Citește Descrierea Oficială

Suntem una dintre cele mai mari organizații de acest gen noastră în Europa. Avem în jur de 5.000 de angajați care lucrează în mai mult de 20 de locații care oferă învățare și aptitudinile necesare pentru a peste 80.000 de elevi și 3.000 de angajatori din Marea Britanie.

Calitatea este prioritatea noastră numărul unu și ne-am angajat la un program major de îmbunătățire a calității pentru a sprijini toate de elevi și angajatori noastre și pentru a asigura fundamentul pentru oportunitățile de creștere prevăzute în Planul nostru strategic.

Credem cu tărie că studentul ar trebui să fie în centrul a tot ceea ce facem. Ne-am angajat la imbunatatirea vietii, capacitatea de inserție profesională și a situației economice a tuturor indivizilor, oferindu-le acces la cele mai bune oportunități de instruire, educație și ocuparea forței de muncă, indiferent de originea lor. În acest fel ne propunem să contribuie la creșterea economică la nivel local și național.

Ne creștere de ucenicie noastre deja semnificative oferi și sunt în curs de dezvoltare de ucenicie de nivel superior, care va oferi o bază de lucru rută vitală progresie la niveluri mai ridicate de studiu pentru elevi angajați.

Oferim programe pentru șomeri și nu a celor în educație, ocuparea forței de muncă sau de formare (NEET), și prin premiul abandonului școlar oferim sprijin financiar pentru unii tineri. Programele noastre de calificare prioritare se asigura că elevii obține abilitățile necesare pentru a progresa în ocuparea forței de muncă.

Noi lucram cu întreprinderile mici și mari corporații internaționale pentru a dezvolta abilitățile angajaților lor pentru a îmbunătăți performanța de afaceri și a productivității. De asemenea, lucrăm în strânsă colaborare cu organisme de certificare și statutare, universități și parteneri oraș din Manchester si la nivel national.

În creștere Programele noastre de educație și gradul superior sprijini in continuare punctul nostru de vedere că accesul la formare profesională la nivel înalt și educație ar trebui să fie disponibil pentru toți, indiferent de fundal. Mai mult decât atât, avem un profil național în procesul de învățare și calificări profesionale în conformitate cu brand-ul nostru MOL.

La nivel national, noi suntem, de asemenea, lider de piață în procesul de învățare infractor. Noi învățăm și tren infractorilor în închisori și instituții de tineri infractori în multe regiuni din Marea Britanie.

Dimensiunea noastra ofera beneficii valoroase pentru studenții și angajatorii noastre în ceea ce privește facilitățile, resurse, lățimea de curriculum oferim și oportunități de progres. Cu toate acestea, noi oferim mai mult decât dimensiunea și domeniul de aplicare, noi le oferim un sentiment de apartenență la o organizație care îi pasă cu pasiune despre misiunea sa, valorile sale și oamenii săi.

Nevoile elevului sunt în centrul de Manchester Colegiul. Noi oferim excelență în procesul de învățare și formare profesională pentru locuitorii din Manchester și dincolo. Va oferim o gama fara precedent de cursuri, cu alegeri clare și îndrumări pentru toți studenții noștri.

Manchester Colegiul se bazează pe mai multe site-uri din Manchester. Avem campusuri din nord, sudul și centrul orașului. Fiecare site are propriul specialist, taiere facilități de margine și o atmosferă prietenoasă, de susținere.

Colegiul este ideal plasat pentru a oferi o mare varietate de oportunități pentru elevi de toate vârstele.

Colegiul are Investors in People (IIP) acreditare argint. Investors in People este un cadru de îmbunătățire afaceri prin oameni.

Misiunea noastra

Pentru a îmbunătăți viața și succesul economic prin învățare și abilități.

Viziunile noastre

  • Mai multe Educație: "Colegiul de conducere de progresie și de inserție profesională." - Învățământului superior: "Un important furnizor de accesibile, carieră relevant, educație flexibil, universitar." - Infractor de învățare: "Liderul Marea Britanie și inovator în procesul de învățare infractor, abilitățile și capacitatea de inserție profesională." - Ucenicie și de formare Angajator: "Un important furnizor de formare regional și național angajator." - MOL: "Liderul Marea Britanie în furnizarea flexibilă a calificărilor profesionale."

Valorile noastre

Ca o organizație, împărtășim un set comun de valori din întreaga tot ceea ce facem. Acestea ajuta la definirea cine suntem și cum ne comportăm.

  • Integritate - Suntem sinceri, de încredere și deschis. - O echipă - Să colaborăm, să respecte reciproc și să contribuie la obiectivele echipei. - Îmbunătățirea întotdeauna - Suntem transmite-gândire, am inoveze și să ia dreptul de proprietate. - Pot face - Ne sunt pozitive, inclusiv, flexibil și proactiv. - Durabilă - Să luăm o perspectivă pe termen lung, de mediu, financiar și social.

Această școală oferă și:

BA

The Manchester College

Acest program a fost conceput pentru a pregăti studenții pentru munca în teatru și industriile conexe mediate de televiziune, de film și de performanță de radio. ... [+]

Care este acționând în curs vii și pe medii de stocare despre?

Acest program a fost conceput pentru a pregăti studenții pentru munca în teatru și industriile conexe mediate de televiziune, de film și de performanță de radio. Cursul va permite elevilor să experimenteze o serie de discipline relevante pentru actor de astăzi și industria profesional. Colegiul are două teatre, două locuri de performanță și un exterior, acoperit, amfiteatru, toate teatrele sunt utilizate pentru producții studențești și sunt susținute de către echipa tehnică profesional.

Programul de instruire actor își are rădăcinile în sistemele de formare ale Stanislavski. În cadrul acestei va explora practicieni, cum ar fi Uta Hagen, Sanford Meisner și Max Stafford-Clark pentru a numi doar câteva. Elevii vor urma un program de antrenament riguros care dezvoltă abilitățile mișcare actori, vocal, analitice și de actorie. Aceste competențe transferabile de performanță sunt dezvoltate pe parcursul pregătirii pentru a satisface nevoile unei game de texte, medii și a industriei profesionale. ... [-]

Regatul Unit Manchester
Contactează şcoala
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
The Manchester College

Conceput pentru a ajuta la intrare, precum și progresie, într-un interval de cariere, oferă studenților cu abilități și cunoștințe extinse în domenii-cheie de coaching sp ... [+]

Care este cursul Sport Coaching și Sportiv Școlar despre?

Dacă aveți o pasiune pentru sport, și doresc să câștige și de a îmbunătăți abilitățile de coaching sport, în special în cadrul coaching-ul de sport și sport școlar, atunci acest top până la un grad complet onoruri este programul pentru tine. Conceput pentru a ajuta la intrare, precum și progresie, într-un interval de cariere, oferă studenților cu abilități și cunoștințe extinse în domenii-cheie de coaching sport și sport școlar. Este ideal pentru cei care doresc să lucreze cu cluburile sportive din comunitate, școli, Organismele naționale care reglementează și funcționează pe bază de afaceri de coaching sport. ... [-]

Regatul Unit Manchester
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
The Manchester College

Programul este conceput pentru a oferi studenților care au absolvit cu succes gradul de fundație, sau un curs similar în make-up, posibilitatea de a obține premiul de un ... [+]

Care este Make-Up Artistry & Effects (calea de efecte speciale și de modă și mass-media cale) curs despre?

Programul este conceput pentru a oferi studenților care au absolvit cu succes gradul de fundație, sau un curs similar în make-up, posibilitatea de a obține premiul de un grad onoruri.

Cursul cuprinde o serie de module de bază concepute pentru a extinde și mai mult competențe-cheie, atribute și avansa capacitatea tehnică în arta de make-up transformare. Aceste module sunt completate mai mult de moda si de specialitate mass-media module.

Cursul are drept scop de a produce make-up artisti profesionisti care sunt echipate cu toate abilitățile de a se adapta și de a răspunde la cerințele provocatoare ale industriei make-up. ... [-]

Regatul Unit Manchester
The Manchester College

Acest curs oferă persoanelor fizice posibilitatea de a explora și dezvolta practica lor profesională și creative în design și mass-media de producție creative și digitale ... [+]

Care este mass-media Creative și cursul de comunicare vizuală despre?

Din ce în ce, industria mass-media sunt practicieni care pot funcționa ca experti multidisciplinare exigente, chiar dacă acestea se specializează într-un anumit domeniu. Acest curs oferă persoanelor fizice posibilitatea de a explora și dezvolta practica lor profesională și creative în design și mass-media de producție creative și digitale. Elevii vor construi pe locul de muncă și de design experiența lor anterioară.

Printr-o serie de slip vii se așteaptă ca elevii să se angajeze cu dezvoltarea de activități practice și teoretice de proiect și să ia parte la concursuri, cum ar fi Big Chip și D & AD Awards. Există o cerință pentru ca elevii să prezinte propuneri, scenarii, dezvoltare caiet de schite si placi de concept în timpul etapei de planificare a oricărui proiect și de evaluare texte date din una sau mai multe dintre unitățile de studiu. ... [-]

Regatul Unit Manchester
Contactează şcoala
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
The Manchester College

Scopul gradul este de a dota studenții cu abilitățile, cunoștințele și experiența necesare pentru o gamă largă de cariere în cadrul organizațiilor din sectorul public. ... [+]

Ce este Serviciul Public și justiția socială curs despre?

Scopul gradul este de a dota studenții cu abilitățile, cunoștințele și experiența necesare pentru o gamă largă de cariere în cadrul organizațiilor din sectorul public. Cursul se concentrează pe abilitățile bazate pe activități practice și cunoștințe, precum și competențe academice și profesionale, care au fost

Onoruri gradul de sus pana an oferă o înțelegere academic și teoretice la o serie de module care sunt cerințele de bază de cunoștințe pentru viitorii lucrători din sectorul public. Există o concentrare pe dezvoltarea de conducere și abilitățile de rezolvare a problemelor în fiecare dintre modulele. Gradul are legături strânse angajator și conținutul cursului este actualizat în mod regulat pentru a ține pasul cu tendințele actuale și schimbări în organizațiile din sectorul public și livrare. Gradul este format din ofiteri de tutori cu recenta experiență relevantă industrie. ... [-]

Regatul Unit Manchester
Contactează şcoala
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
The Manchester College

Acest program a fost conceput pentru a pregăti studenții pentru munca în teatru muzical contemporan și industriile conexe. ... [+]

Care este cursul Teatrul Muzical despre?

Acest program a fost conceput pentru a pregăti studenții pentru munca în teatru muzical contemporan și industriile conexe. Elevii sunt oferite mai multe oportunități, de a explora, dezvolta și perfecționa abilitățile necesare pentru o carieră potențial de performanță, inclusiv televiziune, film, munca sesiune și cabaret.

Elevii sunt oferite o selecție de oportunități de a explora individual mecanica fiecare dintre cele trei discipline de teatru muzicale cheie (canto, actorie și dans) și, ca parte a unui proces de creație în curs de desfășurare, combinațiile lor.

Toate lucrările de creație este susținută de sistemele de acțiune fizic astfel cum este stabilit de Stanislavski și dezvoltat de către Uta Hagen și în acest sens Cursul are drept scop de a produce actori care pot cânte și să danseze. Diversitatea și provocările în fiecare an permite studenților să exploreze întregul potențial de abilitățile lor într-un mediu creativ și stimulativ. ... [-]

Regatul Unit Manchester
Contactează şcoala
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

BSc

The Manchester College

Principalele obiective ale cursului sunt de a dezvolta cunoștințele și înțelegerea de management financiar și practicile de contabilitate, pentru a fi în măsură să aplice ... [+]

Ce Finanțe și Contabilitate BSC (Hons) Validat de curs la Universitatea Salford despre?

Dacă sunteți interesat în contabilitate și finanțe, și sunt cu scopul de a avea o carieră în acest domeniu, atunci acest lucru ar putea fi cursul pentru tine. Principalele obiective ale cursului sunt de a dezvolta cunoștințele și înțelegerea de management financiar și practicile de contabilitate, pentru a fi în măsură să aplice aceste abilități în afaceri și management contexte diferite, iar pentru aceste abilități de evaluare să fie în concordanță cu nevoile angajatorilor și a profesiei. Acest curs oferă, de asemenea, derogări de la ACCA calificări documentele F1-F9 pentru absolvenții de succes. ... [-]

Regatul Unit Manchester
August 2019
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
The Manchester College

Principalele obiective ale cursului sunt de a dezvolta cunoaștere și înțelegere a practicilor de management și contabilitate financiară, și pentru a fi în măsură să aplic ... [+]

Ce Managementul BSc financiar (Hons) Validat de curs la Universitatea Salford despre?

Dacă sunteți interesat într-un rol de conducere, cu un accent pe finanțe, atunci acest lucru ar putea fi cursul pentru tine. Principalele obiective ale cursului sunt de a dezvolta cunoaștere și înțelegere a practicilor de management și contabilitate financiară, și pentru a fi în măsură să aplice aceste abilități în afaceri și de management contexte diferite.

Elevii vor avea posibilitatea de a efectua munca la un proiect de grup și să prezinte un plan de afaceri corporate. Până la sfârșitul cursului studenții vor s-au dezvoltat abilități analitice și de evaluare, precum și capacitatea de a le aplica în afaceri și de management contexte diferite. Elevii vor fi, de asemenea, dezvoltat cunoaștere și înțelegere a teoriilor financiare actuale și practicile care vor spori eficiența lor ca manageri. ... [-]

Regatul Unit Manchester
The Manchester College

Principalele obiective ale cursului sunt de a oferi un accent pe managementul în funcția de marketing, și a pregăti studenții pentru o varietate de cariere manageriale in ... [+]

Care este cursul de Marketing și Management BSc despre?

Acest curs este potrivit pentru studenții care sunt interesați să lucreze într-un rol de conducere într-un mediu de marketing. Principalele obiective ale cursului sunt de a oferi un accent pe managementul în funcția de marketing, și a pregăti studenții pentru o varietate de cariere manageriale intr-un mediu de marketing.

Elevii vor avea posibilitatea de a efectua cercetări de piață, lucrează la un proiect de grup și să prezinte un plan de afaceri corporate. Până la sfârșitul cursului studenții vor s-au dezvoltat abilități analitice și de evaluare, precum și capacitatea de a le aplica în afaceri și de management contexte diferite. Elevii vor fi, de asemenea, dezvoltat cunoaștere și înțelegere a teoriilor de marketing și practicile curente care vor spori eficiența lor ca manageri. ... [-]

Regatul Unit Manchester
The Manchester College

Acest curs oferă o cale ideală pentru oricine care vrea să urmeze o carieră în Computing, Tehnologia Informației și domenii conexe. ... [+]

Care este Computing Business cu IT (Top Up) Validat de cursul Universitatea din Salford despre?

Pentru a avea un grad onoruri în afaceri Computing cu IT, elevii vor întreprinde 120 de credite. Acest lucru va fi format din 60 de credite de module de bază în calcul și de cercetare, de 20 de credite de module de specialitate și un proiect de specialitate de 40 de credit.

Proiectul de specialitate vă permite să-și consolideze procesul de învățare anterioare și pentru a dezvolta aceste idei și materiale într-un mod critic și analitic. Proiectul de specialitate va demonstra capacitatea dumneavoastră de a întreprinde o bucată substanțială de muncă. Acesta va fi, de asemenea, valoros ca un exemplu pentru abilitățile tale și a competențelor profesionale, și oferă o pregătire solidă pentru studii postuniversitare. ... [-]

Regatul Unit Manchester
Contactează şcoala
La zi
Part time
1 - 2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
The Manchester College

Acest curs este un grad BSc top-up proiectat pentru a introduce persoanele de afaceri în mass-media, digital și industriile creative. ... [+]

Ce este Creative Media Management BSc (Hons) Validat de curs la Universitatea Salford despre?

Acest curs este un grad BSc top-up proiectat pentru a introduce persoanele de afaceri în mass-media, digital și industriile creative. Se dezvoltă abilități de afaceri și antreprenoriale și oferă cunoștințele necesare pentru a face saltul de la elev creativ la medic creativ. Acesta se adresează tuturor celor care vor să își înceapă propria afacere creativă sau aplica pentru posturi de conducere în cadrul organizațiilor, cu un accent creativ.

Conținutul acestui curs are ca scop îmbunătățirea șanselor de angajare și dezvoltarea abilităților de afaceri și de management. Studenții au posibilitatea de a studia un anumit domeniu de interes în mass-media, sau industriile creative digitale în timp ce dezvoltarea abilităților în cercetarea, rezolvarea de probleme și de comunicare. ... [-]

Regatul Unit Manchester
The Manchester College

f sunteți interesat într-un rol de conducere într-un mediu de resurse umane, atunci acest lucru ar putea fi cursul pentru tine. Principalele obiective ale cursului sunt d ... [+]

Ce este Business Management și Resurse Umane cu Dezvoltarea BSC (Hons) Validat de curs la Universitatea Salford despre?

Dacă sunteți interesat într-un rol de conducere într-un mediu de resurse umane, atunci acest lucru ar putea fi cursul pentru tine. Principalele obiective ale cursului sunt de a oferi un accent pe managementul în funcția de resurse umane, și a pregăti studenții pentru o varietate de cariere manageriale într-un mediu de resurse umane.

Până la sfârșitul cursului studenții vor s-au dezvoltat abilități analitice și de evaluare, precum și capacitatea de a le aplica în afaceri și de management contexte diferite. Elevii vor fi, de asemenea, dezvoltat cunoaștere și înțelegere a teoriilor de resurse umane și practicile curente care vor spori eficiența lor ca manageri. Elevii vor avea posibilitatea de a explora gândirea și practica curentă în domeniul dezvoltării angajaților, dreptul muncii, relațiile cu angajații și MRU. ... [-]

Regatul Unit Manchester
The Manchester College

Principalele obiective ale programului sunt de a dezvolta o cunoaștere mai profundă și înțelegere a principiilor de marketing de moda într-un context internațional și pen ... [+]

Care este cursul de International Fashion Marketing despre?

Acesta este un curs de afaceri care se concentrează pe industria modei. Principalele obiective ale programului sunt de a dezvolta o cunoaștere mai profundă și înțelegere a principiilor de marketing de moda într-un context internațional și pentru a permite persoanelor fizice de a aplica principiile de producție de moda într-un mediu de marketing la nivel global. Cursul echilibrează atât de afaceri și de gestionare a deprinderilor practice cu rigoarea analitică academic.

Cursul este alcătuit din următoarele module:

Strategia de Corporate & industria modei: Această unitate explorează tehnici de strategie și procese în medii industriale la nivel mondial relevante pentru industria modei. ... [-]

Regatul Unit Manchester
Contactează şcoala
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
The Manchester College

BSC (Hons) în practica bancară și de management este studiat printr-o serie de module de bază, obligatorii și opționale, pentru a vă oferi înțelegere esențială a industri ... [+]

Care este practica bancară și cursul de management cu privire la?

BSC (Hons) în practica bancară și de management este legată de mulți ani de experiență, deținute de FI University College în educarea profesionisti bancari și înțelegerea noastră a sectorului bancar și al serviciilor financiare. Programul acoperă înțelegerea esențiale necesare pentru o carieră de succes în management servicii bancare și financiare.

Ea reflectă ceea ce ne spun angajatorii le caută la potențialii recruți. În anul o va dezvolta cunoștințele dumneavoastră de funcționare a sectorului bancar și financiar care acoperă puncte de vedere pe piața organizatorice și financiare. Veți câștiga pregătire în concepte esențiale de risc care stau la baza deciziilor financiare la fiecare nivel și apreciere a diferitelor grupuri de clienți și nevoile lor financiare. ... [-]

Regatul Unit Manchester
Contactează şcoala
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză