Nottingham Trent University School of Social Sciences - Undergraduate

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Școala de Științe Sociale de la Nottingham Trent University este o comunitate mare și vibrant academic, care oferă o gamă largă de calificări în diverse discipline, inclusiv psihologie, criminologie, sociologie, tineret, sănătate și asistență socială, politică, relații internaționale, educație și asistență socială. Suntem o comunitate strânsă unită cu o mulțime de moduri pe care le pot implica în viața școlii, de la participarea la seminarii de cercetare pentru a se alătura în psihologie sau Criminologie societăților.

predare restante

Scopul nostru este de a oferi cea mai înaltă educație de calitate și de a vă dota cu abilități care vă vor ajuta să facă un succes din cariera ta. Studenții noștri sunt predate de către personalul entuziast, angajat și expert, multe dintre care sunt implicați în cercetarea inovatoare sau sunt publicate autori în domeniile lor de specialitate. Vei învăța printr-o combinație de cursuri tradiționale și seminarii de grup; și în funcție de cursul dumneavoastră, puteți avea, de asemenea, posibilitatea de a lua parte la dezbateri, prezentări și discuții de grup. De asemenea, vă invităm cu regularitate experți recunoscuți și specialiști în domenii conexe să vină și să vorbească cu studenții noștri.

cercetarea noastră vă oferă marginea

Avem o reputație bine stabilită pentru înaltă calitate și de cercetare social relevante. Cercetare informează conținutul cursurilor noastre și se asigură că acestea sunt de până la zi și relevante pentru o viitoare carieră de student noastre.

cursuri recunoscute la nivel profesional

Multe dintre cursurile noastre sunt acreditate, validate sau recunoscute de către organismul lor profesional asociat. Cursurile noastre Psihologie universitare predate pe oraș Campus nostru sunt acreditate de British Psychological Society (BPS), iar cursul nostru de Asistență Socială este aprobat de către Consiliul Profesii Health Care si, oferindu-vă un grad recunoscut și viitorii angajatori cu absolvenți încrezători și capabili.

facilități fantastice

Școala de Științe sociale în situat în centrul orașului NTU lui Campus, cu o gamă largă de facilități concepute pentru a vă ajuta să exceleze. PC-urile noastre cu acces liber sunt disponibile pentru tine de a lucra între prelegeri, și în funcție de cursul dumneavoastră ați putea fi, de asemenea, posibilitatea de a beneficia de suita noastră media și instanțele de judecată. Laboratoarele noastre dedicate Psihologie includ un laborator de predare de licență, și laboratoare specializate de cercetare, inclusiv dispozitive de urmărire ochi, laboratoare de captare de mișcare și de un sistem de EEG £ 80.000.

Studiu în străinătate

Va punem la dispozitie o serie de oportunități pentru studenții noștri pentru a studia în străinătate și să câștige experiență internațională valoroasă, spori abilitățile lor de viață, și într-adevăr stau la potențialii angajatori. Noi oferim o serie de programe internaționale, care variază în lungime, atât în ​​Europa, și mai departe.

Avea succes cu Științe sociale

Absolvenții noștri au un palmares de invidiat de a merge pe realizarea unei cariere de succes, iar noi oferim sfaturi cariere de specialitate pentru studenții noștri de-a lungul timpului lor la NTU. Noi sprijinim studenții noștri să dezvolte abilitățile lor de angajare și de a planifica pașii următori lor, în scopul de a maximiza potențialul lor și pentru a îndeplini obiectivele lor de carieră.

De ce să alegeți Nottingham pentru a studia Științe sociale?

Nottingham este cu adevărat un oraș studențesc; cu două universități majore și 60.000 de studenți care aleg să-l acasă lor fac. De la cumpărături la muzee, cafenele, sport, locuri de muzică și viața de noapte; Nottingham oferă ceva pentru toată lumea.

Suntem mandri de relatii puternice le cu grupuri se bucură și organizații în și în jurul Nottingham; de la HMP Whatton Association-cadru Locuințe, alături de centrele noastre de cercetare proprii, cum ar fi Centrul Nottingham pentru Copii, Tineri oameni și familiile. Nu numai că aceste link-uri vor îmbogăți experiența de învățare, acestea vă oferă, de asemenea, posibilitatea de a se implica și de a face o diferență în viața indivizilor și a grupurilor în comunitatea noastră locală.

Departamentele academice:

Politică și Relații Internaționale Personalul din Departamentul de Politici și Relații Internaționale sunt recunoscute la nivel național și internațional pentru munca lor de activitate de cercetare, contributia mass-media si consultanta, si sunt pasionat de traducerea acestei expertize în clasă.

Psihologie Psihologia a fost recunoscută pentru excelență de predare, având în același timp, de asemenea, un profil național și internațional puternic de cercetare.

Cursurile noastre universitare predate la Campus City, cursuri de conversie psihologie postuniversitare și Psihologie noastre de Medicină Legală Master sunt toate acreditate de British Psychological Society.

De Asistență Socială și Sănătate Departamentul de Asistență Socială și Sănătate reunește o echipă de personal dintr-o serie de medii academice și profesionale în domeniul asistenței sociale, de sănătate publică și asistență socială.

Echipa se străduiește pentru excelență în ambele predare și cercetare, menținând în același timp relații de lucru strânse cu organizațiile.

Sociologie Departamentul de Sociologie oferă cursuri în domeniile sociologie, criminologie, de tineret și de orientare în carieră.

Aceste domenii sunt preocupați de gândire critică despre lumea socială în care trăim și sprijinirea și protejarea persoanelor și a mediului peste și în contexte diverse și complexe.

Locații

Nottingham

Address
Nottingham Trent University
50 Shakespeare Street

NG1 4FQ Nottingham, Anglia, Regatul Unit

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră