Leeds Trinity University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Când alegeți Universitatea din Leeds Trinity, Alegeți o universitate de renume pentru predarea excelenta, absolvenți foarte utilizabili și satisfacție ridicat de student. Ne-am angajat să oferim o experiență personalizată de student, într-un mediu prietenos și de susținere, care vă va permite să prospere. Dimensiunea noastra înseamnă că știm fiecare dintre studenții noștri internaționali de nume, ajutându-vă să vă simțiți ca acasă din momentul în care ajunge.

N-am avut plăcerea de a întâlni încă? Suntem Universitatea din Leeds Trinity, Unul din Marea Britanie universități de top pentru satisfactia studentilor și șansele de angajare. Am fost furnizarea, educație remarcabilă centrat pe student mai mare pentru aproape 50 de ani. Veți găsi pe o Ne campus frumos doar șase mile de centrul orasului Leeds - unul dintre cele mai bune orașe studențești din Marea Britanie.

Am pionier includerea stagii profesionale cu fiecare grad, oferind studenților un cap real, atunci când începe concurente pentru primul lor loc de muncă absolvent. Rezultatele vorbesc de la sine - 95% din studenții noștri sunt angajați sau în continuare de studiu de șase luni după absolvirea, care ne pune în partea de sus 25% din toate universitățile din Marea Britanie pentru angajare.

Personalul nostru de predare au experiență profesională vastă în domeniile lor și, de asemenea, multe sunt cercetători activi, contribuind la Leeds Trinity"e tot mai mare reputație pentru cercetare ex cellence. Suntem foarte mult să investească în dezvoltarea de urmatoarea generatie de cercetatori cu o gamă largă de STUDENT doctorat finanțate integral în fiecare an. Suntem mândri de a oferi o experiență de Ty Universi personalizate și favorabilă incluziunii, care oferă fiecare elev sprijinul pentru a realiza potențialul lor. De aceea, studenții noștri sunt foarte mulțumiți (în funcție de Studiul National Student) și cu toții de acord - ești cu adevărat un nume, nu un număr, de la Universitatea din Leeds Trinity.

Ce o diferență de 50 de ani face. Infiintata in 1966 ca două colegii catolice de formare a profesorilor, Universitatea din Leeds Trinity sa transformat într-un aclamat Universitatea renumit pentru excelență de predare, satisfacția studenților și emp loyability. Această transformare a fost ghidat de viziunea și valorile noastre, care se află în centrul a tot ceea ce facem.

Viziune

Viziunea noastra este de a fi renumit pentru dezvoltarea de indivizi de impact social, extrem de angajare prin, de învățare de pionierat de cercetare conduse de și de predare.

Valorile

UES noastre Val de demnitate, respect, justiție socială și egalitatea sunt trăit și sunt materializate prin:

lupta pentru excelență în tot ceea ce facem fiind o comunitate plin de compasiune, respect și favorabilă incluziunii, care îmbrățișează diversitatea acționând cu integritate și transparență încurajarea dialogului și colaborării

Misiune

Misiunea noastra este ghidat de identitatea noastră catolică și Fundația credință, vom oferi o experiență educațională excepțională într-o comunitate diversă. Ne-am angajat la promovarea demnității, respect, justiție socială și egalitate pentru a oferi efecte sociale și economice pozitive.

Locații

Leeds

Leeds Trinity University

Address
Leeds Trinity University
Horsforth

LS18 5HD Leeds, Anglia, Regatul Unit
Număr de telefon
+44 113 283 7100

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră