HCA

Introducere

Citește Descrierea Oficială

HCA este un colegiu specializat în arte - ne concentrăm în totalitate pe ceea ce au nevoie studenții creativi.

Aici îți poți găsi locul într-o comunitate de școală de artă inspirată; în timp ce personalul nostru expert, studiourile și atelierele vă susțin călătoria individuală.

Scara intimă a HCA se pretează colaborărilor naturale și grupurilor creative distincte. Este cadrul ideal pentru a descoperi moduri alternative de a privi lucrurile - surprinzător pe tine și pe celălalt. Elevii experimentează, de asemenea, o cantitate excelentă de timp de contact cu tutorii într-un forum suficient de mic pentru ca vocea dvs. să fie auzită.

Toți studenții beneficiază de participări la ateliere și studiouri relevante. Dacă practica dvs. vă conduce pe un traseu nou și inventiv; sunteți liber să experimentați folosind gama largă de facilități HCA . Deci, dacă sunteți un animator care descoperă că ați dori să experimentați cu broderii - puteți! Mulți din personalul de la HCA sunt, de asemenea, practicanți activi în sine, ceea ce înseamnă că vă pot oferi îndrumări în calitate de mentori, specialiști și colegi.

Fie că doriți să urmăriți arta, media, designul, muzica populară sau artele spectacolului, avem în vedere viitorul dumneavoastră.

în colaborare

Două capete (sau mai multe) sunt mai bune decât una! La HCA veți găsi o mulțime de șanse să colaborați cu una sau mai multe persoane și organizații. Oferim oportunități de a lucra cu numeroși parteneri externi, precum și studenți la alte cursuri. De exemplu, unul dintre studenții noștri a colaborat cu un proiect inovator, open-source și a construit de la zero un extruder personalizat din plastic reciclat. În acest proiect și în multe alte proiecte, posibilitățile ulterioare sunt nelimitate. Studenții noștri își aplică cunoștințele, perspectivele diverse și abilitățile complementare din diferite discipline pentru a ajuta și inspira colegii HCA din colegiul nostru de artă.

Curios

Curiozitatea deschide multe uși. Poate fi o carte care îți schimbă viața sau o experiență pe care nu o vei uita niciodată. Hrănește-ți natura curioasă explorând biblioteca de artă specializată a HCA , descoperind noi moduri de a gândi despre familiari în Studii critice și alăturându-ne în excursiile noastre la evenimente și locuri inspirate. Sau pur și simplu treceți prin diferite ateliere și vedeți ce se creează în acea zi.

Curajos

Fii îndrăzneț: asumă riscuri creative. Studenții HCA sunt încurajați să-și creeze propria cale, făcând o muncă care variază de la spargerea tabuului la satiră. Vă ajutăm să vă dați seama ce doriți să spuneți și să vă susținem încrederea în a o spune.

Inventiv

Vă vom configura cu instrumentele de care aveți nevoie pentru a explora și inova; ca unul dintre studenții noștri care a combinat tricotatul cu materiale 3D neconvenționale pentru a-și realiza proiectul de tricotare cinetică distractiv și inventiv. La HCA , puteți experimenta numeroasele noastre ateliere de lucru despre ceramică, textile, metale mici, tipărire, fotografie și 3D; suitele noastre IT și Mac; studiourile noastre de teatru și muzică de artă spectaculoasă, complet dotate cu cutie neagră.

Individual

Credem în puterea vocii tale creative. Angajamentul nostru față de individualitate poate fi văzut peste tot de la spațiile de lucru ale studenților noștri până la varietatea spectacolului nostru de vară, Synthesis.

La HCA veți găsi tot ce aveți nevoie pentru a vă împuternici creativitatea.

Undeva, individualitatea ta poate înflori

Din locația noastră uimitoare din orașul istoric Hereford, în pitorescul județ Herefordshire, HCA oferă întreaga gamă de educație artistică. Oferim programe creative de specialitate pe mai multe niveluri: de la cursuri scurte până la educație continuă, studii universitare și postuniversitare.

La HCA veți cunoaște rapid ceilalți studenți care încep cursul cu dvs. Veți fi învățat de personal pasionat, care își face timp să vă cunoască, să vă înțeleagă talentele și să fie investiți personal în succesul dvs.

HCA oferă o atmosferă unică, colaborativă, în care vă puteți exprima și dezvolta ideile. Personalul și elevii se bucură de o conversație dinamică, în care inspirația curge în ambele sensuri.

Spațiu pentru a crește

Mărimea și concentrarea noastră fac ca aderarea la HCA o experiență foarte diferită de aderare la universități vaste non-specializate. La HCA , întregul mediu este condus de creativitate. Aici, talentul este întotdeauna recunoscut și potențialul nu se pierde niciodată în mulțime. Ne susținem studenții ca indivizi - sărbătorim succesele fiecărei persoane.

Scara noastră înseamnă, de asemenea, că suntem în mod natural orientați spre exterior. Salutăm vorbitorii de profil înalt pentru a susține cursuri de master și pentru a susține prelegeri inspiratoare. În calitate de student, veți beneficia de oportunități de a lua briefuri live de la clienți reali, de a lucra la proiecte interesante cu parteneri externi și de a vă împărtăși munca cu un public mai larg.

Aici, la colegiul nostru construit la o scară foarte umană, vă puteți sculpta locul în inima a ceva mult mai mare.

O comunitate cu caracter

Orașul nostru istoric, situat în mijlocul unui peisaj excepțional, este prietenos și relaxat, cu un mare simț al comunității și o mulțime de evenimente și activități grozave cu care să vă implicați. Aici puteți găsi inspirație, vă puteți dezvolta talentele, puteți lega prietenii și puteți crea fără limite.

Faceți o conexiune

Studenții aleg să ni se alăture la HCA mai multe motive diferite, dar o temă copleșitoare este un sens al modului în care HCA „se potrivește” cu oamenii care vin aici. HCA este un loc în care poți fi cu adevărat tu însuți. În loc să încerce să te facă să te conformezi unui stil de casă, personalul inspirat te va încuraja să fii îndrăzneț și inventiv pe traseul tău spre descoperirea vocii tale creative individuale. Nu ne așteptăm să vă potriviți matrița - mergeți mai departe și rupeți-o!

Cu un sentiment de comunitate, atât în campus, cât și în oraș, veți fi încurajați să vă angajați cu probleme sociale mai largi și să vă gândiți la impactul potențial al lucrurilor pe care le faceți. Vă împuternicim să faceți munca care vă pasionează și să dezvoltați o profundă integritate în propria practică.

Libertate creativă

La HCA , dezvoltarea ta creativă este prioritatea noastră. Scara noastră ne permite să respingem granițele rigide între discipline. Suntem mândri de politica noastră de ateliere deschise, unde sunt oferite facilități uimitoare și variate în toate disciplinele.

Atelierele noastre sunt locuri interesante pline de inovație și polenizare încrucișată între cursuri. Probabil că veți găsi designeri grafici care să lucreze împreună cu studenții de bijuterii sau artiști frumoși în dezbatere sănătoasă cu fierari de artiști.

Modulul de opțiuni

Vă încurajăm și vă sprijinim să vă explorați creativitatea dincolo de granițe. Multe dintre diplomele noastre de artă și design includ o opțiune pentru a lua un modul complementar în afara programului de bază. Aceasta poate fi o oportunitate excelentă de a vă lărgi perspectiva sau de a dezvolta un interes specializat.

Spon

Filozofia noastră

Misiunea noastră este de a vă împuternici creativitatea

Hereford College of Arts este o școală specializată în arte unde vocile creative unice ale elevilor pot prospera. Încurajăm să ne asumăm riscuri creative îndrăznețe, rezolvarea problematică a resurselor și implicarea critică în probleme sociale mai largi.

La HCA , sprijinim studenții să devină indivizi colaboratori, curioși, curajoși și inventivi.

Credem că colaborarea creativă ne dă puterea de a schimba lumea.

HCA este înrădăcinată în loc - Herefordshire este o locație foarte specială și frumoasă - dar întotdeauna conectată la lume. Studenții noștri sunt adevărați cetățeni creativi și prin munca pe care o produc și cariera lor în industriile creative și nu numai, suntem mândri de nenumăratele moduri în care contribuie la economia și societatea noastră și au un impact pozitiv asupra lumii.

Predarea excelenței

Pe baza dovezilor disponibile, comisia TEF a considerat că Hereford College of Arts oferă elevilor săi predare, învățare și rezultate de înaltă calitate. Depășește în mod constant cerințele riguroase de calitate naționale pentru învățământul superior din Marea Britanie.

* Cadrul de excelență în predare (TEF) este un nou sistem introdus de Departamentul pentru educație pentru recunoașterea predării și învățării excelente.

Futures creative

Sectorul creativ este în plină expansiune. Ocuparea forței de muncă în industriile creative crește de patru ori mai mult decât forța de muncă totală din Marea Britanie și o educație artistică vă oferă o poartă către această industrie vibrantă și o carieră plină de satisfacții.

Sectorul cultural din Marea Britanie este renumit în întreaga lume, la fel și reputația noastră pentru creativitate, originalitate și fler antreprenorial. Sistemul de educație creativă din Marea Britanie a fost un factor cheie în construirea și dezvoltarea acestor abilități.

Din ziua în care începeți la Hereford College of Arts, începeți să vă pregătiți pentru viitoarea dvs. carieră. Fie că doriți să obțineți un loc de muncă într-o firmă internațională de prestigiu, să vă creați propria afacere mică sau să lucrați ca independent independent pentru un mix de clienți, există o mulțime de oportunități în industriile creative. HCA vă va ajuta să dezvoltați calitățile personale, cunoștințele și abilitățile care stau la baza succesului, indiferent de specialitatea aleasă.

Cariere creative

 • Există 2 milioane de locuri de muncă în ocupații creative din Marea Britanie - cu creștere rapidă în muzică, spectacole și artă vizuală, precum și design și modă de designer.
 • Roboții nu îți vor fura slujba! Cercetările au arătat că profesiile creative sunt unele dintre cele mai puțin susceptibile de a fi automatizate în viitor.
 • Proiecțiile indică faptul că ocupațiile creative vor crește de două ori mai repede decât rata medie a ocupării forței de muncă și ușor mai rapid decât locurile de muncă STEM în următorii 6 ani.
 • 34,5% dintre oamenii din toate locurile de muncă din industriile creative, inclusiv locurile de muncă de sprijin, sunt lucrători independenți.
 • Industriile creative se află în centrul viitorului economic al Regatului Unit - clasificate drept unul dintre sectoarele prioritare în strategia industrială a guvernului și vor juca un rol extrem de important în centrul viitorului economic al Regatului Unit.
 • Calificările contează - majoritatea locurilor de muncă în ocupații creative sunt deținute de persoane cu cel puțin o diplomă sau echivalent.
 • Explorează și mai departe - industriile creative sunt un loc dinamic și interesant pentru a-ți construi cariera, dar abilitățile pe care le vei dezvolta printr-un grad creativ sunt foarte căutate într-o gamă largă de afaceri și profesii mai largi.

Link-uri către lumea muncii

Colegiul susține un sentiment de întreprindere și toți studenții sunt încurajați să se implice în proiecte comerciale, expoziții și proiecte - atât în cadrul comunității locale, cât și pe o scară mult mai largă.

Colaborăm îndeaproape cu o serie de angajatori, iar cursurile noastre au legături strânse cu întreprinderile locale, regionale și naționale care sprijină studenții cu oportunități variate, inclusiv angajatorii și proiectele legate de industrie.

Oferim asistență și sfaturi cu privire la Pathways carieră și progres, iar toate cursurile noastre au o gamă largă de profesori și profesioniști care își împărtășesc cunoștințele și experiența cu studenții. Accesați pagina Parteneriatelor noastre pentru mai multe detalii.

Programul HCA Enterprise

Fiecărui student la HCA , indiferent de programul ales, i se va oferi șansa de a dezvolta abilități practice esențiale pentru viața de lucru creativă:

 • Cum să creați un site web deosebit
 • Social Media pentru marketing
 • Cum să vă configurați ca freelancer creativ

În multe cazuri, veți acoperi aceste subiecte importante ca parte a modulelor dvs. de diplomă, dar cu programul HCA Enterprise, veți avea ocazia să completați și să vă extindeți abilitățile prin discuții, ateliere și alte resurse de formare.

Aptitudini transferabile valoroase

Un grad creativ vă va oferi o suită de abilități transferabile, atât de importante pentru viața profesională și foarte căutate de angajatori.

Veți putea demonstra:

 • Adaptabilitate
 • Fiind articulat atunci când exprimă idei complexe
 • Colaborare
 • Gândire creativă și critică
 • Curiozitate
 • De rezolvare a problemelor

Credem că acestea sunt abilități esențiale pentru o viață productivă și intenționată și veți găsi că sunt încorporate în rezultatele învățării și învățării la HCA .

Programul HCA Graduate Launchpad

Relația dvs. cu HCA va continua să vă susțină mult timp după ce ați aruncat mortarul în aer la absolvire. Făcând primii pași în carieră, vă puteți simți atât exaltant, cât și descurajant. Știm că absolvenții noștri apreciază oportunitățile de a solicita sfaturi suplimentare de la personalul experimentat, de a rămâne în legătură cu colegii și de a se angaja cu evenimente de la HCA care continuă să-și lărgească rețeaua creativă.

Deci, din 2019 toți noii noștri absolvenți pot accesa un program HCA Graduate Launchpad Program, care include:

 • O pagină de profil profesional pe site-ul web al talentului creativ al HCA .
 • Acces gratuit la evenimentele publicitare ale Programului Enterprise.
 • O „verificare a sănătății creative” față în față și revizuirea planului dvs. de dezvoltare profesională (personal sau prin Skype).
 • Reduceri la programul de curs scurt HCA .
 • Invitații la expoziții HCA și alte oportunități sociale și de rețea. Veți fi, de asemenea, invitat să solicitați:
 • O expoziție anuală a personalului și a absolvenților HCA .
 • Programul HCA Graduate Artist in Residence.
 • Noul hub de incubare a afacerilor HCA (din 2019).

După HCA

Absolvenții noștri talentați merg mult în cariera lor creativă! James W Griffiths a devenit producător de film câștigător al premiului BAFTA, Sasha Louise este designer de modă de celebritate, iar Alice Perrin este artistă de tatuaje în emisiunea de succes a Channel 4 Tattoo Fixers, pentru a numi doar câteva.

Locații

Hereford

Address
Hereford College of Arts
College Road Campus
College Road

HR1 1EB Hereford, Anglia, Regatul Unit

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră