Citește Descrierea Oficială

O introducere în Central de Principal.

Profesorul Gavin


Henderson, CBE
Principal

Centrală se află în prim-planul de formare și cercetare în artele dramatice. Statisticile sunt ocuparea forței de muncă absolvent printre cele mai ridicate din sectorul nostru, iar cercetările noastre au fost recent evaluate ca fiind "Lumea Leading" - și este unic în domeniul conservatoarele dramatice. Raportul dintre cererile de licență pentru locuri este cea mai mare din orice universitate din Marea Britanie.

În timp ce actorii noștri câștigă premii multe dintre cele mai ravnite premii, la nivel mondial, și frecvente în mass-media, o gamă largă de organizații ale industriei de rang central ca standardul de aur în conducerea activității tehnice și de proiectare. Tot așa, Central continuă ca o forță de pionierat în aplicarea abilităților dramatice în multe contexte sociale.

Sperăm că veți dori să exploreze gama de cursuri, atât universitare și postuniversitare, stabilite pe acest site. Face vizita pentru o zi deschisă, sau să vină la producțiile noastre regulate publice - s-au concentrat în jurul istoric Teatrul Embassy.

Facilitățile noastre sunt pe larg considerate a fi exemplare, cu studiouri specializate și alte spații de performanță care urmează să fie adăugate ca parte a unei noi de dezvoltare dinamică.

O scurtă notă de profesorul Simon Shepherd, profesor emerit de teatru.

Elsie Fogerty fondat Scoala Centrala de vorbire de formare și de artă dramatică la Royal Albert Hall din 1906. Fogerty a fost un specialist în formare de vorbire. Ea a avut, de asemenea, o credință fermă în importanța socială a educației. Elevii de la școala ei a devenit repede celebru pentru livrarea lor în competiții de limbă versuri, apariția lor în cinematografe, iar munca lor cu copiii din zonele defavorizate din Londra. În timp ce Central a dezvoltat un nume pentru formarea actorului, fondatorul său a fost în același timp, sa angajat sa avansarea studiul teatrului ca disciplină academică.

Cu mult înainte de fondarea primului departament de teatru universitar din Marea Britanie, Fogerty a susținut că teatrul ar trebui să fie studiat la universitate și că formarea de teatru ar trebui să fie acordate grade.

În 1937 Fogerty a fost oferit spațiu pe site-ul la acel moment alocat pentru clădirea Teatrului Național, cu colegiul alături de teatru. Dar, această schemă, la fel ca multe dintre schemele Teatrului Național, a căzut prin intermediul. În 1957 Școala de la ultima sa mutat de la Albert Hall, care au dobândit contractul de închiriere a Teatrului Ambasadei la Swiss Cottage și clădirile sale asociate.

Ambasada a avut o reputație, din 1930, pentru teatru experimental și politic de stânga. 1957 prin această reputație a dispărut. Atunci când a sosit Central era atât salvarea unui teatru vechi si tesut in tesatura de noi clădiri de colegiu. Cel puțin asta a fost planul: în mod inevitabil, fonduri a trebuit să fie ridicate. Cu această ocazie, campionul a fost Sir John Davis. lucrarea sa în înzestrare care urmăresc a stabilit resursele necesare pentru a construi o clădire nouă. Acest lucru a fost deschis în 1961 de Alteța Sa Regală Ducesa de Kent, care a fost apoi Patron Central.

In anul 1961, trei departamente distincte au fost stabilite în cadrul central. Departamentul de teatru rula cursul de trei ani pentru actori, cu absolventii la fel de distins ca Lord Olivier și Dame Peggy Ashcroft deja o parte a istoriei sale, și un curs de doi ani pentru managerii de scenă. Departamentul Formarea profesorilor a fost pregătirea studenților pentru propria sa Diploma, apoi o calificare de predare recunoscută, iar pentru Universitatea din Londra Diploma în Artă Dramatică. Calificarea respectivă a fost instituită în 1912 tocmai ca rezultat al campaniei Fogerty pentru recunoașterea dramei și de predare dramă ca discipline demne de studiu academic propriu-zis. Până în acest moment de fotbal a fost la fel de faimos pentru terapie departamentul de vorbire ca și pentru activitatea sa în actori de formare.

lucrări de construcție au continuat. În iunie 1972 un nou studio a fost construit pe colțul din Buckland Crescent și a deschis în mod oficial de către noul patron al școlii, Alteța Sa Regală Prințesa Alexandra. Centrală a devenit subvenționat de London Authority Educație Interioară în 1972. În 1989 a fost "încorporat" ca un colegiu de învățământ superior, în propriul său drept și finanțate direct de către guvern. Aceasta a fost oferind grade din 1986, în primul rând validate de Consiliul National Academic Awards. Din 1992 de grade sale au fost validate de Open University.

De la începutul anilor 1990 încoace, ample lucrări de construcție a avut loc o nouă facilitate de atelier a fost deschis în 1991. În vara anului 1993 o extensie a adăugat la Teatrul Embassy - un teatru de studio, studiouri de design și facilități de garderobă. În 1997, colegiul a finalizat un bloc cu cinci etaje, la est de campus, oferind o nouă bibliotecă, un centru de resurse de învățare și de calcul facilități, o cameră comună de student, bar de studenți și birouri de personal. Un teatru Ambasada renovat a fost deschis în 2002 și a urmat în 2005 de către blocul de Vest, cu mai multe etaje de stat-of-the-art spații de performanță și săli de repetiție.

În 2005, Consiliul privat a acordat colegiu puterea de a acorda diplome proprii predate. În același an, studenții de la Webber Douglas Academia de Arta Dramatica transferat la Central, aducând cu ei istorie de 100 de ani al Academiei de contribuții semnificative la scenă și ecran. În acel an, Școala a fost singura instituție de teatru de specialitate pentru a câștiga premiul Centrului de Excelență în învățare și predare, devenind Consiliul Învățământului Superior pentru Centrul de Finanțare desemnat al Angliei pentru Excelenta in Training pentru teatru. Scopul său ca un Centru de Excelenta este de a oferi o resursa nationala pentru formarea profesională și artele spectacolului de învățare, un accent de cercetare de teatru și burse, precum și un sit de colaborare la nivel național și internațional.

începând cu septembrie 2005, cu Central a devenit Colegiul de la Universitatea din Londra și făcând astfel împlinite ambițiile originale Elsie Fogerty lui. Și apoi, în 2012, a venit recunoaștere nouă ... Fogerty obișnuia să spună că, în timp ce principal al Academiei de Artă Dramatică a căutat din titlu regal pentru instituția sa, ea a fost prea ocupat să lucreze cu copiii din cartierele sarace pentru a face acest tip de lucru. Dar un secol mai târziu, realizarea colegiului a fondat-a primit în mod corespunzător recunoașterea sa, atunci când, în noiembrie 2012 Majestatea Sa Regina a conferit Royal titlul pe centru.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

BA

The Royal Central School of Speech and Drama, University of London

Concentrându-se pe cercetare judecătorească critică și experimentarea cu noi metodologii, elevii să dezvolte forme noi și provocatoare de performanță înrădăcinate într-un ... [+]

Bachelor of Arts (Hons) Artele spectacolului

Prezentare generală

Dezvolta identitatea ca un producator de artă de performanță și producător pe un curs care să încurajeze practica creativă independentă și de colaborare. Concentrându-se pe cercetare judecătorească critică și experimentarea cu noi metodologii, elevii să dezvolte forme noi și provocatoare de performanță înrădăcinate într-un angajament riguros cu aptitudini, teorii și istorii de teatru și alte arte de performanță.

Despre curs

Integrarea acestui curs de dezvoltare artistică cu abilități de performanță și de producție pregătește studenții pentru a deveni practicieni independenți și / sau să lucreze în poziții organizatorice, administrative și artistice esențiale din domeniul artelor.... [-]

Regatul Unit London
Contactează şcoala
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
The Royal Central School of Speech and Drama, University of London

Să învețe să-și planifice și să construiască seturi, și de a dezvolta abilități precum tâmplărie, proiectare structurală, metal și inginerie mecanică. De formare va fi în ... [+]

Bachelor of Arts (Hons) Scenic Construcții

Prezentare generală

Să învețe să-și planifice și să construiască seturi, și de a dezvolta abilități precum tâmplărie, proiectare structurală, metal și inginerie mecanică. De formare va fi în principal în teatru, dar abilitățile învățate sunt ușor transferabile la mai multe medii media diferite, inclusiv de film, televiziune și publicitate.

Despre curs

Trebuie să Scenic constructorii să fie creativi în rezolvarea problemelor care folosesc idei și soluții, care sunt extrase din toate aspectele legate de inginerie și de practica industrială pentru a ajuta la crearea de seturi sau de așteptare. Elevii vor învăța să fie autonom și plin de resurse, precum și de a dezvolta abilități specifice la nivel înalt profesional cerut de industrie.... [-]

Regatul Unit London
Contactează şcoala
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
The Royal Central School of Speech and Drama, University of London

Centrala pionier primul grad britanic în teatru de păpuși și continuă să fie una dintre cele mai cunoscute instituții din lume pentru formarea păpușari, atragerea studenț ... [+]

Bachelor of Arts (Hons) Teatru de papusi: Design si performanta

Prezentare generală

Centrala pionier primul grad britanic în teatru de păpuși și continuă să fie una dintre cele mai cunoscute instituții din lume pentru formarea păpușari, atragerea studenților naționali și internaționali. Acest curs cuprinde cele trei concepte de design, performanță și de a face teatru.

Despre curs

Elevii dezvolta abilități specifice de luare a păpușilor, de manipulare și de performanță, precum și, de asemenea, lucreaza in stransa colaborare cu designeri și studenți arte performanță pe proiecte de colaborare pentru a explora munca multi-disciplinare, în care păpușile și forme animate efectua alături de scenografii, noua scriere, mișcare și a practicilor de performanță experimentale.... [-]

Regatul Unit London
Contactează şcoala
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
The Royal Central School of Speech and Drama, University of London

Acest curs explorează performanța care are loc în afara clădirilor de teatru tradiționale, ceea ce poate aduce schimbarea și transformarea cu participanții care le creeaz ... [+]

Bachelor of Arts (Hons) Drama, Teatru Aplicată și Educație

Prezentare generală

Acest curs explorează performanța care are loc în afara clădirilor de teatru tradiționale, ceea ce poate aduce schimbarea și transformarea cu participanții care le creează.

Despre curs

Elevii cu privire la teatru, Teatru și Aplicată Educație (DATA BA), desigur, să învețe să facă teatru și de a dobândi cunoștințe practice și de înțelegere a modului în care teatrul de luare poate fi valorificat pentru a schimba viața și de a inspira noi posibilități.

Concentrându-se pe o gamă largă de practici care au loc în numeroase și diverse setări - cum ar fi școli, spitale, penitenciare, unități de elevi de sesizare, lagărele de refugiați, centre comunitare, terenuri de joacă, parcuri, si casele de ingrijire medicala, in Marea Britanie si in strainatate - cursul are un patrimoniu lung de cercetare și practici inovatoare și de ultimă oră. absolvenți DATA BA sunt extrem de utilizabili și să conducă domeniul în teatru aplicate pe plan internațional.... [-]

Regatul Unit London
Contactează şcoala
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
The Royal Central School of Speech and Drama, University of London

Un cuprinzător de formare actor clasic și contemporan, acest curs cer studenților nutrește printr-o călătorie de schimbare a vieții, în care sunt provocați să atingă pe d ... [+]

Bachelor of Arts (Hons) hotarand

Prezentare generală

Un cuprinzător de formare actor clasic și contemporan, acest curs cer studenților nutrește printr-o călătorie de schimbare a vieții, în care sunt provocați să atingă pe deplin potențialul lor ca actori și să dobândească abilități pentru a lucra în întreaga gamă de contexte care acționează.

Despre curs

Filosofia cursului poate fi rezumată prin cuvintele, "imaginație" "realizare" și "interacțiune". Trainingul dezvoltă corpul actorului și voce comunicatori puternice și eficiente de gândire, emoție și intenție, și deschide imaginația, astfel încât actorul poate crea și susține lumi tridimensionale din textul dramaturgului. Aceste procese au loc invariabil într-un context interactiv, astfel încât actorul este în mod constant de învățare pentru a răspunde la stimuli externi - fie oameni, obiecte sau atmosfera - într-un mod deschis și necenzurat.... [-]

Regatul Unit London
Contactează şcoala
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
The Royal Central School of Speech and Drama, University of London

Să învețe de management etapă și cunoștințe de specialitate și competențe în toate aspectele legate de producție de teatru. Printr-o strânsă de lucru cu studenții și prac ... [+]

Bachelor of Arts (Hons) Managementul Etapa

Prezentare generală

Să învețe de management etapă și cunoștințe de specialitate și competențe în toate aspectele legate de producție de teatru. Printr-o strânsă de lucru cu studenții și practicieni din alte discipline de teatru, studenții de pe acest curs de a dezvolta o înțelegere de ansamblu a modului în care fiecare contribuie la a trăi de performanță, ceea ce le face extrem de la absolvire șansele de angajare.

Despre curs

Acest curs își propune să producă directori de scenă, care sunt capabili să se adapteze la orice setare de producție care variază de la West End teatru la evenimente în aer liber pe scară largă. manageri de scenă sunt o conductă între director și echipa de producție pe tot parcursul procesului de repetiții și managementul performanței în sine, inclusiv achiziționarea de mobilier și de recuzită.... [-]

Regatul Unit London
Contactează şcoala
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

The Royal Central School of Speech and Drama - Trailer video