Teesside University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

De ce Teesside

  • TOP 200 Clasat pe lista de top 200 de universități globale în vârstă de 50 de ani sau sub. *
  • Peste 1.000 de studenți s-au înscris în cursurile noastre de învățare deschisă
  • Învățământ de învățământ deschis, de înaltă calitate, autonom, de peste 30 de ani

Studiați un curs online flexibil, cu o universitate din Marea Britanie, clasată pe primele 200 de liste ale universităților tinere globale. *

Sunteți un profesionist ocupat care caută o calificare formală pentru a vă duce cariera la nivelul următor? Vrei să-ți urmezi pasiunea pentru învățare, dar crezi că nu poți pierde timpul? Mai gandeste-te.

La Teesside University , vă oferim o gamă largă de cursuri de învățare flexibile, online și deschise, proiectate să se potrivească în jurul dvs. și celorlalte angajamente ale dvs., punându-vă controlul ritmului și locului.

Noi oferim educație de înaltă calitate, de sine stătătoare, de învățare deschisă, de peste 30 de ani, astfel încât să avem o experiență de succes în care să puteți avea încredere.

Nu trebuie să participați la cursuri în campus, astfel încât nu există costuri de cazare sau de transport și nu aveți nevoie de o viză pentru studenți.

* Teesside University este clasată în banda 151-200 de 250 de universități globale în vârstă de 50 de ani sau mai puțin în Times Times Higher Education Young University Rankings.

Teesside University de învățare online

Învățarea online vă permite să obțineți o calificare la nivel universitar fără a trebui să participați fizic la campusul nostru.

Beneficiile învățării online

Studiați oricând, oriunde

Nu există un program fix - alegeți când și unde studiați. Citiți articole din jurnal, urmăriți prelegeri și contribuiți la discuții în momentele și locațiile care vă plac.

Îmbunătățiți-vă cariera

Studierea unui program online cu Teesside University poate duce cariera la nivelul următor și vă va ajuta să ieșiți din mulțime.

O rețea globală

Veți avea contacte regulate cu studenți din întreaga lume și personalul nostru academic din Teesside. Mediul nostru online este conceput pentru a sprijini și încuraja învățarea colaborativă.

Programe de calitate

Programele noastre on-line sunt echivalente academic cu gradele din campus și implică același nivel de muncă în ansamblu. Calificarea recunoscută pe plan internațional pe care o câștigi este de aceeași valoare.

Învățarea orientată spre viitor

Sunteți inspirați și susținuți de echipa noastră de specialiști de predare a lectorilor și tutorelor care sunt pasionați de subiecții lor.

Acces la servicii de asistență

Aveți acces la aceleași servicii de asistență ca și studenții din campus, cu acces la milioane de resurse de învățare, inclusiv cărți electronice și articole de jurnal, disponibile 24 de ore din 24/7.

Cursuri

Oferim o gamă largă de cursuri de învățare flexibile, online și deschise, proiectate să se potrivească în jurul dvs. și celorlalte angajamente ale dvs., punându-vă controlul asupra ritmului și locului.

Cursurile includ:

Afaceri, Contabilitate, Marketing

  • Afaceri și întreprinderi (Top-up) (online), BA (Hons)
  • Master în Administrarea Afacerilor (Online), MBA

Tehnica de calcul

  • Cybersecurity (online), MSc

Inginerie

  • Cursuri de instruire deschisă

Engleză

  • Scriere creativă (învățare la distanță), MA
  • Scriere creativă și bunăstare, MA

Nursing, Urbanism

Cursuri postuniversitare

Cursuri scurte

* Referințe de fapt

Locații

Middlesbrough

Address
Southfield Road
TS1 3BX Middlesbrough, Anglia, Regatul Unit

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră