Citește Descrierea Oficială

Noi învățăm 40.000 de studenți la cursurile Middlesex la campusuri noastre din Londra, Dubai, Mauritius și Malta, precum și cu parteneri de prestigiu academic din întreaga lume. Avem o reputatie de predare de înaltă calitate, de cercetare, care face o diferenta in viata oamenilor și o abordare practică, inovatoare de a lucra cu întreprinderile pentru a dezvolta potențialul personal și să ofere soluții pentru probleme de afaceri. Expertiza noastra este foarte larg, de la artă și design, de afaceri și de sănătate și educație; legii, mass-media și artele spectacolului și știință și tehnologie.

De ce suntem aici Scopul nostru este de a creste comunitatea noastră la nivel mondial de absolvenți de succes care fac Middlesex contribuții vitale pentru societățile în care trăiesc și de muncă, precum și de a fi partenerul preferat universitar pentru mediul de afaceri. Viziunea noastra este de a fi excelent pe plan internațional în tot ceea ce facem, în procesul de predare, cercetare și transfer de cunoștințe. Vom fi recunoscute pentru excelență în cercetare, predare restante, realizarea de studenții noștri și angajamentul nostru de a o experiență de înaltă calitate de student.

Ce facem Am pus studenții noștri primul Succesul studenților noștri este în centrul a ceea ce facem. Am investit în personalul nostru de specialitate și starea de învățare artă și facilități de cercetare. Cercetatorii nostri invata si profesorii nostri de cercetare, care se aplică la nivel internațional probleme evaluat de cercetare și viața reală la clasă, asigurându-învățare este practică și relevantă. Ne-am adaptat curriculum-ului nostru pentru a asigura absolvenții noștri sunt perfect echipate pentru a concura pe piețele de muncă competitive. Avem chiar un serviciu dedicat de inserție profesională pentru a ajuta studenții noștri planifica traseul lor în muncă în viitor. Facilități campus și învățare Amazing Facilitatile noastre sunt printre cele mai bune oriunde, cu mai mult de 200 de milioane £ investite in crearea unul dintre cele mai mari și cele mai bune campusuri Londra - parte a angajamentului nostru de a furniza o experiență excelentă de student. Am creat un mediu de învățare restante pentru predare și cercetare, inclusiv de stat-of-the-art laboratoare, ateliere de lucru și amfiteatre moderne. Am adăugat, de asemenea, noi spații de brand, unde vă puteți relaxa, bea și să mănânce cu prietenii. Campusul nostru de stat-of-the-art a fost nominalizat pentru Premiul Universitatea Facilități în anuale Awards Universitatea Guardian. De cercetare cu un accent extern Cercetarea noastră face o diferenta reala in lume. Munca noastră nu se oprește la granițele noastre campus. Studenții și personalul sunt încurajați să colaboreze cu parteneri din industrie, organismele profesionale și alte organizații. Avem cercetatorii de experti care lucreaza intr-o gama diversa de domenii de vaccinuri pentru cancer la investigațiile de abuzuri ale drepturilor omului, comportamentul uman și inteligența artificială.

Programe predate în:
  • Engleză
În prezent, există programe de afisat

Vă rugăm să rafina căutare de mai sus, a verifica afară categoriile noastre populare de mai jos sau de a efectua o căutare de cuvinte cheie.


... or simply by choosing your degree: