NCIUL

Introducere

Citește Descrierea Oficială

NCIUL este o instituție interesantă care oferă programe remarcabile online și față în față , concepute pentru a vă ajuta să dezvoltați seturi importante de competențe, îmbunătățind în același timp capacitatea de angajare în lumea reală prin cercetare globală și abordare bazată pe probleme.

În lumea noastră modernă, unde timpul trebuie microgestionat și oportunitățile de învățare sunt peste tot, NCIUL recunoaște nevoia studenților săi de a alege ritmul, locul și modul de livrare și și-a adaptat programele pentru a vă sprijini în a deveni o lume independentă și dreaptă cetăţean.

Rețeaua noastră internațională vă extinde posibilitatea de a vă aprofunda înțelegerea asupra altor culturi, adăugând în același timp la cunoștințele neprețuite pe care le veți dobândi în timpul petrecut alături de noi.

Descoperă aici de ce suntem diferiți!

145470_pexels-photo-5676744.jpeg

De ce să alegi NCIUL

Rețea internațională: studenții și personalul nostru pot beneficia de accesarea rețelei noastre internaționale, în cadrul campusurilor din Italia, Franța și Spania. Indiferent dacă studenții noștri sunt interesați să-și aprofundeze cunoștințele prin contactele cu personalul nostru internațional (de exemplu, pentru disertație sau alte proiecte de cercetare), sau să participe la o plasare neobligatorie și oportunități de stagiu în timpul studiilor sau după ce au absolvit, ei pot conta pe rețeaua internațională a NCIUL pentru a-și atinge obiectivele.

Tradiția academică continentală amestecată cu inovația HE din Marea Britanie: studenții noștri pot beneficia de tradiția academică continentală riguroasă, formată din programe și materiale consistente de studiat, amestecate cu tendințele mai inovatoare în predare și învățare utilizate de obicei în sectorul învățământului superior din Marea Britanie. De exemplu, cursanții noștri la distanță vor beneficia de un număr constant de prelegeri pre-înregistrate, care funcționează ca un exercițiu inversat la clasă pentru participarea lor la seminarii online și grupuri focus. Această metodă asigură implicarea elevilor în învățare, precum și ratele de progresie și beneficiile evaluării colegilor și a muncii în grup.

Raport scăzut dintre studenți și personalul academic: strategia noastră de recrutare a personalului garantează un raport de 15: 1 student la personalul academic pentru programele noastre de licență și un raport de 10: 1 student la personalul academic pentru programele noastre postuniversitare. Astfel, studenții noștri pot beneficia de clasele mici și de atenția personalizată a profesorilor (de exemplu, feedback în timp util și mai multe posibilități de a discuta despre îmbunătățiri și sprijin suplimentar).

Tutori personali: studenții noștri pot avea acces la tutori personali în campusul din Londra, plus personalul multilingv din centrul nostru de apeluri este disponibil pentru a vă ajuta fie prin telefon, fie prin e-mail.

Oportunități de stagiu internațional: oportunitățile de stagiu și plasare la NCIUL nu sunt obligatorii și NCIUL facilitează doar studenții interesați să se alăture programului, indiferent dacă este în timpul verii, în timp ce își desfășoară proiectul de cercetare în afaceri sau după absolvire. Printre alte opțiuni, studenții noștri pot contacta agenții specializate de recrutare care lucrează în parteneriat cu NCIUL sau pot face parte din proiecte de stagiu și plasament organizate de universități partenere din multe țări europene diferite.

Acreditări și parteneriate

NCIUL este o instituție parteneră a Open University, precum și BPS

145521_pexels-photo-3769021.jpeg

Misiune

NCIUL își propune să încurajeze crearea și schimbul de cunoștințe, într-un mediu conștient la nivel global, care promovează experiențe de învățare pe tot parcursul vieții bazate pe muncă.

Oferim un amestec unic de metode de predare și învățare care combină dezvoltarea personală, legături puternice cu comunitatea, cunoștințe academice de talie mondială, practică de vârf, leadership global și muncă în echipă.

În ceea ce privește crearea de cunoștințe, ne propunem să contribuim la cele mai recente cercetări; luând în considerare și conceptele tradiționale, putem încuraja abilități de analiză critică și putem evalua și explora cele mai bune modalități de adaptare, creare, partajare și diseminare a cunoștințelor noi. Ne dorim să ne folosim la maximum resursele intelectuale, valorificând talentele personalului academic din toate facultățile, implementând în același timp cercetări departamentale de ultimă generație.

Oferim o gamă largă de oportunități de predare și învățare digitale și tradiționale, pentru a oferi experiențe de învățare personalizate care iau în considerare stilurile și preferințele individuale de învățare și oferă o experiență de învățare cu adevărat antrenantă.

NCIUL este o comunitate care construiește lideri de succes și cetățeni globali, formată din studenți, personal, parteneri și părți interesate. Recunoaștem că succesul unuia dintre noi este succesul tuturor. Prin urmare, promovăm excelența individuală ca bază pentru dezvoltarea NCIUL .

Suntem o instituție cu adevărat globală, ceea ce înseamnă că promovăm cunoștințele globale într-un mediu global pentru cetățenii globali. Accentul nostru global este încorporat în tot ceea ce facem și oferim, de la oportunitatea de a studia în străinătate până la proiectarea de programe și module.

NCIUL recunoaște importanța vitală a aplicației practice și încurajează relații strânse între facultățile noastre de nivel mondial, industriile și alte profesii. Indiferent de nivelul de studiu, practicăm metode menite să le oferim studenților cunoștințe practice, capacitate de angajare și abilități transferabile care să le permită să aplice cunoștințele direct la un mediu de lucru.

Locații

Isle of Dogs

Address
Selsdon Way,4
E14 9GL Isle of Dogs, Anglia, Regatul Unit

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe

Această școală oferă și: