Citește Descrierea Oficială

London South Bank University este una dintre cele mai mari și mai vechi universități din Londra


Din anul 1892, oferim educație relevantă, acreditată și recunoscută profesional.

Suntem o universitate cosmopolită, cu peste 18.000 de studenți trași din peste 130 de țări. Am fost acordat Silver pentru predarea excelenței în conformitate cu Cadrul guvernamental de excelență în predare (TEF). Suntem Universitatea de Anul Ocupării Forței de Muncă (The Times și The Sunday Times Good University Guide 2018) și Universitatea de Învățământ Superior a Universității Anului 2016.


Misiune si viziune

Misiunea noastră este să fim recunoscuți ca o universitate civică întreprinzătoare care abordează provocările din lumea reală.

Până în 2020, dorim să fim universitatea modernă de top din Londra, iar Strategia corporativă 2015-2020 (PDF File 749 KB) stabilește modul în care vom realiza această viziune:

Succesul studentului

Vrem să fim recunoscuți pentru oferirea unei educații personalizate și practice, care va pune absolvenții la o carieră de succes și îi va pregăti să lovească terenul.

Impactul real al lumii

Predarea noastră este acreditată, aplicată și profesională, în timp ce cercetarea noastră creează noi cunoștințe cu aplicații practice, ajutând la găsirea de soluții la problemele globale.

Accesul la oportunitate

Am construit legături puternice cu partenerii locali și internaționali, creând noi oportunități globale în timp ce ne angajăm în comunitățile noastre și lărgim participarea.

Avantaje strategice

Ne asigurăm că avem facilitățile, sistemele și oamenii potriviți pentru a ne asigura strategia.


Valorile noastre sunt EPIIC


Personalul și studenții noștri întruchipează și îmbrățișează valorile noastre:


Urmărim o serie de inițiative pentru a atinge și menține aceste valori:

Egalitatea și diversitatea: Politica noastră privind egalitatea, diversitatea și incluziunea (PDF File 251 KB) stabilește obiectivele noastre de a ne asigura că toți cei care studiază și lucrează aici sunt atât de liberi de discriminare.

Serviciul Clienți: Lucrăm în parteneriat cu Institutul de Relații cu Clienții pentru a ne îmbunătăți serviciile către clienți.

Sănătate și bunăstare: Am fost recunoscuți pentru munca noastră pentru a face LSBU un loc sigur pentru toți și pentru a dezvolta o cultură a bunăstării.

Forțele armate: Am fost recunoscuți pentru sprijinirea nevoilor comunității militare.


Predarea excelenței

Excelența noastră în învățământ a fost recunoscută de Guvern

Am fost acordat un rating de argint pentru predarea excelenței în cadrul Cadrului de excelență al Guvernului (TEF).

Suntem cu adevărat mândri că am fost recunoscuți pentru concentrarea noastră asupra învățării personalizate, cu accent pe modul în care susținem absolvenții în ocuparea forței de muncă.

În special, panoul TEF a subliniat:

  • rezultate excelente ale studenților
  • învățământ excelent și învățare personalizată
  • cursuri care sunt concepute pentru a oferi studenților aptitudini și cunoștințe evaluate de angajatori

Vicepresedintele profesorului David Phoenix a declarat: "Acest premiu demonstreaza progresul semnificativ pe care l-a facut LSBU in ultimii ani in imbunatatirea experientei pe care o oferim studentilor nostri".

Pe lângă evaluarea noastră de argint TEF, suntem în top 100 universități ale The Guardian, două tabele internaționale de liga universitară și am fost numiți The Times și Sunday Times Good University Guide 2018 Universitatea pentru anul de studii postuniversitare și studii superioare Universitatea antreprenorială a anului 2016.


Facilitățile noastre

În ultimii cinci ani, am investit peste 60 de milioane de lire sterline în instituții de învățământ moderne care susțin și dezvoltă studenții noștri de-a lungul studiilor.

Facilitățile noastre de clasă mondială sunt aici pentru a vă susține dezvoltarea profesională și personală. De la bibliotecile noastre extinse la studiourile de film multi-milion de lire sterline, vă asigurăm că aveți acces la echipamente industriale standard care vă vor îmbogăți experiența de învățare.


In comunitate

De a ajuta tinerii să-și dezvolte abilitățile, să ofere companiilor și comunităților sfaturi și orientări, sprijinirea comunității locale este în centrul a ceea ce facem.


Familia noastră

Am stabilit o familie de furnizori de educație asemănător care oferă un acces mai bun atât la învățământul superior, cât și la cel superior

Timp de 125 de ani am oferit educație profesională și tehnică oamenilor și afacerilor din sudul Londrei. Cu toate acestea, educația de astăzi este mai complexă decât oricând și această misiune nu mai poate fi realizată cel mai bine de o singură organizație.

Așadar, am stabilit o nouă familie de furnizori de educație specializată, oferind cursanților șansa de a se transfera între Pathways tehnice, profesionale și academice, creând căi clare de evoluție în și prin nivelul intermediar de roluri tehnice și profesionale cu înaltă calificare.

Familia LSBU este alcătuită din Academia de Inginerie a Universității din South Bank, Universitatea South Bank University UTC, LSBU și South Bank University Enterprises Ltd.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

BA

London South Bank University

Gradul de arhitectură acreditat profesional de Institutul Regal al Arhitecților britanici (RIBA), care reprezintă primul pas spre a deveni un arhitect complet calificat. ... [+]

Construirea unui viitor minunat

Arhitectura este un prim grad extraordinar de studiat. În acest curs foarte creativ, veți învăța să desenați, să modelați, să scrieți și, mai presus de toate, să rezolvăm problemele care îmbunătățesc în mod direct societatea noastră.

Când absolviți, veți fi gata să începeți prima etapă a experienței practice profesionale într-un birou înainte de a trece la studiul postuniversitar RIBA partea 2.

De ce arhitectura la LSBU?No.1 Universitatea modernă din Londra pentru intensitatea cercetării în arhitectură (Ghid universitar complet 2019).Acreditarea profesională - cursul este validat integral de Institutul Regal de Arhitecți britanici și prescris de Consiliul de înregistrare al arhitecților.Experiența - cu rădăcini la Școala de Construcții din Londra (1904) și Scoala de Construcții Brixton (1940), LSBU oferă educație arhitecturală de peste 100 de ani.Top 5 printre concurenții de la Londra pentru satisfacția generală în arhitectură (Studiul Național Student 2018). Top 3 printre concurenții de la Londra pentru perspectivele absolvenților în arhitectură (Sunday Times 2019).AcreditareInformații despre cursul principal - ordonat după modmod module... [-]
Regatul Unit London
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Part time
3 - 5 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
London South Bank University

Acreditată de ACCA, acest grad de contabilitate și finanțe bine respectat vă oferă scutirea completă de la documentele de nivel ale Fundației ACCA. ... [+]

Conteaza pe succes

Gestionarea cu succes a banilor este esențială pentru succesul personal și profesional. Adăugați acest curs unic, de vârf și vă stabiliți pe calea unei calificări profesionale contabile majore.

Oferim posibilitatea ca toți studenții / studenții de la UE să urmeze un stagiu de lucru, un stagiu sau o experiență de lucru în timp ce studiază un curs cu normă întreagă începând din septembrie 2019.

De ce contabilitatea la LSBU?

Top 10 în Regatul Unit pentru contabilitate

Numărul 1 printre concurenții din Londra pentru oportunități de învățare în finanțe (Studiul național al studenților 2018). Certificare profesională : să devină un contabil calificat, cu excepții de la ACCA, CIMA și ICAEW. Potențial mare: contabilii profesioniști înalți pot câștiga până la 135.000 de lire sterline. Abilități software: veți învăța programe software standard, inclusiv Bloomberg, Thomson One Banker, SAGE, Blueprint, FAME, Nvivo și SPSS.... [-]

Regatul Unit London
Septembrie 2019
Engleză
La zi
3 - 4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
London South Bank University

Acest curs BA (Hons) Creative Advertising with Marketing este conceput pentru a oferi studenților abilitățile creative și practice pentru o carieră în publicitate, market ... [+]

Un peisaj tot mai larg

Îmbinând practica creativă cu teoria marketingului, acest curs dezvoltă capacitățile elevilor și seturile de competențe pentru a intra în lumea interesantă a publicității și a marketingului. Bazându-vă la London South Bank University sunteți la o aruncătură de băț de centrul Londrei, oferindu-vă acces la o gamă fantastică de galerii, muzee și centre culturale care vă vor alimenta imaginația creativă. Londra este literalmente sălile de clasă, pe măsură ce veți face excursii la locații iconice, cum ar fi galeria Tate Modern din lume și Muzeul de artă și design Victoria și Albert.

Învățarea pe curs are o practică, o abordare condusă de agenție, adică veți obține o înțelegere a ceea ce este să lucrați într-un mediu media digital și peisaje de comunicare în lumea reală. Extinzând cunoștințele și experiența dvs. din industrie, veți auzi de la vorbitorii care sunt practicieni și experți în domeniul lor, veți participa la D... [-]

Regatul Unit London
Septembrie 2019
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
London South Bank University

Scrieți, realizați, colaborați și îndreptați-vă cu colegii dumneavoastră. Participați la producția Companiei Teatrului Student și lucrați cu o echipă de teatru profesioni ... [+]

Lumea este stadiul tău

Indiferent dacă lucrați cu directori profesioniști ca membri ai renumitei Companiile de Teatru pentru Studenți; luând parte într-unul dintre numeroasele noastre proiecte internaționale de colaborare sau vizitați teatre locale, cum ar fi Teatrul Național Regal, Old Vic sau Shakespeare's Globe, vă oferim șansa de a dezvolta abilități avansate de performanță și o perspectivă creativă unică, , mediul bazat pe practici.

Prin colaborarea cu profesioniștii din domeniu și cu profesioniștii din industrie, cum ar fi Adunarea Frantică de renume internațional, veți explora interesele dvs. în actorie, interpretare și teatru în timp ce dobândiți cunoștințe și experiență în domenii cheie ale teatrului, cum ar fi practica multimedia, performanță, mișcare pentru actori și producții teatrale.... [-]

Regatul Unit London
Septembrie 2019
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
London South Bank University

Experimentează module de filmare și produce filme profesionale care răspund cerințelor industriei. Vizualizați filmul final la BFI Southbank într-un eveniment de vitrină. ... [+]

Imaginea de ansamblu

Cum doriți să vă dezvoltați propriile proiecte de film originale și să vă afișați filmul final la un cinematograf de renume internațional din Londra? În filmul de practică veți învăța abilitățile fundamentale ale filmului, apoi să vă specializați în filmele cinematografice, de scriere / regie sau editare și post-producție, care vă vor face un avantaj valoros în industria cinematografică și media.

Acest curs este acreditat de ScreenSkills. ScreenSkills oferă consiliere orientată spre industrie și asigurarea controlului calității pentru personal și studenți pe grade de film; oferă suport 24 de ore pentru profesioniștii din industrie, asigură legătura cu guvernul și oferă acum instruirea BFI privind abilitățile de viitor în domeniul filmului.... [-]
Regatul Unit London
Septembrie 2019
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
London South Bank University

Studiați practica fotografică contemporană și dezvoltați abilitățile necesare industriei imaginilor. Coordonați o prezentare a ultimului an și invitați prieteni, profesio ... [+]

Povestirea în imagini

Explorați aspectele comerciale și artistice ale industriei de fotografie și câștigați experiență de agendă creativă înainte de absolvire. Veți avea ocazia să vă dezvoltați creativ și tehnic - să lucrați la locație și în studio și să finalizați o gamă largă de proiecte, inclusiv fotografii documentare, editorială, comerciale și galerii.

Lumea fotografică este una dintre personajele mari, aventură și creativitate, în care nimic nu poate fi considerat ca atare. Acest curs vă va permite să vă dezvoltați propria voce unică în această lume și continuați să o auziți.

Oferim posibilitatea ca toți studenții / studenții de la UE să urmeze un stagiu de lucru, un stagiu sau o experiență de lucru în timp ce studiază un curs cu normă întreagă începând din septembrie 2019.... [-]

Regatul Unit London
Septembrie 2019
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
London South Bank University

În acest curs, veți învăța să creați conținut multimedia interesant, întemeindu-vă activitățile de investigare în probleme de dezvoltare și dezvoltare, rezolvarea conflic ... [+]

Abordare profundă

În acest curs, veți învăța să creați conținut multimedia interesant, întemeindu-vă activitățile de investigare în probleme de dezvoltare și dezvoltare, rezolvarea conflictelor și a conflictelor, războiul și terorismul, globalizarea și activismul.

Relațiile internaționale cu jurnalismul BA (Hons) reunește expertiza noastră în domeniul relațiilor internaționale și jurnalismului pentru a vă oferi o educație completă, oferind o gamă interesantă de module și subiecte academice, permițându-vă, de asemenea, să dezvoltați o varietate de aptitudini evaluate de către angajatori.

Oferim posibilitatea ca toți studenții / studenții de la UE să urmeze un stagiu de lucru, un stagiu sau o experiență de lucru în timp ce studiază un curs cu normă întreagă începând din septembrie 2019.... [-]

Regatul Unit London
Septembrie 2019
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
London South Bank University

Cu oportunități de plasare în al treilea an, acest curs este primul pas ideal pentru o carieră în afaceri. ... [+]

Arătați-i cine este șeful

Sunteți pregătiți pentru o carieră în afaceri? Acest curs de licență vă poate duce la linia de start. Veți dezvolta cunoștințe și abilități în mai multe discipline de afaceri, concentrându-vă asupra studiului organizațiilor, managementului și a mediului în care se desfășoară.

Oferim posibilitatea ca toți studenții / studenții de la UE să urmeze un stagiu de lucru, un stagiu sau o experiență de lucru în timp ce studiază un curs cu normă întreagă începând din septembrie 2019.

De ce managementul afacerilor la LSBU?

No.2 la Londra pentru satisfacția cu cursurile din Business, Management

Nr.1 la Londra pentru predare, organizare și management, resurse de învățare și dezvoltare personală în afaceri (Ancheta studenților naționali 2016).... [-]

Regatul Unit London
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Part time
3 - 4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
London South Bank University

Dezvoltați o înțelegere profundă a marketingului și modul în care acesta se aplică pe piața bunurilor de lux. ... [+]

O viață de lux

O viață de lux nu este ușor să vină. Cu această diplomă de licență, puteți obține nu numai o bază largă de cunoștințe în marketing, dar veți avea, de asemenea, șansa de a intra în gestionarea profesională a mărcilor de lux și de înaltă calitate culturale și creative într-o piață globală.

Oferim posibilitatea ca toți studenții / studenții de la UE să urmeze un stagiu de lucru, un stagiu sau o experiență de lucru în timp ce studiază un curs cu normă întreagă începând din septembrie 2019.

De ce marketing cu management de brand de lux la LSBU?Suntem No.2 la nivel universitar din Marea Britanie pentru satisfacția elevilor în marketing (Full University Guide Table League, 2018) - ceea ce înseamnă studenți fericiți.Resursele și facilitățile noastre excepționale de învățare ne-au câștigat numărul 1 în Marea Britanie pentru resursele de învățare în marketing, Studiul Național Student 2016.Ca parte a cursului, veți avea ocazia de a avea experiență de lucru într-un rol de consultanță cu o companie britanică.Acreditarea profesională - cursul este acreditat de Institutul Chartered de Marketing și Institutul de Marketing Direct și Digital oferă scutiri pentru calificările profesionale.Sprijinul nostru pentru antreprenori înseamnă că puteți dezvolta un plan de afaceri gata de finanțare sau puteți întreprinde consultanță ca un proiect de marketing pe ultimul an.Cultura noastră unică "dă-te înapoi" înseamnă că poți construi relații cu întreprinderi mici și mijlocii și absolvenți.AcreditariInformații despre cursul principal - ordonat după modmod module... [-]
Regatul Unit London
Septembrie 2019
Engleză
La zi
3 - 4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
London South Bank University

Specializați în marketingul digital - cea mai rapidă creștere a sectorului. ... [+]

Viitorul este luminos

Dacă sunteți interesat de marketing, dar în special de publicitate și de comunicații digitale, acest curs ar putea fi un loc de lansare excelent pentru cariera ta. Împreună cu o bază largă de cunoștințe de marketing, veți dobândi abilități de a vă distinge pe măsură ce industria trece la formate digitale și pune în creștere importanța noilor tehnologii în mixul de marketing.

Oferim posibilitatea ca toți studenții / studenții de la UE să urmeze un stagiu de lucru, un stagiu sau o experiență de lucru în timp ce studiază un curs cu normă întreagă începând din septembrie 2019.

De ce marketingul cu publicitatea și comunicările digitale la LSBU?Suntem No.2 la nivel universitar din Marea Britanie pentru satisfacția elevilor în marketing (Full University Guide Table League, 2018) - ceea ce înseamnă studenți fericiți.Resursele și facilitățile noastre excepționale de învățare ne-au câștigat numărul 1 în Marea Britanie pentru resursele de învățare în marketing, Studiul Național Student 2016.Ca parte a cursului, veți avea ocazia de a avea experiență de lucru într-un rol de consultanță cu o companie britanică. Acreditarea profesională - cursul este acreditat de Institutul de Întreprinzători și Întreprinzători (IoEE), Institutul de Marketing și IDM.Sprijinul nostru pentru antreprenori înseamnă că puteți dezvolta un plan de afaceri gata de finanțare sau puteți întreprinde consultanță ca un proiect de marketing pe ultimul an.Cultura noastră unică "dă-te înapoi" înseamnă că poți construi relații cu întreprinderi mici și mijlocii și absolvenți.AcreditariInformații despre cursul principal - ordonat după modmod module... [-]
Regatul Unit London
Septembrie 2019
Engleză
La zi
3 - 4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
London South Bank University

BA (Hons) Promovarea moda cu marketing este conceput pentru a oferi studenților abilitățile creative și de întreprinzător necesare pentru a lucra în cadrul industriei de ... [+]

În stilul de trendsetting

Privind pentru a lua lumea modei de furtună? Acest curs vă va ajuta să lucrați în prim-planul acestui sector creativ și inovator. Experiența reală în muncă va fi în centrul experienței dvs. de învățare - și vă vom ajuta să o găsiți.

Veți experimenta practicarea promovării modei prin plasamente, bazată pe perspective de marketing, comunicare vizuală, branding și noile evoluții în social media. Beneficiați de șansa de a vă identifica interesele și de a vă planifica în mod strategic Pathways în industrie.

Oferim posibilitatea ca toți studenții / studenții de la UE să urmeze un stagiu de lucru, un stagiu sau o experiență de lucru în timp ce studiază un curs cu normă întreagă începând din septembrie 2019.... [-]

Regatul Unit London
Septembrie 2019
Engleză
La zi
3 - 4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
London South Bank University

Luați o abordare interdisciplinară a relațiilor internaționale (IR), contextualizând procesele internaționale istoric, politic și social. Normă întreagă, jumătate de norm ... [+]

Abordare profundă

În timpul acestui grad, veți explora dezvoltarea și subdezvoltarea, rezolvarea conflictelor și a conflictelor, războiul și terorismul și globalizarea și activismul.

Acest grad interdisciplinar fascinant vă va ajuta să deveniți un agent activ al schimbării în sistemul internațional. Veți explora problemele cu care se confruntă lumea dintr-o serie de perspective - globale și sistemice, individuale și raționale, culturale și critice și vest-centrice și post-occidentale. Seminariile interactive și atelierele noastre încurajează o dezbatere interesantă, liberă și deschisă.

Oferim posibilitatea ca toți studenții / studenții de la UE să urmeze un stagiu de lucru, un stagiu sau o experiență de lucru în timp ce studiază un curs cu normă întreagă începând din septembrie 2019.... [-]

Regatul Unit London
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Part time
3 - 5 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
London South Bank University

Explorați aspectele culturale și istorice mai largi ale educației și dezvoltați o înțelegere a procesului de predare și învățare. Include experiența de plasare. ... [+]

Cum învățăm

Acest grad este despre aprofundarea înțelegerii tale despre modul în care oamenii învață. Veți explora aspectele culturale și istorice ale sistemului de învățământ din Regatul Unit și dincolo de acesta și veți efectua plasamente într-o gamă largă de setări din Londra.

Acestea ar putea include școli primare, școli pentru copii cu nevoi educaționale speciale, spitale, închisori, unități de referință pentru elevi și teatre.

Toate acestea sunt livrate de o echipă academică cu o vastă experiență și experiență în domeniul practicilor de predare și al cercetării în domeniul educației - cu un interviu garantat pentru pregătirea cadrelor didactice și oportunități puternice de angajare, care vă așteaptă la absolvire.... [-]

Regatul Unit London
Septembrie 2019
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
London South Bank University

Combinarea teoriei filmului, studiilor cinematografice și practicării filmărilor video folosind cele mai recente stații post-producție. Prelegerile sunt însoțite de proie ... [+]

Pentru fanatici de film

Acest curs dinamic combină teoria filmului, studiile cinematografiei mondiale și practica de producție video pentru a vă oferi un studiu cuprinzător și critic al filmului. Accentul nostru este pus pe importanța culturală, estetică și economică a filmului, a trecutului, a prezentului și a viitorului. Veți obține o vastă cunoaștere a filmului și veți învăța să analizați filmul sub toate formele. Ca student într-una din capitalele culturale ale lumii, veți avea Institutul Britanic de Film și industria mass-media la ușă.

Oferim posibilitatea ca toți studenții / studenții de la UE să urmeze un stagiu de lucru, un stagiu sau o experiență de lucru în timp ce studiază un curs cu normă întreagă începând din septembrie 2019.... [-]

Regatul Unit London
Septembrie 2019
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

BSc

London South Bank University

Ești fascinat de știința de coacere? Această diplomă de specialitate ar putea fi perfectă pentru dvs. - se concentrează pe abilitățile și cunoștințele de bază necesare in ... [+]

Câștigă niște aluat

Ești fascinat de știința de coacere? Această diplomă de specialitate ar putea fi perfectă pentru dvs. - se concentrează pe abilitățile și cunoștințele de bază necesare industriei de copt în creștere rapidă și vă poate face foarte atrăgătoare pentru angajatori atunci când absolviți.

Oferim posibilitatea ca toți studenții / studenții de la UE să urmeze un stagiu de lucru, un stagiu sau o experiență de lucru în timp ce studiază un curs cu normă întreagă începând din septembrie 2019.

De ce să coacem știința și tehnologia la LSBU?Moștenirea noastră uimitoare: LSBU este locul celei mai vechi școli de panificație din Marea Britanie.Acest curs relevant pentru industrie este recunoscut pe scară largă în industria de coacere are legături profesionale cu un număr de organizații.Suntem nr.2 printre competitorii de la Londra pentru calitatea cercetării în domeniul științei alimentelor (tabelul lingvistic al Ghidului universitar, 2019).Acest curs este susținut de Compania ucrainiană de artizani.Veți avea o mulțime de oportunități de rețea, participați la evenimente din industrie și conferințe și discuții de la profesioniști găzduiți de noi.Facilitățile noastre excepționale de panificație includ laboratoare - învățământul bazat pe cercetare va informa experiența de învățare pe tot parcursul vieții.module... [-]
Regatul Unit London
Septembrie 2019
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
London South Bank University

Coacerea este o abilitate extrem de tehnică, iar o calificare în acest domeniu vă va face o perspectivă atractivă pentru angajatori. Acest curs vă va ajuta să vă dezvolta ... [+]

Pune-ți tortul și mânca-l

Coacerea este o abilitate extrem de tehnică, iar o calificare în acest domeniu vă va face o perspectivă atractivă pentru angajatori. Acest curs vă va ajuta să vă dezvoltați abilitățile de a deveni un succesor în tehnologia de coacere: veți dobândi aptitudini manageriale de specialitate, care sunt legate de aspectele comerciale și tehnologice ale profesiei de coacere.

Acest curs specializat se concentrează pe procesul prin care sunt dezvoltate produse noi. Dezvoltarea de noi produse (NPD) este motorul industriei alimentare și a băuturilor.

Oferim posibilitatea ca toți studenții / studenții de la UE să urmeze un stagiu de lucru, un stagiu sau o experiență de lucru în timp ce studiază un curs cu normă întreagă începând din septembrie 2019.... [-]

Regatul Unit London
Septembrie 2019
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
London South Bank University

Coacerea este o abilitate extrem de tehnică, iar o calificare în acest domeniu vă va face foarte atrăgătoare pentru angajatori. Acest curs vă va ajuta să deveniți manager ... [+]

Pune-ți tortul și mânca-l

Coacerea este o abilitate extrem de tehnică, iar o calificare în acest domeniu vă va face foarte atrăgătoare pentru angajatori. Acest curs vă va ajuta să deveniți manager de specialitate, învățându-vă aspectele comerciale și tehnologice ale profesiei de coacere.

Oferim posibilitatea ca toți studenții / studenții de la UE să urmeze un stagiu de lucru, un stagiu sau o experiență de lucru în timp ce studiază un curs cu normă întreagă începând din septembrie 2019.

De ce să coacem știința și tehnologia la LSBU?Moștenirea noastră uimitoare: LSBU este locul celei mai vechi școli de panificație din Marea Britanie.Acest curs relevant pentru industrie este recunoscut pe scară largă în industria de coacere are legături profesionale cu o serie de organizații.Suntem nr.2 printre competitorii de la Londra pentru calitatea cercetării în domeniul științei alimentelor (tabelul lingvistic al Ghidului universitar, 2019).Acest curs este susținut de Compania ucrainiană de artizani.Veți avea o mulțime de oportunități de rețea, participați la evenimente din industrie și conferințe și discuții de la profesioniști găzduiți de noi.Facilitățile noastre excepționale de panificație includ laboratoare - învățământul bazat pe cercetare va informa experiența de învățare pe tot parcursul vieții.Informații despre cursul principal - ordonat după modmod module... [-]
Regatul Unit London
Septembrie 2019
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
London South Bank University

Coacerea este o abilitate extrem de tehnică, iar o calificare în acest domeniu vă va face foarte atrăgătoare pentru angajatori. Acest curs vă va ajuta să dezvoltați abili ... [+]

Pune-ți tortul și mânca-l

Coacerea este o abilitate extrem de tehnică, iar o calificare în acest domeniu vă va face foarte atrăgătoare pentru angajatori. Acest curs vă va ajuta să dezvoltați abilitățile de a deveni un tehnician de coacere de mare succes: veți dezvolta abilități manageriale de specialitate, care sunt legate de aspectele comerciale și tehnologice ale profesiei de coacere.

Acest curs de specialitate oferă șansa de a combina interesele în producția de panificație și aspectele nutriționale, sănătate și bunăstare ale producției alimentare.

Oferim posibilitatea ca toți studenții / studenții de la UE să urmeze un stagiu de lucru, un stagiu sau o experiență de lucru în timp ce studiază un curs cu normă întreagă începând din septembrie 2019.... [-]

Regatul Unit London
Septembrie 2019
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
London South Bank University

Acest program de grad în coaching și analiză sportivă este conceput special pentru studenții care caută o diplomă care îi va ajuta să dezvolte cunoștințele de îndemânare ... [+]

Planul tău de joc

Visezi la sportivi de coaching? Doriți să fiți absolvent calificat și acreditat, deja experimentat și pregătit pentru piața muncii? Doriți să sprijiniți sportivii la o serie de niveluri de performanță? Apoi, coachingul și analiza noastră de la BSc (Hons) este pentru tine.

Oferim posibilitatea ca toți studenții / studenții de la UE să urmeze un stagiu de lucru, un stagiu sau o experiență de lucru în timp ce studiază un curs cu normă întreagă începând din septembrie 2019.

De ce reabilitarea sportului la LSBU?Top 3 pentru perspectivele de absolvent printre concurenții din Londra în sport (Sunday Times 2019). Suntem mândri că suntem No.2 universitate modernă în Londra pentru calitatea cercetării, scor general și perspectivele absolvenților în Sport Science (2018).Cursul are legături profesionale grozave - este cartografiat de instructorul național L2 Gym ocupațional de Skills Active, prin trecerea primului an și o teorie suplimentară și un examen practic puteți fi un instructor Gym calificat.Personalul nostru excelent se concentrează pe a ajuta elevii să-și dezvolte abilitățile, cunoștințele și competențele pentru a deveni un antrenor sportiv. Academia de Sport a LSBU are o rată a satisfacției clienților de 84,5% (Studiul de Benchmark Business UKCSI).Centrul de Cercetare Științifică pentru Sport și Exerciții face parte din facilitățile noastre dedicate - veți avea acces la echipamente sofisticate pentru a vă îmbunătăți activitățile de cercetare.Informații despre cursul principal - ordonat după modmod module... [-]
Regatul Unit London
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Part time
3 - 5 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
London South Bank University

Curs de licență BSC (Hons) Criminologie; pregătindu-vă să lucrați în probațiune, poliție și serviciul penitenciar. ... [+]

Criminal complex

Veți examina modul în care interacțiunile complexe dintre stat, infractor, victimă și public conduc anumite acte care trebuie să fie încadrate ca infracțiuni, în timp ce altele nu sunt. În acest curs, veți gândi critic la modul în care sunt făcute legile și infractorii și cine evită criminalizarea și de ce. Explorați teoria criminologică și angajați-vă în dezbateri despre problema criminalității, politica justiției penale și impactul criminalității în societatea contemporană.

Oferim experiența practică solicitată de angajatori - zonele de carieră includ probațiune, poliție, serviciul penitenciar, ONG-uri, autorități locale, sectorul voluntariatului, echipele de ofițeri pentru tineret, predare, asistență socială și administrație.... [-]

Regatul Unit London
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Part time
3 - 5 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
London South Bank University

Curs de licență BSc (Hons) Criminologie cu curs de psihologie; primii pași pentru a lucra în probațiune, poliție, servicii penitenciare și servicii de asistență socială. ... [+]

Parteneri în crimă

De ce oamenii comit crime? Cum funcționează mintea criminală? Într-o lume tot mai fascinată de natura criminalității și a justiției, acest grad oferă o imagine contemporană a criminalității și a justiției penale în contextul studiului științific al gândirii și comportamentului uman.

Oferim experiența practică solicitată de angajatori - zonele de carieră includ probațiune, poliție, serviciul penitenciar, ONG-uri, autorități locale, sectorul voluntariatului, echipele de ofițeri pentru tineret, predare, asistență socială și administrație.

Oferim posibilitatea ca toți studenții / studenții de la UE să urmeze un stagiu de lucru, un stagiu sau o experiență de lucru în timp ce studiază un curs cu normă întreagă începând din septembrie 2019.... [-]

Regatul Unit London
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Part time
3 - 5 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
London South Bank University

Acest curs a fost proiectat în colaborare cu IBM și explorează teoria și practica sistemelor informatice. Studii full-time sau part-time. ... [+]

Datele mari, visele mari

Creșterea datelor mari, a computerelor sociale și a internetului lucrurilor accelerează cererea de abilități de calcul la nivel înalt. Diploma de licență BSc (Hons) oferă posibilitatea de a studia atât teoria calculului, cât și abordările practice pentru proiectarea și implementarea sistemelor. Cursul se bazează pe recomandările recunoscute la nivel internațional de Asociația Computerelor de Calculatoare pentru instrucțiunile de curriculum ale informaticii și echipează studenții cu baza solidă de cunoștințe de calcul necesare în acest domeniu în mișcare rapidă.

Oferim posibilitatea ca toți studenții / studenții de la UE să urmeze un stagiu de lucru, un stagiu sau o experiență de lucru în timp ce studiază un curs cu normă întreagă începând din septembrie 2019.... [-]

Regatul Unit London
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Part time
3 - 6 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
London South Bank University

Acreditat de Consiliul comun al moderatorilor pentru statutul de Inginer Incorporat, acest curs de Inginerie Civilă BSc este practic și orientat spre design și vă va preg ... [+]

Inginerii care au făcut lumea

De la reconstruirea orașelor interioare până la construcții remarcabile precum tunelul de pe Canalul Mânecii, lumea este plină de proiecte de construcție și de infrastructură, care nu s-ar putea întâmpla fără ingineri civili. Acest curs BSc a fost dezvoltat cu ajutorul consultanței noastre industriale pentru a oferi un curs practic orientat, care vă va dota cu abilitățile și calificările de care aveți nevoie pentru a vă alătura industriei de construcții.

Care este diferența dintre BSc și BEng în inginerie civilă? BSC este mai practic și orientat spre proiectare. BEng este mai mult teoretic și matematic.

Oferim posibilitatea ca toți studenții / studenții de la UE să urmeze un stagiu de lucru, un stagiu sau o experiență de lucru în timp ce studiază un curs cu normă întreagă începând din septembrie 2019.... [-]

Regatul Unit London
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Part time
3 - 4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
London South Bank University

Cantitate gradat gradul de studii profesionale acreditate de Chartered Institute of Building (CIOB), formând primul pas pentru a deveni un calificat pe deplin calificat S ... [+]

La spec și la buget

Dacă sunteți în căutarea unui loc de muncă la nivel profesional în industria construcțiilor, măsurarea cantitativă - asigurarea faptului că proiectele respectă standardele legale și de calitate și că clienții beneficiază de valoare - este ideal. În prezent, există un număr insuficient de inspectori de cantitate, deci veți fi mereu în căutare. Veți studia managementul și practica de afaceri într-un context de construcție, precum și de drept și economie. Vom asigura că înțelegeți structura organizatorică și controlul costurilor, deoarece acestea sunt abilități esențiale pentru inspectorii de cantități.

Oferim posibilitatea ca toți studenții / studenții de la UE să urmeze un stagiu de lucru, un stagiu sau o experiență de lucru în timp ce studiază un curs cu normă întreagă începând din septembrie 2019.... [-]

Regatul Unit London
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Part time
3 - 5 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
London South Bank University

Studii postuniversitare de licență BSc (Hons) Psihologie (Psihologie clinică); primii pași pentru a deveni psiholog. Acreditat de British Psychological Society (BPS). ... [+]

O înțelegere mai profundă

Cum functioneaza creierul nostru? Este comportamentul nostru influențat de genele noastre, de mediul nostru sau de ambele? Psihologia vă oferă o perspectivă fascinantă asupra factorilor care influențează modul în care oamenii gândesc, simt și se comportă. Psihologia clinică este o zonă de specialitate fascinantă, axată pe chestiuni cheie în sănătatea mintală.

Oferim posibilitatea ca toți studenții / studenții de la UE să urmeze un stagiu de lucru, un stagiu sau o experiență de lucru în timp ce studiază un curs cu normă întreagă începând din septembrie 2019.

De ce Psihologie la LSBU?Relevanța industriei - structura cursului rezultă din recomandările celor mai bune practici făcute de British Psychological Society.Acreditare profesională - cursul este acreditat de British Psychological Society.Învățare flexibilă - alegeți dintr-o varietate de module în ultimul an pentru a vă potrivi intereselor dvs. particulare.Dotări dedicate - complexul nostru de laborator include o facilitate de urmărire a ochilor și o cameră de observare.Top în Londra pentru perspectivele de carieră în Psihologie (Guardian 2019).... [-]
Regatul Unit London
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Part time
3 - 6 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
London South Bank University

Acest curs de gradul are o abordare științifică în studiul alimentelor, integrarea biologiei, chimiei și matematicii și examinarea industriei alimentare moderne. Oferit p ... [+]

Esti ceea ce mananci

Ești fascinat de alimente din punct de vedere științific? Acest curs ar putea fi ideal pentru dvs., cu studiul său științific de alimente care integrează științele de bază (biologie, chimie și matematică) și le examinează în contextul industriei alimentare moderne. Și cu industria alimentară care are peste 650.000 de angajați în Marea Britanie, ar putea fi o cale grozavă către o carieră.

De ce știința alimentară la LSBU?Acest curs relevant pentru industrie vă ajută să dezvoltați o înțelegere a naturii comerciale complexe a industriei alimentare.Link-urile profesionale înseamnă că veți fi eligibil pentru a deveni membru al Institutului de Știință și Tehnologie Alimentară.Suntem cea mai numeroasă universitate din Londra pentru calitatea cercetării din domeniul științei alimentelor (Tabelul lingvistic complet al ghidului universitar, 2018).Membrii personalului nostru sunt experți în domeniile lor respective.Facilitățile noastre dedicate includ laboratoare de dezvoltare a produselor cu o suită de evaluare senzorială și o suită extensivă de compoziție și analitică.Cu ajutorul Centrului nostru alimentar din Londra, veți putea găsi destinații de plasare industriale și veți putea organiza experiență de lucru.Informații despre cursul principal - ordonat după modmod module... [-]
Regatul Unit London
Septembrie 2019
Engleză
La zi
3 - 4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
London South Bank University

Acest curs de gradul are o abordare științifică în studiul alimentelor, cu accent pe siguranța alimentelor, pregătirea alimentară sigură și aplicațiile din lumea reală. O ... [+]

Siguranța mai întâi

Dacă sunteți interesat în studiul științei alimentelor, cu accent pe siguranța alimentelor, pregătirea alimentară sigură și aplicațiile din lumea reală, acest curs este pentru dvs. Pe baza materialului modular recunoscut de Institutul pentru Știința și Tehnologia Alimentară (IFST), veți explora concepte fundamentale și avansate în materie de alimente, igienă alimentară și siguranță de la fermă la furculiță.

De ce știința alimentară la LSBU?Acest curs relevant pentru industrie vă ajută să dezvoltați o înțelegere a naturii comerciale complexe a industriei alimentare.Link-urile profesionale înseamnă că veți fi eligibil pentru a deveni membru al Institutului de Știință și Tehnologie Alimentară.Suntem cea mai numeroasă universitate din Londra pentru calitatea cercetării din domeniul științei alimentelor (Tabelul lingvistic complet al ghidului universitar, 2018).Membrii personalului nostru sunt experți în domeniile lor respective.Facilitățile noastre dedicate includ laboratoare de dezvoltare a produselor cu o suită de evaluare senzorială și o suită extensivă de compoziție și analitică.Cu ajutorul Centrului nostru alimentar din Londra, veți putea găsi destinații de plasare industriale și veți putea organiza experiență de lucru.Informații despre cursul principal - ordonat după modmod module... [-]
Regatul Unit London
Septembrie 2019
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
London South Bank University

Acreditat de Registrul Profesionistilor de Exercitii, acest curs sportiv popular se concentreaza pe stiinta exercitiilor, instruirii, reabilitarii, prevenirii accidentelo ... [+]

Performanta de varf

Pentru a lucra în sport, trebuie să înțelegeți cum funcționează corpul uman. Luând acest curs, veți dezvolta ca om de știință sportiv și exercițiu interdisciplinar care înțelege că succesul atletic nu se bazează pe nici un singur factor - și care vă va dota să creați strategii care să funcționeze. Fiziologia, biomecanica, psihologia și nutriția - veți acoperi totul. Veți avea, de asemenea, posibilitatea de a obține premii de coaching și calificări de fitness prin cursuri de formare profesională.

Oferim posibilitatea ca toți studenții / studenții de la UE să urmeze un stagiu de lucru, un stagiu sau o experiență de lucru în timp ce studiază un curs cu normă întreagă începând din septembrie 2019.... [-]

Regatul Unit London
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Part time
3 - 5 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
London South Bank University

Acreditat de Societatea Chartered de Științe Legale, acest grad se concentrează pe aplicarea tehnicilor științifice în cercetarea criminalității. Oferit cu normă întreagă ... [+]

Rezultate dovedite

Acest curs se referă la analiza scenei infracționale și la interpretarea probelor. Teoria este potrivită cu munca practică și la fiecare nivel, există posibilitatea de a vă desfășura propriile investigații.

De ce știința criminalistică la LSBU?Marea predare: membrii personalului sunt experți în domeniile lor respective - și evaluați de studenți ca fiind - Universitatea No.1 din Londra pentru predarea în domeniul științelor criminalistice (Studiul național al studenților 2016).Acreditat de Societatea Chartered de Științe Legale.No.2 Universitatea modernă din Londra pentru calitatea cercetării în domeniul științelor criminalistice (Ghidul universitar al lingvistic al universității, 2018).Închiderea legăturilor profesionale cu poliția și serviciile de pompieri, care oferă în mod regulat lectori invitați.Facilitățile noastre specializate au o gamă largă de instrumente analitice dedicate studenților de medicină legală.AcreditariInformații despre cursul principal - ordonat după modmod module... [-]
Regatul Unit London
Septembrie 2019
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
London South Bank University

Acest program inovator permite studenților care au absolvit deja tehnologia de coacere a tehnologiei de coacere FdSc sau cu o experiență suficientă din industrie pentru a ... [+]

Pune-ți tortul și mânca-l

Coacerea este o abilitate extrem de tehnică, iar o calificare în acest domeniu vă va face foarte atrăgătoare pentru angajatori. Acest curs vă va ajuta să deveniți manager de specialitate, învățându-vă aspectele comerciale și tehnologice ale profesiei de coacere.

Oferim posibilitatea ca toți studenții / studenții de la UE să urmeze un stagiu de lucru, un stagiu sau o experiență de lucru în timp ce studiază un curs cu normă întreagă începând din septembrie 2019.

De ce să coacem știința și tehnologia la LSBU?Moștenirea noastră uimitoare: LSBU este locul celei mai vechi școli de panificație din Marea Britanie.Acest curs relevant pentru industrie este recunoscut pe scară largă în industria de coacere are legături profesionale cu un număr de organizații.Suntem nr.2 printre competitorii de la Londra pentru calitatea cercetării în domeniul științei alimentelor (tabelul lingvistic al Ghidului universitar, 2019).Acest curs este susținut de Compania ucrainiană de artizani.Veți avea o mulțime de oportunități de rețea, participați la evenimente din industrie și conferințe și discuții de la profesioniști găzduiți de noi.Facilitățile noastre excepționale de panificație includ laboratoare - învățământul bazat pe cercetare va informa experiența de învățare pe tot parcursul vieții.Informații despre cursul principal - ordonat după modmod module... [-]
Regatul Unit London
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Licenţă

London South Bank University

Practic concentrat, acest curs vă permite să obțineți o diplomă BA sau BSc, în funcție de opțiunile luate în anul 2 și 3. Urmați un traseu BA de design creativ sau o prog ... [+]

Reglaj fin

Încercați să vă dezvoltați abilitățile în domeniul tehnologiei muzicale pentru a lucra în industriile creative? Cu acest grad vă veți baza pe cunoștințele dvs. și veți descoperi o gamă largă de oportunități care există în producția de muzică, în sunetul filmului și în jocul audio.

Programul vă permite să descoperiți roluri creative și tehnice în industrie și absolvent cu un premiu BA sau BSc. Veți avea acces la facilitățile noastre de ultima generație și vom fi instruiți atât de instrumente digitale și analogice, cât și de tehnicile emergente în performanțele audio și experimentale imersive.

Ableton LiveAvid Pro Tools (AVID acreditat)Immersive AudioMax-MSPSolid State LogicUniversal AudioUnity Audio... [-]
Regatul Unit London
Septembrie 2019
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
London South Bank University

Acest curs premiat este 100% dedicat studiului și dezvoltării jocurilor video. Predat într-un studio de joc specializat, cu PC-uri și console de jocuri de înaltă performa ... [+]

Joc început

Locuiți și respirați jocuri video? Vino și învățați toate aspectele cheie ale dezvoltării jocurilor, programării jocurilor și designului de joc de la lectori cu o experiență de peste 20 de ani în domeniu!

Acest curs inovativ, premiat, vă va oferi experiența practică dorită de a lucra creativ și colaborativ în fruntea progreselor tehnologice. Aplicarea în practică a abilităților dvs. este esențială - și veți avea oportunitatea de a colabora cu clienți externi și editori de jocuri precum Bethesda și Ubisoft.

LSBU este un centru de excelență pentru cercetarea jocurilor de realitate virtuale și augmentate din Londra și oferă, de asemenea, experiență de dezvoltare în jocurile pervertite.... [-]

Regatul Unit London
Septembrie 2019
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
London South Bank University

Acreditat de instituția de ingineri chimici, acest grad BEng vă va pregăti pentru o varietate de roluri chimice de inginerie și este primul pas pentru a deveni un inginer ... [+]

Un viitor strălucit

Odată cu cererea de absolvenți în sectoare industriale, de la petrol și gaze la alimente și băuturi, plus sectoarele financiar și de mediu, ingineria chimică este o alegere excelentă. Acest curs vă va pregăti pentru o carieră în care veți cerceta și testa noi produse - fie benzină, plastic, medicamente, alimente sau băuturi - și le vor face viabile din punct de vedere comercial.

Oferim posibilitatea ca toți studenții / studenții de la UE să urmeze un stagiu de lucru, un stagiu sau o experiență de lucru în timp ce studiază un curs cu normă întreagă începând din septembrie 2019.

De ce inginerie la LSBU?Acreditarea profesională - suntem acreditați de instituția inginerilor chimici (IChemE) și de Consiliul de Inginerie.Top 10 în Regatul Unit pentru satisfacția studenților și intensitatea cercetării în Ingineria Chimică (Ghidul universitar complet 2019).Top 10 în Marea Britanie pentru perspectivele de carieră în inginerie chimică (Guardian 2019).Opțiuni de plasare - în cel de-al treilea an aveți opțiunea de a efectua o plasare, oferindu-vă experiență valoroasă.AcreditariInformații despre cursul principal - ordonat după modmod module... [-]
Regatul Unit London
Septembrie 2019
Engleză
La zi
3 - 4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
London South Bank University

Profitați de nevoia tot mai mare de ingineri de calculatoare cu înaltă calificare și de a studia cursul nostru inovatoare, foarte aplicat. Opțiunea unui an sandwich. ... [+]

Proiectat cu IBM

De la sistemele de generare și distribuție a energiei până la fabricile de procesare și producție moderne, există o serie de tehnologii complexe care se bazează pe sisteme informatice dezvoltate și proiectate de inginerii de calculator. Acest curs vă va pune pe cale să deveniți unul dintre acei ingineri. Inginerie hardware și software pentru calculatoare, sisteme digitale, sisteme încorporate, proiectarea calculatoarelor și rețelelor și dezvoltarea de software într-o varietate de limbi moderne de programare - veți acoperi toate acestea.

La sfârșitul celui de-al doilea an al cursului BEng (Hons) pentru Calculatoare, vi se va oferi posibilitatea de a vă transfera cursul MEng.... [-]

Regatul Unit London
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Part time
3 - 4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
London South Bank University

Acreditat de Institutul de Ingineri Chimici și Institutul de Energie, care acoperă fundamentele ingineriei petroliere și aplicarea sa industrială. Primul pas către statut ... [+]

Combustibilul în lume

Acesta este un moment interesant pentru sectorul petrolului și gazului. Provocările sale pe scară largă fac o carieră de împlinire. Pe acest curs BEng, vă puteți aștepta la experiența practică a software-ului industrial și a aplicării acestuia în lumea reală. Veți desfășura activități de investigare și de laborator și veți dezvolta abilități valoroase și transferabile. Și dacă alegeți să petreceți un an în plasament, veți obține o înțelegere mai bună a modului în care funcționează industria.

Oferim posibilitatea ca toți studenții / studenții de la UE să urmeze un stagiu de lucru, un stagiu sau o experiență de lucru în timp ce studiază un curs cu normă întreagă începând din septembrie 2019.... [-]

Regatul Unit London
Septembrie 2019
Engleză
La zi
3 - 4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
London South Bank University

Acreditat de către instituția autorizată de ingineri de servicii de construcții și de Institutul de Energie, acest curs BEng grad este primul pas către statutul de Ingine ... [+]

60 de ani de expertiză

Știați că mai mult de jumătate dintre absolvenții care lucrează în domeniul ingineriei serviciilor în domeniul construcțiilor din Marea Britanie au fost educați la LSBU? Cu mai mult de 60 de ani de experiență în acest domeniu, cursul nostru este conceput pentru a vă echipa cu know-how-ul tehnic și abilități de comunicare și management pentru a fi un lider eficient în acest sector de specialitate.

Oferim posibilitatea ca toți studenții / studenții de la UE să urmeze un stagiu de lucru, un stagiu sau o experiență de lucru în timp ce studiază un curs cu normă întreagă începând din septembrie 2019.

