The Royal Central School of Speech and Drama, University of London

Introducere

Citește Descrierea Oficială

O introducere în Central de Principal.

Profesorul Gavin


Henderson, CBE
Principal

Centrală se află în prim-planul de formare și cercetare în artele dramatice. Statisticile sunt ocuparea forței de muncă absolvent printre cele mai ridicate din sectorul nostru, iar cercetările noastre au fost recent evaluate ca fiind "Lumea Leading" - și este unic în domeniul conservatoarele dramatice. Raportul dintre cererile de licență pentru locuri este cea mai mare din orice universitate din Marea Britanie.

În timp ce actorii noștri câștigă premii multe dintre cele mai ravnite premii, la nivel mondial, și frecvente în mass-media, o gamă largă de organizații ale industriei de rang central ca standardul de aur în conducerea activității tehnice și de proiectare. Tot așa, Central continuă ca o forță de pionierat în aplicarea abilităților dramatice în multe contexte sociale.

Sperăm că veți dori să exploreze gama de cursuri, atât universitare și postuniversitare, stabilite pe acest site. Face vizita pentru o zi deschisă, sau să vină la producțiile noastre regulate publice - s-au concentrat în jurul istoric Teatrul Embassy.

Facilitățile noastre sunt pe larg considerate a fi exemplare, cu studiouri specializate și alte spații de performanță care urmează să fie adăugate ca parte a unei noi de dezvoltare dinamică.

O scurtă notă de profesorul Simon Shepherd, profesor emerit de teatru.

Elsie Fogerty fondat Scoala Centrala de vorbire de formare și de artă dramatică la Royal Albert Hall din 1906. Fogerty a fost un specialist în formare de vorbire. Ea a avut, de asemenea, o credință fermă în importanța socială a educației. Elevii de la școala ei a devenit repede celebru pentru livrarea lor în competiții de limbă versuri, apariția lor în cinematografe, iar munca lor cu copiii din zonele defavorizate din Londra. În timp ce Central a dezvoltat un nume pentru formarea actorului, fondatorul său a fost în același timp, sa angajat sa avansarea studiul teatrului ca disciplină academică.

Cu mult înainte de fondarea primului departament de teatru universitar din Marea Britanie, Fogerty a susținut că teatrul ar trebui să fie studiat la universitate și că formarea de teatru ar trebui să fie acordate grade.

În 1937 Fogerty a fost oferit spațiu pe site-ul la acel moment alocat pentru clădirea Teatrului Național, cu colegiul alături de teatru. Dar, această schemă, la fel ca multe dintre schemele Teatrului Național, a căzut prin intermediul. În 1957 Școala de la ultima sa mutat de la Albert Hall, care au dobândit contractul de închiriere a Teatrului Ambasadei la Swiss Cottage și clădirile sale asociate.

Ambasada a avut o reputație, din 1930, pentru teatru experimental și politic de stânga. 1957 prin această reputație a dispărut. Atunci când a sosit Central era atât salvarea unui teatru vechi si tesut in tesatura de noi clădiri de colegiu. Cel puțin asta a fost planul: în mod inevitabil, fonduri a trebuit să fie ridicate. Cu această ocazie, campionul a fost Sir John Davis. lucrarea sa în înzestrare care urmăresc a stabilit resursele necesare pentru a construi o clădire nouă. Acest lucru a fost deschis în 1961 de Alteța Sa Regală Ducesa de Kent, care a fost apoi Patron Central.

In anul 1961, trei departamente distincte au fost stabilite în cadrul central. Departamentul de teatru rula cursul de trei ani pentru actori, cu absolventii la fel de distins ca Lord Olivier și Dame Peggy Ashcroft deja o parte a istoriei sale, și un curs de doi ani pentru managerii de scenă. Departamentul Formarea profesorilor a fost pregătirea studenților pentru propria sa Diploma, apoi o calificare de predare recunoscută, iar pentru Universitatea din Londra Diploma în Artă Dramatică. Calificarea respectivă a fost instituită în 1912 tocmai ca rezultat al campaniei Fogerty pentru recunoașterea dramei și de predare dramă ca discipline demne de studiu academic propriu-zis. Până în acest moment de fotbal a fost la fel de faimos pentru terapie departamentul de vorbire ca și pentru activitatea sa în actori de formare.

lucrări de construcție au continuat. În iunie 1972 un nou studio a fost construit pe colțul din Buckland Crescent și a deschis în mod oficial de către noul patron al școlii, Alteța Sa Regală Prințesa Alexandra. Centrală a devenit subvenționat de London Authority Educație Interioară în 1972. În 1989 a fost "încorporat" ca un colegiu de învățământ superior, în propriul său drept și finanțate direct de către guvern. Aceasta a fost oferind grade din 1986, în primul rând validate de Consiliul National Academic Awards. Din 1992 de grade sale au fost validate de Open University.

De la începutul anilor 1990 încoace, ample lucrări de construcție a avut loc o nouă facilitate de atelier a fost deschis în 1991. În vara anului 1993 o extensie a adăugat la Teatrul Embassy - un teatru de studio, studiouri de design și facilități de garderobă. În 1997, colegiul a finalizat un bloc cu cinci etaje, la est de campus, oferind o nouă bibliotecă, un centru de resurse de învățare și de calcul facilități, o cameră comună de student, bar de studenți și birouri de personal. Un teatru Ambasada renovat a fost deschis în 2002 și a urmat în 2005 de către blocul de Vest, cu mai multe etaje de stat-of-the-art spații de performanță și săli de repetiție.

În 2005, Consiliul privat a acordat colegiu puterea de a acorda diplome proprii predate. În același an, studenții de la Webber Douglas Academia de Arta Dramatica transferat la Central, aducând cu ei istorie de 100 de ani al Academiei de contribuții semnificative la scenă și ecran. În acel an, Școala a fost singura instituție de teatru de specialitate pentru a câștiga premiul Centrului de Excelență în învățare și predare, devenind Consiliul Învățământului Superior pentru Centrul de Finanțare desemnat al Angliei pentru Excelenta in Training pentru teatru. Scopul său ca un Centru de Excelenta este de a oferi o resursa nationala pentru formarea profesională și artele spectacolului de învățare, un accent de cercetare de teatru și burse, precum și un sit de colaborare la nivel național și internațional.

începând cu septembrie 2005, cu Central a devenit Colegiul de la Universitatea din Londra și făcând astfel împlinite ambițiile originale Elsie Fogerty lui. Și apoi, în 2012, a venit recunoaștere nouă ... Fogerty obișnuia să spună că, în timp ce principal al Academiei de Artă Dramatică a căutat din titlu regal pentru instituția sa, ea a fost prea ocupat să lucreze cu copiii din cartierele sarace pentru a face acest tip de lucru. Dar un secol mai târziu, realizarea colegiului a fondat-a primit în mod corespunzător recunoașterea sa, atunci când, în noiembrie 2012 Majestatea Sa Regina a conferit Royal titlul pe centru.

Locații

Londra

The Royal Central School of Speech and Drama

Address
The Royal Central School of Speech and Drama, Eton Avenue
NW3 3HY Londra, Anglia, Regatul Unit
Număr de telefon
+44 20 7722 8183

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră