University of Kent, School of European Culture and Languages

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Școala de Cultură și Limbi Europene (SECL) este o școală multidisciplinară la Universitatea din Kent, oferind programe de studii în clasic

Avem o reputație puternică pentru excelența academică: în cel mai recent Cadru de excelență în cercetare - o evaluare a tuturor universităților din Marea Britanie - limbile moderne (inclusiv lingvistica) au fost clasate pe locul trei în Marea Britanie. Lingvistica la Kent a fost, de asemenea, clasată pe locul 5 în Marea Britanie în The Complete University Guide 2019. Predarea noastră este de cea mai înaltă calitate găsită în Marea Britanie, cu Guvernul Regatului Unit de predare de excelență cadru judecând că Universitatea oferă învățământ și învățare în mod constant restante pentru studenții noștri.

Kent este o destinație preferată printre studenții internaționali pentru diplomele sale recunoscute la nivel mondial, mediul cosmopolit și oportunități de muncă interesante atât în timpul cât și după studii. Universitatea este votată în mod constant una dintre cele mai importante universități din Marea Britanie în studiile internaționale de satisfacție studențească, iar studenții îndreaptă atenția spre mediul social primitor ca punct culminant al experienței Kent.

Școala noastră are sediul la campusul Universității din Kent din Canterbury, care oferă un mediu primitor și o comunitate de studenți strâns legată. Viața campusului se învârte în jurul a șase colegii, precum și facilități specializate, cum ar fi Biblioteca Templeman, centrul de artă Gulbenkian și clădirea Mandela (casa Uniunii Kent) - toate situate printre spațiile verzi și liniștite.

Orașul Canterbury are o atmosferă caldă și prietenoasă. Explorați clădiri medievale, restaurante pline de viață și o gamă largă de magazine la doar 25 de minute de mers pe jos de campus. Londra este la o distanță de o oră de trenul de mare viteză și suntem, de asemenea, cel mai apropiat oraș din Marea Britanie față de Europa continentală, astfel încât puteți fi la Paris, Bruxelles sau Lille în două ore. Canterbury este la mai puțin de o oră de la centrul Londrei cu trenul de mare viteză.

Mai multe programe MA oferă posibilitatea de a studia la centrele postuniversitare ale universității din Paris și Roma și oferim de asemenea o diplomă de master în Managementul Heritage, care se află la Centrul de la Atena din Kent, la periferia capitalei grecești.

Ca școală multidisciplinară, SECL beneficiază de o cultură activă de cercetare și facilități excelente. Avem un nou laborator de arheologie, cu echipamente de ultimă oră pentru scanarea și analiza 3D și un laborator de lingvistică pentru studiul discursului și sunetului. Elevii care învață limbi străine beneficiază, de asemenea, de laboratoarele de limbă cu echipamente și software pentru înregistrare și redare.

Școala oferă atât predare universitară cât și postuniversitară, precum și supravegherea cercetării pentru programele doctorale și are o rețea activă de absolvenți la nivel mondial, inclusiv autorul premiului Nobel, Sir Kazuo Ishiguro.

Locații

Canterbury

The University of Kent, School of European Culture and Languages, Cornwallis North West

Address
School of European Culture and Languages
Cornwallis North West
University of Kent

CT2 7NF Canterbury, Anglia, Regatul Unit
Număr de telefon
+44 1227 764000

Paris

University of Kent at Paris

Address
4 rue de Chevreuse
75006 Paris, Île-de-France, Franţa
Număr de telefon
+44 1227 764000

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră