Rose Bruford College of Theatre and Performance

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Bine ați venit la Rose Bruford College of Theatre and Performance . Scopul nostru este să vă inspirați, să vă încurajați și să vă instruiți ca artist creativ și practician care poate folosi practica și cercetarea reflectorizantă, împreună cu învățământul de clasă mondială pe care îl oferim, ca instrumente pentru a deveni un gânditor independent și un profesionist de lucru îndeplinit și de succes.

Etosul de predare, învățare și formare la Rose Bruford College pune accentul pe artă, colaborare, comunitate, descoperire, diversitate, ocupare profesională, independență și profesionalism. Elevii și personalul lucrează într-un mediu strâns legat de campusul nostru frumos de parc pentru a produce și produce peste 75 de spectacole pe an.

Unele producții sunt prezentate în altă parte în Londra, unele sunt luate în turneu în Marea Britanie și în străinătate. Din această atmosferă plină de viață au venit următoarea generație de artiști, designeri, tehnicieni și companii care schimbă chipul teatrului global și evenimentelor live.

118143_rsz_118131_24742890054_cd116a1b08_o2.jpg

Misiune

Misiunea noastră este să oferim un mediu de învățare stimulativ și colaborativ, cu o tradiție internațională, oferind educație și formare profesionistă și profesională specializată care promovează creativitatea, experimentarea, diversitatea și excelența.

Viziune

Bazându-ne pe convingerea noastră fundamentală că predarea, învățarea, practica creativă, artele și industriile vorbesc una cu alta, viziunea noastră pentru Rose Bruford College of Theatre and Performance este pentru o instituție care este:

 • Angajat să creeze valoare socială și culturală, dar și artistică și economică, prin programe ale căror absolvenți pot să inoveze și să conducă schimbarea, precum și să răspundă nevoilor profesionale curente, prin cercetări despre și prin practici care creează un impact asupra industriei și asupra societății în general și industrie și implicare socială
 • Diverse, egale și incluzive, cu un corp divers de studenți și personal, oferind șanse de oportunitate prin parteneriate cu școli, colegii și alte organizații și un curriculum cu diversitate în centrul său. Credem că artele și industriile spectaculoase se bazează pe bogăția și inovația pe care o aduce diversitatea
 • Distinctiv, oferind un portofoliu de programe care recunoaște, valorizează și sărbătorește interconexiunile între diverse forme de performanță: teatru, evenimente, muzică live și performanță mediată digital, unde toate programele au un curriculum foarte distinctiv și divers și folosesc campusul nostru unic
 • Internațional în domeniul său de aplicare, cu parteneriate globale de colaborare pentru livrarea partajată a programelor și a schimbului de elevi și studenți, un organism studențesc diversificat la nivel internațional și un curriculum relevant la nivel internațional

118144_rsz_118130_d1i7gbbxcaan3ge.jpg

Cursurile noastre

Elevii din peste 40 de țări studiază cu noi despre cele 15 cursuri diferite de formare profesională și profesională.

Producții și evenimente

Desfășuram producții și evenimente pe tot parcursul anului, atât în campus, cât și în afara campusului.

Absolvenții noștri

Absolvenții noștri continuă să modeleze viitorul industriei.

Locația noastră

Colegiul este situat în Lamorbey Park, în sud-estul Londrei, într-o zonă frumoasă și verde, la doar 30 de minute cu trenul de la Trafalgar Square și centrul West End din Londra. Clădirea campusului este înconjurată de Casa Lamorbey din clasa a II-a cu facilități moderne, construite în scopuri, incluzând un teatru în hol, cu o capacitate de 330 de locuri, un teatru barn flexibil cu 100 de locuri, două teatre de studiouri neagră, studiouri, laboratoare tehnice, ateliere de proiectare și producție, o bibliotecă de teatru unică și zone de studiu bine echipate. În 2015, Colegiul a deschis Christopher Court, o cameră 168 de camere cu baie privată, la o scurtă plimbare de campus.

Cultura noastră de inovare

Mândru de istoria sa de inovare, care a văzut-o pe Rose Bruford introducând prima diplomă de licență la nivel universitar în actorie și prima diplomă de licență în designul de iluminat din anii 1970, Rose Bruford College continuă să împingă limitele formării în teatru de performanță și tehnică, una dintre cele mai importante conservatoare de teatru din lume și una dintre cele mai mari din Marea Britanie în ceea ce privește numărul studenților și varietatea opțiunilor sale de formare profesională. Pregătirea absolvenților săi de actorie pentru o carieră pe scena și scenă și design.management și absolvenți tehnici pentru scenele din spatele industriei de divertisment mai largi - cu șase opțiuni diferite de actorie și performanță la nivel universitar și postuniversitar, cel mai mare portofoliu de teatru tehnic și management programe universitare de licență și două diplome de licență online - pregătim unele dintre cele mai bune talente de a face teatru astăzi în întreaga lume.

Colegiul și personalul său didactic promovează imaginația, talentele și creativitatea studenților noștri, pregătindu-i pentru a recompensa și a satisface o carieră în provocările industriilor interesante și bine plătite. Treaba noastră este de a instrui, dar și de a ne ajuta să găsim locuri de muncă pentru toți absolvenții noștri.

Facilitățile noastre

Rose Bruford College of Theatre and Performance este amplasat în Parcul Lamorbey, parcuri cu frunze verzi, datând din secolul al XVI-lea, cu copaci maturi și un iaz cu pești și păsări de apă. Aspectul campusului sa schimbat abia peste 60 de ani.

Avem o serie de facilități pentru a satisface nevoile dvs. pentru orice ocazie, de la întâlniri de absolvenți până la nunți, ceremonii de premiere, conferințe, întâlniri, cursuri și ateliere. Deseori angajăm în școli grupuri și școli de vară.

În august 2015 , Colegiul a deschis o sală de reședință Christopher Court, care a fost compusă din 168 camere cu baie proprie, aproape de gara Sidcup, pe care elevii le folosesc în cursul anului universitar (septembrie-sfârșitul lunii iunie) și alții în timpul verii (iulie și august).

Facilitățile noastre de închiriere includ:

 • Casa Lamorbey din clasa a II-a
 • Teatrul Rose cu 330 de locuri
 • Teatrul Barn cu 100 de locuri
 • Două teatre de studio
 • Sali de repetiție
 • Studioul de dans
 • Săli de clasă
 • Studiouri de inregistrare
 • Producție completă / suport tehnic
 • Închiriere de baruri și servicii de catering disponibile
 • Cutie de birouri

Locații

Sidcup

Address
Rose Bruford College of Theatre and Performance Lamorbey Park Burnt Oak Lane Sidcup
, Kent
 DA15 9DF
Sidcup, Anglia, Regatul Unit

Londra

Address
Londra, Anglia, Regatul Unit

Waterford

Address
Waterford, Connecticut, Statele Unite ale Americii

Moscova

Address
Moscova, Moskva, Rusia