The Manchester College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Suntem una dintre cele mai mari organizații de acest gen noastră în Europa. Avem în jur de 5.000 de angajați care lucrează în mai mult de 20 de locații care oferă învățare și aptitudinile necesare pentru a peste 80.000 de elevi și 3.000 de angajatori din Marea Britanie.

Calitatea este prioritatea noastră numărul unu și ne-am angajat la un program major de îmbunătățire a calității pentru a sprijini toate de elevi și angajatori noastre și pentru a asigura fundamentul pentru oportunitățile de creștere prevăzute în Planul nostru strategic.

Credem cu tărie că studentul ar trebui să fie în centrul a tot ceea ce facem. Ne-am angajat la imbunatatirea vietii, capacitatea de inserție profesională și a situației economice a tuturor indivizilor, oferindu-le acces la cele mai bune oportunități de instruire, educație și ocuparea forței de muncă, indiferent de originea lor. În acest fel ne propunem să contribuie la creșterea economică la nivel local și național.

Ne creștere de ucenicie noastre deja semnificative oferi și sunt în curs de dezvoltare de ucenicie de nivel superior, care va oferi o bază de lucru rută vitală progresie la niveluri mai ridicate de studiu pentru elevi angajați.

Oferim programe pentru șomeri și nu a celor în educație, ocuparea forței de muncă sau de formare (NEET), și prin premiul abandonului școlar oferim sprijin financiar pentru unii tineri. Programele noastre de calificare prioritare se asigura că elevii obține abilitățile necesare pentru a progresa în ocuparea forței de muncă.

Noi lucram cu întreprinderile mici și mari corporații internaționale pentru a dezvolta abilitățile angajaților lor pentru a îmbunătăți performanța de afaceri și a productivității. De asemenea, lucrăm în strânsă colaborare cu organisme de certificare și statutare, universități și parteneri oraș din Manchester si la nivel national.

În creștere Programele noastre de educație și gradul superior sprijini in continuare punctul nostru de vedere că accesul la formare profesională la nivel înalt și educație ar trebui să fie disponibil pentru toți, indiferent de fundal. Mai mult decât atât, avem un profil național în procesul de învățare și calificări profesionale în conformitate cu brand-ul nostru MOL.

La nivel national, noi suntem, de asemenea, lider de piață în procesul de învățare infractor. Noi învățăm și tren infractorilor în închisori și instituții de tineri infractori în multe regiuni din Marea Britanie.

Dimensiunea noastra ofera beneficii valoroase pentru studenții și angajatorii noastre în ceea ce privește facilitățile, resurse, lățimea de curriculum oferim și oportunități de progres. Cu toate acestea, noi oferim mai mult decât dimensiunea și domeniul de aplicare, noi le oferim un sentiment de apartenență la o organizație care îi pasă cu pasiune despre misiunea sa, valorile sale și oamenii săi.

Nevoile elevului sunt în centrul de Manchester Colegiul. Noi oferim excelență în procesul de învățare și formare profesională pentru locuitorii din Manchester și dincolo. Va oferim o gama fara precedent de cursuri, cu alegeri clare și îndrumări pentru toți studenții noștri.

Manchester Colegiul se bazează pe mai multe site-uri din Manchester. Avem campusuri din nord, sudul și centrul orașului. Fiecare site are propriul specialist, taiere facilități de margine și o atmosferă prietenoasă, de susținere.

Colegiul este ideal plasat pentru a oferi o mare varietate de oportunități pentru elevi de toate vârstele.

Colegiul are Investors in People (IIP) acreditare argint. Investors in People este un cadru de îmbunătățire afaceri prin oameni.

Misiunea noastra

Pentru a îmbunătăți viața și succesul economic prin învățare și abilități.

Viziunile noastre

  • Mai multe Educație: "Colegiul de conducere de progresie și de inserție profesională." - Învățământului superior: "Un important furnizor de accesibile, carieră relevant, educație flexibil, universitar." - Infractor de învățare: "Liderul Marea Britanie și inovator în procesul de învățare infractor, abilitățile și capacitatea de inserție profesională." - Ucenicie și de formare Angajator: "Un important furnizor de formare regional și național angajator." - MOL: "Liderul Marea Britanie în furnizarea flexibilă a calificărilor profesionale."

Valorile noastre

Ca o organizație, împărtășim un set comun de valori din întreaga tot ceea ce facem. Acestea ajuta la definirea cine suntem și cum ne comportăm.

  • Integritate - Suntem sinceri, de încredere și deschis. - O echipă - Să colaborăm, să respecte reciproc și să contribuie la obiectivele echipei. - Îmbunătățirea întotdeauna - Suntem transmite-gândire, am inoveze și să ia dreptul de proprietate. - Pot face - Ne sunt pozitive, inclusiv, flexibil și proactiv. - Durabilă - Să luăm o perspectivă pe termen lung, de mediu, financiar și social.

Locații

Manchester

Address
The Manchester College
Ashton Old Road
Openshaw

M11 2WH Manchester, Anglia, Regatul Unit

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră