Citește Descrierea Oficială

Când alegeți Universitatea din Leeds Trinity, Alegeți o universitate de renume pentru predarea excelenta, absolvenți foarte utilizabili și satisfacție ridicat de student. Ne-am angajat să oferim o experiență personalizată de student, într-un mediu prietenos și de susținere, care vă va permite să prospere. Dimensiunea noastra înseamnă că știm fiecare dintre studenții noștri internaționali de nume, ajutându-vă să vă simțiți ca acasă din momentul în care ajunge.

N-am avut plăcerea de a întâlni încă? Suntem Universitatea din Leeds Trinity, Unul din Marea Britanie universități de top pentru satisfactia studentilor și șansele de angajare. Am fost furnizarea, educație remarcabilă centrat pe student mai mare pentru aproape 50 de ani. Veți găsi pe o Ne campus frumos doar șase mile de centrul orasului Leeds - unul dintre cele mai bune orașe studențești din Marea Britanie.

Am pionier includerea stagii profesionale cu fiecare grad, oferind studenților un cap real, atunci când începe concurente pentru primul lor loc de muncă absolvent. Rezultatele vorbesc de la sine - 95% din studenții noștri sunt angajați sau în continuare de studiu de șase luni după absolvirea, care ne pune în partea de sus 25% din toate universitățile din Marea Britanie pentru angajare.

Personalul nostru de predare au experiență profesională vastă în domeniile lor și, de asemenea, multe sunt cercetători activi, contribuind la Leeds Trinity"e tot mai mare reputație pentru cercetare ex cellence. Suntem foarte mult să investească în dezvoltarea de urmatoarea generatie de cercetatori cu o gamă largă de STUDENT doctorat finanțate integral în fiecare an. Suntem mândri de a oferi o experiență de Ty Universi personalizate și favorabilă incluziunii, care oferă fiecare elev sprijinul pentru a realiza potențialul lor. De aceea, studenții noștri sunt foarte mulțumiți (în funcție de Studiul National Student) și cu toții de acord - ești cu adevărat un nume, nu un număr, de la Universitatea din Leeds Trinity.

Ce o diferență de 50 de ani face. Infiintata in 1966 ca două colegii catolice de formare a profesorilor, Universitatea din Leeds Trinity sa transformat într-un aclamat Universitatea renumit pentru excelență de predare, satisfacția studenților și emp loyability. Această transformare a fost ghidat de viziunea și valorile noastre, care se află în centrul a tot ceea ce facem.

Viziune

Viziunea noastra este de a fi renumit pentru dezvoltarea de indivizi de impact social, extrem de angajare prin, de învățare de pionierat de cercetare conduse de și de predare.

Valorile

UES noastre Val de demnitate, respect, justiție socială și egalitatea sunt trăit și sunt materializate prin:

lupta pentru excelență în tot ceea ce facem fiind o comunitate plin de compasiune, respect și favorabilă incluziunii, care îmbrățișează diversitatea acționând cu integritate și transparență încurajarea dialogului și colaborării

Misiune

Misiunea noastra este ghidat de identitatea noastră catolică și Fundația credință, vom oferi o experiență educațională excepțională într-o comunitate diversă. Ne-am angajat la promovarea demnității, respect, justiție socială și egalitate pentru a oferi efecte sociale și economice pozitive.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

BA

Leeds Trinity University

Scopul programului este de a oferi esențiale cunoștințe, înțelegerea și abilitățile necesare pentru absolvenții să înceapă să funcționeze în mod competent și eficient în ... [+]

Scopul programului este de a oferi esențiale cunoștințe, înțelegerea și abilitățile necesare pentru absolvenții să înceapă să funcționeze în mod competent și eficient în cadrul mediului de afaceri și management internațional la funcții de conducere la nivel de intrare. Acesta este un program full-time 3 ani (6 ani part-time), dar, în funcție de interesele dumneavoastră, aceasta poate conține proiecte de cercetare de afaceri internaționale la locul de muncă și un studiu în străinătate opțiune. Ca parte a cursului, va întreprinde, de asemenea, două stagii profesionale de șase săptămâni (unul în Marea Britanie și unul într-un cadru internațional).

... [-]
Regatul Unit Leeds
August 2020
Engleză
La zi
Part time
3 - 6 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Leeds Trinity University

Gradul nostru de contabilitate și de afaceri este conceput pentru a vă oferi flexibilitatea de a forma propriul viitor de succes. Vă vom oferi cunoștințe esențiale și abi ... [+]

Acest grad vă va oferi cunoștințe esențiale și abilități aveți nevoie pentru a progresa într-un mediu de contabilitate și management financiar. Nostru Contabilitate și de afaceri de studii este conceput pentru a vă oferi flexibilitatea de a modela propriul viitor de succes. Vă vom oferi cunoștințe esențiale și abilitățile de care aveți nevoie pentru a progresa într-un mediu de contabilitate și management financiar. În plus, veți primi o pregătire puternic în principiile de afaceri cheie, inclusiv o imagine de ansamblu asupra funcții de management de bază, operatiuni, economie, marketing, aspecte juridice și mediul de afaceri extern.

Dacă v-ați luat puncte de interes setat pe a deveni un profesionist contabil, știm că studierea nu se oprește cu gradul dumneavoastră. Va trebui să completeze o calificare profesională cu organizatii precum Association of Chartered Certified Accountants (ACCA), Organismul global pentru profesioniștii contabili. Dorim să vă ajuta să obțineți pentru cariera ta mai repede, asa ca ne-am proiectat modulele noastre în conformitate cu ACCA, astfel încât să puteți achiziționa credite către calificarea ACCA în timp ce studia, oferindu-vă scutiri maxime împotriva examenele profesionale. * Studierea Contabilitate și Afaceri la Leeds University Trinity va extinde opțiunile de carieră. Contabil calificat? Cariera de management tradițională? Alegerea va fi a ta.... [-]

Regatul Unit Leeds
August 2020
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

BSc

Leeds Trinity University

Un grad Sport și Exercitarea Științe vă oferă cu cunoștințe de licență și abilitățile necesare pentru a deveni un sport acreditat și de a exercita Scientist. ... [+]

A Sport și Științe Exercitarea de studii vă oferă cu cunoștințe de licență și abilitățile necesare pentru a deveni un sport acreditat și de a exercita Scientist.

Cursul combină cele trei domenii de sport si exercitii fizice științe; psihologie, fiziologie si biomecanica, în plus față de cercetare și destinații de plasare profesionale. Tu va studia, de asemenea, interdisciplinare module stiinta sport pentru a adăuga la programul pentru a trage împreună cele trei discipline științifice sport.

La Nivelul 4, Veți întreprinde un loc de muncă full-time, care va cuprinde abilitățile dobândite pe parcursul primul an academic. La Nivelul 5, Puteți selecta între o de sase saptamani de plasare full-time sau voluntariat, ambele din care sunt module de 20 de credit de a dezvolta experiență și capacitatea de inserție profesională.... [-]

Regatul Unit Leeds
August 2020
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Leeds Trinity University welcomes international students

Leeds Trinity University: Business, Management and Marketing courses

Leeds Trinity University: Placements

Your guide to Accommodation choices at Leeds Trinity

Leeds Trinity University
Address
Leeds Trinity University Horsforth
LS18 5HD Leeds, England, Regatul Unit
Website
Număr de telefon
+44 113 283 7100