Citește Descrierea Oficială

O educație a celui mai înalt calibru

Richmond este o universitate americană internațională, înființată în 1972 și cu sediul în West London, cu două campusuri din Richmond Hill și aproape de Kensington High Street. Începând cu anul 1981, universitatea a acordat diplome americane acreditate de Comisia pentru mediu din Statele Unite pentru învățământul superior. Una dintre cele mai recente realizări pe care Richmond le anunță este că le-a fost acordată puterea de a acorda studenților diplome proprii în Marea Britanie începând din august 2018, ca urmare a obținerii de către Consiliul Privy a unor atribuții de acordare a titlurilor de învățământ (TDAP).

Universitatea este prima și singura universitate din Marea Britanie, căreia i sa acordat puterea de a acorda diplomă dublă, ceea ce înseamnă că elevii vor primi o diplomă în Marea Britanie și SUA, care va avea un impact enorm asupra absolvenților noștri în timp ce caută oportunități de angajare și îi va face să iasă în evidență din mulțime.

De la deschiderea sa în 1978, clădirile din campusul Kensington din St Albans Grove și Ansdell Street găzduiesc studenții universitari de clasa a treia și a patra, precum și toți studenții postuniversitari. În martie 1988, campusul din Kensington a înregistrat o extindere ulterioară pe Young Street și, recent, pe strada Kensington High Street.

Universitatea este unică pentru standardele academice ale instituțiilor private, în abordarea didactică care combină sistemul de arte liberale americane cu standardele de învățământ superior din Marea Britanie, care conferă absolvenților noștri un avantaj competitiv și deschid mai multe oportunități de a găsi locuri de muncă fie în Regatul Unit, SUA

Diplomele de licență pe care le oferim pentru a explora o gamă largă de discipline și programe care să permită o educație largă, în timp ce programele postuniversitare includ opțiunea de a lua electives specifice, care va defini un grad minor / majore. Beneficiile cheie pe care le oferă această universitate privată sunt, mai mult, mentorat și timp de predare (15 ore pe săptămână în medie) decât în ​​orice altă universitate din Marea Britanie, un accent puternic pe promovarea oportunităților internaționale printr-o gamă largă de credite și stagii integrate și programe de studii în străinătate în centrele noastre de învățământ din Italia (Roma și Florența).

Oferim excelență în predare și oferim sprijin financiar cu bursele noastre din SUA și Marea Britanie bazate pe merit și pe realizările academice și am introdus recent o bursă nouă a cancelarului Plus pentru toamna anului 2018, care contribuie la reducerea semnificativă a datoriei de școlarizare a studenților după terminarea studiilor. Bursele noastre pot fi combinate cu alte fonduri din Marea Britanie și SUA și pot acorda opțiuni disponibile, pe care le sfătuiesc studenților noștri să le solicite la îndeplinirea cerințelor de intrare.

Brooke Cagle / Unsplash

Top 5 motive pentru a alege Richmond

  1. Dual-Accredited Marea Britanie
  2. Burse care pot reduce datoria studentului
  3. Sistem flexibil american de arte liberale, ore de contact extinse și mentorat (în medie 15 ore pe săptămână)
  4. Stagii integrate (în Marea Britanie și în străinătate)
  5. Două experiențe campus din Londra (în Richmond

O perspectivă internațională

A trăi și a învăța împreună, studenții noștri din peste 100 de țări sunt pregătiți pentru o lume în care abilitatea de a comunica eficient în limitele naționale și culturale este la fel de valoroasă ca și o realizare academică tradițională. O educație Richmond oferă o perspectivă globală și un mediu interactiv de studiu care promovează diversitatea, munca în echipă și conducerea. Fiind o universitate internațională liberală americană, ea se concentrează pe îmbogățirea experienței de studiu a studenților într-un mediu internațional, ținând cont de multiple aspecte interculturale. Îi încurajează pe elevi să-și formeze propriile opinii și să fie atenți cu ceilalți în timp ce iau decizii sau lucrează la proiecte de curs, precum și își dezvolta punctele forte și abilitățile profesionale ca viitori lideri ai echipei internaționale.

Becca Tapert / Unsplash

Două experiențe campus din Londra

Pe lângă excitarea vieții într-unul dintre cele mai pline de viață și cosmopolite orașe din lume, Londra oferă în mod evident resurse și oportunități spectaculoase pentru a învăța în afara sălii de clasă. Cu toate acestea, cursurile Richmond aduc, de asemenea, viața orașului - oamenii, instituțiile, politica, problemele și istoria sa în prelegeri și proiecte de curs. Adăugați la toate acestea o facultate internațională de sprijin, un curriculum flexibil care vă permite să explorați subiecte din afara specializării principale, clase mici și campusuri în două dintre cele mai frumoase cartiere din Londra și veți găsi Richmond un loc minunat pentru a obține o diplomă dublă sau o diplomă de masterat recunoscute în Marea Britanie și SUA

Campusul Richmond Hill

Studenții din primul și al doilea an frecventează campusul din Richmond Hill. Campusul este amplasat într-un splendid sit de șase hectare, situat în partea de sus a zonei Richmond Hill, una dintre cele mai căutate zone din Londra. O clădire neo-gotică impresionantă construită în 1843 și o bibliotecă modernă pe cinci nivele, săli de clasă, laboratoare informatice și de știință, studiouri de artă și fotografie și o sală de spectacole.

Campusul găzduiește, de asemenea, reședințe de studenți, o sală de mese, o sală de studenți, precum și birouri și birouri administrative. Există, de asemenea, un teren sportiv multifuncțional de tenis, volei, baschet și mini-fotbal (fotbal). După ce au terminat doi ani la campusul din Richmond Hill, studenții se mută în campusul nostru din cartierul din Londra, Kensington, pentru ultimii doi ani de studiu.

Campusul Kensington

Studenții din a treia, al patrulea și postuniversitar frecventează campusul din Londra centrală din Kensington, una dintre cele mai frumoase zone rezidențiale din Londra. Mai multe clădiri, la o plimbare de 2 minute de principala clădire a Atlanticului, pe strada St Albans, au toate facilitățile necesare din săli de clasă, laboratoare, bibliotecă, sală de mese și birouri universitare.

Campusul din Kensington găzduiește, de asemenea, o serie de studenți vizați din Statele Unite și din alte țări care petrec un semestru sau un an la Londra. Elevii pot alege să locuiască în clădirile universității sau în locuințele aflate în afara campusului la alegerea lor. La mică distanță de mers pe jos se află Royal Albert Hall, renumit pentru concertele sale, Colegiile Regale de Muzică și Artă, Colegiul Imperial de Știință și Tehnologie, Muzeul Victoria și Albert, Muzeul de Istorie Naturală, Muzeul Geologic și multe cinematografe, Hyde Park și o stradă High Street cu numeroase cafenele, restaurante, cluburi și magazine.

District și Piccadilly link-uri subterane Richmond sau Kensington cu restul orașului. Serviciul feroviar frecvent în stațiile Victoria, Paddington și Waterloo vă conectează la restul Regatului Unit și către Europa. Atât aeroporturile Heathrow, cât și Gatwick sunt ușor accesibile.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

BA

Richmond The American International University in London

Elevii care urmăresc specializarea Comunicare de marketing și relații publice în cadrul licenței BA în comunicare vor învăța cum să angajeze audiențe pe diferite canale, ... [+]

Elevii care urmăresc specializarea Comunicare de marketing și relații publice în cadrul licenței BA în comunicare vor învăța cum să angajeze audiențe pe diferite canale, media și să exploreze relația dintre comunicările de marketing și relațiile publice din mediul de afaceri și mediul. Scopul acestui program este de a pregăti studenții să lucreze în cadrul întreprinderilor orientate tehnologic și orientate către consumatori din întreaga lume.

Acest grad oferă o abordare interdisciplinară, multimedia, a studiului comunicațiilor prin studiul teoriei și practicii ulterioare. În primii doi ani de studii, studenții primesc aceleași cursuri de bază în cele trei discipline disponibile. În timpul celui de-al treilea și al patrulea an, studenții se specializează în Marketing Communications... [-]

Regatul Unit Richmond
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
3 - 4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Richmond The American International University in London

Programul de Finanțe și Investiții BA echipează studenții cu abilitățile și cunoștințele pentru a intra într-o gamă de cariere interesante în domeniul bancar, al corporaț ... [+]

Programul de Finanțe și Investiții BA echipează studenții cu abilitățile și cunoștințele pentru a intra într-o gamă de cariere interesante în domeniul bancar, al corporațiilor, al managementului fondurilor și al finanțării internaționale. Structura de diplomă acoperă domeniile cheie ale Contabilității Financiare, Finanțelor Corporative și Managementului Investițiilor. Acest program de gradul permite studenților noștri să răspundă cererii de absolvenți cu cunoștințe și abilități necesare pentru a conduce sau de a direcționa financiar organizații, de la afaceri de familie la corporații globale sau de a asigura locuri de muncă în lumea de finanțe și bancare.... [-]

Regatul Unit Richmond
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
3 - 4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Richmond The American International University in London

Istoria artei BA ... [+]

Istoria artei BA Programul are trei obiective cheie:

Introduceți elevii în influențele principale, teoriile, metodele și mișcările de artă contemporană, precum și istoria vastă a arteiDezvoltați o înțelegere a modului în care puteți evalua rolul artelor și culturilor vizuale astăzi, prin intermediul unor cadre conceptuale relevanteExplorați o varietate de culturi artistice și culturale occidentale și non-occidentale, de la preistorie până în prezent

Aceste trei obiective sunt completate de un element puternic de practică profesională, cu posibilități de a explora cariere în instituțiile de arte vizuale și în industriile culturale creative. Programul pune un accent deosebit pe artă și practicile vizuale din toate culturile. Elevii care urmăresc acest grad vor fi pregătiți să continue studiul postuniversitar sau să participe la programul de stagiu, să poată urmări cariere în instituțiile de arte vizuale și în industriile culturale creative.... [-]

Regatul Unit Richmond
August 2019
Engleză
La zi
3 - 4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Richmond The American International University in London

Afaceri Internaționale se concentrează pe dezvoltarea de abilități practice de afaceri pentru gestionarea resurselor umane, analiza și depășirea provocărilor de afaceri ș ... [+]

Afaceri Internaționale se concentrează pe dezvoltarea de abilități practice de afaceri pentru gestionarea resurselor umane, analiza și depășirea provocărilor de afaceri și adaptarea unui model de afaceri într-o piață globală competitivă. Veți fi pregătit să excelați în abordarea strategică și în conducerea carierei dvs. în cadrul organizațiilor internaționale.

Deoarece finanțele, factorii socio-economici, politica, geografia, limbajul și cultura formează și influențează afacerile, veți dobândi cunoștințele și abilitățile necesare pentru a lua în considerare toate aceste aspecte și pentru a aplica strategia de afaceri potrivită pe o piață internațională.... [-]

Regatul Unit Richmond
Septembrie 2019
Engleză
La zi
3 - 4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Richmond The American International University in London

Gradul BA în Managementul și Marketingul de modă este adaptat pentru a oferi studenților noștri cele mai recente informații din industria modei și a comerțului cu amănunt ... [+]

Gradul BA în Managementul și Marketingul de modă este adaptat pentru a oferi studenților noștri cele mai recente informații din industria modei și a comerțului cu amănuntul. Acest program permite studenților să obțină cunoștințe și expertiză puternice în alte domenii, cum ar fi contabilitatea, finanțele, marketingul și operațiunile aplicate managementului modei.

Gradul oferă cunoștințelor studenților și know-how-ului de a efectua cercetări relevante pe piață / consumatori și tendințele prognozelor. De asemenea, oferă studenților instrumentele necesare pentru a putea compila cunoștințe despre comportamentul cumpărătorilor și consumatorilor de modă.... [-]

Regatul Unit Richmond
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
3 - 4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Richmond The American International University in London

Programul de Marketing oferă o cunoaștere cuprinzătoare a problemelor, teoriilor și practicilor de lucru legate de domeniul dinamic și în dezvoltare în domeniul afacerilo ... [+]

Programul de Marketing oferă o cunoaștere cuprinzătoare a problemelor, teoriilor și practicilor de lucru legate de domeniul dinamic și în dezvoltare în domeniul afacerilor globale.

Acest program este ideal pentru studenții care doresc să dobândească cunoștințe aprofundate și competențe cheie pentru a identifica propunerile de valoare cheie în cadrul întreprinderilor și organizațiilor, factorii de decizie pentru creșterea companiei, longevitatea și profitabilitatea pe piață din perspectiva marketingului și elementele cheie care influențează cererea clienților și loialitate în timp. InfluenŃii pe termen lung sunt apoi studiŃi și interpretați astfel încât cea mai bună utilizare a companiilor (produsele și serviciile lor) să poată fi utilizată cel mai bine pentru un profit maxim. Elementele necesare pentru marketing major sunt cursurile în domeniul publicității, managementului, brandingului, comerțului electronic, comportamentului consumatorilor, cercetării de piață, strategiei de marketing și managementului social media care acoperă o vastă cunoaștere și expertiză de marketing specializat.... [-]

Regatul Unit Richmond
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
3 - 4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Richmond The American International University in London

Acreditată de British Psychological Society (BPS), diploma noastră de licență în Psihologie promovează dobândirea de cunoștințe și practici conceptuale în domenii de bază ... [+]

Acreditată de British Psychological Society (BPS), diploma noastră de licență în Psihologie promovează dobândirea de cunoștințe și practici conceptuale în domenii de bază ale disciplinelor psihologice precum dezvoltarea, limba, fenomenologia, teoria personalității

Studenții de psihologie vor putea integra perspective teoretice cu constatări empirice, vor folosi o varietate de metode de cercetare și vor aplica principii psihologice în medii profesionale, cum ar fi educația, clinica, consilierea și legalitatea.

Top 5 motive pentru a studia acest programAcreditarea BPS oferă absolvenților de la Psihologie din Richmond posibilitatea de a dobândi calitatea de absolvent și / sau calitatea de membru al societății și accesul la cea mai largă gamă de oportunități de formare, dezvoltare și angajare.Vă dă posibilitatea să aplicați teoriile în practică într-una din următoarele domenii profesionale de competență: consiliere, clinică, juridică, știință criminalistică.Oferă cunoștințe științifice asupra comportamentului uman și organizațional transferabil în domenii precum Neuroscience, Drept, Management, HR și Marketing.Realizarea de proiecte experimentale de cercetare la noul laborator de psihologie, desfășurând atât cercetări calitative cât și cantitative.Pentru a pregăti elevii cu abilitățile necesare pentru a continua studiile și / sau pregătirea profesională aplicată.După ce absolvi... [-]
Regatul Unit Richmond
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
3 - 4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Richmond The American International University in London

Gradul BA în Relații Internaționale pregătește studenții pentru o carieră în organizații internaționale, afaceri, finanțe, instituții guvernamentale, agenții și mass-medi ... [+]

Gradul BA în Relații Internaționale pregătește studenții pentru o carieră în organizații internaționale, afaceri, finanțe, instituții guvernamentale, agenții și mass-media. Persoanele cosmopolite cu o abordare strategică și conștientizarea puternică a problemelor politice contemporane au posibilitatea de a-și extinde setul de competențe extinse.

Acest grad oferă cunoștințe specifice asupra a trei domenii principale: teoria și conceptele relațiilor internaționale, instituțiile globale și problemele contemporane în afacerile internaționale. Elevii pot alege dintr-o varietate de electives care acoperă o serie de subiecte într-un context național, regional și global. Programul nostru este conceput pentru a vă oferi o specializare în timp ce progresați cu gradul dumneavoastră, în funcție de domeniul dumneavoastră de interes principal.... [-]

Regatul Unit Richmond
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
3 - 4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Richmond The American International University in London

Gradul de studii cinematografice este un program vibrant, interdisciplinar, care se concentrează asupra abordărilor istorice, critice și teoretice ale studiului filmului, ... [+]

Gradul de studii cinematografice este un program vibrant, interdisciplinar, care se concentrează asupra abordărilor istorice, critice și teoretice ale studiului filmului, inclusiv a televiziunii și a noilor media. Printr-o analiza atenta a unor exemple nationale si internationale si cu un accent special pe istoria filmului, a cinematografiei lumii a treia / postcoloniale si a unor teme specifice (inclusiv gen, horror, fantasy si science fiction), gradul analizeaza istoricul, artistice și culturale care intră în producția cinematografică. Un element tehnic și practic puternic al diplomei completează componenta teoretică, cu clase pe subiecte precum producția video, actorie și scenaristică și producția de filme documentare. Astfel, gradul oferă o abordare interdisciplinară și multimedia, oferind o cunoaștere teoretică cu elemente puternice de pregătire practică. Cursurile sale elective permit studenților să dezvolte o conștientizare la nivel mondial a filmului și a mass-mediei conexe în cadrul tradiției artelor liberale. Un minor în Media Production poate adăuga adâncimea la alegerea ta majoră.... [-]

Regatul Unit Richmond
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
3 - 4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Richmond The American International University in London

Știința politică oferă studenților cunoștințe în trei domenii principale ale științei politice: gândirea politică, sistemele politice și politica publică. Știința politic ... [+]

Știința politică oferă studenților cunoștințe în trei domenii principale ale științei politice: gândirea politică, sistemele politice și politica publică. Știința politică este predată utilizând o serie de metode care reflectă corpul studentului internațional, utilizându-se în același timp cele mai bune tehnologii emergente. Studiul ideologiilor, teoriilor și ideilor politice este echilibrat cu studiul practic de elaborare a politicilor într-o gamă largă de teme și domenii-chestiuni și procese politice într-o gamă largă de state și regiuni. Elevii se bucură de un studiu amplu al gânditorilor și teoriilor politice, în timp ce aceștia se angajează în mod direct cu o serie de aspecte politice practice, în multe domenii naționale și regionale diferite. Cursul de politică britanică, de exemplu, este predat parțial în clădirile Parlamentului. Gradul recunoaște, de asemenea, dimensiunea internațională a proceselor politice, economice și politice și asigură studenților familiarizarea cu politica lumii în curs de dezvoltare. Elevii dezvoltă abilitățile metodologice și tehnice ale științelor sociale, făcând cea mai bună utilizare a noilor tehnologii și practici. Cursurile asigură, de asemenea, că studenții din alte facultăți pot dobândi o înțelegere suficientă a științei politice pentru a ajuta la conceptualizarea dimensiunilor politice ale domeniilor alese. Programul oferă un fundal atât pentru studii postuniversitare suplimentare și cariere viitoare, inclusiv de lucru în guvern, organizații internaționale, afaceri, finanțe și mass-media. Elevii iau, de asemenea, o serie de cursuri opționale în studii naționale, regionale și de globalizare sau se adresează domeniilor tematice de interes contemporan, permițând specializarea în cadrul gradului în funcție de interesul studenților.... [-]

Regatul Unit Richmond
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
3 - 4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Richmond The American International University in London

BA în Economie este creat pentru a dezvolta în studenți capacitatea de a analiza problemele economice și de a aborda provocări care au atât de importanță națională și int ... [+]

BA în Economie este creat pentru a dezvolta în studenți capacitatea de a analiza problemele economice și de a aborda provocări care au atât de importanță națională și internațională. Programul oferă studenților o înțelegere clară și holistică a principiilor, conceptelor și ideilor economice în cadrul mai larg al mediului social și politic.

Programul permite studenților să înțeleagă și să aplice procesul de colectare de date și probe, inclusiv organizarea, analiza și prezentarea materialelor. De asemenea, oferă studenților o înțelegere clară a sistemelor economice, astfel încât acestea să fie concepte abstracte față de probleme reale, dintre care unele includ aspecte ale politicii economice.... [-]

Regatul Unit Richmond
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
3 - 4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

BSc

Richmond The American International University in London

Programul de Contabilitate și Finanțe a BSc este conceput în primul rând pentru studenții care sunt interesați să urmeze o carieră în contabilitate sau în obținerea de ca ... [+]

Programul de Contabilitate și Finanțe a BSc este conceput în primul rând pentru studenții care sunt interesați să urmeze o carieră în contabilitate sau în obținerea de calificări profesionale de contabilitate la începutul carierei lor de afaceri. Elevii vor dobândi cunoștințe teoretice și practice avansate de contabilitate și finanțe și vor învăța să înțeleagă conceptele de management într-un context de afaceri internațional.

Acest program merge dincolo de tehnicile teoretice și cantitative fundamentale pentru contabilitate și finanțe. Ea se bazează pe diverse discipline, cum ar fi statisticile, economia, dreptul și tehnologia informației, pentru a obține o înțelegere cu adevărat solidă a domeniului. Cu o bază generală de afaceri și de management, acest grad nu vă va permite doar să vă urmați carieră în contabilitate și finanțe, dar și în domenii manageriale relevante.... [-]

Regatul Unit Richmond
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
3 - 4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Kensington Campus
Richmond Hill Campus