Ingineria serviciilor de construcții acoperă proiectarea, instalarea, operarea și întreținerea tuturor lucrurilor care fac o clădire sigură, confortabilă, eficientă din punct de vedere energetic și funcțională. Este întotdeauna în căutare și se dorește să crească pe măsură ce modelele clădirilor evoluează pentru a deveni mai durabile.... [-]

Regatul Unit London
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Part time
36 - 54 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
London South Bank University

Acreditat de Consiliul de Inginerie, acest curs este primul pas spre a deveni un calificat inginer civil. Curs oferit cu normă întreagă, sandwich și part-time. ... [+]

Un rol integrat

Ingineria civilă are în vedere proiectarea, construirea și menținerea unor lucruri care pot schimba lumea. Drumurile, podurile, canalele, digurile și clădirile au jucat un rol esențial în modul în care a evoluat rasa umană.

Acreditat de Consiliul de Inginerie, acest curs este primul pas spre a deveni un calificat inginer civil. Este oferit pe bază de sandwich cu normă întreagă și cu fracțiune de normă.

Oferim posibilitatea ca toți studenții / studenții de la UE să urmeze un stagiu de lucru, un stagiu sau o experiență de lucru în timp ce studiază un curs cu normă întreagă începând din septembrie 2019.

De ce să studiezi ingineria civilă la LSBU?No.1: Universitatea modernă din Londra pentru inginerie civilă, Sunday Times League Table 2017.Decenii de acreditare de către Consiliul Inginerie, realizate de Consiliul Comun al Moderatorilor, ca pe deplin satisfacerea bazei educaționale pentru un Inginer Incorporat (IEng).Echipa de predare este activă în activitățile de cercetare sau de consultanță și există vizite frecvente la experți industriali.Universitatea din Londra nr. 2 pentru predare și nr. 3 pentru sprijinul academic și vocea studenților în inginerie civilă (Studiul național al studenților 2017).Studiați cu normă întreagă sau cu normă redusă o zi pe săptămână.Unele module includ vizite pe teren și vizite la fața locului, care pot fi rezidențiale sau în afara Regatului Unit, variind de la trei la cinci zile.Opțiunea de a vă încheia al treilea an într-o plasare profesională plătită.AcreditariInformații despre cursul principal - ordonat după modmod module... [-]
Regatul Unit London
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Part time
3 - 6 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
London South Bank University

Acreditat de Institutul de Inginerie și Tehnologie, acest curs BEng Inginerie Electrică oferă progresie rapidă la statutul de Inginer Chartered. ... [+]

Succes de succes

Acreditat de instituția de inginerie și tehnologie, acest curs de Inginerie electrică și electronică oferă o evoluție rapidă până la statutul de Inginer Chartered. Este vorba despre proiectarea, dezvoltarea și întreținerea sistemelor electrice de control. Inginerii din acest sector se asigură că dispozitivele noastre electrice sunt sigure și capabile să îndeplinească standarde ridicate de calitate, precum și să dezvolte noi tehnologii pentru viitor.

Oferim posibilitatea ca toți studenții / studenții de la UE să urmeze un stagiu de lucru, un stagiu sau o experiență de lucru în timp ce studiază un curs cu normă întreagă începând din septembrie 2019.... [-]

Regatul Unit London
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Part time
3 - 4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
London South Bank University

Acreditat de către Institutul de Ingineri Mecanici (IMecE), acest diplomă de Inginerie Mecanică este primul pas către statutul de Inginer Chartered. ... [+]

Tot ce se mișcă

Inginerii mecanici lucrează în aproape toate sectoarele pe care le puteți gândi - energia, transportul, aviația, robotica, produsele farmaceutice și industria motrică sau marină. Oriunde vreți să mergeți, o diplomă în ingineria mecanică vă poate ajuta să ajungeți acolo. Cursul nostru este practic, cu activități substanțiale de laborator și atelier. Și proiectul dvs. individual în ultimul an va fi un proiect de "design-make-test" care simulează sarcinile și provocările cu care se confruntă inginerii mecanici.

Oferim posibilitatea ca toți studenții / studenții de la UE să urmeze un stagiu de lucru, un stagiu sau o experiență de lucru în timp ce studiază un curs cu normă întreagă începând din septembrie 2019.... [-]

Regatul Unit London
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Part time
3 - 4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
London South Bank University

Completați cursul BEng conceput pentru a oferi o dezvoltare profesională pentru cei care au calificări în domeniul Ingineriei Mecanice, în special în industria prelucrăto ... [+]

Cresterea carierei

Dacă aveți un HND în Inginerie Mecanică și căutați să vă extindeți abilitățile tehnice și de aplicare, atunci acest curs pentru un an de completare este pentru dvs. Proiectați și dezvoltați sisteme de inginerie pentru o varietate de domenii în piața de astăzi în schimbare rapidă, cu accent pe fabricație. Asteptati-va sa obtineti abilitati critice in domeniul muncii in echipa si leadership, si sa invatati sa comunicati in mod eficient si sa faceti schimb de idei cu profesionistii specialisti si cu o audienta mai larga.

Oferim posibilitatea ca toți studenții / studenții de la UE să urmeze un stagiu de lucru, un stagiu sau o experiență de lucru în timp ce studiază un curs cu normă întreagă începând din septembrie 2019.... [-]

Regatul Unit London
Septembrie 2019
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
London South Bank University

Dezvoltați-vă experiența în domeniul automobilelor în complexul nostru vast de laborator. Studiați acest curs inovativ cu normă întreagă sau cu fracțiune de normă. ... [+]

Viteză și durabilitate

Cererea angajatorilor pentru absolvenți de inginerie crește. Acest curs unic vă va oferi abilitățile, cunoștințele și expertiza pe care industria de automobile o caută. Vă puteți aștepta la învățarea bazată pe proiecte inovatoare, susținută de hardware și software de vârf din industrie. Accentul este pus pe dezvoltarea durabilă, viitoarele tehnologii cu emisii scăzute și transportul urban - aici veți beneficia de locația centrală din Londra și de legăturile cu companiile locale de inginerie a vehiculelor.

Oferim posibilitatea ca toți studenții / studenții de la UE să urmeze un stagiu de lucru, un stagiu sau o experiență de lucru în timp ce studiază un curs cu normă întreagă începând din septembrie 2019.De ce studiați ingineria auto la LSBU?Nr. 1 Universitatea universitară modernă din Londra pentru Inginerie Mecanică (Guardian League Table 2018).Utilizați facilitățile noastre de stand-out, inclusiv un laborator de clasă mondială Advanced Machine Engineering, un atelier și o suită de computere.Personalul nostru este expert, cu multe de împărțit.Studiu european: petreceți al treilea an de studiu cu instituția parteneră, Hochschule Bremen, din Germania.Nr. 1 Uniune modernă de la Londra pentru perspectivele absolvenților în Inginerie Mecanică (Ghid universitar complet 2019).Informații despre cursul principal - ordonat după modmod module... [-]
Regatul Unit London
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Part time
3 - 4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

London South Bank University Open Day