Citește Descrierea Oficială

London School of Mosaic este o școală de artă independentă care predă o diplomă și o diplomă în studii mozaice, prima de acest gen din Marea Britanie.

Școala are peste 15 ani de expereince în predarea artei mozaicului și se specializează doar în mozaicuri.

Profesorii noștri și personalul didactic nu au niciun loc și provin din instituții de clasă mondială, cum ar fi Universitatea Cambridge, Kings Colleg, Londra și renumita școală de mozaic Spilimbergo din Italia.

117775_Daughtersofalbion_S.jpg

Implicarea socială este o parte integrantă a programului și pe tot parcursul cursului, nu numai că veți transforma mediul înconjurător, ci și că veți îmbunătăți calitatea vieții persoanelor vulnerabile.

117778_Keystone3.jpg

Programe predate în:
Engleză

Această școală oferă și:

BA

London School of Mosaic

Cursul nostru de trei ani urmărește să pregătească studenții cu abilități artistice, tehnice și teoretice pentru a lucra ca artisti mozaic profesioniști în contextul în c ... [+]

Obiective și rezultate de învățare

Cursul nostru de trei ani urmărește să pregătească studenții cu abilități artistice, tehnice și teoretice pentru a lucra ca artisti mozaic profesioniști în contextul în care se aplică mozaicul (muncă publică și privată pentru comisioane, artă angajată social, artă, restaurare și conservare). Elevii vor învăța tehnicile majore de fabricare a mozaicului, precum și aplicarea sa în exterior. Ei vor avea o cunoaștere fundamentată în istoria mozaicului, în timp ce câștigă capacitatea de a se implica critic în conceptul și designul pentru mozaic. Instruirea noastră profesională va permite studenților să obțină abilitățile necesare înființării și conducerii propriei afaceri.... [-]

Regatul Unit London
August 2019
Engleză
La zi
Part time
3 - 6 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Address
NW5 4SF London, England, Regatul Unit