SAE Institute UK

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Institutul SAE a fost fondată în 1976 de către Dr. Tom Misner în Sydney, Australia oferă cursuri post-secundar în inginerie audio. Institutul SAE a crescut de la a deveni cel mai mare practic creativ educator mass-media cu 54 de campusuri în 26 de țări și un portofoliu de curs extins în domeniul tehnologiilor mass-media creative cu o puternică tradiție de aplicare practică și recunoașterea industriei.

În SAE Institute Marea Britanie are 4 campusuri din Londra, Liverpool, Glasgow și sediul mondial în Oxford.

Institutul SAE este acreditat de Universitatea Middlesex, Londra, Marea Britanie. Studenții înscriși la un program validat va primi un premiu Middlesex la finalizarea cu succes a studiilor. SAE Institute din Marea Britanie este un partener in Universitatea Middlesex Skillset Academy, un membru al de studiu din Marea Britanie și un organism enumerate în registrul Departamentului pentru Business Innovation & Skills.

Programele si cai

BA sau BSc (Hons)

Jocuri programare rezultate grad într-un BSC (Hons), în timp ce toate celelalte programe de gradul duce fie la o BA (Hons) sau BSC (Hons). Premiul este determinată de natura proiectului final, care este modulul finală cu privire la program. Acest lucru asigură că studenții noștri toate obține același nivel de pregătire practică de creație în timp ce câștigul salarial 360 de puncte de credit (180 Transfer Credit Puncte europene) și abordarea lor unică și calea este reflectat de proiect care le produc.

Diploma de învățământ superior

Institutul SAE oferă programe de studii de 2 ani, care au un punct de ieșire, după 16 luni. După finalizarea cu succes a acestui program 16 luni, elevii primesc o diplomă de învățământ superior care câștigă 240 de puncte de credit. Diploma de învățământ superior este de asemenea un punct de intrare autorizat, astfel încât studenții pot alege să se înscrie doar pe programul 16 luni.

După încheierea programului elevii pot studia DipHE către un BA / BSc (Hons) în domeniul ales prin completarea ultimele 8 luni ale programului 2 ani. Diploma de învățământ superior este deosebit de potrivit pentru absolvenții de media care încearcă să învețe abilitățile practice de care au nevoie pentru a compliment calificările existente.

Certificat de Învățământ Superior

Campusul SAE Glasgow oferă, de asemenea, un certificat de învățământ superior. Acesta oferă o cale alternativă pentru studenții care finalizează cu succes programul de a progresa pe ultimele 8 luni ale Diploma de învățământ superior.

Locații

Londra

Address
SAE Institute
297 Kingsland Road

E8 4DD Londra, Anglia, Regatul Unit

Glasgow

Address
Kinning Park, 85-87 Portman Street, Glasgow, G41 1EJ
Glasgow, Scoţia, Regatul Unit