Plymouth College of Art

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Cine suntem noi

Fondată în 1856, Plymouth College of Art este o școală de artă condusă de artiști și designeri pentru artiști și designeri.

Suntem acasă la o comunitate dinamică, trans-disciplinară, de creatori și gânditori pentru care realizarea este la fel de importantă ca cititul și scrisul, și în care scopul învățării este inseparabil de cel de a-ți trăi viața. Un loc pentru a face lucrurile și pentru a face lucrurile să se întâmple. Pentru a face diferența.

Ce credem noi: Trăiește. Face. Continuați să creați

Considerăm că educația de înaltă calitate pentru viață în practica de artă contemporană este catalizatorul creativ pentru transformarea personală, profesională și culturală.

Justiția socială, prin impactul comunității și mobilitatea socială, și învățarea creativă, prin inovația pedagogică, fac parte din ADN-ul nostru și în centrul a tot ceea ce facem.

Oferim o platformă, un creuzet, spațiu în care oamenii se reunesc, explorează noi orizonturi și împingem limitele practicii creative.

Împreună, ne imaginăm, experimentăm, gândim, învățăm, facem lucruri și facem ca lucrurile să se întâmple. Orice vrei să faci, oriunde vrei să mergi, călătoria începe aici și nu se oprește niciodată.

Zece propuneri

  • Realizarea este la fel de importantă precum cititul și scrierea, precum știința și matematica.
  • Realizarea vine înainte de a ști.
  • Arta nu înseamnă „despre” viață, ci despre viață.
  • Scopul învățării este inseparabil de cel de a-ți trăi viața.
  • În educația de artă, elevul nu are „subiect” de ascuns în urmă.
  • Învățarea intenționată creează o agenție, nu o dependență, în cadrul cursantului.
  • Spațiul de învățare oferă sau retrage posibilitatea de a învăța.
  • Spațiul nu poate conține energie, energia creează spațiu.
  • Ca elev, ca artist, identitatea ta va veni de la orizont, nu de la linia de delimitare.
  • Care este propunerea ta?

Spații de realizat

Mediul nostru de lucru este considerat pe larg ca unul dintre cele mai bogate și mai diverse ecosisteme de materiale, tehnologii, procese, practici, forme de artă și idei pe care le veți găsi sub forma unui colegiu de artă.

Într-un moment în care alții restrâng gama și ecologia mediilor lor de învățare, am investit foarte mult atât în dimensiunea digitală, cât și în cea analogă - pentru că credem că spațiul de învățare oferă sau se retrage posibilitatea de a învăța.

A face o diferență

Ne-am angajat să facem diferența în tot ceea ce facem.

Ca răspuns la efortul continuu de a marginaliza artele creative în învățământul mainstream din Marea Britanie, am fondat Plymouth School of Creative Arts și am construit Casa Roșie într-o zonă din interiorul orașului cu o lipsă socială și economică semnificativă. Împreună, construim un continuu progresiv de învățare și practică creativă, care se extinde din anii de vârstă până la studii postuniversitare la nivel de masterat, cercetare și practică profesională.

În 2016, Plymouth College of Art fost clasat în primele cincisprezece instituții de învățământ superior din țară, pentru a avea cel mai înalt nivel de membru feminin în organele de conducere.

"Intregul obiect al educatiei adevarate este de a face oamenii ... nu doar invatati, ci iubiti cunostintele - nu doar drepturile, ci si foamea si setea de dreptate."

- John Ruskin, Coroana măslinelor sălbatice: patru prelegeri despre industrie și război (1882)

În 2016/17, Plymouth College of Art avut cel mai mare procent din întreaga regiune de Sud-Est, Sud-Vest și Londra, a participanților cu normă întreagă cu vârsta sub 21 de ani, care urmează pentru prima dată învățământul superior din cartierele cu un nivel scăzut participarea la învățământul superior.

În 2017, am primit premiul Social Enterprise Gold Gold pentru angajamentul nostru sistemic pentru implicarea comunității și pentru crearea unei schimbări sociale pozitive. Și în 2018 am fost clasat pe locul 5 din instituțiile de învățământ superior din Marea Britanie pentru egalitate de clasă și acces la învățământul superior.

În 2018, am creat o afacere de producție de modă, Makers HQ, în calitate de companie de interes comunitar (CIC), în parteneriat cu Millfields Trust, pentru a conduce regenerarea comunității, a crește retenția absolvenților cu înaltă calificare și a reînnoi sectorul producției de modă din sud. West.

138563_pexels-photo-2559741.jpeg

Plymouth: Un oraș al creativității

Situat pe coasta Devon, în sud-vestul Angliei, Plymouth este Oceanul Britanic. Cu un frumos port de apă și un port care include un lido Art Deco din 1935 restaurat cu multă dragoste și o mulțime de țări înconjurătoare uimitoare, orașul nostru înfloritor oferă o bogăție de inspirație, alături de cultură vibrantă și evenimente de talie mondială pentru peste 35.000 de studenți.

Există ceva special în felul în care muzica, arta și filmul se îmbină în Plymouth. Și suntem implicați activ într-un proiect intergenerațional de realizare a situațiilor care transformă orașul în capitala regională a artelor vizuale - reflectată în investiții de la Arts Council England.

Locuri de artă contemporană precum KARST adăpostesc expoziții și rezidențe inovatoare de artă contemporană, în timp ce colegiul găzduiește propria noastră galerie bine stabilită și Plymouth Arts Cinema, un cinema independent de artă.

Vei găsi locații de muzică live unde poți prinde trupe locale și turistice, precum și comunități creative DIY și companii de interes comunitar care apar în tot orașul. Proiectul de regenerare a Sălii de piață a lui Devonport, de 7,2 milioane de lire, condus de Organizația de Idei Real, își propune să creeze un centru digital pentru arte, activitate comunitară și întreprindere, creând locuri de muncă și oportunități.

Orașul găzduiește expoziții importante, inclusiv British Art Show 7 (cu British Art Show 9 setat să revină la Plymouth în 2021), We The People Are The Work, Rebel Film Festival și The Atlantic Project, aducând artiști de renume internațional, inclusiv Ryoji Ikeda , Colectivul postcommoditate, Ciara Phillips și Matt Stokes în oraș, cu instalații special amenajate, specifice sitului.

Alături de spațiile creative foarte îndrăgite ale orașului, s-au deschis recent o serie de centre dezvoltate recent pentru arte și întreprinderi.

The Box este noua casă pentru arhivele muzeului și orașului Plymouth, cu o reconstituire de 40 de milioane de lire sterline care va fi deschisă în 2020, cu șapte galerii permanente la scară largă, inclusiv colecții din South West Film Film and Television Archive.

Între timp, Ocean Studios în istoricul Royal William Yard din Plymouth oferă facilități de colaborare, reședințe și ateliere în spații deschise și este deja acasă pentru o mulțime de afaceri creative, independente - de la ateliere de tipografie până la bijutieri contemporani.

Spiritul artistic al lui Plymouth strălucește și în The Royal Royal, cel mai mare și cel mai bine participat teatru producător regional din Marea Britanie. Relația noastră cu teatrul oferă oportunități pentru colaborări și experiență în industrie - în prezent este locul pentru ceremonia de absolvire.

Plymouth Pavilions atrage cele mai mari nume din muzică și comedie, iar întregul oraș se implică în MTV Presents Ocean City Sounds, un festival de muzică anual care atrage aprecierile de la Clean Bandit, Rudimental și Charli XCX - pentru a numi câteva.

Dincolo de Plymouth

La doar câțiva pași de piatră se află o parte din cele mai frumoase coaste de sud-vest, acostamente și păduri preistorice, precum și hub-uri creative interesante, unde puteți descoperi magazine și cafenele independente, spații expoziționale și multe altele.

Totnes, în apropiere, pe piața din apropiere, găzduiește magazine extraordinare de epocă și magazine de discuri eclectice - destinația perfectă pentru o zi de navigare pe piețe, galerii și cumpărături.

Fotograful premiat Nicholas White l-a îmbrățișat pe Dartmoor în timpul studiilor sale la Plymouth College of Art .

La mai puțin de o oră distanță, Eden Project este cea mai mare pădure tropicală interioară din lume și joacă gazda Eden Sessions în fiecare vară, unde artiști printre care Björk, Muse, Massive Attack și PJ Harvey au jucat spectacole intime în acest cadru uluitor.

Un pic mai departe în Cornwall și veți găsi orașul mic din St Ives. Amplasat într-o coastă de deal și cu vedere la Oceanul Atlantic, St Ives găzduiește Tate St Ives, sărbătorind legăturile artistice ale orașului, care a fost o destinație pentru artiști din vremea victoriană. Numele de renume asociate cu orașul variază de la Mark Rothko la Barbara Hepworth - o vizită obligatorie în timp ce studiați la Plymouth College of Art .

Ne-am iubit întotdeauna orașul, dar în ultima vreme, există un zgomot și mai mare în loc decât de obicei. Vino și află singur.

Eveniment internațional online deschis: să trăiești și să studiezi în Marea Britanie

16.09.20, 11:00 - 12:00

Înainte de a decide unde ați dori să studiați și ce curs este potrivit pentru dvs., este util să participați la un eveniment online și să discutați cu personalul real și studenții despre opțiunile dvs. Dacă sunteți un student internațional care vă întrebați cum este să trăiți și să studiați în Marea Britanie, de ce să nu veniți la următorul nostru eveniment online internațional deschis: să trăiești și să studiezi în Marea Britanie, care va avea loc între orele 11.00-12.00 miercuri, 16 septembrie 2020.

Alăturați-vă doctorului Mark Kerrigan, directorul nostru de predare, învățare și îmbunătățire, și doctorandului Cynthia Hart, un student internațional care cercetează experiența de studiu internațional, în timp ce discută despre adaptarea la viața și studiul în Plymouth, Marea Britanie Ocean City. Studenții noștri internaționali sunt o parte importantă a corpului nostru studențesc și beneficiază de o bogată experiență culturală, creativă și academică atunci când studiază cu noi.

De la cereri de viză la asistență financiară și cerințe lingvistice - suntem aici pentru a vă sprijini călătoria către studiul creativ în Marea Britanie. Aflați despre viața din Plymouth (unul dintre cele mai sigure orașe din Marea Britanie), cultura și patrimoniul nostru local, opțiunile de cazare și sprijinul existent pentru a vă ajuta să vă așezați în noul dvs. mediu.

Bun venit la drop-in-uri, dar pentru a profita la maximum de eveniment și pentru a primi mai multe informații prin e-mail, vă recomandăm să vă rezervați locul în avans. Pentru a vă alătura discuției pur și simplu configurați computerul, tableta sau telefonul mobil și faceți clic prin linkul furnizat prin e-mail și în programul de mai jos.

Programa

Prezentare în direct | 11.00-11.40
Alăturați-vă echipei noastre de admitere și sprijin pentru studenți pentru o prezentare generală a studiilor la Plymouth College of Art , a procesului de aplicare internațională și a oportunităților de a studia într-o comunitate activă, interdisciplinară, de gânditori și creatori.

Întrebări și răspunsuri | 11.40-12.00
În urma prezentării live, echipa noastră va fi la îndemână pentru a răspunde la orice întrebări internaționale specifice pe care le-ați putea avea în legătură cu taxele, vizele și mutarea și locuirea în Marea Britanie.

Jan începe

Dacă doriți să obțineți o diplomă în artă, design, meșteșuguri sau media digitală și doriți să faceți parte dintr-o comunitate cu adevărat globală de cursanți creativi, alăturați-vă nouă în ianuarie 2021 și începeți viitorul dvs. în industriile creative.

BA (Hons) grade

Suntem încântați să anunțăm că Plymouth College of Art oferă o gamă de cursuri creative BA (Hons) prin oferirea noastră de învățământ la distanță, începând din ianuarie 2021. Viziunea noastră pentru excelență în artă și design, învățare la distanță, sub bannerul Campusului nostru conectat , oferă studenților flexibilitate în studiile lor, fiind în același timp o parte importantă a comunității noastre.

Aceste cursuri de trei ani împărtășesc toate un an comun de învățare la distanță în primul an în timp ce se specializează într-o disciplină aleasă, apoi progresează în premiile noastre BA (Hons) în anii doi și trei în campusul din Marea Britanie la Plymouth College of Art .

Gradele de începere din ianuarie vă permit să începeți studiile în perioada de primăvară de oriunde vă aflați - indiferent dacă este vorba de Asia, America, Europa sau Marea Britanie. Un început din ianuarie 2021 se va potrivi candidaților care nu au putut începe studiile în septembrie 2020 sau doresc să reducă costurile de cazare sau relocare studiind de la distanță. Elementul de învățare la distanță a acestor cursuri se va termina în august 2021, permițându-vă să faceți o scurtă pauză de vară continuând direct pe al doilea an al diplomei alese de dvs. în centrul orașului Plymouth Campus, spre sfârșitul lunii septembrie 2021.

Pentru mai multe informații vă rugăm să consultați aici.

Locații

Plymouth

Address
Plymouth College of Art,
Tavistock Place

PL4 8AT Plymouth, Anglia, Regatul Unit

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră