Citește Descrierea Oficială

Școala de Științe Sociale de la Nottingham Trent University este o comunitate mare și vibrant academic, care oferă o gamă largă de calificări în diverse discipline, inclusiv psihologie, criminologie, sociologie, tineret, sănătate și asistență socială, politică, relații internaționale, educație și asistență socială. Suntem o comunitate strânsă unită cu o mulțime de moduri pe care le pot implica în viața școlii, de la participarea la seminarii de cercetare pentru a se alătura în psihologie sau Criminologie societăților.

predare restante

Scopul nostru este de a oferi cea mai înaltă educație de calitate și de a vă dota cu abilități care vă vor ajuta să facă un succes din cariera ta. Studenții noștri sunt predate de către personalul entuziast, angajat și expert, multe dintre care sunt implicați în cercetarea inovatoare sau sunt publicate autori în domeniile lor de specialitate. Vei învăța printr-o combinație de cursuri tradiționale și seminarii de grup; și în funcție de cursul dumneavoastră, puteți avea, de asemenea, posibilitatea de a lua parte la dezbateri, prezentări și discuții de grup. De asemenea, vă invităm cu regularitate experți recunoscuți și specialiști în domenii conexe să vină și să vorbească cu studenții noștri.

cercetarea noastră vă oferă marginea

Avem o reputație bine stabilită pentru înaltă calitate și de cercetare social relevante. Cercetare informează conținutul cursurilor noastre și se asigură că acestea sunt de până la zi și relevante pentru o viitoare carieră de student noastre.

cursuri recunoscute la nivel profesional

Multe dintre cursurile noastre sunt acreditate, validate sau recunoscute de către organismul lor profesional asociat. Cursurile noastre Psihologie universitare predate pe oraș Campus nostru sunt acreditate de British Psychological Society (BPS), iar cursul nostru de Asistență Socială este aprobat de către Consiliul Profesii Health Care si, oferindu-vă un grad recunoscut și viitorii angajatori cu absolvenți încrezători și capabili.

facilități fantastice

Școala de Științe sociale în situat în centrul orașului NTU lui Campus, cu o gamă largă de facilități concepute pentru a vă ajuta să exceleze. PC-urile noastre cu acces liber sunt disponibile pentru tine de a lucra între prelegeri, și în funcție de cursul dumneavoastră ați putea fi, de asemenea, posibilitatea de a beneficia de suita noastră media și instanțele de judecată. Laboratoarele noastre dedicate Psihologie includ un laborator de predare de licență, și laboratoare specializate de cercetare, inclusiv dispozitive de urmărire ochi, laboratoare de captare de mișcare și de un sistem de EEG £ 80.000.

Studiu în străinătate

Va punem la dispozitie o serie de oportunități pentru studenții noștri pentru a studia în străinătate și să câștige experiență internațională valoroasă, spori abilitățile lor de viață, și într-adevăr stau la potențialii angajatori. Noi oferim o serie de programe internaționale, care variază în lungime, atât în ​​Europa, și mai departe.

Avea succes cu Științe sociale

Absolvenții noștri au un palmares de invidiat de a merge pe realizarea unei cariere de succes, iar noi oferim sfaturi cariere de specialitate pentru studenții noștri de-a lungul timpului lor la NTU. Noi sprijinim studenții noștri să dezvolte abilitățile lor de angajare și de a planifica pașii următori lor, în scopul de a maximiza potențialul lor și pentru a îndeplini obiectivele lor de carieră.

De ce să alegeți Nottingham pentru a studia Științe sociale?

Nottingham este cu adevărat un oraș studențesc; cu două universități majore și 60.000 de studenți care aleg să-l acasă lor fac. De la cumpărături la muzee, cafenele, sport, locuri de muzică și viața de noapte; Nottingham oferă ceva pentru toată lumea.

Suntem mandri de relatii puternice le cu grupuri se bucură și organizații în și în jurul Nottingham; de la HMP Whatton Association-cadru Locuințe, alături de centrele noastre de cercetare proprii, cum ar fi Centrul Nottingham pentru Copii, Tineri oameni și familiile. Nu numai că aceste link-uri vor îmbogăți experiența de învățare, acestea vă oferă, de asemenea, posibilitatea de a se implica și de a face o diferență în viața indivizilor și a grupurilor în comunitatea noastră locală.

Departamentele academice:

Politică și Relații Internaționale Personalul din Departamentul de Politici și Relații Internaționale sunt recunoscute la nivel național și internațional pentru munca lor de activitate de cercetare, contributia mass-media si consultanta, si sunt pasionat de traducerea acestei expertize în clasă.

Psihologie Psihologia a fost recunoscută pentru excelență de predare, având în același timp, de asemenea, un profil național și internațional puternic de cercetare.

Cursurile noastre universitare predate la Campus City, cursuri de conversie psihologie postuniversitare și Psihologie noastre de Medicină Legală Master sunt toate acreditate de British Psychological Society.

De Asistență Socială și Sănătate Departamentul de Asistență Socială și Sănătate reunește o echipă de personal dintr-o serie de medii academice și profesionale în domeniul asistenței sociale, de sănătate publică și asistență socială.

Echipa se străduiește pentru excelență în ambele predare și cercetare, menținând în același timp relații de lucru strânse cu organizațiile.

Sociologie Departamentul de Sociologie oferă cursuri în domeniile sociologie, criminologie, de tineret și de orientare în carieră.

Aceste domenii sunt preocupați de gândire critică despre lumea socială în care trăim și sprijinirea și protejarea persoanelor și a mediului peste și în contexte diverse și complexe.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

BA

Nottingham Trent University School of Social Sciences - Undergraduate

Acest lucru de sănătate și de îngrijire a Consiliului Profesii (HCPC) gradul aprobat vă va pregăti pentru rolul unui asistent social. Acesta a fost proiectat pentru a vă ... [+]

Acest lucru de sănătate și de îngrijire a Consiliului Profesii (HCPC) gradul aprobat vă va pregăti pentru rolul unui asistent social. Acesta a fost proiectat pentru a vă permite să progreseze în ocuparea forței de muncă și se integrează ambele module bazate pe muncă academice și practică.

Doriți să facă o diferență în viața oamenilor? Apoi, gradul nostru de Asistență Socială este pentru tine. Veți dobândi cunoștințele și abilitățile care ar putea schimba într-adevăr viața cuiva.

De ce să alegeți acest curs? Lucrăm îndeaproape cu angajatorii din sectoarele statutare și independente pentru a asigura conținutul nostru curs păstrează un accent pe oamenii care au dreptul de a utiliza serviciile. De asemenea, ajută pentru a se asigura că sunteți gata pentru practica profesională, atunci când te califici. Predarea se realizează de către personalul de la o gamă largă de medii profesionale și este susținută de cercetare, oferindu-vă cu un echilibru mare între experiențe educaționale academice și aplicate. De-a lungul cursului, acordăm un accent puternic pe profesionalism, valori și legăturile dintre teoria muncii sociale și practica. Vei finaliza destinațiile de plasare evaluate, care vă va oferi posibilitatea de a câștiga o experiență valoroasă de a fi un asistent social cu normă întreagă într-o gamă de diferite locuri de muncă. Învață de la experții noștri ... [-]
Regatul Unit Nottingham
Contactează şcoala
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Nottingham Trent University School of Social Sciences - Undergraduate

gradul nostru de Criminologie interesant a fost una dintre primele diplome de licență de acest gen care urmează să fie predate în Marea Britanie. Vei auzi de la vorbitori ... [+]

BA (Hons) Criminologie

gradul nostru de Criminologie interesant a fost una dintre primele diplome de licență de acest gen care urmează să fie predate în Marea Britanie. Veți auzi de la vorbitorii invitați, veți învăța din experiența practicanților și puteți obține șansa de a deveni un consilier special.

Cursul BA (Hons) Criminology oferă o combinație captivantă a teoriei, politicii și practicii studiilor de criminologie și justiție penală. Veți avea ocazia să luați o serie de module susținute de cercetări de vârf și de relații puternice cu poliția, serviciul de probațiune și alte agenții de justiție penală.

De ce să alegeți acest curs? Vei avea sansa sa se specializeze, prin alegerea modulelor opționale distincte, livrate de către experți în subiectele lor. Toate modulele se bazează pe experiențele și cunoștințele practicanților externi pentru a oferi perspective suplimentare din lumea reală. Puteți obține perspective unice in dimensiunile practice ale criminologie prin oportunități de experiență de muncă acreditate într-un număr de organizații. Există, de asemenea, posibilitatea de a studia în străinătate prin programul nostru Erasmus +, precum și opțiunea de a întreprinde un proiect de cercetare care va aduce o importanță deosebită activității unei organizații locale în cadrul comunității. Ce veți studia ... [-]
Regatul Unit Nottingham
Contactează şcoala
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Nottingham Trent University School of Social Sciences - Undergraduate

Tineri Dreptate este totul despre lucrul cu tinerii care săvârșesc infracțiuni sau sunt expuse riscului de ofensatoare. Acest curs leagă teoria academică a practicii cont ... [+]

BA (Hons) Justiția pentru Tineret

Veți participa la un curs cu o mare satisfacție studenților și capacitate de angajare! 100% dintre studiile de tineret ale BA (Hons) și studenții din domeniul justiției pentru tineret BA (Hons) sunt mulțumiți de cursul general și 100% dintre absolvenții acestor două cursuri sunt angajați sau angajați în studii suplimentare la șase luni după părăsirea UTS. (Studiul Național al Studenților 2017 și DLHE 2015/16 Full-time, Marea Britanie, Diplomă primară, licențiat)

Tineri Dreptate este totul despre lucrul cu tinerii care săvârșesc infracțiuni sau sunt expuse riscului de ofensatoare. Acest curs leagă teoria academică a practicii contemporane prin plasamente, vizite și vorbitori invitați.... [-]

Regatul Unit Nottingham
Contactează şcoala
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Nottingham Trent University School of Social Sciences - Undergraduate

Module de bază De asemenea, veți avea opțiunea de a alege unul dintre următoarele module: Criminalitatea sexuală și violentă Modulul este în mod esențial împărțit în două ... [+]

Module de bază

De asemenea, veți avea opțiunea de a alege unul dintre următoarele module:

Criminalitatea sexuală și violentă

Modulul este în mod esențial împărțit în două părți; prima parte explorează infracțiunile sexuale și violente într-un context teoretic, în timp ce a doua parte a modulului se concentrează pe răspunsurile la încălcări sexuale și violente.

Droguri, Criminalitate și Societate

Pentru a vă oferi o experiență de învățare de primă clasă și pentru a vă garanta că veți avea ocazia să vă bucurați cât mai mult de timpul petrecut la universitate, veți primi timp de contact printr-o gamă variată de metode de livrare. Predarea structurată va fi realizată printr-o combinație de cursuri tradiționale, seminarii, ateliere și sesiuni de formare desfășurate de poliție. ... [-]

Regatul Unit Nottingham
Contactează şcoala
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Nottingham Trent University School of Social Sciences - Undergraduate

Acest grad distinctiv analizează teoria și practica politică, integrând perspective naționale și internaționale. Vei afla mai multe despre importanța unui mediu politic d ... [+]

BA (Hons) Politică

Studenții noștri ne-ar recomanda! 94% dintre studenții noștri de la BA (Hons) de politică ar recomanda studierea la NTU (National Student Survey 2017).

Această diplomă de politică distinctă examinează teoria și practica politicii, integrând perspective atât naționale cât și internaționale. Vei afla mai multe despre importanța unui mediu politic din ce în ce mai globalizată și să înțeleagă semnificația politică ca activitate umană.

Dacă aveți un interes deosebit în afacerile curente și tendințele internaționale, atunci BA (Hons) Gradul Politica de la NTU este ideal pentru tine. Acest curs vă încurajează să se implice în mod direct ca un om de știință politică sau teoretician de a face propriile cercetări independente, culminând cu producerea unui an disertație final privind un subiect la alegere.... [-]

Regatul Unit Nottingham
Contactează şcoala
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Nottingham Trent University School of Social Sciences - Undergraduate

Acest grad inovator vă va permite să dezvolte o mai mare conștientizare a complexității și a proceselor de conectivitatea și teoriile politice și internaționale care mode ... [+]

BA (Hons) Politică și Relații Internaționale

Acest grad inovativ de politică și relații internaționale vă va permite să dezvoltați o mai mare conștientizare a complexității și a legăturilor dintre procesele și teoriile politice și internaționale care ne modelează viața. Vei examina lumea contemporană în care trăim, la nivel local, național și global.

Dacă aveți un interes deosebit în afacerile curente, tendințele internaționale și înțelegerea lumii în schimbare în care trăim, atunci cursul Politică și Relații Internaționale de la NTU este ideal pentru tine.

Pentru că Politica se ocupă cu problemele fundamentale care afectează societatea la nivel global, face o combinație ideală cu relații internaționale pentru a crea un curs interesant, stimularea și relevante.... [-]

Regatul Unit Nottingham
Contactează şcoala
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Nottingham Trent University School of Social Sciences - Undergraduate

Acest curs inovator vă permite să exploreze problemele și evenimentele internaționale, inclusiv relațiile dintre state, popoare, mișcări sociale și comunităților cultural ... [+]

ba (Hons) relații internaționale

Această diplomă de relații internaționale inovatoare vă permite să explorați problemele și evenimentele internaționale, inclusiv relațiile dintre state, popoare, mișcări sociale și comunități culturale și religioase. Veți învăța despre subiectele și procesele care ne modelează în prezent lumea și vom câștiga sentimentul de a face alegeri informate care au un impact la nivel local, național și global.

Dacă aveți un interes deosebit în afacerile globale și lumea în schimbare în care trăim, acest curs Relații Internaționale este ideal pentru tine.

De ce să alegeți acest curs? Este posibil să aveți posibilitatea de a câștiga experiență, cu un loc de muncă, și este posibil să aveți șansa de a studia în străinătate pentru un mandat în al doilea an de dvs. ca parte a schemei de + schimb valutar Erasmus. De predare este informat de către punctele forte de cercetare aliniate la nivel regional în Asia, Orientul Mijlociu, Africa de Nord, subcontinentul indian și Europa. Aceasta cercetare feed-uri direct în curs, ceea ce înseamnă că va fi de învățare despre cele mai recente probleme de la experți de renume mondial. Acest curs vă va ajuta să dezvolte o mai mare conștientizare a complexității și a proceselor conectivitatea care modelează lumea noastră. Studierea relațiilor internaționale deschide o carieră într-o gamă largă de domenii în sectorul public și privat, iar absolvenții noștri continuă să lucreze în departamente guvernamentale din Marea Britanie, agenții internaționale de ajutorare și o gamă largă de organizații neguvernamentale. Politica (inclusiv Relațiile Internaționale) de la Nottingham... [-]
Regatul Unit Nottingham
Contactează şcoala
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Nottingham Trent University School of Social Sciences - Undergraduate

Acest grad incitant analizează domeniile de specialitate de Sociologie contemporane și vă permite să explorați societatea, cultura și de zi cu zi a trăit experiențe. ... [+]

ba (Hons) sociologie

Studenții noștri ne-ar recomanda! În ultimul sondaj național pentru studenți, 97% dintre studenții noștri de la BA (Hons) din sociologie ar recomanda studierea la NTU. (Studiul național al studenților 2017).

Această diplomă interesantă de sociologie analizează domenii de specialitate ale sociologiei contemporane și vă permite să explorați societatea, cultura și experiențele trăite zilnic. De-a lungul cursului veți auzi de la difuzoare externe, și poate avea posibilitatea de a studia în străinătate și întreprinde un stagiu de muncă de auto-dirijată.

Dacă aveți un interes deosebit în societate, cultura si de a face sens al lumii sociale în care trăim, atunci cursul nostru de Sociologie este ideal pentru tine.... [-]

Regatul Unit Nottingham
Contactează şcoala
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Nottingham Trent University School of Social Sciences - Undergraduate

Acest curs distinctiv oferă o înțelegere în profunzime a naturii tinerilor și relația complexă dintre tineri și societate. ... [+]

ba (Hons), studii de tineret

Veți participa la un curs cu o mare satisfacție studenților și capacitate de angajare! 100% dintre studiile de tineret ale BA (Hons) și studenții din domeniul justiției pentru tineret BA (Hons) sunt mulțumiți de cursul general și 100% dintre absolvenții acestor două cursuri sunt angajați sau angajați în studii suplimentare la șase luni după părăsirea UTS. (National Student Survey 2017 și DLHE 2015/16 Full-time, Marea Britanie, diplomă de prim grad) Acest grad distinctiv de Studii de Tineret oferă o înțelegere aprofundată a naturii tineretului și a relației complexe dintre tineri și societate. Vei explora serviciile care susțin învățarea tinerilor, dezvoltarea și carieră progresia personale și sociale, și pentru a obține, de asemenea, cunoștințele și abilitățile de așteptat, a celor care lucrează cu tinerii.... [-]

Regatul Unit Nottingham
Contactează şcoala
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

BSc

Nottingham Trent University School of Social Sciences - Undergraduate

British Psychological Society (BPS), gradul nostru acreditat explorează secretele a ceea ce ne face umani, ceea ce înseamnă să fii în viață și de ce ne comportăm în felul ... [+]

BSC (Hons) psihologie

Studenții noștri ne-ar recomanda! În cel mai recent Studiu Național al Studenților, 94% dintre studenții noștri de la BSc (Hons) de psihologie ar recomanda studierea la NTU. (Studiul național al studenților 2017).

British Psychological Society (BPS), gradul nostru acreditat explorează secretele a ceea ce ne face umani, ceea ce înseamnă să fii în viață și de ce ne comportăm în felul în care ne facem.

Acest curs acoperă toate domeniile de bază ale psihologiei stipulate de curriculum-ul British Psychological Society (BPS). Vei explora ființa umană, modul de funcționare a creierului, procesele și mecanismele de gândire umană, simțire și comportament și modul în care psihologii, cercetarea psihologică și terapie poate face o diferență concretă și pozitivă a vieții și a societății oamenilor.... [-]

Regatul Unit Nottingham
Contactează şcoala
Engleză
La zi
3 - 4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Nottingham Trent University School of Social Sciences - Undergraduate

Această îmbinare Psihologie Societatea Britanică (BPS) curs acreditat combină o pregătire cuprinzătoare în psihologie cu studiul comportamentului criminal, tipuri de infr ... [+]

bsc (Hons), psihologia cu criminologiei

Studenții noștri ne-ar recomanda! În cel mai recent Studiu Național al Studenților, 94% dintre studenții noștri de la BSc (Hons) de psihologie ar recomanda studierea la NTU. (Studiul național al studenților 2017).

British Psychological Society (BPS), gradul nostru acreditat explorează secretele a ceea ce ne face umani, ceea ce înseamnă să fii în viață și de ce ne comportăm în felul în care ne facem.

Acest curs acoperă toate domeniile de bază ale psihologiei stipulate de curriculum-ul British Psychological Society (BPS). Vei explora ființa umană, modul de funcționare a creierului, procesele și mecanismele de gândire umană, simțire și comportament și modul în care psihologii, cercetarea psihologică și terapie poate face o diferență concretă și pozitivă a vieții și a societății oamenilor.... [-]

Regatul Unit Nottingham
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
3 - 4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Nottingham Trent University School of Social Sciences - Undergraduate

Studenții noștri psihologie sunt foarte mulțumiți. 100% din Psihologie noastre BSC (Hons), cu Sociologie full-time studenții sunt mulțumiți cu cursul de ansamblu. ... [+]

bsc (Hons) psihologie cu sociologie

Studenții noștri ne-ar recomanda! În ultimul sondaj național privind studenții, 95% dintre studenții noștri de psihologie BSc (Hons) cu studenți în sociologie ar recomanda studierea la NTU. (Studiul național al studenților 2017).

BSc (Hons) Psihologie cu gradul de sociologie este un curs de acreditare Societatea Britanică de Psihologie (BPS), care combină formarea cuprinzătoare în psihologie cu studiul structurii și dinamicii sistemelor sociale și a societății în ansamblu. Studenții noștri beneficiază de seminare săptămânale de cercetare, peste 80 de experți universitari și au acces la suite de laborator de primă clasă.... [-]

Regatul Unit Nottingham
Contactează şcoala
Engleză
La zi
3 - 4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză