente progrese în afaceri, ci ajută absolvenții noștri să stea în evidență atunci când caută un loc de muncă și, în unele cazuri, conferă un statut special la absolvire.

Exemple de organisme profesionale cu care GSBS este asociat includ:

 • AACSB
 • ABS (Asociația Școlilor de Afaceri)
 • Afaceri în Comunitate
 • CEEMAN
 • EFMD (Fundația Europeană pentru Dezvoltarea Managementului)
 • ESRC (Consiliul Economic și Social de Cercetare)
 • Inițiativa ONU PRME (Principiile Educației Responsabile de Management)
 • Centrul de instruire aprobat de Gold pentru ACCA
 • Centrul de predare aprobat pentru Institutul Chartered pentru Personal și Dezvoltare (CIPD)
 • Centrul de Excelență al Institutului Chartered for Securities and Investment (CISI)

Oferim programe și module acreditate de:

 • ACCA (Asociația Contabililor Autorizați Chartered)
 • Consiliul Județean de Formare pentru Jurnalism (BJTC)
 • Chartered Banker
 • Chartered Institute for Securities
 • Institutul Chartered pentru Logistică și Transport (CILT)
 • Institutul de Marketing (CIM)
 • Institutul Chartered pentru Personal și Dezvoltare (CIPD)
 • Institutul de Achizitii si Furnizare (CIPS)
 • Institutul de Asigurare Chartered (CII)
 • Institutul de Management Chartered (CMI)
 • CIMA (Institutul Chartered de Contabilitate de Management)
 • EPAS (Schema de Acreditare a Programului de Dezvoltare a Managementului)
 • ICAEW (Institutul Contabililor Autorizați din Anglia și Țara Galilor)
 • ICAS (Institutul Contabililor Autorizați din Scoția)
 • Instituția de Sănătate Ocupațională (IOSH)
 • Institutul de Management al Operațiunilor (OIM)
 • Institutul de Management al Riscului (IRM)
 • IOR (Institutul de Risc Operational)
 • Societatea de Drept din Scoția
 • Consiliul Național pentru Formarea Jurnaliștilor (NTCJ)
 • Societatea Britanică de Psihologie
 • SHRM (Societatea Americana pentru Managementul Resurselor Umane)
 • Institutul de Ospitalitate (IHA)
 • Institutul de Turism și Turism (ITT)
 • Societatea de turism (TS)
 • Institutul de Management al Turismului (TMI)

Departamentele noastre

Drept, Economie, Contabilitate

Departamentul nostru reunește cadre universitare cu interese și expertiză în drept, risc, economie, contabilitate și finanțe. Ne mândrim cu legăturile noastre strânse cu organizațiile de afaceri, inclusiv organizațiile non-profit și organismele profesionale care au acreditat o serie de programe.

Departamentul de Management al Afacerilor

Departamentul nostru se concentrează pe utilizarea contemporană și inovatoare a abordărilor și tehnicilor de gestionare, a resurselor și a proceselor de dezvoltare și dezvoltare a organizațiilor din sectorul privat și public într-o piață globală extrem de competitivă

Departamentul de Științe Sociale, Mass-media și Jurnalism

Reunind peste cincizeci de angajați, Departamentul are atât o puternică cultură de cercetare, cât și un angajament de a învăța excelența. Evaluat ca excelent la nivel internațional și lider mondial în mai multe domenii din ultimul exercițiu de evaluare a cercetării.

Programs taught in:
Engleză

Această școală oferă și:

BA

GCU - Glasgow School for Business and Society

... [+]

Limba engleză

IELTS Academic scor de 6.0 (sau echivalent), cu nici un element sub 5,5.

Vă rugăm să rețineți: dacă vă aflați dintr-o țară cu o limbă engleză vorbită în majoritate, este posibil să nu vi se solicite să furnizați o dovadă suplimentară a competenței dvs. în limba engleză.

informatii suplimentare

Alte calificări academice și profesionale

Fiecare cerere de CGU este considerată pe o bază individuală. În cazul în care nu au calificările tipice de intrare academice, dar poate demonstra experiență relevantă de muncă și / sau de credite de la organisme profesionale recunoscute, puteți fi eligibil pentru a intra în acest curs prin Recunoașterea Universității sistemului învățării anterioare.... [-]

Regatul Unit Glasgow
September 2019
La zi
4 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
GCU - Glasgow School for Business and Society

Realizați pe piața mondială de astăzi combinând o bază solidă în afaceri ... [+]

Acreditat de: EPAS CIM

Acest program, cu o perspectivă internațională distinctivă, vă va ajuta să deveniți absolvent pregătit pentru succes.

Inițial, veți studia în străinătate afacerile și fundațiile de management care acoperă finanțe, economie, managementul resurselor umane și marketing, din perspectivă britanică și internațională. Pe măsură ce progresați în studiile dvs., va fi un accent mai mare pe contextul internațional, cultural, durabil și etic al afacerilor.

Puteți alege să vă dezvoltați în continuare perspectiva internațională prin studierea unei limbi străine și a unui schimb internațional de studii.

Opțiuni de diplomă comună... [-]

Regatul Unit Glasgow
September 2019
La zi
4 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
GCU - Glasgow School for Business and Society

Realizați pe piața mondială de astăzi, combinând o puternică fundație de afaceri cu leadership, management ... [+]

Acreditat de: EPAS CIM

În mediul global de astăzi, angajatorii se așteaptă ca absolvenții să aibă o perspectivă internațională, să înțeleagă cum funcționează afacerea cu clienții și furnizorii din întreaga lume și cum sunt afectați de evenimentele din alte țări. Prin alegerea unei diplome în Afaceri Internaționale cu Limbi străine, veți obține o bază solidă în afaceri și management împreună cu o competență recunoscută în limbi străine, care vă va poziționa bine pentru o carieră în afacerile internaționale.

GCU este una dintre doar 69 instituții din întreaga lume pentru a obține acreditarea EPAS, ceea ce demonstrează angajatorilor că gradul dvs. este de clasă mondială. Universitatea a fost apreciată de EPAS pentru angajamentul său excepțional față de agenda de etică, responsabilitate și sustenabilitate (ERS). Absolvenții noștri contribuie la o societate care este preocupată de afaceri durabile și etice.... [-]

Regatul Unit Glasgow
September 2019
La zi
4 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
GCU - Glasgow School for Business and Society

Adaptați-vă gradul pentru o carieră în managementul resurselor umane (HRM). Realizați pe piața mondială de astăzi combinând o puternică fundație de afaceri cu abilități d ... [+]

Acreditat de: EPAS CIPD

Anul 3 Numai intrarea

Unul dintre programele noastre pilot, BA (Hons) International Business și Managementul resurselor umane (HRM) vă va pregăti pentru a concura pentru o gamă largă de oportunități de angajare în Marea Britanie și la nivel internațional. În timp ce obțineți o înțelegere largă a afacerii și a societății în care operează, veți dezvolta, de asemenea, abilități esențiale de leadership, management și comunicare și perspectiva globală pe care trebuie să o excelați într-o carieră în afaceri și HRM.

Prin alegerea onorurilor comune în Afaceri Internaționale și Managementul Resurselor Umane, veți dobândi o bază solidă în afaceri și management și veți dezvolta o specialitate distinctă, cu 50% din modulele dumneavoastră legate de HRM - subiecte precum managementul, drepturile și responsabilitățile angajaților, diversitatea și gestionarea și dezvoltarea talentului.... [-]

Regatul Unit Glasgow
September 2019
La zi
2 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
GCU - Glasgow School for Business and Society

Faceți-vă înainte de competiție - combinați o gamă largă de tehnici ... [+]

Printr-o combinație dinamică de design creativ și de afaceri practice acest program renumit dezvoltă absolvenți inovatoare și antreprenoriale gata să reușească în industria modei.

Veți fi echipat cu cunoștințe de afaceri și management în legătură cu lumea modei, explorând marketingul, economia și finanțele manageriale, împreună cu o gamă largă de abilități tehnice și practice, inclusiv tăierea modelului, construcția de confecții și proiectarea asistată de calculator. O mare parte din munca practica se desfasoara in Fabrica de moda, studioul nostru de design si taiere din industrie.

va avea ocazia de a câștiga experiența de primă mână a industriei modei și impactul său internațional prin intermediul proiectelor din industria vii, precum și prin călătorii de studiu la capitalele majore de modă, cum ar fi New York, Paris și Milano.... [-]

Regatul Unit Glasgow
September 2019
La zi
4 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
GCU - Glasgow School for Business and Society

Moda branding este cheia industriei de moda la nivel mondial. Dezvoltați abilitățile tradiționale și digitale în merchandising, cumpărarea, vânzarea cu amănuntul, strateg ... [+]

Moda branding este o industrie internațională, care influențează un număr tot mai mare de produse și servicii. Acest program distinctiv vă ajută să dezvoltați abilități tradiționale și digitale și expertiză pentru a reuși în această industrie captivantă și dinamică.

Veți câștiga o înțelegere aprofundată a branding-ului de modă, împreună cu afacerile și managementul, dezvoltarea mărcilor de modă și promovarea, merchandisingul vizual, brandingul de modă digitală și strategia internațională de marketing. De asemenea, veți crea expertiză în domenii cum ar fi cumpărarea și comercializarea, PR, dezvoltarea produselor și gestionarea mărcilor.

... [-]
Regatul Unit Glasgow
September 2019
La zi
4 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
GCU - Glasgow School for Business and Society

Acreditat de principalele organisme profesionale de contabilitate din Regatul Unit (ICAS, ICAEW, ACCA, CIMA ... [+]

Acreditat de: ACCA ICAS CIPFA ICAEW CIMA

Contabilii joacă un rol important în afaceri, furnizând informații cheie care stau la baza activității decidenților din cadrul organizațiilor.

Acreditată de principalele organisme profesionale de contabilitate din Regatul Unit (ICAS, ICAEW, ACCA, CIMA și CIPFA), ne concentrăm asupra conținutului practic și a viitoarei dvs. capacități de angajare. Împreună cu toate aspectele legate de contabilitate, veți studia subiecte din domeniul economiei, dreptului și managementului.

Contabilii profesioniști întocmesc situații financiare și înregistrează tranzacții de afaceri; de asemenea, utilizează sisteme informatice pentru a urmări performanțele financiare, participă la fuziuni și achiziții și la managementul calității.... [-]

Regatul Unit Glasgow
September 2019
La zi
4 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
GCU - Glasgow School for Business and Society

Cu o experiență puternică în acest sector, diploma noastră vă va pune ferm pe calea către succes în industria serviciilor financiare, fie că sunteți în căutarea unei cari ... [+]

Acreditat de: EPAS CIM

Sectorul serviciilor financiare din Scoția gestionează peste 800 de miliarde de lire sterline de fonduri și generează aproximativ 7 miliarde de lire sterline pentru economia scoțiană. Acest program are un istoric de a produce absolvenți în cerere cu cunoștințele și expertiza necesară pentru a reuși în lumea rapidă a serviciilor financiare.

Programul, care a fost recunoscut de către Scottish Financial Enterprise pentru inovația sa, este conceput pentru a-ți dezvolta abilitățile pentru o industrie care, în Scoția, angajează aproape 100.000 de persoane direct și, din nou, indirect. Acesta acoperă totul, de la finanțe personale la fonduri de pensii, burse de valori, finanțe corporative și investiții și gestionarea riscurilor în serviciile financiare. De asemenea, aveți posibilitatea să vă specializați în funcție de interesele dvs.... [-]

Regatul Unit Glasgow
September 2019
La zi
4 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
GCU - Glasgow School for Business and Society

Studii în străinătate ... [+]

Acreditat de: EPAS CIM

Există o nevoie tot mai mare de absolvenți care au o bază solidă în disciplinele atât de afaceri și management, împreună cu experiența practică. Acest program acreditat EPAS și CMI oferă o bază largă de cunoștințe și o înțelegere a gestionării organizațiilor în contexte locale și internaționale.

Anii inițiați ai acestui program vor oferi un program cuprinzător de afaceri și management, inclusiv management financiar, economie internațională, marketing, managementul resurselor umane și lege, atât din perspectiva Regatului Unit, cât și din perspectiva internațională.

Pe măsură ce programul progresează, va fi pus un accent mai mare pe strategie, conducere, gestionarea oamenilor și operațiunilor, antreprenoriatul și inovarea și managementul tehnologiei.... [-]

Regatul Unit Glasgow
September 2019
La zi
4 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
GCU - Glasgow School for Business and Society

Un traseu practic, hands-on pentru o carieră în managementul evenimentului - de la planificare, marketing și personal până la evaluarea riscului și a finanțării securizat ... [+]

Acreditat de: IOH

Sectorul evenimentelor internaționale a cunoscut o creștere fenomenală și o schimbare semnificativă în ultimii ani. Cu oportunități globale și o gamă largă de opțiuni de carieră, nu a existat niciodată un moment mai interesant de a urma o carieră în Managementul Evenimentelor Internaționale.

Programul nostru oferă atât o abordare teoretică, cât și o abordare practică a managementului evenimentelor; de la planificare, marketing și personal până la evaluarea riscurilor și asigurarea finanțării. Veți câștiga abilitățile și cunoștințele pentru a crea, gestiona și oferi evenimente de succes. Veți beneficia de experiențe interactive și practice de învățare, care colaborează cu mediul de afaceri, folosind rețele sociale, wiki și bloguri, oferindu-vă abilități practice pe care le puteți duce în cariera dvs.... [-]

Regatul Unit Glasgow
September 2019
La zi
4 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
GCU - Glasgow School for Business and Society

Intrați la Anul 3 și pregătiți-vă pentru succes pe piața turismului global. Oferim o bază de afaceri puternică, combinată cu cunoștințe de specialitate privind dezvoltare ... [+]

Acreditat de: EPAS CIM TMI IOH

Anul 3 Numai intrarea

Managementul Internațional de Afaceri și Turism BA (Hons) vă va pregăti pentru a concura pentru o gamă largă de oportunități de angajare în Marea Britanie și la nivel internațional. În timp ce obțineți o înțelegere largă a afacerii și a societății în care operează, veți dezvolta, de asemenea, abilități esențiale de leadership, management și comunicare și perspectiva globală pe care trebuie să o excelezi în managementul afacerilor și al turismului.

Prin alegerea unei onoruri comune în Managementul Internațional al Afacerilor și Turismului, veți obține o bază solidă în afaceri și management și veți dezvolta o arie distinctă de specializare în turism, cu 50% din modulele dumneavoastră legate de sectorul turismului. Veți dobândi cunoștințe despre dezvoltarea destinației, planificarea, marketingul și dezvoltarea, regenerarea urbană și finanțarea pentru sectorul turistic.... [-]

Regatul Unit Glasgow
September 2019
La zi
2 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
GCU - Glasgow School for Business and Society

O dinamică ... [+]

Numai intrarea în anul 3

Gestionarea lanțului de aprovizionare este o zonă specializată la nivel mondial în creștere și o funcție esențială în cadrul organizațiilor, implicând multe aspecte, de la achiziții și logistică până la operațiuni și management de proiect.

Acest program este conceput pentru studenții cu un HND relevant pentru a intra la anul 3 și să obțină un grad de onoare. Veți dezvolta înțelegerea complexității conexiunilor interne și externe ale lanțurilor internaționale de aprovizionare și veți obține instrumentele, tehnicile și abilitățile de management necesare pentru o carieră de succes. De asemenea, vă veți dezvolta cunoștințele despre provocările globale care afectează procesul lanțului de aprovizionare, inclusiv aspectele economice, juridice, financiare, strategice și globale și impactul acestora asupra comerțului internațional.... [-]

Regatul Unit Glasgow
September 2019
La zi
2 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
GCU - Glasgow School for Business and Society

Riscul este o parte inerentă a afacerilor ... [+]

Acreditat de: CII

În ciuda condițiilor economice globale provocatoare, managementul riscului este o zonă de creștere a tuturor tipurilor de organizații. Există o cerere crescută de profesioniști cu risc calificat, datorită caracterului din ce în ce mai global al afacerilor, care coincide cu presiunile și respectarea reglementărilor sporite.

GCU este singura universitate din Marea Britanie care oferă acest tip de diplomă de licență, creând astfel o oportunitate de a fi absolvent al cererii. În timpul studiilor, veți explora procesul de gestionare a riscurilor aplicat dintr-o perspectivă organizațională care acoperă domenii precum identificarea și gestionarea riscurilor strategice, gestionarea riscurilor de etică, conformare și comportament, managementul continuității afacerii și gestionarea riscului de proiect.... [-]

Regatul Unit Glasgow
September 2019
La zi
4 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
GCU - Glasgow School for Business and Society

Managementul sportiv internațional este în creștere ... [+]

Numai intrarea în anul 3

Domeniul internațional de management al sportului este o industrie din ce în ce mai dinamică. Dacă sunteți pasionat de sport și aveți dorința de a vă profesionaliza cariera în acest domeniu, GCU vă poate ajuta să câștigați abilitățile și experiența pentru a reuși să gestionați sportul, fitnessul, petrecerea timpului liber și recrearea.

Veți studia aspecte cheie ale managementului internațional în contextul sportului și prin intermediul unei game variate de module de specialitate, inclusiv opțiunile de limbă, veți dezvolta abilitățile necesare pentru o carieră de succes la nivel local și internațional.

Acest program este livrat de o echipă experimentată, care combină experiența lor academică cu o abordare practică a învățării și a conexiunilor impresionante din industrie.... [-]

Regatul Unit Glasgow
September 2019
La zi
2 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
GCU - Glasgow School for Business and Society

Aflați mai multe despre strategia de marketing, planificarea mărcii, publicitatea, cercetarea pieței, PR ... [+]

Acreditat de: CIM

Combinând marketingul tradițional și digital, programul nostru vă va oferi cunoștințele și expertiza necesară pentru o carieră de succes la nivel local sau global. În plus față de o fundație în afaceri, veți obține o înțelegere solidă a aspectelor specifice ale marketingului, ceea ce duce la o gamă largă de opțiuni de carieră.

Marketingul implică aproape fiecare aspect al unei organizații, de la publicitate, vânzări, cercetare de piață și dezvoltare de produse noi la crearea, promovarea și protejarea unei mărci de companie. Prin înțelegerea clienților și a nevoilor și dorințelor lor, o companie poate să devină irezistibilă consumatorilor, bunurilor sau serviciilor sale.... [-]

Regatul Unit Glasgow
September 2019
La zi
4 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
GCU - Glasgow School for Business and Society

Vă interesează presa, radiodifuziunea, internetul ... [+]

Acest program este unul dintre cele mai apreciate de acest gen din Scoția. Acoperind presa, radiodifuziunea și on-line, aceasta vă va dota pentru o carieră de succes în mass-media sau în industriile conexe, cum ar fi publicitatea sau relațiile publice.

Luăm o abordare amplă a studiului radiodifuziunii, presei, cinematografiei și internetului, examinând rolul și impactul mass-mediei în societate și modul în care sunt organizate industria media. Veți învăța să vă reflectați în gândirea dvs., în timp ce lucrați inteligent, responsabil și etic.

Folosind echipamentele standard din industrie, veți dezvolta abilitățile de producție radio și TV în suita noastră multimedia de ultimă oră, împreună cu publicitatea creativă și abilitățile de relații publice în scenarii din lumea reală. Vă vom ajuta să învățați să gândiți creativ, să analizați și să evaluați conținutul pentru a produce materiale profesionale inovatoare pe o serie de platforme.... [-]

Regatul Unit Glasgow
September 2019
La zi
4 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
GCU - Glasgow School for Business and Society

Științele sociale explorează modul în care funcționează societățile și analizează cadrele instituționale care le stau la baza, examinând chestiuni precum criminalitatea, ... [+]

Programul nostru multidisciplinar vă oferă posibilitatea de a dezvolta o bază largă de cunoștințe dintr-o selecție de domenii care includ politica, istoria, sociologia, poliția și criminologia.

După o introducere în științele sociale în anii 1 și 2, puteți începe să vă specializați în Anul 3 și Anul 4. Există oportunități de schimb în anul 3 cu o serie de instituții (California State University Long Beach, Universitatea din Massachusetts, Boston, Universitatea Erasmus, Rotterdam și Universitatea Siegen).

Veți avea, de asemenea, posibilitatea de a studia modulele de limbă, mărind astfel cunoștințele și domeniul de aplicare al opțiunilor de carieră. Abilitatea de a ocupa un loc de muncă înalt este pe agenda noastră și este încorporată în programul nostru, care vă va dota, de asemenea, cu abilități în prezentare, cercetare și calcul, evaluare critică și scriere concisă.... [-]

Regatul Unit Glasgow
September 2019
La zi
4 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Address
Cowcaddens Road
G4 0BA Glasgow, Scotland, Regatul Unit